Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 3433 reviews
Geclassificeerd als #94 van 213 hotels in Nice
"GreenLeader Silver" GreenLeader Silver

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
1040
Erg goed
1261
Gemiddeld
616
Slecht
292
Vreselijk
224

Soort reiziger

Business
499
Couples
1465
Solo travel
118
Family
724
Friends getaway
311

Beoordelingsoverzicht

Location
4.0
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
3.5
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • ensure you ask the desk upon checkin what number they can be reached from outside. (hgslatinotravels)
    3.0
    2022-12-01
  • Book a room with a sea view. (pinir67)
    5.0
    2022-09-30
  • the rooms are very good isolated but still to much trafics on the road that separate the hotel from the beach and promenade des anglais (Arowana_sas)
    5.0
    2022-09-09
  • Take tram from airport.Transport links excellent bus stop nearby and tram behind. Get to the pool early if you want a bed. Private beach is not free to guests . (OnAir60240505430)
    4.0
    2022-08-31
  • You will like it and not over priced (Mansoor991)
    5.0
    2022-08-30

Reviews van reizigers

  • "Personeel is professioneel, vriendelijk en spreken je netjes aan. Het zwembad op het dak was geweldig uitzicht op zee"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-08-26
    • Reistype: Gezinnen
  • Personeel is professioneel, vriendelijk, oplossingsgericht en spreekt je keurig aan. Locatie is super! Zwembad op het dak is geweldig! met uitzicht op zee! Gelegenheid om wat te eten en te drinken bij het zwembad. Kamer is groot. Uitzicht is fraai. Ontbijt is zeer uitgebreid. Informatiedesk helpt heel goed bij vragen. Strandtent van hotel met heerlijke stoelen aan het strand aan zee.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • rbniceguestrelations, Directeur général van Radisson Blu Hotel, Nice, reageerde op deze beoordeling 2019-08-27
    • Dear Guest, We thank you very much for sharing your experience in Radisson Blu Hotel Nice. It was a pleasure to read your positive feedback on your stay. We are delighted to have met your expectations in terms of the quality of our services and the quality of our Radisson Blu teams. Our priority is to make your stay exceptional, we are happy to hear about your satisfaction. We will be delighted to welcoming you again, very soon at the Radisson Blu Nice Hotel. Kind regards, Lionel Servant General Manager Radisson Blu Hotel Nice

  • "Heerlijk"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-08-04
    • Reistype: Stellen
  • Heerlijk hotel gunstig gelegen tov stad en vliegveld. Fijn zwembad , mooie kamer. Schoon en geluidsarm . Vriendelijk personeel. Uitgebreid ontbijt. Enige minpunt : te druk bij ontbijt. Niet goedkoop maar vergelijkbaar met de prijzen in Nice

    • 4.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • rbniceguestrelations, Directeur général van Radisson Blu Hotel, Nice, reageerde op deze beoordeling 2019-08-05
    • Dear Guest, We thank you very much for sharing your experience in Radisson Blu Hotel Nice. It was a pleasure to read your positive feedback on your stay. We are delighted to have met your expectations in terms of the quality of our services and the quality of our Radisson Blu teams. Our priority is to make your stay exceptional, we are happy to hear about your satisfaction. We will be delighted to welcoming you again, very soon at the Radisson Blu Nice Hotel. Kind regards, Lionel Servant General Manager Radisson Blu Hotel Nice

  • "Mooi luxe hotel, met alle voorzieningen die je maar kunt wensen"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2018-03-21
    • Reistype: Zaken
  • Mooi en luxe hotel. Alle voorzieningen die je maar kunt wensen, zijn aanwezig. Mooi uitzicht over zee (als je sea-view kamer boekt). Prachtig dakterras/zwembad. Ruime kamers, met voldoende ruimte om te werken (bureau / stroom). Ook Nespresso op de kamer, altijd prettig. Ruime, recent vernieuwde badkamer met alles erop en eraan. Kortom: aan te raden voor de zakelijke reiziger. Het centrum is 3 km verderop, dus neem een taxi. Die zijn vrij kostbaar in Nice. Lawaai van de luchthaven hoor je binnen niet, erg goed geïsoleerd. Maar op je balkon, hoor je dit natuurlijk wel, evenals het lawaai van het verkeer op de boulevard.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Service
    • reginekruger, Guest Relations Manager van Radisson Blu Hotel, Nice, reageerde op deze beoordeling 2018-03-23
    • Dear Guest, Thank you for having taken the time to fill in our online survey and thereby providing a valuable feedback on quality and service. We are happy to read that you have appreciated your recent stay and we thank you for your nice comments concerning our overall hotel services and staff. We can assure you that your feedback has been taken into consideration in order to help us make constant improvements so as to offer you the very best service. We look forward to welcoming you again soon. Lionel Servant Cluster General Manager Radisson Blu Nice et Cannes

  • "Perfecte ervaring"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2017-10-02
    • Reistype: Soloreis
  • Ik ben als een zeer gewaardeerde klant behandeld door het personnel, iedereen werkt met glimlach; je krijgt indruk dat ze in een wedstrijd zijn om klant tevreden te stellen: klant staat hier centraal. Het was onvergetelijk: uitzicht bar + zwembad +restaurant op dak, ontbijt buffet beneden veel glas veel licht dicht bij luchthaven maar geen lawaai in de kamer, je kan rustig slapen, het is te herhalen!

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • reginekruger, Guest Relations Manager van Radisson Blu Hotel, Nice, reageerde op deze beoordeling 2017-10-03
    • Dear Guest, We are delighted to read that you enjoyed your stay and we thank you very much for your positive comments regarding our hotel services and staff. It means a lot to us to know our hard works pays off and we will share your comments with the team. We hope to have the pleasure to welcome you back soon. Eric van Dalsum General Manager

  • "Uistekend"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2017-08-22
    • Reistype: Stellen
  • Kamer met zeezicht, dus kon niet beter. Vriendelijk personeel, ruime kamers, netjes verzorgd en schoon. Voordat we gingen dineren heerlijk buiten gezeten en genoten van het uitzicht Gelijk geboekt voor onze volgende trip in oktober

    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • reginekruger, Guest Relations Manager van Radisson Blu Hotel, Nice, reageerde op deze beoordeling 2017-08-23
    • Dear Guest, We would like to thank you for taking the time to share your impressions regarding the hotel and for your kind comments following your recent stay with us. We are delighted to read that your experience met your expectations and that our teams have delivered you the expected service. We will share with them your compliments. We hope to have the pleasure of welcoming you again very soon on your next visit to the French Riviera. Eric van Dalsum General Manager

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC