Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

22002 beoordelingen
Geclassificeerd als #340 van 1129 hotels in Londen
GreenLeader Gold Certificate of Excellence 2019

Soort reiziger

Uitstekend
12582
Erg goed
5941
Gemiddeld
1886
Slecht
892
Vreselijk
701

Beoordeling van reizigers

Zaken
3868
Stellen
6393
Soloreis
616
Gezinnen
8060
Vakantie met vrienden
1892

Beoordelingsoverzicht

Locatie
5.0
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Vraag wel om een kamer aan de buitenzijde, anders geen daglicht (EricPurbo)
    3.0
    2019-10-26
  • Wij zaten op de 12 de verdieping , was een klein apartementje en als wij buiten keken zagen we de londen Eye. (Saradi108)
    5.0
    2019-06-16
  • Je kunt een kamer met uitzicht op de Big Ben aanvragen. (saskiav481)
    5.0
    2018-07-11
  • Boek een persoonlijker hotel. (Rick0251)
    2.0
    2017-12-29
  • kamer met zicht op binnenruimte minder mooi maar wel stiller (Frank V)
    4.0
    2017-05-23

Recentste beoordelingen van reizigers

  • "Pracht hotel, pracht locatie, zeer goede service!"

    • Beoordeeld: 2020-01-06
    • Reistype: Gezinnen
  • Aan te raden voor iedereen! Zeer zeker als familie reis maar ook zeker als zakenreis te boeken! Overal dichtbij en alles voldoet aan kwaliteit. Personeel gaat ver om het naar je zin te maken en gaat vol overgave voor de service!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • John M, Manager van Park Plaza Westminster Bridge London, reageerde op deze beoordeling 2020-01-07
    • Groeten uit Londen Bedankt voor het delen van uw review met ons. We zijn verheugd om te zien dat je genoten hebt van de geweldige centrale locatie en goed werden verzorgd door het team. Het was een genoegen om voor je te zorgen en ik hoop je snel weer terug te zien. Hartelijk dank John Murphy Hotel Manager

  • "zeker het Hotel om naar uit te kijken om de volgende keer 'Weer" te boeken voor een verblijf aldaar!"

    • Beoordeeld: 2019-12-18
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • De ligging van het Hotel in het centrum geeft de mogelijkheid om uitstapjes te maken met O.V en taxi het personeel is behulpzaam over het geven van informatie bezienswaardigheden.Het Park Plaza Westminster Bridge Hotel is een aanbeveling waard!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • John M, Manager van Park Plaza Westminster Bridge London, reageerde op deze beoordeling 2019-12-22
    • Groeten uit Londen Bedankt voor het delen van uw review met ons. We zijn verheugd om te zien dat je genoten hebt van de geweldige centrale locatie en goed werden verzorgd door het team. Het was een genoegen om voor je te zorgen en ik hoop je snel weer terug te zien. Hartelijk dank John Murphy Hotel Manager

  • "super verblijf"

    • Beoordeeld: 2019-08-20
    • Reistype: Gezinnen
  • super verblijf,grote nette kamer,groot bed,grote badkamer,alle soorten benodigheden in de badkamer,zeer vriendelijk personeel,zeer lekker ontbijt,mooi uitzicht op Westminster bridge en Big Ben,zeer behulpzaam,top hotel

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • John M, Manager van Park Plaza Westminster Bridge London, reageerde op deze beoordeling 2019-08-20
    • groeten uit Londen Bedankt voor het delen van je geweldige recensie met ons. Ik ben blij dat je genoten hebt van je verblijf bij ons, vooral de geweldige centrale locatie en goed verzorgd werd door het team. We waarderen al uw waardevolle opmerkingen en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, John Murphy Hotel Manager

  • "super hotel"

    • Beoordeeld: 2019-05-28
    • Reistype: Gezinnen
  • Super mooi hotel , goede ligging , goede service door personeel , goed restaurant , echt een aanrader . Voor prive als zakelijk . Niet goedkoop , maar maakt zijn prijs wel waar . Valet parking zeker gebruiken

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • John M, Manager van Park Plaza Westminster Bridge London, reageerde op deze beoordeling 2019-05-28
    • Groeten uit Londen Bedankt voor het publiceren van uw beoordeling van uw laatste verblijf hier bij ons. Ik ben blij dat je hebt genoten van onze geweldige centrale locatie. We hebben het geluk om enkele van de beste attracties van Londen voor de deur te hebben. Bedankt voor de beoordeling van wonderul, en we kijken ernaar uit u binnenkort weer te verwelkomen. Erg bedankt, John Murphy Hotel Manager

  • "Goed verblijf"

    • Beoordeeld: 2019-04-12
    • Reistype: Gezinnen
  • Zowel wij als de kinderen hebben een zeer goed gevoel aan dit verblijf ervaren. De service en de hulp was top. Voor herhaling vatbaar. Daar de locatie in het hartje van Londen is. Is het een zeer goede uitvalsbasis voor allerlei bezoeken aan de vele toeristische bezienswaardigheden.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • John M, Manager van Park Plaza Westminster Bridge London, reageerde op deze beoordeling 2019-04-13
    • Groeten uit Londen, Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling met betrekking tot uw recente verblijf hier bij ons. Ik ben blij dat je genoten hebt van onze geweldige centrale locatie, we hebben echt het geluk om enkele van de topattracties van Londen bij onze deur te hebben. Ik ben blij te lezen dat het team zo goed voor je heeft gezorgd en we kijken ernaar uit je binnenkort weer te verwelkomen. Erg bedankt, John Murphy Hotel Manager

Bekijk alle beoordelingen op TripAdvisor

Deze beoordelingen zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC