Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 23931 reviews
Geclassificeerd als #456 van 1205 hotels in London
"GreenLeader Gold" GreenLeader Gold

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
13521
Erg goed
6293
Gemiddeld
2106
Slecht
1102
Vreselijk
909

Soort reiziger

Business
4125
Couples
6632
Solo travel
640
Family
8408
Friends getaway
1969

Beoordelingsoverzicht

Location
5.0
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Dump bags early at Concierge and walk along Southbank before check in. Plenty to see and do. Book a swim from 8pm if you want adults only. (claire6561)
    4.0
    2023-01-29
  • Breakfast gets very busy after 10 so think early. (Suegee01)
    2.0
    2023-01-29
  • The concierge were fantastic at helping with cabs. (Louisena)
    4.0
    2023-01-24
  • Request a stay on the second floor! (Niall S)
    1.0
    2023-01-24
  • Stay somewhere else if you value your life (JustT62)
    1.0
    2023-01-23

Reviews van reizigers

  • "Heel goed hotel!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2023-01-09
    • Reistype: Gezinnen
  • Heel goed qua prijs-kwaliteit. Goede ligging, vlakbij Big Ben en London Eye en goed energiek arbeid met trein (Waterloo Station) en metro. Vriendelijk personeel. 1 bed was nog niet opgemaakt toen we op de kamer kwamen, maar dit werd binnen de 10 minuten opgelost. Er was glutenvrij ontbijt beschikbaar.

  • "Heerlijk hotel."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2023-01-07
    • Reistype: Gezinnen
  • Mooie upgrade gekregen bij aankomst in het hotel. Studio room with Big Ben view. Echter lag er nog een onderbroek van de vorige gasten in de badkamer, en naast ons bed lag ook iets wat wij niet hebben opgeruimd. Dit lag er nog steeds bij vertrek, dus onze conclusie over het schoonmaken van de kamers is dat dat wel beter mag gebeuren. Voor de rest is iedereen van het personeel even vriendelijk! Jammer van de enorme grote balzaal die gebruikt wordt als ontbijt zaal. Weinig sfeer maar snap het wel i.v.m. de ruimte die nodig is. De vleeswaren worden niet gekoeld, terwijl het in de balzaal ligt. Al bij al, zeker een aanrader! Fijne grote kamers, wij sliepen op de 12e verdieping en hebben er erg goed geslapen! Geen geluidsoverlast als enkel een keer een sirene die je hoort. Voor de rest is alles prima op loopafstand te doen. Big Ben zie je vanuit het hotel, westminster abbey, metro station westminster, london eye alles op loopafstand!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 3.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Waanzinnig genoten van een topverblijf"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-12-21
    • Reistype: Gezinnen
  • Het uitzicht op de Big Ben was echt super! De bussen naar het centrum stoppen voor de deur, wat ook echt ideaal was, aangezien mijn man geen lange stukken kan lopen. Daarnaast was het personeel enorm behulpzaam. Ana en Zlotan bedankt voor jullie hulp en het meedenken voor mijn zieke man! Ontbijt, diner bij Primo bar en sushi van Ichi zijn echt een aanrader! Wij hebben met ons gezin waanzinnig genoten en zullen deze accommodatie volgende keer weer boeken.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "BEST GELEGEN HOTEL IN LONDEN"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-11-06
    • Reistype: Gezinnen
  • mooi hotel prima ligging gewoon genieten van het uitzicht op Westminster Abbey ; Big Ben en London Eye mooie kamer voor 3 personen en beide bedden met tussenwand tussen en de nodige voorzieningen in de kamer

    • 5.0
      Kamers
    • 3.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza Westminster Bridge London, reageerde op deze beoordeling 2022-11-07
    • Dear Zetje, thank you for your review. We are glad to learn that you enjoyed your stay with us, and hope you enjoyed your time exploring the city. We do hope to welcome you back soon for another pleasant experience. Kind Regards, Irene

  • "Perfecte locatie"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-02-28
    • Reistype: Gezinnen
  • Moderne kamer, erg nieuw en schoon. Ontbijt was echt heerlijk en uitgebreid. Vegan is iets karig, maar vega is er zeker genoeg aanbod. De ligging is perfect. Hop on hop of halte voor de deur, metro heel dichtbij en ook op loopafstand veel te beleven.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza Westminster Bridge London, reageerde op deze beoordeling 2022-03-01
    • Thank you for your positive review, mike2022. I am happy you had a pleasant stay with us, and our hotel and its location were to your liking. Glad that you had our delicious breakfast. We look forward to your next visit. Kind regards, Natacha

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC