TripAdvisor-vurdering fra rejsende

1007 anmeldelser
Ligger nr. 7 af 24 hoteller i Århus

Type rejsende

Fremragende
306
Meget godt
457
Gennemsnitligt
165
Dårligt
53
Forfærdeligt
27

Vurdering fra rejsende

Forretning
392
Par
277
Solorejse
49
Familie
156
Rejse med vennerne
67

Opsummering af vurderinger

Sted
4.5
Søvnkvalitet
4.0
Værelser
4.0
Service
4.0
Værdi
4.0
Renlighed
4.0

Råd fra rejsende, så du kan vælge det rigtige værelse

  • Vi boede på 11. etage, det var ok, gode senge og sengetøj (lenevirum)
    4.0
    2018-11-07
  • bed om at komme højt op, så i ikke høre byen (MariClausen)
    4.0
    2017-04-19
  • Bed om at komme højt op i hotellet udsigt fra 9.etage fremragende (mariannekastrup2015)
    4.0
    2017-01-26
  • Bedste udsigt er fra toppen. (Bente C)
    3.0
    2016-12-05
  • Bestil værelse på en af de øverste etager, du har en fantastisk udsigt over byen (MJ_Rejser)
    4.0
    2016-09-16

Seneste anmeldelser fra rejsende

  • "fantastisk hotel"

    • Anmeldt: 2018-12-27
    • Rejsetype: Solorejse
  • jeg er kørestols bruger og fik et værelse der var indrettet specielt til personer som mig der var en fantastisk service og hjælpsomhed fra alle medarbejdere jeg mødte unde mit ophold jeg vil absolut anbefale dette sted til mine venner og bekendte

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • HH_Aarhus, General Manager hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarede på denne anmeldelse 2018-12-30
    • Kære KurtP166, Tusen takk for din utrolig hyggelige tilbakemelding til oss! Det gleder meg at du hadde et godt opphold og besøk hos oss på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Vi setter stor pris på all tilbakemelding vi får og takker for at du tok deg tiden til å skrive til oss. Jeg håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss neste gang du kommer til Aarhus Velkommen! Vennlig hilsen, Helene Hallre General Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

  • "Godt hotel nær centrum 👍👍👍"

    • Anmeldt: 2018-12-23
    • Rejsetype: Par
  • Godt hotel med et dejlig personale 👍👍👍Baren kan varmt anbefales Simon og Emil var et rigtig godt par 👍👍👍 de var venlige og snaksalige og hvis man havde spercielle ønsker gjorde de alt for at opfylde det 👍👍👍

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • HH_Aarhus, General Manager hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarede på denne anmeldelse 2018-12-30
    • Kjære Madss39, Tusen takk for din utrolig hyggelige tilbakemelding til oss! Det gleder meg at du hadde et godt opphold og besøk hos oss på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Vi setter stor pris på all tilbakemelding vi får og takker for at du tok deg tiden til å skrive til oss. Takk også for din hyggelige hilsen til Simon og Emil, den gleder jeg meg til å bringe videre til dem. Jeg håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss neste gang du kommer til Aarhus Velkommen! Vennlig hilsen, Helene Hallre General Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

  • "Ophold i Topklasse"

    • Anmeldt: 2018-10-22
    • Rejsetype: Par
  • Enestående ophold i dejlige omgivelser. Sødt, hjælpsom og professionelt personale.Dejlige og rene værelser. Ingen støjscener, selvom det ligger midt i byen.Fantastisk udvalg i morgenbuffeten. Vi kommer meget gerne igen.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • HH_Aarhus, General Manager hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarede på denne anmeldelse 2018-11-06
    • Kjære Vejennykobing, Tusen takk for en riktig hyggelig tilbakemelding til oss! Det gleder meg at dere hadde et godt opphold hos oss og en fin tur til Aarhus. Jeg er så glad for at dere har tatt dere tiden til å skrive en tilbakemelding til oss og jeg gleder meg til å dele deres hilsen med hele hotellet. Takk og velkommen tilbake, Helene Hallre General Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

  • "Super ophold"

    • Anmeldt: 2018-08-24
    • Rejsetype: Familie
  • Anbefalelsesværdig hotel med god placering. Super serviceminded hjælpsomme ansatte. Rigtig god morgenmad med masser af plads selvom der var mange gæster.Placering nær mange attraktioner. Vil helt sikkert komme tilbage igen.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • HH_Aarhus, General Manager hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarede på denne anmeldelse 2018-09-03
    • Kjære t0mmyandersen, Tusen takk for din utrolig hyggelige tilbakemelding til oss, det var virkelig hyggelig lesning. Det gleder meg at du hadde et godt opphold og besøk hos oss på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Vi setter stor pris på all tilbakemelding vi får og takker for at du tok deg tiden til å skrive til oss. Jeg håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss neste gang du kommer til Aarhus Velkommen! Vennlig hilsen, Helene Hallre General Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

  • "Århus halvmaraton"

    • Anmeldt: 2018-06-26
    • Rejsetype: Par
  • Boede på Radisson i forbindelse med Århus halvmaraton. Fungerede perfekt. Århus motion havde sørget for sen check ud, hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre. Tak for det. Fin morgenmad og alt ialt en rigtig god oplevelse.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • HH_Aarhus, General Manager hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarede på denne anmeldelse 2018-06-27
    • Kjære metteStraarup Tusen takk for at du har skrevet en tilbakemelding til oss etter ditt nylige besøk! Det setter vi virkelig stor pris på. Så hyggelig at du hadde en god opplevelse når du besøkte oss og jeg håper også marathon opplevelsen var like god! Ønsker deg en riktig god dag og velkommen tilbake til oss neste gang du besøker Aarhus! Vennlig hilsen, Helene Hallre General Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelser er subjektive holdninger fra individuelle rejsende og ikke fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC