Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

611 reviews
Geclassificeerd als #6 van 160 hotels in Hannover
GreenLeader Bronze Certificate of Excellence 2019

Soort reiziger

Uitstekend
253
Erg goed
262
Gemiddeld
68
Slecht
15
Vreselijk
15

Beoordeling van reizigers

Zaken
329
Stellen
136
Soloreis
40
Gezinnen
49
Vakantie met vrienden
39

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.0
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Wij sliepen aan de achterzijde, maar het hotel was goed geisoleerd tegen geluid, dus je hebt geen last van de snelwegen die om het hotel lopen. (Bert M)
    2.0
    2013-02-25

Recentste reviews van reizigers

  • "aangenaam personeel, superschone kamer"

    • Beoordeeld: 2016-06-13
    • Reistype: Zaken
  • Superschone kamer (suite), prachtige badkamer, uitstekende wifi (die het gelijk deed) in het hele hotel, ook op het terras. En ja: uitstekende airco: zachte koele bries, die na verloop van tijd stopt zodat je niet een koude wind in je nek krijgt. Komen in veel hotels: deze airco was de beste.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • HAJZR, Manager van Radisson Blu Hotel, Hannover, reageerde op deze beoordeling 2016-06-24
    • Dear Carl, Thank you for taking the time to write a review about our hotel. We are happy to hear you enjoyed your stay. We appreciate your enthusiasm especially about our rooms and the services of our hotel. We are looking forward to your next stay! Wishing you a relaxed and a sunny Weekend! Andreas Leidenfrost

  • "comfortabel verblijf"

    • Beoordeeld: 2015-10-11
    • Reistype: Zaken
  • Ruime en goed verzorgde kamers, enkel erg dunne kussens, badkamer met heerlijke inloopdouche. Geweldig uitgebreid ontbijtbuffet, gezellige, rustige bar en goed restaurant. Enkel de wifi op de kamer was niet al te best op sommige momenten. Maar er is een goed uitgeruste ruimte in de lobby waar je eventueel ook terecht kunt om wat te werken. Hotel uitstekend gelegen tov de Hannover Messe.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • HAJZR, Manager van Radisson Blu Hotel, Hannover, reageerde op deze beoordeling 2015-11-09
    • Dear Seron B, thanks for your review and the time you spent in writing it! We love to hear that you enjoyed your stay in our hotel and we hope to see you again here on the Expo Plaza. Best wishes from Hannover and kind regards, Andreas Leidenfrost

  • "Zeer mooi hotel"

    • Beoordeeld: 2018-10-06
    • Reistype: Zaken
  • Veilig, schoon, uitstekend eten, aardig personeel en betaalbaar. Zou de radisson blu aanraden en ik ben van plan weer te blijven in de nabije toekomst. Niets leek te veel moeite en het in- en uitchecken was probleemloos.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • HAJZR, Front Office Manager van Radisson Blu Hotel, Hannover, reageerde op deze beoordeling 2018-10-06
    • Dear chrisrice94, thank you very much for this good feedback! We are also looking forward to welcome you again. Best regards from Hanover, Your BLU Team

  • "Perfecte"

    • Beoordeeld: 2017-05-04
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Zeer gastvrij hotel. Erg professioneel en vriendelijk personeel. Zeer schoon en elegante kamers. Juiste prijs . Ik zou iedereen aanraden om in het Radisson Blu Hotel Hannover. Ik ben vier jaar naar Hannover voor de Maikäfertreffen evenement, en mijn verblijf is altijd al mijn verwachtingen. Perfecte ; - )

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • HAJZR, Manager van Radisson Blu Hotel, Hannover, reageerde op deze beoordeling 2017-05-06
    • Dear S7914RProbertof, what kind of great words. I would like to say thank you for your lovely feedback. We are really happy that you enjoyed your stay with us. The "Maikäfertreffen" is for our hotel and team members always a very exciting and pleasant event, could be quiet several times a year. On behalf of our entire staff I would like to say thank you for your visit and I hope to see again next year for the same time. Best regards, K. Wojtena

  • "Geweldige service - Geweldige kamers - Fantastische ervaring!"

    • Beoordeeld: 2016-02-01
    • Reistype: Zaken
  • Ik verbleef in het Radisson Blu voor naam AGIS 2016 ( # 376 ). De meeste naam AGIS scholen verblijf hier elk jaar zolang ik me kan herinneren. De service is uitstekend. Ze echt aandacht aan uw wensen! Het eten is fantastisch en nu bevat een aantal glutenvrije keuzes, vooral voor het ontbijt. Ik ben echt voor de volgende verblijf.

    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • HAJZR, Manager van Radisson Blu Hotel, Hannover, reageerde op deze beoordeling 2016-02-09
    • Dear Jo S, thank you for your review and the time you spent in writing it! We love to hear that you had a pleasant stay and that you gave us the highest possible rating. Thanks again! You can also look forward to our new #SuperBreakfast concept. Higher quality, more regional and simply delicious :-) See you soon and kind regards, Andreas Leidenfrost

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC