Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

22842 reviews
Geclassificeerd als #364 van 1190 hotels in Londen
"GreenLeader Gold" GreenLeader Gold

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
13023
Erg goed
6081
Gemiddeld
1979
Slecht
970
Vreselijk
789

Soort reiziger

Zaken
3980
Stellen
6509
Soloreis
631
Gezinnen
8180
Vakantie met vrienden
1922

Beoordelingsoverzicht

Locatie
5.0
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Vraag wel om een kamer aan de buitenzijde, anders geen daglicht (EricPurbo)
    3.0
    2019-10-26
  • Wij zaten op de 12 de verdieping , was een klein apartementje en als wij buiten keken zagen we de londen Eye. (Saradi108)
    5.0
    2019-06-16
  • Je kunt een kamer met uitzicht op de Big Ben aanvragen. (saskiav481)
    5.0
    2018-07-11
  • Boek een persoonlijker hotel. (Rick0251)
    2.0
    2017-12-29
  • kamer met zicht op binnenruimte minder mooi maar wel stiller (Frank V)
    4.0
    2017-05-23

Reviews van reizigers

  • "Prima hotel op superlocatie"

    • Beoordeeld: 2021-10-20
    • Reistype: Zaken
  • Een goed hotel op een geweldige, centrale locatie. Mooie, ruime kamers met prima bedden. Attent en bedreven personeel. Veel faciliteiten in het hotel. Voor een zakenreis geweldig. Het is een groot hotel met veel kamers en dus ook gasten. Minder geschikt als je op zoek bent naar een intiem hotel.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Ik zou er zo weer naartoe gaan"

    • Beoordeeld: 2020-02-25
    • Reistype: Gezinnen
  • Uitstekend hotel met mooie kamers en goede service. Zwembad tikje aan de kleine kant. Fraai ligging met uitzicht op London Eye. Bediening in bar kan voor dit hotel net iets beter. Check in vriendelijk en professioneel maar mag iets sneller.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Ross P, Manager van Park Plaza Westminster Bridge London, reageerde op deze beoordeling 2020-02-26
    • Groeten uit Londen Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je geweldige review met ons te delen. Ik ben blij te lezen dat je zoveel aspecten van je verblijf bij ons hebt genoten. Het was ons een genoegen u te mogen verwelkomen en we hopen u snel weer terug te zien. Met vriendelijke groet Ross Paton Hotel Manager

  • "Pracht hotel, pracht locatie, zeer goede service!"

    • Beoordeeld: 2020-01-06
    • Reistype: Gezinnen
  • Aan te raden voor iedereen! Zeer zeker als familie reis maar ook zeker als zakenreis te boeken! Overal dichtbij en alles voldoet aan kwaliteit. Personeel gaat ver om het naar je zin te maken en gaat vol overgave voor de service!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • John M, Manager van Park Plaza Westminster Bridge London, reageerde op deze beoordeling 2020-01-07
    • Groeten uit Londen Bedankt voor het delen van uw review met ons. We zijn verheugd om te zien dat je genoten hebt van de geweldige centrale locatie en goed werden verzorgd door het team. Het was een genoegen om voor je te zorgen en ik hoop je snel weer terug te zien. Hartelijk dank John Murphy Hotel Manager

  • "zeker het Hotel om naar uit te kijken om de volgende keer 'Weer" te boeken voor een verblijf aldaar!"

    • Beoordeeld: 2019-12-18
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • De ligging van het Hotel in het centrum geeft de mogelijkheid om uitstapjes te maken met O.V en taxi het personeel is behulpzaam over het geven van informatie bezienswaardigheden.Het Park Plaza Westminster Bridge Hotel is een aanbeveling waard!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • John M, Manager van Park Plaza Westminster Bridge London, reageerde op deze beoordeling 2019-12-22
    • Groeten uit Londen Bedankt voor het delen van uw review met ons. We zijn verheugd om te zien dat je genoten hebt van de geweldige centrale locatie en goed werden verzorgd door het team. Het was een genoegen om voor je te zorgen en ik hoop je snel weer terug te zien. Hartelijk dank John Murphy Hotel Manager

  • "super verblijf"

    • Beoordeeld: 2019-08-20
    • Reistype: Gezinnen
  • super verblijf,grote nette kamer,groot bed,grote badkamer,alle soorten benodigheden in de badkamer,zeer vriendelijk personeel,zeer lekker ontbijt,mooi uitzicht op Westminster bridge en Big Ben,zeer behulpzaam,top hotel

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • John M, Manager van Park Plaza Westminster Bridge London, reageerde op deze beoordeling 2019-08-20
    • groeten uit Londen Bedankt voor het delen van je geweldige recensie met ons. Ik ben blij dat je genoten hebt van je verblijf bij ons, vooral de geweldige centrale locatie en goed verzorgd werd door het team. We waarderen al uw waardevolle opmerkingen en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, John Murphy Hotel Manager

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC