Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 23243 reviews
Geclassificeerd als #382 van 1207 hotels in London
"GreenLeader Gold" GreenLeader Gold

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
13230
Erg goed
6157
Gemiddeld
2023
Slecht
1012
Vreselijk
821

Soort reiziger

Business
4027
Couples
6555
Solo travel
632
Family
8248
Friends getaway
1935

Beoordelingsoverzicht

Location
5.0
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Avoid where possible! (Helen G)
    1.0
    2022-04-20
  • Worth paying a little more for the good views out over place of Westminster (martynandsuzy)
    4.0
    2022-04-04
  • Parking is not far, but not very convenient. (683marye)
    5.0
    2022-04-03
  • When booking a room with view ask for one on side that has a clear view of Westminster Abbey. (revolutionfrommybed)
    4.0
    2022-04-01
  • it's worth upgrading to a top level with great view if for a couple get away. (Julia J)
    5.0
    2022-03-31

Reviews van reizigers

  • "Perfecte locatie"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-02-28
    • Reistype:
  • Moderne kamer, erg nieuw en schoon. Ontbijt was echt heerlijk en uitgebreid. Vegan is iets karig, maar vega is er zeker genoeg aanbod. De ligging is perfect. Hop on hop of halte voor de deur, metro heel dichtbij en ook op loopafstand veel te beleven.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza Westminster Bridge London, reageerde op deze beoordeling 2022-03-01
    • Thank you for your positive review, mike2022. I am happy you had a pleasant stay with us, and our hotel and its location were to your liking. Glad that you had our delicious breakfast. We look forward to your next visit. Kind regards, Natacha

  • "Prima hotel op superlocatie"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-10-20
    • Reistype: Zaken
  • Een goed hotel op een geweldige, centrale locatie. Mooie, ruime kamers met prima bedden. Attent en bedreven personeel. Veel faciliteiten in het hotel. Voor een zakenreis geweldig. Het is een groot hotel met veel kamers en dus ook gasten. Minder geschikt als je op zoek bent naar een intiem hotel.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Reece PPHE, Other van Park Plaza Westminster Bridge London, reageerde op deze beoordeling 2021-11-05
    • Thank you for your feedback, Michel1968NL. I am delighted to hear you loved your spacious room and comfy bed and that all the team were super friendly and attentive. We look forward to having you back again. Kind regards, Reece

  • "Vriendelijke medewerkers. Heerlijk ontbijt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2020-09-19
    • Reistype:
  • Genoten van ons korte verblijf. Snelle in- en uitcheck. Lekker, uitgebreid ontbijt. Vlotte room service. Mooi ingerichte kamer en badkamer. Perfecte centrale ligging. Enige minpunt was het niet zo mooie uitzicht van onze kamer.

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Federica Fedele, Other van Park Plaza Westminster Bridge London, reageerde op deze beoordeling 2020-09-21
    • Thank you for the positive review, Nora. We are happy you enjoyed your stay with us and had a tasty breakfast as well. It's great to read your lovely words about the team, and the service experienced. We hope one of our other rooms would suit better your liking next time. We look forward to welcoming you back again. Take care, Federica

  • "Ik zou er zo weer naartoe gaan"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2020-02-25
    • Reistype: Gezinnen
  • Uitstekend hotel met mooie kamers en goede service. Zwembad tikje aan de kleine kant. Fraai ligging met uitzicht op London Eye. Bediening in bar kan voor dit hotel net iets beter. Check in vriendelijk en professioneel maar mag iets sneller.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Ross P, Manager van Park Plaza Westminster Bridge London, reageerde op deze beoordeling 2020-02-26
    • Groeten uit Londen Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je geweldige review met ons te delen. Ik ben blij te lezen dat je zoveel aspecten van je verblijf bij ons hebt genoten. Het was ons een genoegen u te mogen verwelkomen en we hopen u snel weer terug te zien. Met vriendelijke groet Ross Paton Hotel Manager

  • "Pracht hotel, pracht locatie, zeer goede service!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2020-01-06
    • Reistype: Gezinnen
  • Aan te raden voor iedereen! Zeer zeker als familie reis maar ook zeker als zakenreis te boeken! Overal dichtbij en alles voldoet aan kwaliteit. Personeel gaat ver om het naar je zin te maken en gaat vol overgave voor de service!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • John M, Manager van Park Plaza Westminster Bridge London, reageerde op deze beoordeling 2020-01-07
    • Groeten uit Londen Bedankt voor het delen van uw review met ons. We zijn verheugd om te zien dat je genoten hebt van de geweldige centrale locatie en goed werden verzorgd door het team. Het was een genoegen om voor je te zorgen en ik hoop je snel weer terug te zien. Hartelijk dank John Murphy Hotel Manager

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC