TripAdvisor-vurdering fra rejsende

tripadvisor rating 4.0 1140 anmeldelser
Ligger nr. 10 af 26 hoteller i Aarhus

Vurdering fra rejsende

Fremragende
355
Meget godt
488
Gennemsnitligt
191
Dårligt
74
Forfærdeligt
32

Type rejsende

Business
418
Couples
329
Solo travel
55
Family
187
Friends getaway
73

Opsummering af vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Råd fra rejsende, så du kan vælge det rigtige værelse

  • Rather expensive parking 160/day (thomasj858)
    5.0
    2021-07-10
  • Higher floors have best views, be aware of the bridges if you don't like heights (RAW1000)
    4.0
    2019-12-14
  • The Junior Suite is on the 11th floor, good views. (Wellyndama)
    5.0
    2019-08-31
  • dont get a room close to elevator as you can hear everything with people coming in late (B5647WOmarkc)
    3.0
    2019-04-20
  • Non-smokers, be sure to specify as this hotel also has smoking rooms. (Traveller07700900461)
    3.0
    2018-09-30

Anmeldelser fra rejsende

  • "Dejligt ophold"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-04-25
    • Rejsetype: Familie
  • Skønt ophold i Århus. God service og lækkert værelse. Morgenmad var helt perfekt. Eneste minus var alle de mail med online checking jeg modtog - ville være fint kun at modtage mail en enkelt gang. Det blev næsten “spam-agtig”.

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Rubel Ruhul, Guest Services / Front Office hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarede på denne anmeldelse 2022-05-04
    • Kære hfink843177, Vi er super glade for at høre, at du nød dit ophold. Vi tager dine kommentarer til e-mails til efterretning. Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage. Tak for din feedback.,

  • "Super weekend ophold - fås ikke meget bedre 😄"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-04-11
    • Rejsetype: Par
  • Super weekend - perfekt hotel - dejlig morgenmad og super betjening. Hotellet ligger perfekt i forhold til Musikhuset og ARoS. Super venligt personale og et dejligt værelse. Alt i alt en dejlig oplevelse og bestemt ikke sidste gang

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Rubel Ruhul, Guest Services / Front Office hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarede på denne anmeldelse 2022-04-18
    • Kære labk3400, Tak for din feedback vedrørende dit ophold på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus. Vi er glade for at høre, at du nød at bo hos os, og håber at kunne byde dig velkommen tilbage til vores hotel i nær fremtid. Hvis vi kan hjælpe yderligere, må du ikke tøve med at kontakte os.

  • "Radisson BLU Aarhus - Næsten som at komme hjem"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-04-07
    • Rejsetype: Forretning
  • Rigtig fint hotel. Pæne store værelser. God morgenmad med stort udvalg og rigtig venlig og i mødekommende personale. Det er altid en fornøjelse at komme tilbage, man efterlades altid med et stabilt højt serviceniveau - alt er som det forventes af et hotel i dette prisniveau. Der er en gode parkerings muligheder, hvis man er i bil, ellers er der et stenkast til banegården

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Rubel Ruhul, Guest Services / Front Office hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarede på denne anmeldelse 2022-04-18
    • Kære nbentsendk, Mange tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt når en gæst anerkender vores arbejde, og det takker vi dig for det. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i nær fremtid.

  • "Anmeldelse"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-03-30
    • Rejsetype: Solorejse
  • Yderst proffesionelt personale og der var en venlig betjening hele vejen rundt også i baren. Indtjekning i fitnesscenter var dog lidt udfordrende pga. manglende skiltning hhv. information. Belligenheden er fremragende.

    • 4.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 3.0
      Søvnkvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 4.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Rubel Ruhul, Guest Services / Front Office hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarede på denne anmeldelse 2022-03-31
    • Kære heha2022, Tak for din feedback. Vi er glade for, at du var imponeret over den service, du modtog rundt omkring på hotellet. Jeg kan forstå dine kommentarer om træningscenteret, vi vil forsøge at være mere informative i fremtiden. Endnu en gang tak, og vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage. Med venlig hilsen, Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

  • "Super hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-03-07
    • Rejsetype: Rejse med vennerne
  • Super placering , kan gå til alt ting 👍 sengene var super og morgen maden kan klart anbefales . Dejligt at kunne parkere bilen tæt på . Alt spiller , vil helt klart anbefale dette hotel til venner og familie … Kommer helt sikkert igen 👍

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Rubel Ruhul, Guest Services / Front Office hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarede på denne anmeldelse 2022-03-11
    • Kære cniels246372, Tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at dit ophold hos os var behageligt. Vi glæder os meget til at byde dig velkommen tilbage.

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelser er subjektive holdninger fra individuelle rejsende og ikke fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC