TripAdvisor-vurdering fra rejsende

tripadvisor rating 4.5 1776 anmeldelser
Ligger nr. 3 af 56 hoteller i Rostock
GreenLeader Silver Travelers Choice 2022

Vurdering fra rejsende

Fremragende
1021
Meget godt
602
Gennemsnitligt
114
Dårligt
20
Forfærdeligt
22

Type rejsende

Business
527
Couples
650
Solo travel
75
Family
340
Friends getaway
115

Opsummering af vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Cleanliness
4.5

Råd fra rejsende, så du kan vælge det rigtige værelse

  • Premium room with harbour view (keretsak)
    5.0
    2020-09-16
  • ask for a junior suite overlooking the port (allan-eimert)
    5.0
    2019-10-14
  • If possible - get an upgrade (ArveE18)
    4.0
    2019-07-18
  • The harbor views are nice. (knotheadusc)
    3.0
    2019-07-09
  • Higher floor facing the town center (christopher P)
    5.0
    2019-06-15

Anmeldelser fra rejsende

  • "Julemarked"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2021-12-11
    • Rejsetype: Familie
  • Dejligt ophold skønne oplevelser, venligt og smilende personale, til trods for de negative ting omkring control af covid-19, hjælpsomme omkring diverse regler, så et dejligt ophold. Så det var ikke sidste gang vi kommer her

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Jana Rittig, Vertrieb hos Radisson Blu Hotel, Rostock, svarede på denne anmeldelse 2021-12-14
    • Kære gæst, mange tak fordi du tog dig tid til at fortælle os om dit ophold hos os. Vi er meget glade for, at I havde en så vidunderlig tid hos os, og jeres ros er balsam for sjælen! Hele holdet vil blive meget glade for dine rosende ord. Forhåbentlig vil du være vores gæst igen i fremtiden. Indtil da, med venlig hilsen, Jana Rittig- Sales Manager

  • "Fantastisk lækker morgenmad og super service."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2021-10-21
    • Rejsetype:
  • Hotellet har en virkelig god beliggenhed i rolige omgivelser og med en skøn udsigt mod havnen. Vi havde en enkelt overnatning på vores vej til Berlin. Hotellet har en skøn rolig atmosfære og en super service, hvor man oplever sig meget velkommen. Hotellet har en fantastisk lækker morgenmadsbuffet med alverdens små lokale og internationale lækkerier, som på det varmeste kan anbefales.

    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 5.0
      Service
    • Jana Rittig, Sales hos Radisson Blu Hotel, Rostock, svarede på denne anmeldelse 2021-10-22
    • Kære gæster, vi er meget glade for jeres feedback og jeres rosende ord, som vi meget gerne deler med vores team. Vi ønsker dig alt det bedste, og næste gang er du velkommen til at blive lidt længere hos os. Så kan du nyde Rostock og hotellets faciliteter i detaljer. Med venlig hilsen Jana Rittig, salgschef

  • "Eksklusivt hotel midt i den gamle bydel af Rostock"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2021-09-20
    • Rejsetype: Par
  • Fantastisk varieret morgenmadsbuffet, super beliggenhed. Hotelletlige ud til gågaden og det gamle kvarter af Rostock. Vi valgte premium værelse som giver god plads med sine 38 m2 og udsigt ud over havnen.

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 4.0
      Service
    • Jana Rittig, Vertrieb hos Radisson Blu Hotel, Rostock, svarede på denne anmeldelse 2021-09-27
    • Kære gæst, mange tak for din gode feedback. Hvor dejligt, at du syntes, at dit ophold hos os var så godt, og at du gerne vil komme igen. Det er en fantastisk kompliment til os og en bekræftelse af vores indsats. Vi ønsker jer alt det bedste indtil da. Med venlig hilsen Jana Rittig, salgschef

  • "Top hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2019-12-23
    • Rejsetype: Familie
  • Super godt hotel, service, de har det hele Dejlige store værelser og komfort Alt er i top. Kan varmt anbefales Smilende personale sprogligt international Så skal Rockstok besøges så er det dette hotel

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Anja L, Manager hos Radisson Blu Hotel, Rostock, svarede på denne anmeldelse 2019-12-24
    • Kære Tommy, Tak fordi du har sendt os din feedback. Vi er glade for at høre, at du nød dit ophold hos os og glæder os til at se dig igen snart! Jeg ønsker dig en god jul og alt godt til det nye år. Med venlig hilsen Anja Leppin Reservation Manager

  • "Perfekt placering"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2019-12-10
    • Rejsetype:
  • Vi var to par på forlænget weekend til Julemarked tur i Rostock og bookede ophold på Radisson fra fredag d. 29/11 til 1/12 , og må sige at hotellets beliggenhed i forhold til julemarkederne ikke kunne være bedre ! Alt var i gå afstand fra hotellet og efter at have været på julemarkeds ture både i Lybeck . Berlin , Flensburg , så overgår det her dem alle ! Hotellet var flot pyntet til jul , og der var god service og en overdådig morgenbuffet ! Kan varmt anbefales ! I den dyre ende men , det er jo kun jul en' gang om året ;-) !

    • 5.0
      Værdi
    • 4.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Service
    • Anja L, Leiter Gästebetreuung hos Radisson Blu Hotel, Rostock, svarede på denne anmeldelse 2019-12-11
    • Kære gæst, Mange tak for din bedømmelse og for at du fortæller os om dit nylige ophold på Radisson Blu Hotel Rostock. Vi er altid glade for at få feedback, og det glæder os at høre, at du nød dit ophold hos os. Alle på hotellet glæder sig til at se dig igen snart! De bedste hilsener Anja Luehmann - Event Manager

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelser er subjektive holdninger fra individuelle rejsende og ikke fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC