Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1033 beoordelingen
Geclassificeerd als #6 van 11 hotels in Hasselt
"GreenLeader Platinum" GreenLeader Platinum

Soort reiziger

Uitstekend
358
Erg goed
437
Gemiddeld
150
Slecht
60
Vreselijk
28

Beoordeling van reizigers

Zaken
260
Stellen
428
Soloreis
19
Gezinnen
135
Vakantie met vrienden
146

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • hogere verdiepingen leuker zicht (baele s)
    4.0
    2019-07-29
  • Een kamer met zicht op de stad is natuurlijk altijd leuk. (Marc V)
    4.0
    2019-04-29
  • rustig en aangenaam (Hilda V)
    5.0
    2019-04-25
  • kamers op de hoge verdiepen hebben prachtig uitzicht (Ditmar2013)
    3.0
    2018-12-27
  • Hoe hoger hoe beter het uitzicht (N8976XYcarolinem)
    5.0
    2018-09-16

Recentste beoordelingen van reizigers

  • "goed hotel"

    • Beoordeeld: 2018-12-29
    • Reistype: Soloreis
  • uitstekend hotel met een zeer goede service en vriendelijk en behulpzaam personeel,zeer goede ligging in het centrum en bij alle bezienswaardigheden,ook de winkelstraat is op wandelafstand alsook winterland

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RadissonBluTeam, Marketing & Office Coördinator van Radisson Blu Hotel, Hasselt, reageerde op deze beoordeling 2019-02-13
    • Beste, Dank u wel voor uw evaluatie en het delen van uw recente ervaringen in het Radisson Blu Hotel, Hasselt. Wij ontvangen graag feedback en het doet ons deugd om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. Het gehele hotelteam kijkt ernaar uit om u snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groeten, Het Radisson Blu Hasselt team

  • "Sky Lounge “Cocktail”"

    • Beoordeeld: 2018-11-09
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Adembenemend uitzicht over de stad Hasselt vanop de 18de etage vh hotel. Zalig genieten met een lieve vriendin en een super lekkere Mojito geserveerd door de sympathieke Allesandro, meester in het maken van cocktails en op de koop toe als bonus nog een prachtige zonsondergang☀️gewoonweg Top! Een aanrader! We gaan zéker terug 😊

    • RadissonBluTeam, Guest Relations Manager van Radisson Blu Hotel, Hasselt, reageerde op deze beoordeling 2019-02-13
    • Beste, Dank u wel voor uw evaluatie en het delen van uw recente ervaringen in het Radisson Blu Hotel, Hasselt. Wij ontvangen graag feedback en het doet ons deugd om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. Het gehele hotelteam kijkt ernaar uit om u snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groeten, Het Radisson Blu Hasselt team

  • "Top!"

    • Beoordeeld: 2018-08-30
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Zo genoten van onze 2daagse!Op de flairbon staat vermeld dat we bij het ontbijt een glaasje cava zouden krijgen. Bleek dat dit niet het geval was. Best dus wel aanpassen. Dank je wel aan de mevrouw van de balie voor een extra drankje op de sky lounge.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RadissonBluTeam, General Manager van Radisson Blu Hotel, Hasselt, reageerde op deze beoordeling 2018-08-31
    • Beste, Bedankt voor uw positieve feedback. We appreciëren ten zeerste de tijd die u genomen heeft om ons een review en een rating te geven en zijn uiteraard tevreden met uw score, alsook over de positieve ervaring die u bij ons had. Alvast onze excuses voor het glaasje cava, maar wij zijn blij om te horen dat onze receptioniste ook dit rechtgezet heeft. We kijken er alvast naar uit om u in de toekomst terug te kunnen verwelkomen. Met vriendelijke groeten, Radisson Blu Hasselt Team

  • "Leuke citytrip."

    • Beoordeeld: 2018-08-13
    • Reistype: Stellen
  • Hotel is een aanrader, heel vriendelijk personeel, ruime kamer met airco waar we heel blij mee waren, het ontbijt was lekker en uitgebreid. In het restaurant was het ook lekker . Heel centraal gelegen zodat je makkelijk met de trein kan komen.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RadissonBluTeam, General Manager van Radisson Blu Hotel, Hasselt, reageerde op deze beoordeling 2018-08-14
    • Beste Herman, Bedankt voor uw positieve feedback. We appreciëren ten zeerste de tijd die u genomen heeft om ons een beoordeling en review te geven en zijn uiteraard tevreden met uw score én met de positieve ervaring die u bij ons had. We kijken er alvast naar uit om u in de toekomst terug te kunnen verwelkomen. Met vriendelijke groeten, Radisson Blu Hasselt Team

  • "Tweedaagse trip naar Hasselt met vriendin."

    • Beoordeeld: 2018-08-08
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Niets aan te merken: mooi hotel, ruime en nette kamer, perfecte locatie (stadscentrum), klantvriendelijk (ook bij extra vragen), heel uitgebreid en lekker ontbijt, gezellige ontbijtruimte, ... We komen zeker terug!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RadissonBluTeam, General Manager van Radisson Blu Hotel, Hasselt, reageerde op deze beoordeling 2018-08-14
    • Beste, Bedankt voor uw positieve feedback. We appreciëren ten zeerste de tijd die u genomen heeft om een review te schrijven en zijn uiteraard tevreden met uw scores én met de positieve ervaring die u bij ons had. We kijken er alvast naar uit om u in de toekomst terug te kunnen verwelkomen. Met vriendelijke groeten, Radisson Blu Hasselt Team

Bekijk alle beoordelingen op TripAdvisor

Deze beoordelingen zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC