Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1043 reviews
Geclassificeerd als #16 van 88 hotels in Antwerp
"GreenLeader Silver" GreenLeader Silver

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
321
Erg goed
488
Gemiddeld
159
Slecht
43
Vreselijk
32

Soort reiziger

Business
231
Couples
440
Solo travel
76
Family
129
Friends getaway
127

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • There is a Velo station for city rental bikes just across the street. (tobiasl309)
    3.0
    2021-09-24
  • We had good view, room 75. Towards the square and you could see the beautiful central station (annikaostwald)
    1.0
    2019-12-20
  • Try another hotel. (danpurchase)
    1.0
    2019-03-04
  • Rooms over the square have great views, but are a little noisy. (sarahburns2015)
    5.0
    2018-12-31
  • Opt for city view room (Adventures_of_Mike)
    5.0
    2018-10-21

Reviews van reizigers

  • "Heerlijk hotel "

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-12-23
    • Reistype: Stellen
  • We hadden via een voordelige aanbieding een kamer voor één nacht geboekt. Omdat er nog gebouwd wordt, was het eerst niet helemaal duidelijk hoe je met de auto naar het hotel moest rijden; gewoon de parkeergarage inrijden. Het hotel is uitstekend gelegen; vlak naast de Randweg van Antwerpen (2 - oostelijke ring), naast het station dat bereikbaar is via de loopbrug. De SAAB heeft lekker het hele weekend overdekt gestaan. Fraaie kamer, mooi en schoon sanitair. Er hangt een airco (vast lekker in de zomer), er hangt een tv (vast leuk...) Sympathiek personeel. Heerlijk én uitgebreid ontbijtbuffet. Je kon pakken wat je wilde. Broodjes, vleesbeleg, kaas, zalm, eieren, fruit, gebak, Melk, koffie, thee, vruchtensap. Prima verzorgd. 's Avonds voor het slapen gaan nog een lekkere koude Corona gekocht; "beetje" aan de prijs, €6,=/stuk. Voor de rest alleen maar lof. We hebben een heerlijk weekend Antwerpen gehad. Prima hotel, met de trein op en neer naar het centrum.

    • PI_GuestService, Manager van Park Inn by Radisson Antwerp, reageerde op deze beoordeling 2019-12-24
    • Beste aeejnprt, Bedankt om te kiezen voor Park Inn by Radisson en uw feedback te delen. Het doet ons enorm veel plezier om te zien dat u een fantastisch verblijf gehad heeft bij ons, en hopen dat u ook in de toekomst opnieuw zou kiezen voor Park Inn by Radisson. Met vriendelijke groeten, Jens Truyens - Guest Service Manager

  • "Fantastisch hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-11-18
    • Reistype:
  • Na 2 uur te moeten wachten bij het hotel waar we geboekt hadden maar ons niet verder wilden en konden helpen omdat we geen cc hadden heeft secret escape gebeld met dit hotel. We kregen een gratis upgrade door al het ongemak wat we hadden ondervonden bij het andere hotel. Fantastisch! De kamers zijn precies zoals op de foto, we zaten op de 7de verdieping, kamer 77. Hele ruime kamer, grote badkamer met bad, heerlijk bed, we zaten aan de voorkant, eigenlijk gelijk naast de Zoo / CS. Koffie en thee faciliteiten aanwezig. Ontbijt was heerlijk, uitgebreid en lekker. Er is geen bar maar er staan 2 koelkastjes waar je snacks en frisdrank kunt kopen. Heb je zin in een wijntje of biertje oid, dan loop even snel naar de avondwinkel t.o. het hotel. Vriendelijk personeel, iedereen die daar werkt! Parkeren hebben we gedaan bij de parkeergarage Zoo, midden in het centrum, kosten voor 24 uur is €18. Heel goedkoop vonden wij. Wij komen zeker nog een keer terug bij dit hotel, super service. Wat wij ook niet wisten is dat bij veel hotels in België gevraagd wordt om een cc; check van te voren dus goed als je geen cc hebt voordat je een hotel gaat boeken. Wij gunnen niemand wat wij met het hotel mee gemaakt hebben waar we als eerste hadden geboekt!

    • 5.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • PI_GuestService, Manager van Park Inn by Radisson Antwerp, reageerde op deze beoordeling 2019-12-24
    • Beste NatasjaW14, Bedankt om de tijd te nemen om uw ervaringen in Antwerpen met ons te delen. Jammer om te zien dat uw ervaring niet even vlot is verlopen in het andere hotel. We zijn wel blij dat wij dit bij Park Inn by Radisson Antwerpen alsnog hebben kunnen verhelpen. Uw lieve woorden met betrekking tot het personeel zullen we zeker en vast delen met het voltallige team. Wij kijken alvast uit naar uw volgende bezoek bij ons! Met vriendelijke groeten, Jens Truyens - Guest Service Manager

  • "Perfect voor een combinatie van een overnachting met een optreden in het sportpaleis!!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-11-07
    • Reistype: Stellen
  • Ideale ligging in het hart van Antwerpen en superlocatie voor verbinding met het sportpaleis. Chinatown is zeker een bezoekje waard, ook de talloze en superlekkere resto's in de buurt. We gaan dit zeker opnieuw doen!!

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • PI_GuestService, Manager van Park Inn by Radisson Antwerp, reageerde op deze beoordeling 2019-11-11
    • Beste DirkB1952, Super om te kunnen lezen dat u een fantastisch verblijf gehad heeft bij ons in Antwerpen! Hopelijk heeft u ook kunnen genieten van het optreden in het sportpaleis. Wij kijken er alvast naar uit om u in de toekomst weer bij ons te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten, Jens Truyens - Guest Service Manager

  • "lang weekend Antwerpen"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-10-16
    • Reistype: Stellen
  • Wij geven de voorkeur aan een kleiner hotel en mede vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding hebben wij daarom voor Park Inn gekozen. Een keuze die aan onze verwachtingen bleek te voldoen en ons daarom uitstekend bevallen is!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • PI_GuestService, Manager van Park Inn by Radisson Antwerp, reageerde op deze beoordeling 2019-10-17
    • Beste Peter V, Bedankt om te kiezen voor Park Inn by Radisson Antwerpen en uw ervaringen met ons te delen. Het doet ons plezier om te zien dat u een aangenaam lang weekend gehad heeft in Antwerpen! We zijn blij dat we hebben kunnen voldoen aan uw verwachtingen en hopen dat u in de toekomst opnieuw kiest voor Park Inn by Radisson. Met vriendelijke groeten, Jens Truyens - Guest Service Manager

  • "Top hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-08-25
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Een heel net en rustig hotel voor een scherpe prijs. Ik heb geen enkel puntje van kritiek kunnen vinden. Ik had een ruime kamer die brandschoon was en snacht was het muisstil. Fantastisch. Ik kom hier zeker weer terug.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • PI_GuestService, Manager van Park Inn by Radisson Antwerp, reageerde op deze beoordeling 2019-08-30
    • Beste Tginke969380, Bedankt om te kiezen voor Park Inn by Radisson Antwerpen en uw feedback met ons op TripAdvisor te delen. Geweldig om te zien dat u een fantastisch verblijf gehad heeft bij ons in de Koekenstad. Uw waardering voor het harde werk dat onze kamermeisjes elke dat opnieuw doen om onze kamers kraaknet te houden, appreciëren we enorm. We zullen uw feedback dan ook zeker en vast delen met het ganse team. Wij kijken er alvast naar uit om u in de toekomst weer te kunnen verwelkomen. Met vriendelijke groeten, Jens Truyens - Guest Service Manager

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC