Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 1061 reviews
Geclassificeerd als #2 van 15 hotels in Ixelles
GreenLeader Gold Travelers Choice 2022

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
559
Erg goed
324
Gemiddeld
102
Slecht
43
Vreselijk
33

Soort reiziger

Business
326
Couples
304
Solo travel
47
Family
215
Friends getaway
89

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Make sure the heater is working in room 113!! (alacarte151)
    3.0
    2019-12-28
  • My room faced the street and was very quiet (Dee_in_DE)
    4.0
    2019-10-30
  • Get a Conor studio room - lots of room (Brutes1)
    5.0
    2019-08-01
  • 602 was good and my fiends say 610 (sw1lad)
    4.0
    2019-01-27
  • Big rooms for families available (leonardogm30)
    5.0
    2018-09-14

Reviews van reizigers

  • "Erg genoten"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-04-10
    • Reistype: Stellen
  • Voor het eerst in eem Radisson RED hotel. Het is erg modern en idd heel erg rood🤣🤣 Het personeel is vriendelijk en spreekt goed Engels. Nederlands kunnen ze niet. Nu de kamer; ZALIGE BEDDEN. Ruime badkamer Erg leuke zithoek. (Wij hadden als upgrade een hoekkamer op de 5e etage) Het hotel is gelegen aan een lekker rustige straat. Ik zal hier zeker terugkomen

  • "Last minute weekend: enjoyable stay Brussels centre!!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-01-14
    • Reistype: Gezinnen
  • Uitstekende centrale locatie, goed personeel, schoon, uitstekend ontbijt en heerlijk ruime kamers. Kortom we’ll be back! Bijzonder was de passende voorbereiding van de kamers op basis van de doorgegeven wensen en het ontvangst door personeel. Chapeau.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Radisson Hotels, Guest Services / Front Office van Radisson RED Brussels, reageerde op deze beoordeling 2022-01-18
    • Hallo, dank u voor uw feedback! We zijn blij om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf bij RED! We hopen je snel terug te zien!

  • "Super hotel!!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-11-26
    • Reistype: Stellen
  • Vlotte en heel vriendelijke medewerkers. Heel uitgebreid en vers ontbijt. Ruime geluidsdichte kamer met goed bed. Ruime badkamer met een regendouche. Vlotte verbinding naar bezienswaardigheden in Brussel.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Radisson Hotels, Guest Services / Front Office van Radisson RED Brussels, reageerde op deze beoordeling 2021-12-03
    • Hallo daar, dank u voor uw feedback! We zijn blij dat u genoten heeft van uw verblijf dankzij het snelle en zeer vriendelijke personeel, het uitgebreide en verse ontbijt, de Ruime geluiddichte kamer met goed bed. We hopen u snel terug te zien. Giulia, namens het Radisson RED Brussel team

  • "Vriendelijk personeel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-10-26
    • Reistype: Gezinnen
  • Vriendelijk personeel. Ruime en propere kamers. Metro op 10 minuten lopen ongeveer. Ontbijt was heerlijk. We komen graag eens terug. Management snapt goed dat je je graag thuis wilt voelen door onder meer kleine investeringen als een voetbaltafel en een pooltafel voor de kids

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Radisson Hotels, Guest Services / Front Office van Radisson RED Brussels, reageerde op deze beoordeling 2021-10-27
    • Dank u voor uw mooie feedback over het Radisson RED Brussels, uw opmerkingen maakten onze dag goed! We zijn zo blij om te zien hoezeer u genoten heeft van uw verblijf bij ons en we zijn vooral blij dat we aan al uw verwachtingen hebben voldaan! We zullen zeer blij zijn u opnieuw te mogen verwelkomen voor een perfect verblijf!

  • "Fijne overnachting op doorreis"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-09-13
    • Reistype: Gezinnen
  • Op terugweg van vakantie in Frankrijk besloten we overnachting in Radisson Red te doen met onze 4-jarige en 3 maanden oude dochters. We kwamen wat gestrest aan, maar werden direct superfijn en enorm vriendelijk geholpen bij check-in. We besloten in het hotel restaurant te eten om tijd te besparen & ook daar enorm vriendelijke bediening en lekker eten (ondanks beperkte kaart ivm Covid). Alle gezinsleden hebben lekker geslapen op voortreffelijke bedden & uitgerust na goed ontbijt buffet gingen we de volgende dag weer op weg. Ik kan dit hotel zeker aanraden, ook voor gezinnen!

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 3.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Radisson Hotels, Guest Services / Front Office van Radisson RED Brussels, reageerde op deze beoordeling 2021-09-14
    • Hallo daar, dank u voor uw feedback! we zijn blij te horen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons in RED! dank u voor het noemen van de vriendelijke service van ons personeel en het goede eten en ontbijt keuze! Bedankt voor het aanbevelen ook dat ons hotel is perfect voor gezinnen! We hopen u snel terug te zien! Giulia, namens het Radisson RED Brussel team

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC