Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 978 reviews
Geclassificeerd als #22 van 265 hotels in Dusseldorf
GreenLeader Silver Travelers Choice 2022

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
430
Erg goed
380
Gemiddeld
111
Slecht
33
Vreselijk
24

Soort reiziger

Business
435
Couples
275
Solo travel
63
Family
96
Friends getaway
95

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • High Level are noiseless (Pravine C)
    5.0
    2022-07-04
  • The higher you get the less street noise there will be (Martin J)
    3.0
    2021-11-17
  • "Rooms on the south side are quieter" (Peyman R)
    4.0
    2019-10-21
  • rooms with view are more quiet if you prefer to sleep with open windows (roanlotte)
    4.0
    2019-01-04
  • Accessible room much larger than average with the 'Business' upgrade! (GrantS1972)
    5.0
    2018-06-10

Reviews van reizigers

  • "Meer heb je niet nodig!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-10-31
    • Reistype: Gezinnen
  • Vriendelijke ontvangst en mooie en schone kamer. Het ontbijt was heel lekker en zeer uitgebreid met verschillende broodjes, veel soorten beleg, roerei, bacon, fruit, yoghurt en muesli etc. De koffie was ook erg goed. In de omgeving veel verschillende restaurants en bars, genoeg te doen! Meer heb je niet nodig!

  • "Weekendje Düsseldorf"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-10-18
    • Reistype: Stellen
  • Mooi hotel, vriendelijk personeel, mooie ruime schone kamer. Mooi nieuwe sanitair met een heerlijke regen douche. Ook een mooie 48” tv. Met raam open beetje lawaaiig vanwege flessen weggooien in glascontainer. Maar bij dicht raam hoor je niks. Wel goed om te weten de airco werkt alleen bij een gesloten raam kwamen wij achter. Dit zouden ze wel duidelijk aan moeten geven. Al met al fantastisch hotel

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Leuk kort citytripje"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2020-02-08
    • Reistype: Stellen
  • Het gezellig ingerichte hotel ligt vlak bij de kleine haven van Dusseldorf, in het modernere stuk van de stad. Heel fijn om op een 20 minuutjes wandelafstand langs de Rijn naar de Altstad te geraken. Na een avondje uit ideaal om hapjes en drankjes by night te laten zakken

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
  • "Bezoek Düsseldorf en kerstmarkt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-12-29
    • Reistype: Stellen
  • Ligging: Nieuwe rustige wijk dicht bij de rivier, ca 20 min. wandelen langs de rivier, voorbij de Rheinturm en de Landtag, naar de Alt-Stadt. Kamer: Ruime prettige, moderne, comfortabele kamer. Ontbijt: Van 6.30-11.00u. Uitgebreid uitstekend ontbijt.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Mooi hotel in Medienhaven"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-07-15
    • Reistype: Stellen
  • Gunstige ligging. Rustige wijk doch vlakbij t centrum wat aan te lopen is of je pakt de bus. Genoeg restaurants in de omgeving. Vriendelijk personeel. Ontbijt vind ik wel erg duur maar je hebt 2 goede bakkerijen op loopafstand van het hotel.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Pathfinder812075, Leiter Front Office van Radisson Blu Media Harbour Hotel, Düsseldorf, reageerde op deze beoordeling 2019-08-06
    • Dear 471irmgardv, thank you for sharing your very kindly feedback and your recommendation on your recent visit at Radisson blu media harbour. I am very glad to read that you enjoyed the time in our hotel. Radisson strives to provide the best service of your stays. We are looking forward to welcome you back at Radisson Blu Media Harbour in the not too far future and remain. Kind regards, Wirun Lawang Front Office Supervisor

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC