Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

268 beoordelingen
Geclassificeerd als #7 van 19 hotels in Tromsø
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Soort reiziger

Uitstekend
113
Erg goed
93
Gemiddeld
40
Slecht
16
Vreselijk
6

Beoordeling van reizigers

Zaken
33
Stellen
103
Soloreis
25
Gezinnen
45
Vakantie met vrienden
33

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Recentste beoordelingen van reizigers

  • "Top hotel met Noorderlicht te zien vanaf het balkon"

    • Beoordeeld: 2018-11-12
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Een heerlijk hotel. Ze hebben hele fijne bedden, een heerlijk ontbijt iedere ochtend en een top ligging middenin het centrum. Handig om een auto te huren en een avond (en overdag voor de omgeving) de stad uit te rijden voor het noorderlicht.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • AartN9, General Manager van Radisson Blu Hotel, Tromso, reageerde op deze beoordeling 2018-11-13
    • Hi O403POchrist, Wat leuk om zo'n blij bericht te lezen over uw verblijf! Ik ben het helemaal met u eens dat onze gloednieuwe bedden heerlijk comfortabel zijn! Het Noorderlicht seizoen start al vroeg in september, dus uw timing om het te aanschouwen is buitengewoon goed gekozen! Ik hoop dat u een volgende keer weer voor ons kiest! Tot dan! Met vriendelijke groet, Aart Niemans

  • "Excellent Location & Friendly staff"

    • Beoordeeld: 2018-11-12
    • Reistype: Stellen
  • Lovely hotel with spectacular views, Good Food and very friendly staff. Ideal location as a base to explore Tromso. The breakfast is great and there is a cosy bar attached. Modern and well equipped hotel.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Excursion684913, Manager van Radisson Blu Hotel, Tromso, reageerde op deze beoordeling 2018-11-13
    • Dear EoinoC, thank you for staying with us and for your amazing review! So glad that you enjoyed your stay with us and had a nice time inTrmsø! We really hope to welcome you back sometimes in the future. Best regards Lise Benjaminsen Rooms Division Manager

  • "Great stay!"

    • Beoordeeld: 2018-09-29
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Loved the hotel. It was in a great location. It was walking distance to all the shopping and cafes and restaurants. We got a room on the 8th floor facing the water. The view was great. The bus from the airport dropped us in front of the hotel. The northern light Safari left from the hotel lobby. This made things very convenient.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Sandra L, Service Manager van Radisson Blu Hotel, Tromso, reageerde op deze beoordeling 2018-09-30
    • Dear Nupursethi23, Thank you so much for you amazing review. We are so glad you enjoyed the stay with us and we do hope to see you back in the future. Have a lovely day! King regards Sandra Loe Service Manager

  • "Excellent location however with room for Improvements;"

    • Beoordeeld: 2019-01-24
    • Reistype: Stellen
  • no mixed sauna; Windows cannot be opened completely; bad value for money; location at sea front and near downtown;Rooms are standard even when its named superior; Superior is only the view to the sea and mountains.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Excursion684913, Manager van Radisson Blu Hotel, Tromso, reageerde op deze beoordeling 2019-01-25
    • Dear Global43260349066, Thank youstaying with us and for your honest review. Our guests feedback is very valuable for us, so thank you! WE hope we can welcome you back sometimes in the future. Kind regards Lise Benjaminsen Rooms Division Manager

  • "chasing the northern lights"

    • Beoordeeld: 2018-12-03
    • Reistype: Stellen
  • great place to stay right perfect location to town. Great breakfast which was included. front desk was always welcoming and ready to serve. Security was good and the sauna was great. We tend to try and figure things out on our own but comfortable with knowing that the staff would help us out when ever we had a question or concern. Of coarse speaking English was very helpful indeed.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Excursion684913, Manager van Radisson Blu Hotel, Tromso, reageerde op deze beoordeling 2018-12-04
    • Dear Camper21735290543, thank you for staying with ua and for your nice review. We are glad to hear you enjoyed your stay with us and hope you will return back to Tromsø one day. Best regards Lise Benjaminsen Rooms Division Manager

Bekijk alle beoordelingen op TripAdvisor

Deze beoordelingen zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC