Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

2761 beoordelingen
Geclassificeerd als #68 van 334 hotels in Hamburg
"GreenLeader Gold" GreenLeader Gold

Soort reiziger

Uitstekend
1206
Erg goed
1113
Gemiddeld
311
Slecht
79
Vreselijk
52

Beoordeling van reizigers

Zaken
1025
Stellen
917
Soloreis
151
Gezinnen
301
Vakantie met vrienden
259

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Boek een gewone kamer. Business Class heeft totaal niets extra's (hanse310)
    3.0
    2016-04-11
  • Kamers die hoger gelegen zijn hebben een mooi uitzicht. Aan de kant van het station is er wat meer lawaai-overlast (MarloesTeseling)
    5.0
    2015-09-23
  • Ga niet bij de lift zitten en vraag om een kamer met uitzicht op de tuinen. (hanse310)
    4.0
    2014-04-13
  • Kijk naar de locatie. Die is prima als je bij de beurs moet zijn/werken. (hanse310)
    3.0
    2013-06-23

Recentste beoordelingen van reizigers

  • "Uitzonderlijke service"

    • Beoordeeld: 2018-05-28
    • Reistype: Soloreis
  • De medewerker die bij aankomst de koffers van de gasten regelt, heeft mij uitzonderlijk goed geholpen om een parkeerplaats te vinden voor mijn mini-van. Hij heeft er alles aan gedaan om een doeltreffende oplossing te vinden; perfect!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson_HH, Guest Experience Manager van Radisson Blu Hotel, Hamburg, reageerde op deze beoordeling 2018-05-29
    • Geachte Lood H, Hartelijk dank voor uw feedback en het verheugt ons om te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. Wij hopen u weer snel te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groeten Sebastian Welbers Guest Experience Manager

  • "Uitstekend"

    • Beoordeeld: 2018-04-30
    • Reistype: Zaken
  • Kan niet anders zeggen dan dat dit een zeer verzorgd en mooi hotel is, je krijgt waar voor je geld. De kamer was zeer schoon en heel goed onderhouden, de service was zeer goed en vriendelijk. Enig minpunt is dat het internet sneller kan.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson_HH, Guest Experience Manager van Radisson Blu Hotel, Hamburg, reageerde op deze beoordeling 2018-05-04
    • Geachte Uitstekend, Hartelijk dank voor uw feedback en het verheugt ons om te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. Wij hopen u weer snel te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groeten, Sebastian Welbers Guest Experience Manager

  • "Heerlijk hotel in hartje Hamburg."

    • Beoordeeld: 2018-12-31
    • Reistype: Stellen
  • Prima hotel voor een weekendje Hamburg. Erg schoon, mooi uitzicht over de stad, zeer vriendelijk personeel. Er zijn alleen bouwactiviteiten ten tijde van ons verblijf, december 2018. Dit gaat nog wel een poosje duren vermoed ik. Desondanks wel een aanrader!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson_HH, Guest Relations Manager van Radisson Blu Hotel, Hamburg, reageerde op deze beoordeling 2019-01-04
    • Dear Marianneke1, Many thanks for reviewing your stay on Tripadvisor! It was a pleasure to read that you enjoyed the rooms and our friendly staff. We will share your great feedback with the entire team. We look forward to your next visit in Hamburg. Best regards Your Radisson Blu Hotel, Hamburg Susann Pfeiffer Guest Experience Manager

  • "bijwonen congres"

    • Beoordeeld: 2016-08-29
    • Reistype: Zaken
  • Prima zakenhotel. Vlakbij congrescentrum en station. Goede uitvalsbasis voor bezoek aan stad om te winkelen of toeristische attracties te bekijken. Vlakbij groot park met veel afwisseling. Zeer uitgebreid ontbijt.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson_HH, Public Relations Manager van Radisson Blu Hotel, Hamburg, reageerde op deze beoordeling 2016-09-07
    • Dear Frans R, Many thanks for sharing your feedback and we are thrilled to hear that you enjoyed your stay with us. We look forward to welcoming you back soon! Best regards, Tanja Rühmann PR & Quality Manager

  • "Radisson"

    • Beoordeeld: 2015-10-08
    • Reistype: Zaken
  • Prima hotel en prima ligging. goede service. Ontbijt was prima. Dicht bij het treinstation en andere voorzieningen in de buurt goede locatie ook voor stedentrip. parkeergelegenheid ook ruimschoots voldoende

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson_HH, Guest Relations Manager van Radisson Blu Hotel, Hamburg, reageerde op deze beoordeling 2015-10-13
    • Dear guest, many thanks for sharing your feedback and we are thrilled to hear that you enjoyed your stay with us. We look forward to welcoming you back soon! Best regards Your Radisson Blu Hotel Hamburg

Bekijk alle beoordelingen op TripAdvisor

Deze beoordelingen zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC