Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 657 reviews
Geclassificeerd als #5 van 165 hotels in Hannover
GreenLeader Bronze Travelers Choice 2022

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
278
Erg goed
273
Gemiddeld
72
Slecht
20
Vreselijk
14

Soort reiziger

Business
337
Couples
155
Solo travel
41
Family
55
Friends getaway
47

Beoordelingsoverzicht

Location
4.0
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • I was on the third floor and it was fine (steve h)
    5.0
    2019-11-08
  • Eat outside !! (Michel B)
    3.0
    2019-09-14
  • I think that all the rooms are good (Patricia T)
    5.0
    2018-08-14
  • Only stayed in one and it was great, second floor (JeremyN86)
    4.0
    2018-01-22
  • All rooms are good (Walter R)
    4.0
    2017-09-07

Reviews van reizigers

  • "Net hotel met super personeel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-10-13
    • Reistype: Zaken
  • Nette ruime kamers, moderne badkamer en enorm vriendelijk en behulpzaam personeel. Het restaurant was ook prima! Qua locatie is het niet super, maar wel dicht bij het Messegelände wat voor deze zakenreis perfect uitkwam.

    • 4.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • HAJZR, Manager van Radisson Blu Hotel, Hannover, reageerde op deze beoordeling 2019-10-14
    • Dear 76Tijn, Thank you for your review and for sharing your recent experience at Radisson Blu Hotel Hannover. We love feedback and are pleased to hear that you enjoyed your time with us. The entire hotel team is looking forward to welcoming you back soon! With kind regards, your BluTeam

  • "Tour of Kiss"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-06-07
    • Reistype: Zaken
  • Goed hotel, vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede parkeerplaats. Kamer voldoet uitstekend. 5 minuten lopen tot het concert. Voor herhaling vatbaar. Hannover is ook een leuke plaats om even naar toe te gaan.

    • HAJZR, Assistent Rooms Manager van Radisson Blu Hotel, Hannover, reageerde op deze beoordeling 2019-06-08
    • Dear JansvanWieren, thank you very much for your great feedback. We are very happy, that you had a pleasant stay with us. Hope to see you soon. Best Regards from Hanover, Your BLU Team

  • "aangenaam personeel, superschone kamer"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2016-06-13
    • Reistype: Zaken
  • Superschone kamer (suite), prachtige badkamer, uitstekende wifi (die het gelijk deed) in het hele hotel, ook op het terras. En ja: uitstekende airco: zachte koele bries, die na verloop van tijd stopt zodat je niet een koude wind in je nek krijgt. Komen in veel hotels: deze airco was de beste.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • HAJZR, Manager van Radisson Blu Hotel, Hannover, reageerde op deze beoordeling 2016-06-24
    • Dear Carl, Thank you for taking the time to write a review about our hotel. We are happy to hear you enjoyed your stay. We appreciate your enthusiasm especially about our rooms and the services of our hotel. We are looking forward to your next stay! Wishing you a relaxed and a sunny Weekend! Andreas Leidenfrost

  • "Prima hotel met wat achterhaalde methodes."

  • tripadvisor rating 4.0
    • Beoordeeld: 2022-06-18
    • Reistype: Stellen
  • Schoon en net. Hele goede bedden. Erg warm in het hotel. Beetje achterhaald tijdschema aangaande keuken en bar. Geen snacks en betalen met contant geld is niet meer van deze tijd. Online inchecken een drama.

    • 5.0
      Kamers
    • 3.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 3.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 3.0
      Service
  • "Mooi hotel, erg schoon en super voor bezoek aan ZAG-Arena/ EXPO Plaza"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Beoordeeld: 2022-06-16
    • Reistype: Gezinnen
  • Super verblijf. Alleen ontbijt was erg prijzig (€23,- per persoon). De kamer was al niet goedkoop, had wel wat meer hiervan verwacht. €19 parkeren per 24 uur is ook wel duur. Graag een optie tot gereduceerd tarief bij verbleef in hotel.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC