Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1219 reviews
Geclassificeerd als #6 van 12 hotels in Hasselt
"GreenLeader Platinum" GreenLeader Platinum

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
412
Erg goed
499
Gemiddeld
181
Slecht
84
Vreselijk
43

Soort reiziger

Business
293
Couples
472
Solo travel
23
Family
172
Friends getaway
155

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • higher floors have best views (K9344FAannal)
    5.0
    2022-02-09
  • Underground parking is expensive. There is free parking at the cultural center 10 mins walk from the hotel. Don't choose this hotel if a pool area is important for you. (sylvareth)
    3.0
    2021-08-13
  • Be carefully when you booking a room, because the staff will not help you (995hanspeters)
    1.0
    2020-07-19
  • dont bother with a superior room its not worh it (thomasgarryd)
    2.0
    2019-08-22
  • not overlooking air conditioning plant area, not that attractive a view (lsmack63)
    4.0
    2019-07-30

Reviews van reizigers

  • "ideaal voor citytrip"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-06-27
    • Reistype: Gezinnen
  • ideaal hotel, dichtbij het centrum. Parkeermogelijkheden onder het hotel. ruime kamers met goede airco en bedden.badkamer in orde, alleen eindeloos lang wachten op warm water. ijsblokjesmachine in de gang was een absolute meerwaarde. zeer lekker ontbijt.

    • 4.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "prachtig hotel op loopafstand van de markt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-05-09
    • Reistype: Gezinnen
  • Prachtig hotel , goede ligging op loopafstand van de grote markt en winkelstraat, zeer vriendelijk personeel. aanrader! Ook mogelijkheid om de bagage te laten staan na het uitchecken. Zeer goed gevuld ontbijtbuffet. voor elk wat wils.

    • 4.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Radisson Blu Hotel Hasselt, Guest Services / Front Office van Radisson Blu Hotel, Hasselt, reageerde op deze beoordeling 2022-05-13
    • Beste, Dank u wel voor uw evaluatie en het delen van uw recente ervaringen in het Radisson Blu Hotel, Hasselt. Wij ontvangen graag feedback en het doet ons deugd om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. Het gehele hotelteam kijkt ernaar uit om u snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groeten, Radisson Blu Hotel, Hasselt

  • "Zeer goede ervaring!!!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-03-21
    • Reistype: Gezinnen
  • Na lezen van sommige beoordelingen hadden we beetje bang dat we toch verkeerd geboekt hadden. Maar met aankomst viel al meteen op dat het personeel super vriendelijk en behulpzaam is. De kamer was zeer proper en mooi en dit voor een standaard kamer . Wij zijn beneden gaan avond eten en weeral was hier niks op aan te merken in tegen deel overal een apart salade kommetje bij aparte frietjes schoteltje met mayo en ketchup en super lekker en vers. Ook daar personeel kindvriendelijk. Zeer goed geslapen in kingsize bed . Enige minpuntje is mss wel dat zwembad water wat aan de koude kant is maar dat heeft onze zoon er toch niet kunnen uithouden en heeft toch 1u30 min waterfun gehad . Zeker voor herhaling vatbaar!!! Familie De Zutter

    • Radisson Blu Hotel Hasselt, Guest Services / Front Office van Radisson Blu Hotel, Hasselt, reageerde op deze beoordeling 2022-05-13
    • Dear, Thank you for taking the time to review your stay among us. We strive toward 100% satisfaction guarantee and your comment is very helpful for us. I am very sorry to read that we did not meet your expectations. I sincerely apologize for the inconveniences you faced during your stay. I can assure you that your experience does not reflect our usual standards. I truly hope you will give us another chance to show you that we can make things right. Best Regards, Radisson Blu Hotel, Hasselt

  • "De moeite!!!!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-02-07
    • Reistype: Stellen
  • Goed hotel. Goed ontbijt. Niks negatief aan dit hotel Maar een woordje van dank aan de receptionist mo. Hij heeft ons heel goed Geholpen nadat er wat mis was gelopen bij reservatie. Een dikke pluim voor hem. Ik hoop dat je dit ook persoonlijk aan hem overbrengt. Ps 3de keer goede keer (dan weet hij wie het is)

    • Radisson Blu Hotel Hasselt, Guest Services / Front Office van Radisson Blu Hotel, Hasselt, reageerde op deze beoordeling 2022-05-13
    • Beste, Dank u wel voor uw evaluatie en het delen van uw recente ervaringen in het Radisson Blu Hotel, Hasselt. Wij ontvangen graag feedback en het doet ons deugd om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. Het gehele hotelteam kijkt ernaar uit om u snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groeten, Radisson Blu Hotel, Hasselt

  • "aangename ervaring"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-02-01
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • mijn verblijf was zeer aangenaam. Al bij de vriendelijke ontvangst, de warme gezellige kamer en zeker de badkamer met ligbad was voor mij super. Ook genoten van het uitgebreid ontbijtbuffet. Ik kom zeker terug.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Radisson Blu Hotel Hasselt, Guest Services / Front Office van Radisson Blu Hotel, Hasselt, reageerde op deze beoordeling 2022-05-13
    • Beste, Dank u wel voor uw evaluatie en het delen van uw recente ervaringen in het Radisson Blu Hotel, Hasselt. Wij ontvangen graag feedback en het doet ons deugd om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. Het gehele hotelteam kijkt ernaar uit om u snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groeten, Radisson Blu Hotel, Hasselt

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC