Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 3298 reviews
Geclassificeerd als #78 van 349 hotels in Hamburg
GreenLeader Gold Travelers Choice 2022

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
1456
Erg goed
1265
Gemiddeld
361
Slecht
121
Vreselijk
95

Soort reiziger

Business
1179
Couples
1084
Solo travel
183
Family
401
Friends getaway
293

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • view to the airport, higher floors (955nidiab)
    5.0
    2022-07-01
  • So weit oben wie möglich (Agni1)
    4.0
    2022-05-30
  • avoid this hotel (Ruben_dxl)
    1.0
    2022-05-26
  • Stay somewhere else. (SvenI_12)
    3.0
    2021-11-14
  • Easy to reach from the airport by the train. (cristina_ernst)
    1.0
    2021-10-20

Reviews van reizigers

  • "Stijlvol genieten"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-12-13
    • Reistype: Stellen
  • Mooi en goed verzorgd hotel. Bijzonder gezellig, mooie ligging in Hamburg, op loopafstand van station en centrum. Als ik dan een minpuntje moet noemen: Slechts twee oplaadplekken voor elektrische auto.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Theresa Erdmann, Gästeservice/Empfang van Radisson Blu Hotel, Hamburg, reageerde op deze beoordeling 2023-01-05
    • Dear MiWuLa2023, With pleasure I read, that you have overall very much enjoyed your stay with us and that our services and facilities met your expectations. Your feedback regarding the charging station for electric cars we will forward to the provider of the garage Contipark. We are looking forward to welcome you soon back in our property. With best regards, Theresa Erdmann Guest Relations Manager

  • "Prachtig hotel, geweldige locatie!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2020-09-24
    • Reistype: Stellen
  • Wij zijn 4 nachten in het Radisson Blu Hotel Hamburg verbleven, eerst 2 nachten en kwamen later weer terug. Wij hadden een mooie Business kamer op de 24e verdieping en het uitzicht was ongelofelijk mooi! Wij keken over Hamburg Centrum, het prachtige park, het treinstation (zit naast het hotel) en het mooie meer met heel veel zeilboten. Het hotel is heel schoon en overal voelt men zich veilig in verband met Covid-19 beleid. Het ontbijt is uitstekend, het personeel is zeer vriendelijk en we raden ook aan om een Flammkuchen bij Weinbar 26te gaan eten op de 26e etage! Het hotel ligt heel centraal gelegen 5 min lopen van het centrum en het prachtige park. Ondanks dat het hotel midden in het centrum staat hebben wij totaal geen geluidsoverlast gehad. Een zeer goede keuze om vanuit dit hotel het bruisende Hamburg te bezoeken!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Weekendje Hamburg"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2020-09-14
    • Reistype: Stellen
  • Mooi hotel op uitstekende locatie. Personeel erg vriendelijk en er wordt goed rekening gehouden met de corona regels. Kussen had iets gevulde mogen zijn en de kitranden van de douch waren een beetje verschimmeld.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Uitzonderlijke service"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2018-05-28
    • Reistype: Soloreis
  • De medewerker die bij aankomst de koffers van de gasten regelt, heeft mij uitzonderlijk goed geholpen om een parkeerplaats te vinden voor mijn mini-van. Hij heeft er alles aan gedaan om een doeltreffende oplossing te vinden; perfect!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Radisson_HH, Guest Experience Manager van Radisson Blu Hotel, Hamburg, reageerde op deze beoordeling 2018-05-29
    • Geachte Lood H, Hartelijk dank voor uw feedback en het verheugt ons om te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. Wij hopen u weer snel te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groeten Sebastian Welbers Guest Experience Manager

  • "Uitstekend"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2018-04-30
    • Reistype: Zaken
  • Kan niet anders zeggen dan dat dit een zeer verzorgd en mooi hotel is, je krijgt waar voor je geld. De kamer was zeer schoon en heel goed onderhouden, de service was zeer goed en vriendelijk. Enig minpunt is dat het internet sneller kan.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Radisson_HH, Guest Experience Manager van Radisson Blu Hotel, Hamburg, reageerde op deze beoordeling 2018-05-04
    • Geachte Uitstekend, Hartelijk dank voor uw feedback en het verheugt ons om te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. Wij hopen u weer snel te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groeten, Sebastian Welbers Guest Experience Manager

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC