Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

21612 beoordelingen
Geclassificeerd als #333 van 1134 hotels in Londen
GreenLeader Gold Certificate of Excellence 2019

Soort reiziger

Uitstekend
12377
Erg goed
5847
Gemiddeld
1851
Slecht
871
Vreselijk
666

Beoordeling van reizigers

Zaken
3806
Stellen
6310
Soloreis
605
Gezinnen
7916
Vakantie met vrienden
1874

Beoordelingsoverzicht

Locatie
5.0
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Wij zaten op de 12 de verdieping , was een klein apartementje en als wij buiten keken zagen we de londen Eye. (Saradi108)
    5.0
    2019-06-16
  • Je kunt een kamer met uitzicht op de Big Ben aanvragen. (saskiav481)
    5.0
    2018-07-11
  • Boek een persoonlijker hotel. (Rick0251)
    2.0
    2017-12-29
  • kamer met zicht op binnenruimte minder mooi maar wel stiller (Frank V)
    4.0
    2017-05-23
  • De kamers lang de buitenkant hebben veel licht !! (saradidasi)
    5.0
    2017-05-16

Recentste beoordelingen van reizigers

  • "super verblijf"

    • Beoordeeld: 2019-08-20
    • Reistype: Gezinnen
  • super verblijf,grote nette kamer,groot bed,grote badkamer,alle soorten benodigheden in de badkamer,zeer vriendelijk personeel,zeer lekker ontbijt,mooi uitzicht op Westminster bridge en Big Ben,zeer behulpzaam,top hotel

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • John M, Manager van Park Plaza Westminster Bridge London, reageerde op deze beoordeling 2019-08-20
    • groeten uit Londen Bedankt voor het delen van je geweldige recensie met ons. Ik ben blij dat je genoten hebt van je verblijf bij ons, vooral de geweldige centrale locatie en goed verzorgd werd door het team. We waarderen al uw waardevolle opmerkingen en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, John Murphy Hotel Manager

  • "super hotel"

    • Beoordeeld: 2019-05-28
    • Reistype: Gezinnen
  • Super mooi hotel , goede ligging , goede service door personeel , goed restaurant , echt een aanrader . Voor prive als zakelijk . Niet goedkoop , maar maakt zijn prijs wel waar . Valet parking zeker gebruiken

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • John M, Manager van Park Plaza Westminster Bridge London, reageerde op deze beoordeling 2019-05-28
    • Groeten uit Londen Bedankt voor het publiceren van uw beoordeling van uw laatste verblijf hier bij ons. Ik ben blij dat je hebt genoten van onze geweldige centrale locatie. We hebben het geluk om enkele van de beste attracties van Londen voor de deur te hebben. Bedankt voor de beoordeling van wonderul, en we kijken ernaar uit u binnenkort weer te verwelkomen. Erg bedankt, John Murphy Hotel Manager

  • "Goed verblijf"

    • Beoordeeld: 2019-04-12
    • Reistype: Gezinnen
  • Zowel wij als de kinderen hebben een zeer goed gevoel aan dit verblijf ervaren. De service en de hulp was top. Voor herhaling vatbaar. Daar de locatie in het hartje van Londen is. Is het een zeer goede uitvalsbasis voor allerlei bezoeken aan de vele toeristische bezienswaardigheden.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • John M, Manager van Park Plaza Westminster Bridge London, reageerde op deze beoordeling 2019-04-13
    • Groeten uit Londen, Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling met betrekking tot uw recente verblijf hier bij ons. Ik ben blij dat je genoten hebt van onze geweldige centrale locatie, we hebben echt het geluk om enkele van de topattracties van Londen bij onze deur te hebben. Ik ben blij te lezen dat het team zo goed voor je heeft gezorgd en we kijken ernaar uit je binnenkort weer te verwelkomen. Erg bedankt, John Murphy Hotel Manager

  • "Op een zeer goede locatie gelegen top hotel"

    • Beoordeeld: 2019-03-12
    • Reistype: Gezinnen
  • Wij hebben ons verblijft als uitstekend ervaren. De kamers waren netjes en schoon. het ontbijt was prima georganiseerd en het personeel was bijzonder attent en vriendelijk. Dit gold ook voor de bar in het hotel. Daarnaast is het hotel gelegen op een toplocatie!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • John M, Manager van Park Plaza Westminster Bridge London, reageerde op deze beoordeling 2019-03-12
    • Groeten uit Londen, Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling met betrekking tot uw recente verblijf hier bij ons. Ik ben blij dat je hebt genoten van onze vriendelijke service en geweldige centrale locatie, we hebben echt het geluk om enkele van de topattracties van Londen bij onze deur te hebben. Ik hoop dat ik je binnenkort weer mag verwelkomen. Erg bedankt, John Murphy Hotel Manager

  • "Super goed hotel"

    • Beoordeeld: 2019-01-14
    • Reistype: Soloreis
  • Super goed hotel in het centrum van London, goede uitvalsbasis. Goede stille en nette kamers met badkamer. Lekker ontbijt en vriendelijkheid personeel. Hél goede ervaring gehad, ga zeker nog dit hotel boeken

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • John M, Manager van Park Plaza Westminster Bridge London, reageerde op deze beoordeling 2019-01-14
    • Vielen Dank für Ihr Feedback und dafür, dass Sie sich die Zeit genommen haben, über Ihre Erfahrungen zu schreiben. Wir freuen uns zu lesen, dass Sie die fantastische Aussicht genossen haben, sie ist wirklich unübertroffen. Danke für die tolle Empfehlung, wir freuen uns auf Ihren nächsten Aufenthalt. Many thanks, John Murphy Hotel Manager

Bekijk alle beoordelingen op TripAdvisor

Deze beoordelingen zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC