Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1234 reviews
Geclassificeerd als #6 van 12 hotels in Hasselt
"GreenLeader Platinum" GreenLeader Platinum

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
414
Erg goed
502
Gemiddeld
188
Slecht
86
Vreselijk
44

Soort reiziger

Business
295
Couples
477
Solo travel
23
Family
175
Friends getaway
156

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • higher floors have best views (K9344FAannal)
    5.0
    2022-02-09
  • Underground parking is expensive. There is free parking at the cultural center 10 mins walk from the hotel. Don't choose this hotel if a pool area is important for you. (sylvareth)
    3.0
    2021-08-13
  • Be carefully when you booking a room, because the staff will not help you (995hanspeters)
    1.0
    2020-07-19
  • dont bother with a superior room its not worh it (thomasgarryd)
    2.0
    2019-08-22
  • not overlooking air conditioning plant area, not that attractive a view (lsmack63)
    4.0
    2019-07-30

Reviews van reizigers

  • "ervaring van hotel Radisson Blu Hasselt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-09-27
    • Reistype:
  • Heel erg tevreden. Een mooi en vriendelijk onthaal. We waren te vroeg en mochten ons bagage daar veilig achterlaten tot rond 16 uur als we op de kamer konden. Het was een heel mooie kamer, met mooi uitzicht, we zaten op het 19de verdiep. Het eten was heel lekker en heel veel, eigenlijk te veel s' avonds. Het ontbijt was heel uitgebreid buffet. In onze kamer liep het water niet goed af in één der lavabo's en ze konden het niet direkt repareren en we kregen een andere kamer voor de resterende dagen. Wat een service. We komen zeker nog terug.

  • "zeer goed gelegen hotel in het hartje van hasselt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-07-31
    • Reistype: Gezinnen
  • mooi uitzicht in de sky bar over hasselt als hotel een aanrader netjes en zeer vriendelijk en wordt beetje bij beetje gerenoveerd zodat er geen geluidsoverlast is voor de klanten en blijft het hotel modern en up to date

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
  • "ideaal voor citytrip"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-06-27
    • Reistype: Gezinnen
  • ideaal hotel, dichtbij het centrum. Parkeermogelijkheden onder het hotel. ruime kamers met goede airco en bedden.badkamer in orde, alleen eindeloos lang wachten op warm water. ijsblokjesmachine in de gang was een absolute meerwaarde. zeer lekker ontbijt.

    • 4.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "prachtig hotel op loopafstand van de markt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-05-09
    • Reistype: Gezinnen
  • Prachtig hotel , goede ligging op loopafstand van de grote markt en winkelstraat, zeer vriendelijk personeel. aanrader! Ook mogelijkheid om de bagage te laten staan na het uitchecken. Zeer goed gevuld ontbijtbuffet. voor elk wat wils.

    • 4.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Radisson Blu Hotel Hasselt, Guest Services / Front Office van Radisson Blu Hotel, Hasselt, reageerde op deze beoordeling 2022-05-13
    • Beste, Dank u wel voor uw evaluatie en het delen van uw recente ervaringen in het Radisson Blu Hotel, Hasselt. Wij ontvangen graag feedback en het doet ons deugd om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. Het gehele hotelteam kijkt ernaar uit om u snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groeten, Radisson Blu Hotel, Hasselt

  • "Zeer goede ervaring!!!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-03-21
    • Reistype: Gezinnen
  • Na lezen van sommige beoordelingen hadden we beetje bang dat we toch verkeerd geboekt hadden. Maar met aankomst viel al meteen op dat het personeel super vriendelijk en behulpzaam is. De kamer was zeer proper en mooi en dit voor een standaard kamer . Wij zijn beneden gaan avond eten en weeral was hier niks op aan te merken in tegen deel overal een apart salade kommetje bij aparte frietjes schoteltje met mayo en ketchup en super lekker en vers. Ook daar personeel kindvriendelijk. Zeer goed geslapen in kingsize bed . Enige minpuntje is mss wel dat zwembad water wat aan de koude kant is maar dat heeft onze zoon er toch niet kunnen uithouden en heeft toch 1u30 min waterfun gehad . Zeker voor herhaling vatbaar!!! Familie De Zutter

    • Radisson Blu Hotel Hasselt, Guest Services / Front Office van Radisson Blu Hotel, Hasselt, reageerde op deze beoordeling 2022-05-13
    • Dear, Thank you for taking the time to review your stay among us. We strive toward 100% satisfaction guarantee and your comment is very helpful for us. I am very sorry to read that we did not meet your expectations. I sincerely apologize for the inconveniences you faced during your stay. I can assure you that your experience does not reflect our usual standards. I truly hope you will give us another chance to show you that we can make things right. Best Regards, Radisson Blu Hotel, Hasselt

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC