Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 597 reviews
Geclassificeerd als #6 van 19 hotels in Tromso

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
264
Erg goed
184
Gemiddeld
87
Slecht
36
Vreselijk
26

Soort reiziger

Business
65
Couples
203
Solo travel
51
Family
87
Friends getaway
53

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • The breakfast buffet starts early so you can eat before early tours which is great. Take the breakfast option in your package. (tuesdayjones)
    5.0
    2023-01-23
  • ask for a mountain view room on high floor if possible (sexylily)
    5.0
    2023-01-14
  • Check your room. If dirty or not cleaned properly, phone reception. (Trish D)
    4.0
    2022-12-03
  • Get the sea mountain view room! Take the airport express shuttle to and from airport. Drops off in front of the hotel and cheaper than taxi. (B6383SAamandam)
    4.0
    2022-11-13
  • Worth paying extra for breakfast and a premium room if you can. (Taylor766)
    5.0
    2022-10-29

Reviews van reizigers

  • "Prachtig hotel op mooi locatie"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-01-15
    • Reistype: Stellen
  • Prima hotel, goeie service, mooie locatie, kamer met mooi uitzicht! Hotel ligt goed gesitueerd met alles dichtbij. Het hotel ziet er prima uit en de staf is behulpzaam, vriendelijk en levert goeie kwaliteit. We komen graag weer es terug!

    • 4.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Sandra Loe, Guest Services / Front Office van Radisson Blu Hotel, Tromso, reageerde op deze beoordeling 2022-01-16
    • Dear wilkobolt, Thank you so much for your review! We are so glad you enjoyed your stay with us and we hope to see you again in near future! Kind regards Sandra

  • "Goed hotel in Tromsø"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-10-13
    • Reistype: Soloreis
  • Ik ben 6 keer in Tromsø geweest en altijd in dit hotel. Het hotel heeft een goed restaurant en een fitness kamer. Als je veel traint en daarom veel en gezond moet eten, dan is dit hotel ideaal. In het restaurant kun je behalve de vaste menu's ook je eigen dieet doorgeven, en dat wordt precies klaargemaakt zoals jij dat wil. De kamers van dit hotel zijn helaas niet altijd goedkoop te boeken, je kan het beste ruim van tevoren kijken wanneer er goedkope kamers beschikbaar zijn en zo je vakantie te plannen.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Sandraloe, Service Manager van Radisson Blu Hotel, Tromso, reageerde op deze beoordeling 2019-10-14
    • Dear Saibal0, Thank you so much for your review. We are so glad you enjoyed your stay and we hope to see you again soon. Kind regards Sandra

  • "Top hotel met Noorderlicht te zien vanaf het balkon"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2018-11-12
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Een heerlijk hotel. Ze hebben hele fijne bedden, een heerlijk ontbijt iedere ochtend en een top ligging middenin het centrum. Handig om een auto te huren en een avond (en overdag voor de omgeving) de stad uit te rijden voor het noorderlicht.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • AartN9, General Manager van Radisson Blu Hotel, Tromso, reageerde op deze beoordeling 2018-11-13
    • Hi O403POchrist, Wat leuk om zo'n blij bericht te lezen over uw verblijf! Ik ben het helemaal met u eens dat onze gloednieuwe bedden heerlijk comfortabel zijn! Het Noorderlicht seizoen start al vroeg in september, dus uw timing om het te aanschouwen is buitengewoon goed gekozen! Ik hoop dat u een volgende keer weer voor ons kiest! Tot dan! Met vriendelijke groet, Aart Niemans

  • "Prachtig hotel & goede service"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2018-11-03
    • Reistype: Zaken
  • Het Radisson in Tromsø is een prachtig hotel dat wordt gerund door een Nederlandse hotel manager. De kamers zijn modern en hebben mooi uitzicht. Er is een sauna, voor mannen en vrouwen apart. De ligging is ook perfect t.o.v. de stad en activiteiten. Goed ontbijt en perfecte service, niks is teveel! Wat mij betreft dus zeker een aanrader.

    • AartN9, General Manager van Radisson Blu Hotel, Tromso, reageerde op deze beoordeling 2018-11-06
    • Hi Iris - dank je wel voor je 5 sterren review! Fijn dat je er was & ik hoop je snel weer eens terug te zien hier in het noorden! Groet uit Tromsø, Aart Niemans General Manager

  • "Modern hotel op heerlijke locatie"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2018-10-24
    • Reistype: Stellen
  • Heerlijk hotel op super locatie! Onze kamer leek nog maar net gerenoveerd en gaf een prachtig uitzicht over het water. Het ontbijt was super; uitgebreid en goed. Ook hebben we een aantal activiteiten geboekt via de concierge, hij had geweldige tips over vissen en een rib-tour. Ook de general manager nog even gesproken, bleek een Nederlander! Heerlijk verblijf in een bijzondere stad.

    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • AartN9, General Manager van Radisson Blu Hotel, Tromso, reageerde op deze beoordeling 2018-10-26
    • Hi Hollandiaa! Was leuk jullie even gesproken te hebben & dank voor het 5 sterren bericht! Graag tot een volgende keer! Groet uit Tromsø! Aart Niemans General Manager

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC