TripAdvisor-vurdering fra rejsende

6458 anmeldelser
Ligger nr. 16 af 161 hoteller i Stockholm
"Certificate of Excellence 2020" Certificate of Excellence 2020

Type rejsende

Fremragende
3761
Meget godt
2190
Gennemsnitligt
366
Dårligt
85
Forfærdeligt
56

Vurdering fra rejsende

Forretning
1569
Par
2736
Solorejse
280
Familie
931
Rejse med vennerne
580

Opsummering af vurderinger

Sted
5.0
Søvnkvalitet
4.5
Værelser
4.5
Service
4.5
Værdi
4.0
Renlighed
4.5

Råd fra rejsende, så du kan vælge det rigtige værelse

  • Få værelse med udsigt højt oppe - korster typisk ekstra (MortenM)
    4.0
    2018-01-06
  • Der er ikke mange værelser med superudsigt. Men fra 12. etage er det fantastisk (vi boede på 14.) (Bjørn S)
    5.0
    2017-08-01
  • vi boede på 14. etage petfekt udsigt (jettejuhlchristensen)
    4.0
    2017-02-03
  • bestil udsigt over Gamla Stan (841kristianr)
    4.0
    2016-12-01
  • vælg udsigt mod vandet evt fra 7 etage op op (nielseno)
    4.0
    2016-09-07

Seneste anmeldelser fra rejsende

  • "Skønt værelse og morgenmad - super betjening"

    • Anmeldt: 2018-10-21
    • Rejsetype: Par
  • Vi blev vel modtaget i receptionen og følte os meget velkomne. Nem adgang fra Arlanda Express. Skønt værelse - vi blev opgraderet til suite. Morgenmad med alt hvad hjertet kan begære. Whats not to like.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • StockholmWaterfront, Kundansvarig hos Radisson Blu Waterfront Hotel, svarede på denne anmeldelse 2018-10-23
    • Dear Pjeppe, Thank you so much for taking the time to review Radisson Blu Waterfront Hotel! We are so glad to read your review and we really appreciate you taking the time! We are looking forward welcoming you back again!

  • "Værdifuldt besøg i Stockholm."

    • Anmeldt: 2018-10-20
    • Rejsetype: Solorejse
  • Igennem de seneste år har jeg besøgt jeres hotel fire gange, og allebesøg har været gode, eller måske snarere bedre og bedre.Årsagen til mine besøg skyldes, at jeres Hovedstad er smuk og den ligger i meget smukke omgivelser.Kungliga Operan, SRs koncertsal “Berwaldhallen” og Kungliga Filharmonien er med tilat forhøje nydelsen.Jeg reklamerer meget for et besøg i jeres hovedstad i Danmark.Alt for få danskere har besøgt jer.Hver gang jeg besøger jeres by opdager jeg nye ting. F. eks. har I nu fåetTunnelbanesystemet stærkt udvidet. Man nu køre til Uppsala med Tunnelbanen, dog modKøb af tillægsbillet.Fantastiske oplevelser ligger og venter på mig i jeres dejlige hovedstad.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • StockholmWaterfront, Kundansvarig hos Radisson Blu Waterfront Hotel, svarede på denne anmeldelse 2018-10-26
    • Hej Gitte, Tack för att du valde att bo hos oss för 4:e gången och tack så jättemycket för din review. Härligt att höra att du uppskattar allt som vår vackra huvudstad har att erbjuda. Värmt välkommen tillbaka

  • "Opholdet i Stockholm"

    • Anmeldt: 2018-06-25
    • Rejsetype: Par
  • Fantastisk ophold i broderlandet. Ingen tvivl om at vi igen vil tage på ophold i Stockholm. Ligeledes opholdets tidspunkt med midsommer i mente. Absolut ingen tvivl om at vi vil anbefale til både venner og familie....!

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • StockholmWaterfront, Assistant Rooms Division Manager hos Radisson Blu Waterfront Hotel, svarede på denne anmeldelse 2018-06-26
    • Hej Baldur L, Tack så mycket för att du valde att bo hos oss och tack för att du tog dig tiden att skriva detta fina omdöme! Tveka inte att kontakta mig personligen (tobias.wennergren@radissonblu.com) om jag kan hjälpa till med bokningar eller något annat inför kommande Stockholmsvistelser! Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen! Bästa hälsningar, Tobias Wennergren Receptionen

  • "Enestående helhedsoplevelse"

    • Anmeldt: 2018-04-03
    • Rejsetype: Familie
  • Fremragende service, fremragende mad, fremragende udsigt & generelt en enestående oplevelse. Morgenmaden er pengene værd HVER DAG. Jeg kan varmt anbefale dette hotel til alle og enhver som ønsker lidt mere end et værelse i Stockholm.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Fantastisk ophold!"

    • Anmeldt: 2018-04-01
    • Rejsetype: Par
  • Skønt ophold! Værelse med dejlig udsigt (opgradede til business). God og lækker morgenmad, god service fra personalet. Meget centralt beliggende ved T-centralen, som gør det nemt at komme rundt i Stockholm.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RdBluWaterfront, Manager hos Radisson Blu Waterfront Hotel, svarede på denne anmeldelse 2018-04-19
    • Bästa chrissl187, Tack så mycket för din fina recension om oss. Det glädjer mig att läsa om hur nöjd du var och hur mycket du uppskattade din vistelse. Önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss. Bästa Hälsningar Jessica Froby

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelser er subjektive holdninger fra individuelle rejsende og ikke fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC