TripAdvisor-vurdering fra rejsende

tripadvisor rating 4.0 1890 anmeldelser
Ligger nr. 40 af 107 hoteller i Oslo

Vurdering fra rejsende

Fremragende
797
Meget godt
602
Gennemsnitligt
264
Dårligt
144
Forfærdeligt
85

Type rejsende

Business
504
Couples
581
Solo travel
102
Family
322
Friends getaway
156

Opsummering af vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Råd fra rejsende, så du kan vælge det rigtige værelse

  • Breakfast is nothing like you will see in the rest of Scandinavia or northern europe Choose a room on a higher floor for fjord views (RohitAgharkar)
    5.0
    2022-11-06
  • Utilise the valet parking (trillaberries)
    5.0
    2022-10-24
  • Don’t hesitate to ask if you need anything, it’s like a home away from home. (classya2022)
    5.0
    2022-10-10
  • The hotel is right next to the buss station, the train station and a mall A lot of restaurants, walking distance to the opera house. (sarastmore77)
    5.0
    2022-10-10
  • We enjoyed the view on the 25th floor - very quiet room! (BjarneandRobert)
    5.0
    2022-10-03

Anmeldelser fra rejsende

  • "Super oplevelse, lækkert centralt hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-07-22
    • Rejsetype: Familie
  • Super lækkert, centralt hotel, lækker mad, venligt personale, vi var uheldig med at få et værelse hvor badeværelset efter ca 2 timer efter check in, pludselig lugtede af kloak, der gik 5min fra vi påtalte det, til vi fik et nyt værelse, så alt var super

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Oslo Plaza, General Manager hos Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarede på denne anmeldelse 2022-08-01
    • Kjære Claus Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding om ditt opphold hos oss. Det var hyggelig å lese at du var så fornøyd med rommet og beliggenheten til hotellet. Jeg beklager for at de opplevde en ubehagelig lukt på det første rommet men det var hyggelig å høre at våre ansatte løste den situasjonen for dem raskt og effektivt og at de var fornøyd med resten av oppholdet. Vi ser frem til å ønske dem velkommen tilbake som våre gjester i fremtiden. mvh Sharan Chahal Service Manager

  • "Dejligt hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-07-04
    • Rejsetype: Familie
  • Super beliggenhed i forhold til offentlig transport og shoppingcentre. Derudover ligger hotellet gå-afstand til og fra Oslobåden, Karl Johan Gata mm. Super service og meget, meget venligt personale. Såfremt man har et behov for glutenfri morgenmad, kan dette sted ikke anbefales varmere!

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Oslo Plaza, General Manager hos Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarede på denne anmeldelse 2022-07-23
    • Kjære Lasse Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding om ditt opphold hos oss. Det var hyggelig å lese at hotellets beliggenhet var til nytte for dem. Vi setter pris på dine kommentarer om våre ansatte og frokost utvalget. Vi ser frem til å ønske dem velkommen som vår gjest i fremtiden. mvh Sharan Chahal Service Manager

  • "Radisson ophold i maj"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-06-01
    • Rejsetype: Par
  • Glimrende beliggenhed, tæt på det meste. Offentlige transportmuligheder lige uden for døren, mange restauranter samt seværdigheder i området. Hotellet har glimrende faciliteter, fitness rum, swimmingpool, flere barer. Vores værelse et standard værelse var af fin størrelse med fin rengøring.

    • 5.0
      Værelser
    • 4.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 4.0
      Renlighed
    • 4.0
      Service
    • Oslo Plaza, General Manager hos Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarede på denne anmeldelse 2022-06-06
    • Kjære Gjest Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en så fantastisk tilbakemelding om oppholdet ditt hos oss. Vi setter pris på dine gode kommentarer om hotellets beliggenhet og det var hyggelig å lese at den var nyttig for deres opphold i Oslo. Det var også hyggelig å lese at de fikk muligheten til å nyte våre wellness fasiliteter og at de var fornøyd med rommet og dets standard. Vi ser frem til å ønske dem velkommen tilbake som vår gjest. mvh Sharan Chahal Service Manager

  • "Jakob Nielsen"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-04-28
    • Rejsetype: Par
  • Alting var smooth som forventet, hurtig expedition, nem forståelse af brug af kort og hvordan vi orienter os på hotellet, check in og ud var også lige til, personen bag skrenten forklarede det perfekt og der var ingen spørgsmål.

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Oslo Plaza, General Manager hos Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarede på denne anmeldelse 2022-05-05
    • Kjære Gjest Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en så fantastisk tilbakemelding om ditt opphold hos oss. Det var hyggelig å lese at de ble godt mottatt av de ansatte på hotellet og at de fikk den informasjonen de trengte for å få et komfortabelt opphold. Vi ser frem til å ønske dem velkommen som vår gjest i fremtiden. med vennlig hilsen Sharan Chahal Service Manager

  • "21 etage med fjord og byudsigt. Fantastisk."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-03-24
    • Rejsetype: Familie
  • Alt var tip top. Høflige, venlige og hjælpsomme medarbejdere. Morgenmad i lyse og venlige lokaler, med søde og flinke medarbejdere. Vi var fire personer til VM i skiskydning, og alt lykkedes på bedste måde.

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Oslo Plaza, General Manager hos Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarede på denne anmeldelse 2022-04-12
    • Kjære Gjest Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding om oppholdet ditt. Det var hyggelig å lese at du var så fornøyd med frokosten samt servicen som ble gitt av våre ansatte. Vi ser fremt å ønske dem velkommen tilbake som våre gjester i fremtiden. mvh Sharan Chahal Service Manager

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelser er subjektive holdninger fra individuelle rejsende og ikke fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC