Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

993 reviews
Geclassificeerd als #2 van 15 hotels in Ixelles
GreenLeader Gold Travelers Choice 2020

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
510
Erg goed
310
Gemiddeld
98
Slecht
42
Vreselijk
33

Soort reiziger

Zaken
314
Stellen
296
Soloreis
44
Gezinnen
195
Vakantie met vrienden
83

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Hoekkamers zijn groot (frankbalstra)
    4.0
    2019-02-23
  • Wij hadden uitzicht op de stad, maar alle kamers zijn prima! (Marjo B)
    5.0
    2017-11-17
  • Hoeksuites zijn leuk, maar ook de 'kleinere kamers' zijn meer dan ruim genoeg! (shoshanna264)
    5.0
    2017-02-05
  • De suite was prachtig en ongelofelijk ruim! (Elke L)
    4.0
    2016-08-05

Recentste reviews van reizigers

  • "Top hotel!"

    • Beoordeeld: 2018-11-05
    • Reistype: Stellen
  • Erg mooi hotel. Alles was erg schoon. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Heerlijk gegeten. Zowel diner als ontbijt waren top! Parkeren kan makkelijk in de garage en verder alles goed te doen met het openbaar vervoer.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radissongroup B, Guest Relations Manager van Radisson RED Brussels, reageerde op deze beoordeling 2018-11-09
    • Hello there, Thanks a lot for giving us your feedback about the Radisson RED Brussels! We’re so happy to see you’ll keep good memories from your trip. We’re also glad to see you fully enjoyed your stay with us, thanks to our ‘friendly and helpful’ staff, the ‘delicious’ dinner and breakfast and our convenient location in the heart of the EU Quarter. Can’t wait to welcome you again! Erwan, on behalf of the Radisson RED Brussels team

  • "Uitstekend hotel"

    • Beoordeeld: 2018-09-10
    • Reistype: Stellen
  • Voor de tweede keer verbleven in dit hotel. Zeer goed. Ruime, frisse, en schone kamers, met een uitstekend bed. Zeer goed en uitgebreid ontbijtAlles wat je wenst dus👍🏻 We komen hier zeker nog eens terug.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radissongroup B, Guest Relations Manager van Radisson RED Brussels, reageerde op deze beoordeling 2018-09-12
    • Hi Carlie, Thank you for your lovely feedback and for your loyalty! We’re glad you enjoyed our hotel, as much for the ‘clean and fresh’ rooms as the ‘extensive’ breakfast we serve. We can’t wait to welcome you again, Erwan, on behalf of the Radisson RED Brussels team

  • "super"

    • Beoordeeld: 2017-07-17
    • Reistype: Stellen
  • alles, van A tot Z, was uitstekend. Ontvangst, origineel hoteldesign, modern hotel en dito concept, schitterende kamer, uitgebreid en heel goed ontbijt, service in het algemeen, vriendelijke en assertieve medewerkers, ligging,... Niks op aan te merken, integendeel.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Sophie B, Guest Relations Manager van Radisson RED Brussels, reageerde op deze beoordeling 2017-07-19
    • Wow, zo'n geweldige feedback! Heel erg bedankt voor het stoppen met uw reactie, dit is onze dag lekker :) je glimlacht op ons gezicht! Het is zo goed om te weten dat alles perfect voor je was. Wees er zeker van dat we je erg blij hadden en zou je graag meer van harte welkom hebben! Tot we elkaar weer ontmoeten, Het Radisson RED Brussels Team

  • "Radison Red Prima hotel!"

    • Beoordeeld: 2017-07-10
    • Reistype: Zaken
  • Aanrader wat mij betreft, centraal gelegen dichtbij EU activiteiten. Goed ontbijt mogelijkheid, internationale kranten liggen klaar, makkelijk bereikbaar. De mooie strips inzet hele hotel zijn vermakelijk en van hoge kwaliteit. De kamers zijn zeer goed gestyled, prima badkamer, goede douche, proper!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Sophie B, Guest Relations Manager van Radisson RED Brussels, reageerde op deze beoordeling 2017-07-13
    • Hallo daar, Hartelijk dank voor het stoppen met uw feedback! Uw reactie maakt onze dag lekker, u zet een glimlach in ons gezicht :) Inderdaad, we zijn heel dicht bij het Europees Parlement. Het is geweldig om te lezen dat u de ochtend van de internationale kranten genoten hebt, in ieder geval weet u wat er in de wereld gebeurt! Hoop u snel terug te verwelkomen, Het Radisson RED Brussels Team

  • "Kon niet Beter"

    • Beoordeeld: 2016-12-20
    • Reistype: Stellen
  • mooi hotel heel schoon goed gelegen en qua inrichting heel apert zeer aan te bevelen ben van plan het iedereen aan te bevelen en kom zeker terug in de zomer goede parkeergelegenheid in loopafstand is alles te bereiken station in de buurt en met de bus kan men overal in brussel komen

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radissongroup B, Guest Relations Manager van Radisson RED Brussels, reageerde op deze beoordeling 2019-01-25
    • Hello, we appreciate your sweet feedback about the Radisson RED Brussels. We are happy to know that your stay went well. We hope to see you again soon! Sharleen, on behalf of the Radisson RED Brussels team

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC