Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 207 reviews
Geclassificeerd als #1 van 106 hotels in Antwerp
"Travelers Choice 2022" Travelers Choice 2022

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
125
Erg goed
69
Gemiddeld
8
Slecht
4
Vreselijk
1

Soort reiziger

Business
44
Couples
86
Solo travel
6
Family
22
Friends getaway
21

Beoordelingsoverzicht

Sleep Quality
4.5
Location
4.0
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • A standard room is perfect. (Doyle-Schepens)
    5.0
    2020-02-18

Reviews van reizigers

  • "Prima verblijf in Antwerpen"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-06-21
    • Reistype: Stellen
  • Heerlijke kamer, en heel praktisch dicht bij treinstation met snelle en gemakkelijke verbinding naar de binnenstad. Zolang het raam dicht blijft is de kamer buitengewoon comfortabel; met raam open wat veel omgevingslawaai (maar daar kan het hotel niets aan doen)

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Customer Support, Owner van Park Inn by Radisson Antwerp Berchem, reageerde op deze beoordeling 2022-06-24
    • Beste Irene, Heel erg bedankt voor uw beoordeling. Prettig te vernemen dat uw verblijf dusdanig geslaagd was dat het voor herhaling vatbaar is. Spijtig alleen dat u last van lawaai heeft gehad. Antwerpen bruist, en met name in het weekend. Geeft u bij een volgende boeking gerust even door dat u een lichte slaper bent, dan reserveren we een van de kamers met de meest optimale geluidsisolatie voor u. We kijken alvast uit naar uw volgend bezoek! Met vriendelijke groet, Team Park Inn Berchem +32 3 432 77 00 - info.berchem@parkinn.com

  • "Een hele top hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-06-20
    • Reistype: Gezinnen
  • De beste hotel in België en top kwaliteit en hele goeie service personeel zijn aardig en vriendelijk en het ontbijt was heerlijk en veel keuzen de kamer was schoon en netjes en het centrum kan bereiken via het trein maar een halte

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Customer Support, Owner van Park Inn by Radisson Antwerp Berchem, reageerde op deze beoordeling 2022-06-24
    • Beste gast, Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn dat u onze ligging goed en het personeel vriendelijk vond en dat u ook tevreden was met het comfortabele bed en het lekkere ontbijt! Met vriendelijke groet, Team Park Inn Berchem +32 3 432 77 00 - info.berchem@parkinn.com

  • "Zeer vriendelijk hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-06-07
    • Reistype: Stellen
  • Superhotel. Service parking en openbaar vervoer dichtbij. Binnen 10 minuten met de trein in hartje antwerpen en dat voor 1,25 euro pp onbeperkt op en neer met de trein.Wij komen zeker nog een keer terug en raden dit hotel aan bij vrienden en familie.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Customer Support, Owner van Park Inn by Radisson Antwerp Berchem, reageerde op deze beoordeling 2022-06-10
    • Beste Miranda, Hartelijk dank voor uw beoordeling. De tevredenheid van onze gasten is ons zeer dierbaar en het is ook lonend te mogen lezen dat alles naar wens was, van het comfortabele bed tot de nette kamers. Namens het team bedankt voor het compliment. Met vriendelijke groet, Team Park Inn Berchem +32 3 432 77 00 - info.berchem@parkinn.com

  • "Genoten van dit heerlijke hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-06-07
    • Reistype: Stellen
  • We hebben genoten van onze overnachting in dit hotel. En komen heel graag nog eens terug! Vooraf per mail een aantal keer contact gehad n.a.v. vragen en verzoek om informatie. Steeds kreeg ik vrijwel direct een fijne en duidelijke reactie terug. Top! Personeel is heel vriendelijk. Kamer was top! (superieure kamer). Van alle gemakken voorzien. Een heerlijk bed, goede douche. Badjassen, slippers, verzorgingsproducten, koffie/thee/water; het was allemaal voorzien. Ondanks dat het hotel aan een drukke weg ligt hoor je hier niks van (zelfs met het raam open geen hinder gehad). En wat heerlijk die zitjes die in het raam zijn gemaakt. Ook ideaal; je loopt vanuit het hotel via de brug zo naar het station waar we nu met 4 personen voor 5 euro totaal heen en weer naar Antwerpen Centraal konden reizen met de trein (normaal 5 euro voor 2 personen). Met 1 halte; 4 minuten sta je op Antwerpen Centraal. Het ontbijt was geweldig. Zoveel keuze. Zo uitgebreid en lekker allemaal. Dus of wij tevreden waren? Absoluut! We komen dan ook graag terug. Of er mindere punten waren; nee, eigenlijk niet. Als we iets zouden moeten noemen is het hooguit dat het bij het in- en uitchecken een beetje rommelig was. We hadden een romantische kamer geregeld voor onze vrienden die mee reisden; echter die kregen wij. Dus de verrassing voor hun was een beetje weg. Konden ook niet zomaar ruilen; want er moesten bijpassende liftpasjes bij, dus moesten eerst terug naar de receptie om naar de andere etage te kunnen. De kosten voor een romantisch thema is misschien wat aan de hoge kant voor rozenblaadjes en 2 ballonnen (van de andere kant; ze bieden de optie wel aan, dus hier moeten we niet over zeuren). Bij de betaling werd 1 kamer toeristenbelasting vergeten. Die moesten we de dag erna dus nog voldoen. De afhandeling van de parkeergarage werd vergeten; dus dat moest ook nog eens apart afgerekend worden. Overigens hebben wij dit allemaal niet als negatief ervaren! Graag tot ziens!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Customer Support, Owner van Park Inn by Radisson Antwerp Berchem, reageerde op deze beoordeling 2022-06-10
    • Beste gast, Dank u voor uw feedback. Het doet ons veel plezier dat onze gastvrijheid op waarde werd geschat. We zetten ons elke dag met veel enthousiasme in voor onze gasten en de waardering stellen we enorm op prijs. We vinden het spijtig dat u ook een minpuntje heeft ervaren. Hopelijk was dit niet onoverkomelijk en heeft u verder uitsluitend goede herinneringen aan uw verblijf bij ons. Met vriendelijke groet, Team Park Inn Berchem +32 3 432 77 00 - info.berchem@parkinn.com

  • "Alles was top"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-05-17
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Wij hebben genoten van dit hotel. Alles wqs schoon, kamers hygiënisch, dichtbij het station, lekker ontbijt. Personeel is super aardig. En een fijn buiten tertasjeIk kom hier graag weer terug. Heel snel nog!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Customer Support, Owner van Park Inn by Radisson Antwerp Berchem, reageerde op deze beoordeling 2022-05-19
    • Beste gast, Hartelijk dank voor deze hoge score. De tevredenheid van onze gasten is ons zeer dierbaar en het is ook lonend te mogen lezen dat alles naar wens was, van het comfortabele bed tot de nette kamers. Namens het team bedankt voor het compliment. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Team Park Inn Berchem +32 3 432 77 00 - info.berchem@parkinn.com

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC