TripAdvisor-vurdering fra rejsende

tripadvisor rating 4.0 1710 anmeldelser
Ligger nr. 41 af 106 hoteller i Oslo

Vurdering fra rejsende

Fremragende
724
Meget godt
554
Gennemsnitligt
240
Dårligt
124
Forfærdeligt
68

Type rejsende

Business
475
Couples
533
Solo travel
100
Family
278
Friends getaway
143

Opsummering af vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Råd fra rejsende, så du kan vælge det rigtige værelse

  • Ask for top floor rooms, you have incredible views :) (57iuliat)
    5.0
    2022-06-26
  • Stayed on the 19th floor and it was quite with a nice view (AleSaa888)
    4.0
    2022-06-25
  • Make sure your they guarantee working plumbing (Iain W)
    3.0
    2022-06-15
  • Book another hotel, there are others equally convenient (suttercreek)
    1.0
    2022-06-15
  • Try to get the higher floor! (2bumdrifters)
    4.0
    2022-05-10

Anmeldelser fra rejsende

  • "Radisson ophold i maj"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-06-01
    • Rejsetype: Par
  • Glimrende beliggenhed, tæt på det meste. Offentlige transportmuligheder lige uden for døren, mange restauranter samt seværdigheder i området. Hotellet har glimrende faciliteter, fitness rum, swimmingpool, flere barer. Vores værelse et standard værelse var af fin størrelse med fin rengøring.

    • 5.0
      Værelser
    • 4.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 4.0
      Renlighed
    • 4.0
      Service
    • Oslo Plaza, General Manager hos Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarede på denne anmeldelse 2022-06-06
    • Kjære Gjest Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en så fantastisk tilbakemelding om oppholdet ditt hos oss. Vi setter pris på dine gode kommentarer om hotellets beliggenhet og det var hyggelig å lese at den var nyttig for deres opphold i Oslo. Det var også hyggelig å lese at de fikk muligheten til å nyte våre wellness fasiliteter og at de var fornøyd med rommet og dets standard. Vi ser frem til å ønske dem velkommen tilbake som vår gjest. mvh Sharan Chahal Service Manager

  • "Jakob Nielsen"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-04-28
    • Rejsetype: Par
  • Alting var smooth som forventet, hurtig expedition, nem forståelse af brug af kort og hvordan vi orienter os på hotellet, check in og ud var også lige til, personen bag skrenten forklarede det perfekt og der var ingen spørgsmål.

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Oslo Plaza, General Manager hos Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarede på denne anmeldelse 2022-05-05
    • Kjære Gjest Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en så fantastisk tilbakemelding om ditt opphold hos oss. Det var hyggelig å lese at de ble godt mottatt av de ansatte på hotellet og at de fikk den informasjonen de trengte for å få et komfortabelt opphold. Vi ser frem til å ønske dem velkommen som vår gjest i fremtiden. med vennlig hilsen Sharan Chahal Service Manager

  • "21 etage med fjord og byudsigt. Fantastisk."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-03-24
    • Rejsetype: Familie
  • Alt var tip top. Høflige, venlige og hjælpsomme medarbejdere. Morgenmad i lyse og venlige lokaler, med søde og flinke medarbejdere. Vi var fire personer til VM i skiskydning, og alt lykkedes på bedste måde.

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Oslo Plaza, General Manager hos Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarede på denne anmeldelse 2022-04-12
    • Kjære Gjest Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding om oppholdet ditt. Det var hyggelig å lese at du var så fornøyd med frokosten samt servicen som ble gitt av våre ansatte. Vi ser fremt å ønske dem velkommen tilbake som våre gjester i fremtiden. mvh Sharan Chahal Service Manager

  • "Internationalt Hotel med fantastisk beliggenhed"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-01-31
    • Rejsetype: Par
  • Har boet på Radisson Blu Plaza flere gange og hotellet leverer altid bedre end mine forventinger, og jeg har høje forventninger! Personalet er enestående. Værelset var komfortabelt og naturligvis rent og pænt. Jeg vil gerne nævne Håkan i restauranten hvor vi spiste morgenmad. Han yder en helt unik service. Jeg glæder mig til næste besøg på Radisson Blu Plaza Hotel.

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Oslo Plaza, General Manager hos Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarede på denne anmeldelse 2022-02-01
    • Kjære Peter Tusen takk for deres gode tilbakemelding om oppholdet. Det var hyggelig å lese at hotellets beliggenhet var til nytte for dem og at deres forventninger ble møtt i forbindelse med rommet og personalet. Vi setter pris på dine kommentarer om vår ansatte. Dette skal vi bringe videre til han. Vi ser frem til å ønske dem velkommen tilbake som vår gjest i fremtiden. mvh Sharan Chahal Service Manager

  • "Fantastisk Hotel, det bedste i Oslo"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2020-09-27
    • Rejsetype: Par
  • Det er en ny tid med Korona. Derfor er det fantastisk at opleve sin egen by på en helt ny måde. Check ind på Radisson Blu Plaza Hotel, oplev den hjertelige service, den enestående udsigt fra et udsøgt værelse og vågn op til byens bedste morgenmad. Et besøg i baren på 34. Etage er et must. Vi havde et vidunderligt ophold på alle måder, og jeg vil gerne fremhæve personalet som leverede en service det er længe siden jeg sidst har oplevet. Hvis du vælger at bo på Radisson Blu Plaza Hotel er du garanteret et uforglemmeligt ophold.

    • Silje Garmanslund, Gjestetjenester/resepsjon hos Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarede på denne anmeldelse 2020-10-01
    • Kjære PeterAnkerMoller, Tusen hjertelig takk for hyggelig tilbakmelding. Vi er så glad for å lese at dere hadde ett hyggelig opphold med oss. Samt at dere satt pris på alt fra service til frokost og skybaren vår. Vi setter stor pris på dette. Vi ser fram til å kunne ønske dere velkommen tilbake til Oslo Plaza ved neste anledning. Med vennlig hilsen Silje Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelser er subjektive holdninger fra individuelle rejsende og ikke fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC