TripAdvisor-vurdering fra rejsende

1444 anmeldelser
Ligger nr. 23 af 103 hoteller i Oslo
"Travelers Choice 2020" Travelers Choice 2020

Vurdering fra rejsende

Fremragende
629
Meget godt
488
Gennemsnitligt
193
Dårligt
85
Forfærdeligt
49

Type rejsende

Forretning
431
Par
453
Solorejse
93
Familie
225
Rejse med vennerne
126

Opsummering af vurderinger

Sted
4.5
Søvnkvalitet
4.5
Værelser
4.5
Service
4.5
Værdi
4.0
Renlighed
4.5

Råd fra rejsende, så du kan vælge det rigtige værelse

  • I dette høje byg har langt de fleste rum en fantastisk udsigt (Ole A)
    5.0
    2019-12-01
  • Undgå værelser tæt på elevator (MSP0409)
    3.0
    2019-08-25
  • Værelser mod syd og højt oppe har god udsigt. (FrankBAndersen)
    5.0
    2019-04-13
  • Der er udsigt fra de fleste værelser. Der er ikke støj fra elevator. (EA-Mogensen)
    5.0
    2018-02-05

Seneste anmeldelser fra rejsende

  • "Dejligt centralt hotel med gode faciliteter"

    • Anmeldt: 2018-12-13
    • Rejsetype: Forretning
  • Dejligt hotel midt i Oslo, nem tilgang til alting.God service, smilende og hjælpsomt personale, med hurtig betjening.God morgenmads buffet, og hyggelig skybar.Alt i alt et hotel, jeg gerne besøger igen en anden gang.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Explorer823379, Guest Relations Manager hos Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarede på denne anmeldelse 2018-12-15
    • Kjære 732marianneh, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en så fantastisk tilbakemelding etter ditt opphold hos oss. Jeg blir begeistret over å se at du hadde en minnerik opplevelse med oss og vær trygg på at jeg kommer til å dele dine flotte kommentarer med resten av Team Plaza. Vi ser allerede frem til å ønske deg hjertelig velkommen tilbake! Vennlig hilsen Michael Thomson Guest Relations Manager michael.thomson@radissonblu.com

  • "👍🏻"

    • Anmeldt: 2018-11-23
    • Rejsetype: Rejse med vennerne
  • Veldig fint hotel og service. Ekstra Indsats fra hotellet sin side, for at gøre noget ekstra for mig og mine gæster. Kommer gerbe igen en anden gang ! Dejligt med spa og at det er muligt at bestille spa pakke.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Josefine R, Kundeansvarlig hos Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarede på denne anmeldelse 2018-11-24
    • Kära Safari02189147230, Tack för din otroligt fina feedback! Det är ett nöje att höra att du och dina gäster hade en härlig vistelse här på Oslo Plaza och på The Well, samt att ni blev gott mottagna och uppmärksammade av vår personal. Jag uppskattar din feedback och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart igen! Bästa hälsningar, Josefine Guest Communication Supervisor

  • "Centralt og lækkert hotel"

    • Anmeldt: 2018-11-09
    • Rejsetype: Forretning
  • Godt værelse, god udsigt, rent og pænt, meget venligt personale. Hotellet ligger 1 minut fra toget, og vældig centralt. Morgenmaden er fin men der er liiidt mange mennesker i lokalet, og så en rolig morgenmad får man ikke.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Josefine R, Kundeansvarlig hos Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarede på denne anmeldelse 2018-11-09
    • Kära Dan N, Tack för mycket trevlig feedback! Jag är glad att höra att du hade en fin vistelse här på Oslo Plaza. Vidare uppskattar jag din återkoppling och ska följa upp din kommentar om frukosten, så att vi kan förbättra oss för framtiden. Jag hoppas vi får glädjen att välkomna dig tillbaka snart igen! Vänlig hälsning, Josefine Guest Communication Supervisor

  • "Fantastisk oplevelse"

    • Anmeldt: 2018-06-16
    • Rejsetype: Familie
  • God søvn, gode madresser, stort udvalg af morgenmad, god service, venligt personale. Vi var 4 dage i Oslo, og boede på Radisson Blu Plaza hotel. Det var perfekt i forhold til banegården, Oslo S. Kun 1 minuts gang.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • PlazaOslo, Guest Relations Manager hos Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarede på denne anmeldelse 2018-06-18
    • Kjære 601StInE, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på oppholdet deres. Jeg er utrolig glad for å høre at dere hadde et fint besøk og jeg håper vi får gleden av å ha deg som vår gjest igjen i fremtiden! Med vennlig hilsen, Catharina Guest Relations Manager

  • "Fint hotel"

    • Anmeldt: 2018-01-02
    • Rejsetype: Familie
  • Fint beliggenhed, god morgenmad, meget stort værelse. Det eneste er at det er svært at se hvad forskellen er påværelsestyper. Vi boede på standard og det var et meget stort og fint værelse til to voksne og et barn på 8 år.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • CatharinaNaess, Guest Relations Manager hos Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarede på denne anmeldelse 2018-01-04
    • Kjære lisbethh690, Takk for hyggelig tilbakemelding. Jeg er glad for å høre at dere hadde et fint besøk og jeg håper vi får gleden av å ha dere som våre gjester igjen i fremtiden. Med vennlig hilsen, Catharina Guest Relations Manager

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelser er subjektive holdninger fra individuelle rejsende og ikke fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC