TripAdvisor-vurdering fra rejsende

1386 anmeldelser
Ligger nr. 13 af 26 hoteller i Trondheim

Type rejsende

Fremragende
379
Meget godt
561
Gennemsnitligt
278
Dårligt
112
Forfærdeligt
56

Vurdering fra rejsende

Forretning
471
Par
408
Solorejse
82
Familie
222
Rejse med vennerne
124

Opsummering af vurderinger

Sted
4.5
Søvnkvalitet
4.0
Værelser
4.0
Service
4.0
Værdi
3.5
Renlighed
4.0

Råd fra rejsende, så du kan vælge det rigtige værelse

  • Bestil upgrade til superior - bedst: værelse 620 . (Jens-Christian W)
    4.0
    2020-02-20
  • Få et værelse der ikke har vindue ud til foyeren (chrispe01)
    2.0
    2016-08-19

Seneste anmeldelser fra rejsende

  • "Stor gratis morgenmad og til at gå rundt i på områdets seværdigheder."

    • Anmeldt: 2017-07-04
    • Rejsetype: Par
  • Stor gratis morgenmad og til at gå rundt i på områdets seværdigheder. Vil bestemt bo her igen. Hotellet var fuldt og meget stille og så næsten ingen andre mennesker end under morgenmaden. Dette er en gir' sig selv hvis man skal downtown logi.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Daniel S, Manager of Service hos Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarede på denne anmeldelse 2017-07-11
    • Dear guest, Thank you very much for taking the time to leave a review. We are delighted we were able to meet your expectations during your stay. Have a lovely summer, Daniel Schjetne Service Manager

  • "Meget, meget dejligt sted"

    • Anmeldt: 2016-11-07
    • Rejsetype: Forretning
  • Perfekt beliggenhed, venlige medarbejdere, fantastisk morgenmad. Værelset var lille, men tilstrækkeligt. God fitness-center, flot indendørs cykler, løbebånd, vægte. Tæt på gode restauranter og i gåafstand til byens domkirke. Smuk bygning.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Signe K, Front Office Manager hos Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarede på denne anmeldelse 2016-11-14
    • Dear guest Thank you for feedback and for taking the time to write about your experiences. We are delighted to read that you had an enjoyable stay here at Radisson BLU Royal Garden Hotel. We are looking forward to welcoming you back. Best regards Signe Kroknes Front Office Manager

  • "Fremragende i hjertet af Trondheim"

    • Anmeldt: 2016-09-12
    • Rejsetype: Forretning
  • Super hotel - beliggenhed, værelser, mad og service. Jeg har været der flere gange i løbet af de sidste 10 år, og har altid været mere end tilfredse. Især morgenmaden er bemærkelsesværdigt, men også servicen fra personalet er fantastisk!

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Signe K, Front Office Manager hos Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarede på denne anmeldelse 2016-09-23
    • Dear guest Thank you for feedback and for taking the time to write about your experience. We are delighted to hear that you had a nice time with us here in Trondheim. Hope seeing to back again soon. Best regards Signe Kroknes Front Office Manager

  • "Ferieboliger i Trondheim"

    • Anmeldt: 2016-07-27
    • Rejsetype: Familie
  • Trondheim var en meget dejlig oplevelse og Radisson Blå Park er et meget dejligt hotel med perfekt beliggenhed og flotte udsigter. Der er en masse restauranter i nærheden af hotellet - og specielt i det område der hedder solsiden hvor du kan vælge en ny restaurant stue med høj kvalitet hver aften.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Eva B, Director of Sales hos Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarede på denne anmeldelse 2016-07-29
    • Dear guest. Thank you for taking time giving us your feedback on your stay at Radisson Blu Royal Garden hotel. We are happy to hear that you enjoyed the hotel and hope to see you back again soon. Best regards Eva Brevik Booking manager

  • "Et moderne hotell i hjertet af Trondheim"

    • Anmeldt: 2014-10-26
    • Rejsetype: Familie
  • Dette er et moderne stilfuldt hotel i hjertet af Trondheim. Den hotell er kun en kort gåtur væk fra den gamle landsby, shopping og seværdigheder er værd at se i byen Trondheim. Et busstoppested er 2-3 minutters gang væk. Det er nemt at komme til det centrale busstation. Lufthavn expesss stoppesteder på hotellets hoveddør. Personalet er venligt og service-minded.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelser er subjektive holdninger fra individuelle rejsende og ikke fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC