TripAdvisor-vurdering fra rejsende

tripadvisor rating 3.5 1591 anmeldelser
Ligger nr. 16 af 26 hoteller i Trondheim

Vurdering fra rejsende

Fremragende
421
Meget godt
604
Gennemsnitligt
313
Dårligt
161
Forfærdeligt
92

Type rejsende

Business
492
Couples
470
Solo travel
85
Family
287
Friends getaway
139

Opsummering af vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
3.5
Service
4.0
Value
3.5
Cleanliness
4.0

Råd fra rejsende, så du kan vælge det rigtige værelse

  • We had a rooms with river Nidelv view which we liked. (Tejman G)
    5.0
    2022-08-10
  • use hotel parking instead of parking in front of the hotel. (Gundwane95)
    5.0
    2022-05-27
  • Business rooms are better, and higher up (Jaerbu)
    5.0
    2022-04-13
  • Parking as always is a challenge here. There is a parking garage just down the road. (Saragulaker)
    3.0
    2021-08-14
  • Get a room in 6th floor, you'll be able to open the window and get fresh air. (JohnFromNorway)
    4.0
    2021-08-08

Anmeldelser fra rejsende

  • "Dejligt hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2018-11-03
    • Rejsetype: Forretning
  • Havde en enkelt overnatning i forbindelse med forretningsrejse. Værelset var rigtigt fint og sengen var god. Badeværelset havde en god størrelse. Alt virker nyt, rent og pænt. Rigtig fin morgenmad. Kan klart anbefales.

    • Signe K, Front Office Manager hos Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarede på denne anmeldelse 2018-11-12
    • Kjære gjest Takk for din tilbakemelding. Det gleder oss å høre at oppholdet svarte til forventningene. Vi ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake så snart du er på disse kanter igjen. Med vennlig hilsen Signe Kroknes Front Office Manager

  • "Fantastisk hotel med super service"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2015-04-08
    • Rejsetype: Forretning
  • Rigtigt fint hotel med fantastisk morgenmad, restaurant og ikke mindst fantastisk personale. Værelser er nyrenoveret, det samme gælder restaurant, bar og receptionen. Jeg har boet der mere end 50 nætter gennem de sidste 5 måneder og har haft samme positive oplevelse hver gang

    • Signe K, Front Office Manager hos Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarede på denne anmeldelse 2015-04-24
    • Kjære gjest Takk for at du tok deg tid til å dele dine erfaringer fra ditt besøk her i Trondheim. Det gleder oss å høre at vi innfridde dine forventninger til et flott opphold. Vi ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake så snart du er på disse trakter. Med vennlig hilsen Signe Kroknes Front Office Manager

  • "Fantastisk hotel midt i Trondheim"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2014-12-13
    • Rejsetype: Solorejse
  • Her er rart at bo. God service fra ind- til udcheckning. Men Radisson går man aldrig forkert af. Der er en god komfort på værelset. Og skal man tidligt af sted om morgenen, er der ekspress kaffe/te og brød klar fra kl. 5:00

    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Signe K, Front Office Manager hos Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarede på denne anmeldelse 2014-12-17
    • Kjære gjest Takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring fra ditt opphold her i Trondheim. Det er godt å høre at besøket stod til forventningene. Vi ser frem til ønske deg velkommen tilbake så snart du er på disse kanter. Med vennlig hilsen Signe Kroknes Front Office Manager

  • "Ophold i Trondheim"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Anmeldt: 2021-07-28
    • Rejsetype: Forretning
  • Hotellet og dennes personale var en virkelig dejlig oplevelse, personalet var søde, rare og smilende Morgenmaden var super, stort udvalg også til børn Dejlig central placeret hotel i Trondheim, de fleste barer og restauranter er under 10 minutters gang fra hotellet

    • 4.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Signe Kroknes, Guest Services / Front Office hos Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarede på denne anmeldelse 2021-07-30
    • Kjære gjest Takk for din tilbakemelding Det gleder oss å høre at oppholdet svarte til dine forvetninger Vi ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake så snart anledningen byr seg Ha en fortsatt fin sommer Med vennlig hilsen Signe Kroknes Front Office Manager

  • "Godt business-hotel til fin pris"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Anmeldt: 2020-06-30
    • Rejsetype: Forretning
  • Alt i alt en fin oplevelse, trods Corona. Brus kunne være renere og vindue på værelse var i stykker. Men generelt et hotel i fin kvalitet. Lækker morgenmad (frokost) med bacon, æg og diverse juicer. Anbefalelsesværdigt.

    • 3.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 4.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 4.0
      Renlighed
    • 4.0
      Service
    • Signe Kroknes, Guest Services / Front Office hos Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarede på denne anmeldelse 2020-07-20
    • Kjære gjest Takk for din tilbakemelding. Det gleder oss å høre at du fikk et minnerikt opphold her hos oss i Trondheim. Ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake så snart du er på disse kanter igjen. Med vennlig hilsen Signe Kroknes Front Office Manager

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelser er subjektive holdninger fra individuelle rejsende og ikke fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC