Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1202 reviews
Geclassificeerd als #244 van 419 hotels in Amsterdam

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
447
Erg goed
358
Gemiddeld
181
Slecht
110
Vreselijk
106

Soort reiziger

Business
198
Couples
442
Solo travel
61
Family
194
Friends getaway
174

Beoordelingsoverzicht

Location
4.0
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
3.5
Cleanliness
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Don’t plan to stay in a hotel that lacks the levels of cleanliness and hygiene (Glowing_Girl)
    1.0
    2022-07-20
  • Ask if the room is not a studio one, just in case (Martin J)
    2.0
    2022-06-14
  • avoid sides facing the highway, go for the front of the hotel (flipper95)
    3.0
    2022-05-13
  • I would recommend higher floor rooms (996samanh)
    3.0
    2022-05-01
  • Not sure if I would recommend this to snyone (HarrySingh2015)
    2.0
    2022-04-24

Reviews van reizigers

  • "Prachtig, schoon hotel, vriendelijk personeel."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-08-16
    • Reistype: Gezinnen
  • Een prachtig en schoon, aangenaam hotel met vriendelijk en fijn personeel. Het ligt op een rustige locatie vlakbij het station en is van alle gemakken voorzien. Het online in- & uitchecken ging niet helemaal goed maar we zijn naar aanleiding daarvan goed geholpen aan de balie.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Özgen Saginc, General Manager van Park Inn by Radisson Amsterdam City West, reageerde op deze beoordeling 2022-08-16
    • Hartelijk dank voor het kiezen voor Park Inn by Radisson Amsterdam City West en voor het schrijven van een review! Het doet ons goed te horen dat je zo'n plezierig verblijf gehad hebt, vindt dat het hotel van alle gemakken voorzien is, de locatie op een rustige plek en dicht bij Station Sloterdijk, vanuit waar er een directe treinverbinding met het Centraal Station Amsterdam gaat goed bevallen is. Maar het is vooral fijn te lezen dat onze mensen vriendelijk zijn en je zo goed geholpen hebben. Elke dag opnieuw doen zij hun best om het onze gasten naar de zin te maken. We hopen je snel weer te mogen ontvangen, en vergeet niet om ons aan vrienden en familie aan te bevelen. Met vriendelijke groeten, Ozgen Saginc, General Manager Tel: +31 20 242 0000 Email: info.west.amsterdam@parkinn.com **Neem a.u.b. rechtstreeks of via onze website – radissonhotels.com – contact met ons op om te profiteren van onze exclusieve tarieven en promoties die alleen voor gasten die rechtstreeks boeken gelden. We horen graag van u**

  • "Fijn Hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-08-01
    • Reistype: Soloreis
  • Goed en prima hotel. Ik ga hier zeker vaker terug komen. De kamer was prima en het bed goed. Ook het ontbijt is prima. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het is verder ook een prima uitvalsbasis voor je weekend Amsterdam.

    • 4.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Özgen Saginc, General Manager van Park Inn by Radisson Amsterdam City West, reageerde op deze beoordeling 2022-08-01
    • Dank je wel voor je positieve feedback. Wat fijn te horen dat de kamer en het ontbijt zo goed bevallen zijn en dat onze medewerkers zo vriendelijk en behulpzaam waren. Elke dag opnieuw doen zij hun best om het onze gasten naar de zin te maken. We zijn blij dat je de locatie, zo dicht bij het openbaar vervoer naar het centrum en de snelweg als prima uitvalsbasis ziet, voor een verblijf in Amsterdam. We hopen je snel weer te mogen ontvangen en vergeet niet om ons aan vrienden en familie aan te bevelen. Met vriendelijke groet, Ozgen Saginc, General Manager Tel: +31 20 242 0000 Email: info.west.amsterdam@parkinn.com **Neem a.u.b. rechtstreeks of via onze website – radissonhotels.com – contact met ons op om te profiteren van onze exclusieve tarieven en promoties die alleen voor gasten die rechtstreeks boeken gelden. We horen graag van u**

  • "City Trip Amsterdam"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-06-21
    • Reistype: Stellen
  • Ik heb eerder in dit hotel verbleven en heb besloten weer terug te gaan met mijn vrouw voor een stedentrip. Heel vriendelijk ontvangen bij de receptie en men kon ons de bezienswaardigheden aanbevelen. Kamer ziet er goed verzorgd uit, lichte kleur tapijt in de kamer is vervangen door een laminaat vloer welk veel beter tot zijn recht komt. Het ziet er fris uit. Verder uitstekend en uitgebreid ontbijt, ook hier is het personeel ontzettend vriendelijk. Raad iedereen dit hotel aan bij een bezoek aan Amsterdam.

  • "Het is een top hotel!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-05-03
    • Reistype: Gezinnen
  • Top verblijf en heel goed eten, mensen waren ook heel aardig. Locatie was ook perfect. Alles was heel schoon en netjes. Wij zouden dit hotel zo weer boeken en iedereen aanraden. Ook voor gezinnen is dit een prima hotel, een echte aanrader dus.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Kort verblijf"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-05-02
    • Reistype: Zaken
  • zeer goed. alleen toen ik in de ochtend rond 06:00 het hotel ging verlaten was een deel van de lobby links bij binnenkomst een bende. Er lagen diverse lege fleesen bier waaronder een kapotte fles en lege dozen pizza etc.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 3.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC