Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1000 beoordelingen
Geclassificeerd als #17 van 80 hotels in Antwerpen
"GreenLeader Silver" GreenLeader Silver

Soort reiziger

Uitstekend
311
Erg goed
469
Gemiddeld
153
Slecht
40
Vreselijk
27

Beoordeling van reizigers

Zaken
222
Stellen
423
Soloreis
74
Gezinnen
125
Vakantie met vrienden
127

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Best aan de voorkant van het hotel (zicht Astridplein) : gerenoveerde en iets grotere kamers. (Sabrina C)
    4.0
    2019-01-06
  • het is lawaaierig aan de kant van het plein. (Julia K)
    2.0
    2018-08-21
  • neen een upgrade (buusje)
    4.0
    2018-04-08
  • business nemen. soms wel uitzicht op muur. Dus niet nemen voor panoramisch zicht. (johan v)
    4.0
    2018-02-09
  • Kamer aan de achterzijde (rustiger) vooraan heb je wel zicht op Astridplein (vanessa1305)
    3.0
    2017-12-10

Recentste beoordelingen van reizigers

  • "Fijn hotel"

    • Beoordeeld: 2019-01-03
    • Reistype: Gezinnen
  • Fijn schoon hotel op een mooie locatie. Winkels en restaurants zijn om het hotel heen.We kregen een upgrade voor een grotere kamer met balkon en meer m2 omdat we met zijn drieeen waren. Top .Als we weer naar Antwerpen gaan zullen we zeker weer naar dit hotel gaan.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Florian D, Front Office Manager van Park Inn by Radisson Antwerpen, reageerde op deze beoordeling 2019-01-03
    • Beste Voyage57310522590, Bedankt om te kiezen voor Park Inn by Radisson Antwerpen en uw feedback hier met ons op TripAdvisor te delen. Het doet ons enorm veel plezier om te zien dat u ons hotel een perfecte score gegeven heeft, en de aanpak van ons personeel heeft weten te appreciëren. We kijken er naar uit om u bij uw volgende bezoek aan Antwerpen opnieuw te mogen ontvangen. Met vriendelijke groeten, Jens Truyens - Guest Service Manager

  • "Topwerker Julian of Julien + kamer precies wat je nodig hebt"

    • Beoordeeld: 2018-07-29
    • Reistype: Stellen
  • Zeer goede service van Julian of Julien, leuke en schone kamer. Precies groot genoeg en alles wat je nodig hebt. We konden al onze spullen kwijt, genoeg ruimte om te lopen en de service van Julian was gewoon super relaxed en eerlijk en deed alle moeite voor ons!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Florian D, Front Office Manager van Park Inn by Radisson Antwerpen, reageerde op deze beoordeling 2018-07-30
    • Beste Irish Birtantie J Bedankt om te kiezen voor Park Inn by Radisson Antwerpen en uw ervaring hier met ons op TripAdvisor te delen. Het doet ons enorm veel plezier om te zien dat u een fantastisch verblijf gehad heeft bij ons in Antwerpen. Uw waardering voor de service van Julian en de inspanningen van onze kamermeisjes appreciëren we enorm. We zullen dan ook zeker en vast uw feedback doorgeven, dit zal zeker een glimlach op hun gezicht doen komen. Zij zijn namelijk de echte sterren van ons hotel. Hopelijk zien we u binnekort opnieuw terug bij ons in in Antwerpen. Met vriendelijke groeten, Jens Truyens - Guest Service Manager

  • "Zeer tevreden"

    • Beoordeeld: 2018-04-30
    • Reistype: Stellen
  • Tijdens een weekendje weg in Antwerpen, hebben wij bij Park Inn overnacht. Erg tevreden na deze overnachting. Een ruime kamer, een heerlijk bed en een schone badkamer. De volgende ochtend kregen wij een uitgebreid ontbijt. Kortom, erg tevreden over onze ervaring bij Park Inn.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Florian D, Front Office Manager van Park Inn by Radisson Antwerpen, reageerde op deze beoordeling 2018-05-05
    • Beste Fleur, Super om te zien dat u een geweldig verblijf gehad heeft bij Park Inn by Radisson Antwerpen, en de tijd heeft genomen om uw ervaringen hier op Tripadvisor te delen. Het doet ons plezier om te lezen dat u genoten heeft van ons overheerlijke ontbijt, alvorens de stad in te gaan om deze te verkennen. Hopelijk zien we u binnekort opnieuw terug in onze koekenstad. Met vriendelijke groeten, Jens Truyens - Guest Service Manager

  • "Aangenaam hotel in hartje a’pen"

    • Beoordeeld: 2017-11-03
    • Reistype: Stellen
  • Net en aangenaam hotel, alles wel super goed in orde. Als ik een minpuntje zou moéten zoeken zou ik zeggen dat het jammer is dat er maar badhanddoeken lagen voor 1 persoon en gaan badartikelen, maar gezien de prijs vond ik de kwaliteit absoluut voldoende.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • JStruik, Operations manager van Park Inn by Radisson Antwerpen, reageerde op deze beoordeling 2017-11-04
    • Beste 9miekec, Hartelijk bedankt voor uw feedback. Ik ben erg blij te horen dat u genoten heeft van uw verblijf in het Park Inn by Radisson Antwerpen. We hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten, Christophe Lenaers Operations Manager

  • "Schoon, modern en in het centrum!"

    • Beoordeeld: 2017-09-19
    • Reistype: Gezinnen
  • Goede ontvangst door een hele vriendelijke receptioniste. Het hotel is in het centrum. Wandelen naar restaurantjes en winkeltjes. De dame achter de balie legt alles uit met behulp van een kaart. We hadden een kamer aan de achterkant van het hotel, geen uitzicht maar lekker rustig. De ramen kunnen open voor frisse lucht. We kregen de businesskamer. Extra ruim. De kamers zijn schoon en mooi strak ingericht. Water, Nespresso en Dove badartikelen maken het af! Dit hotel is goed voor stelletjes, gezinnen en voor zakenreizen. Het ontbijt is heerlijk. Verschillende verse sapjes, broodjes, fruit, nootjes, etc. Omdat het een kleine eetzaal is, ook weer lekker rustig. Aanrader!

    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Service
    • CLenaers, Operations Manager van Park Inn by Radisson Antwerpen, reageerde op deze beoordeling 2017-09-20
    • Beste Pieter V, Hartelijk bedankt voor het delen van uw recente ervaringen in het Park Inn by Radisson hotel te Antwerpen. Ik ben erg blij te horen dat het personeel zijn “Yes I Can” spirit heeft laten zien. Daarnaast is het fijn om te horen dat u genoten heeft van de ruimere kamer die u gekregen heeft. Ik hoop u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten, Christophe Lenaers Operations Manager

Bekijk alle beoordelingen op TripAdvisor

Deze beoordelingen zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC