Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 3118 reviews
Geclassificeerd als #78 van 347 hotels in Hamburg
GreenLeader Gold Travelers Choice 2022

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
1366
Erg goed
1223
Gemiddeld
342
Slecht
108
Vreselijk
79

Soort reiziger

Business
1130
Couples
1031
Solo travel
173
Family
360
Friends getaway
284

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Stay somewhere else. (SvenI_12)
    3.0
    2021-11-14
  • Easy to reach from the airport by the train. (cristina_ernst)
    1.0
    2021-10-20
  • Stay far from the elevators, the whizzing was audible in my room (3 rooms away from elevators) (l0tjeh)
    3.0
    2021-09-23
  • Choose a room above the 15th floor (Frequent397)
    3.0
    2021-07-12
  • Don't book a room against the railroad should you want to open the window (pergustave)
    2.0
    2021-03-07

Reviews van reizigers

  • "Prachtig hotel, geweldige locatie!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2020-09-24
    • Reistype:
  • Wij zijn 4 nachten in het Radisson Blu Hotel Hamburg verbleven, eerst 2 nachten en kwamen later weer terug. Wij hadden een mooie Business kamer op de 24e verdieping en het uitzicht was ongelofelijk mooi! Wij keken over Hamburg Centrum, het prachtige park, het treinstation (zit naast het hotel) en het mooie meer met heel veel zeilboten. Het hotel is heel schoon en overal voelt men zich veilig in verband met Covid-19 beleid. Het ontbijt is uitstekend, het personeel is zeer vriendelijk en we raden ook aan om een Flammkuchen bij Weinbar 26te gaan eten op de 26e etage! Het hotel ligt heel centraal gelegen 5 min lopen van het centrum en het prachtige park. Ondanks dat het hotel midden in het centrum staat hebben wij totaal geen geluidsoverlast gehad. Een zeer goede keuze om vanuit dit hotel het bruisende Hamburg te bezoeken!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Weekendje Hamburg"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2020-09-14
    • Reistype: Stellen
  • Mooi hotel op uitstekende locatie. Personeel erg vriendelijk en er wordt goed rekening gehouden met de corona regels. Kussen had iets gevulde mogen zijn en de kitranden van de douch waren een beetje verschimmeld.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Uitzonderlijke service"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2018-05-28
    • Reistype: Soloreis
  • De medewerker die bij aankomst de koffers van de gasten regelt, heeft mij uitzonderlijk goed geholpen om een parkeerplaats te vinden voor mijn mini-van. Hij heeft er alles aan gedaan om een doeltreffende oplossing te vinden; perfect!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Radisson_HH, Guest Experience Manager van Radisson Blu Hotel, Hamburg, reageerde op deze beoordeling 2018-05-29
    • Geachte Lood H, Hartelijk dank voor uw feedback en het verheugt ons om te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. Wij hopen u weer snel te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groeten Sebastian Welbers Guest Experience Manager

  • "Uitstekend"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2018-04-30
    • Reistype: Zaken
  • Kan niet anders zeggen dan dat dit een zeer verzorgd en mooi hotel is, je krijgt waar voor je geld. De kamer was zeer schoon en heel goed onderhouden, de service was zeer goed en vriendelijk. Enig minpunt is dat het internet sneller kan.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Radisson_HH, Guest Experience Manager van Radisson Blu Hotel, Hamburg, reageerde op deze beoordeling 2018-05-04
    • Geachte Uitstekend, Hartelijk dank voor uw feedback en het verheugt ons om te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. Wij hopen u weer snel te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groeten, Sebastian Welbers Guest Experience Manager

  • "BUsiness trip Hamburg"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2017-02-27
    • Reistype: Zaken
  • Een super mooi hotel goede ligging in centrum en treinstation. Grote kamers met mooie aankleding . Perfect prijs kwaliteit verhouding. Fijne stad om te verblijven . Voor zaken is dit hotel zeker geschikt

    • Radisson_HH, Guest Experience Manager van Radisson Blu Hotel, Hamburg, reageerde op deze beoordeling 2017-03-07
    • Geachte gast, Hartelijk dank voor uw feedback en het verheugt ons om te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. Wij hopen u weer snel te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groeten, Sebastian Welbers Guest Experience Manager

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC