Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

960 beoordelingen
Geclassificeerd als #17 van 79 hotels in Antwerpen
"GreenLeader Silver" GreenLeader Silver

Soort reiziger

Uitstekend
302
Erg goed
451
Gemiddeld
148
Slecht
37
Vreselijk
22

Beoordeling van reizigers

Zaken
215
Stellen
411
Soloreis
71
Gezinnen
120
Vakantie met vrienden
119

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Best aan de voorkant van het hotel (zicht Astridplein) : gerenoveerde en iets grotere kamers. (Sabrina C)
    4.0
    2019-01-06
  • het is lawaaierig aan de kant van het plein. (Julia K)
    2.0
    2018-08-21
  • neen een upgrade (buusje)
    4.0
    2018-04-08
  • business nemen. soms wel uitzicht op muur. Dus niet nemen voor panoramisch zicht. (johan v)
    4.0
    2018-02-09
  • Kamer aan de achterzijde (rustiger) vooraan heb je wel zicht op Astridplein (vanessa1305)
    3.0
    2017-12-10

Recentste beoordelingen van reizigers

  • "Vreselijk"

    • Beoordeeld: 2019-04-01
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • 169€ betaald voor een kamer die je vandaag 96€ betaald . De verwarming werkt niet. Het water van de douche spuit naar alle kanten. Afstand bediening TV werkt slecht. Onze kamer 73 kaal en ongezellig . Airco werkt niet , slechte verluchting.

    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Florian D, Guest Relations Manager van Park Inn by Radisson Antwerpen, reageerde op deze beoordeling 2019-04-14
    • Beste Jan N, Bedankt om te kiezen voor Park Inn by Radisson Antwerpen en uw feedback met ons te delen. Jammer om te vernemen dat uw verblijf bij ons, uw verwachtingen niet heeft kunnen inlossen. Uw feedback is ondertussen doorgegeven aan de desbetreffende afdelingen om dit verder intern op te volgen. Hopelijk geeft u ons hotel nog een kans in de toekomst, zodat we u kunnen tonen dat er actie is ondernomen na uw feedback. Met vriendelijke groeten, Jens Truyens - Guest Service Manager

  • "Hele fijne locatie"

    • Beoordeeld: 2019-01-07
    • Reistype: Stellen
  • Vlakbij het Centraal Station en de winkelstraat. Ruime en nette hotelkamer. Vriendelijk personeel. Ontbijt was erg goed, veel keuze! We konden parkeren bij het Radisson Blu vlakbij, dus dat was ook heel prettig.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Florian D, Front Office Manager van Park Inn by Radisson Antwerpen, reageerde op deze beoordeling 2019-01-08
    • Beste Karen V, Bedankt om te kiezen voor Park Inn by Radisson Antwerpen en uw feedback met ons te delen. We zijn blij om te zien dat u een fijn verblijf gehad heeft in ons hotel, en de service van ons personeel heeft weten te waarderen. Hopelijk zien we u bij een volgende bezoek aan Antwerpen opnieuw terug bij Park Inn by Radisson. Met vriendelijke groeten, Jens Truyens - Guest Service Manager

  • "Fijn hotel"

    • Beoordeeld: 2019-01-03
    • Reistype: Gezinnen
  • Fijn schoon hotel op een mooie locatie. Winkels en restaurants zijn om het hotel heen.We kregen een upgrade voor een grotere kamer met balkon en meer m2 omdat we met zijn drieeen waren. Top .Als we weer naar Antwerpen gaan zullen we zeker weer naar dit hotel gaan.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Florian D, Front Office Manager van Park Inn by Radisson Antwerpen, reageerde op deze beoordeling 2019-01-03
    • Beste Voyage57310522590, Bedankt om te kiezen voor Park Inn by Radisson Antwerpen en uw feedback hier met ons op TripAdvisor te delen. Het doet ons enorm veel plezier om te zien dat u ons hotel een perfecte score gegeven heeft, en de aanpak van ons personeel heeft weten te appreciëren. We kijken er naar uit om u bij uw volgende bezoek aan Antwerpen opnieuw te mogen ontvangen. Met vriendelijke groeten, Jens Truyens - Guest Service Manager

  • "Sober hotel, verouderd"

    • Beoordeeld: 2018-12-29
    • Reistype: Stellen
  • Zou gerenoveerd dienen te worden. Gangen, trappenhuis verouderd. Verkeerslawaai. Locatie uitstekend in centrum bij station. Badkamer met kapotte tegels en oude randen. Personeel zeer vriendelijk. Positief dat gebruik gemaakt kan worden van zwembad en fitness in naastgelegen hotel

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Florian D, Front Office Manager van Park Inn by Radisson Antwerpen, reageerde op deze beoordeling 2018-12-31
    • Beste 4rinusv, Bedankt om te kiezen voor Park Inn by Radisson Antwerpen en uw feedback met ons te delen. Jammer om te vernemen dat uw verblijf uw verwachtingen niet heeft kunnen inlossen. Wij zullen dit intern bespreken om hier verdere opvolging aan te geven. Hopelijk zien we u in de toekomst alsnog terug om zo onze ware 'Yes I can'-spirit te tonen. Met vriendelijke groeten, Jens Truyens - Guest Service Manager

  • "Topwerker Julian of Julien + kamer precies wat je nodig hebt"

    • Beoordeeld: 2018-07-29
    • Reistype: Stellen
  • Zeer goede service van Julian of Julien, leuke en schone kamer. Precies groot genoeg en alles wat je nodig hebt. We konden al onze spullen kwijt, genoeg ruimte om te lopen en de service van Julian was gewoon super relaxed en eerlijk en deed alle moeite voor ons!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Florian D, Front Office Manager van Park Inn by Radisson Antwerpen, reageerde op deze beoordeling 2018-07-30
    • Beste Irish Birtantie J Bedankt om te kiezen voor Park Inn by Radisson Antwerpen en uw ervaring hier met ons op TripAdvisor te delen. Het doet ons enorm veel plezier om te zien dat u een fantastisch verblijf gehad heeft bij ons in Antwerpen. Uw waardering voor de service van Julian en de inspanningen van onze kamermeisjes appreciëren we enorm. We zullen dan ook zeker en vast uw feedback doorgeven, dit zal zeker een glimlach op hun gezicht doen komen. Zij zijn namelijk de echte sterren van ons hotel. Hopelijk zien we u binnekort opnieuw terug bij ons in in Antwerpen. Met vriendelijke groeten, Jens Truyens - Guest Service Manager

Bekijk alle beoordelingen op TripAdvisor

Deze beoordelingen zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC