Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1111 reviews
Geclassificeerd als #221 van 419 hotels in Amsterdam

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
422
Erg goed
340
Gemiddeld
167
Slecht
102
Vreselijk
80

Soort reiziger

Business
183
Couples
416
Solo travel
54
Family
185
Friends getaway
165

Beoordelingsoverzicht

Location
4.0
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Ask if the room is not a studio one, just in case (Martin J)
    2.0
    2022-06-14
  • avoid sides facing the highway, go for the front of the hotel (flipper95)
    3.0
    2022-05-13
  • I would recommend higher floor rooms (996samanh)
    3.0
    2022-05-01
  • Not sure if I would recommend this to snyone (HarrySingh2015)
    2.0
    2022-04-24
  • It's just a 12-minute trip by train from the hotel/Sloterdijk station to the mills in Zaanse Schans. (Andy C)
    4.0
    2022-04-16

Reviews van reizigers

  • "City Trip Amsterdam"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-06-21
    • Reistype: Stellen
  • Ik heb eerder in dit hotel verbleven en heb besloten weer terug te gaan met mijn vrouw voor een stedentrip. Heel vriendelijk ontvangen bij de receptie en men kon ons de bezienswaardigheden aanbevelen. Kamer ziet er goed verzorgd uit, lichte kleur tapijt in de kamer is vervangen door een laminaat vloer welk veel beter tot zijn recht komt. Het ziet er fris uit. Verder uitstekend en uitgebreid ontbijt, ook hier is het personeel ontzettend vriendelijk. Raad iedereen dit hotel aan bij een bezoek aan Amsterdam.

  • "Het is een top hotel!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-05-03
    • Reistype: Gezinnen
  • Top verblijf en heel goed eten, mensen waren ook heel aardig. Locatie was ook perfect. Alles was heel schoon en netjes. Wij zouden dit hotel zo weer boeken en iedereen aanraden. Ook voor gezinnen is dit een prima hotel, een echte aanrader dus.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Kort verblijf"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-05-02
    • Reistype: Zaken
  • zeer goed. alleen toen ik in de ochtend rond 06:00 het hotel ging verlaten was een deel van de lobby links bij binnenkomst een bende. Er lagen diverse lege fleesen bier waaronder een kapotte fles en lege dozen pizza etc.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 3.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Super Fijn Hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-03-11
    • Reistype: Gezinnen
  • Ik verblijf al jaren in dit hotel tijdens mijn bezoek in Amsterdam. Iedere keer ervaar ik k mij Inn verblijf erg plezier. Fijn personeel, schone kamers en lekker eten. Dicht bij het station, je bent binnen 5 minuten op Centraal Station met de trein.

  • "Fijne Ervaring."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-01-03
    • Reistype: Gezinnen
  • Altijd fijn dat we weer een gratis upgrade kregen, door gebruik te maken van mijn Radisson punten was het weer een fijne ervaring samen met mijn gezin. Ondanks Corona hebben we van een verrukkelijk ontbijt genoten ( op de kamer ).

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Özgen Saginc, General Manager van Park Inn by Radisson Amsterdam City West, reageerde op deze beoordeling 2022-01-13
    • Dear Dave, Thank you for taking the time to share your feedback from your visit to Park Inn by Radisson Amsterdam City West. I am delighted to read that you enjoyed the free upgrade and the breakfast of our hotel. I am glad that you had a nice experience with your family during your stay. It is always a pleasure to have you as our guest at Park Inn by Radisson Amsterdam City West, I look forward to welcoming you back. Kind regards, Özgen Saginc General Manager Park Inn by Radisson Amsterdam City West

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC