Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

5658 reviews
Geclassificeerd als #267 van 1152 hotels in Londen
GreenLeader Silver Certificate of Excellence 2020

Soort reiziger

Uitstekend
2662
Erg goed
2097
Gemiddeld
543
Slecht
230
Vreselijk
126

Beoordeling van reizigers

Zaken
1314
Stellen
1620
Soloreis
257
Gezinnen
1482
Vakantie met vrienden
491

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.0
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • De kamers met uitzicht op de stad lijken mij toch prettiger, die met uitzicht op het atrium zijn mogelijk iets stiller. (Nicole D)
    4.0
    2018-08-08
  • Rustige kamer zietuit op binnenplaats (Oudesluys)
    5.0
    2015-08-13
  • neem een kamer op een hoge verdieping misschien heb je dan minder geluidsoverlast (sjaak001)
    2.0
    2015-03-01
  • Prijzen kunnen blijkbaar veel verschillen op welke wijze je boekt. (HermanP288)
    4.0
    2014-01-11

Recentste reviews van reizigers

  • "Mooi hotel prima locatie!"

    • Beoordeeld: 2020-01-18
    • Reistype: Stellen
  • Mooie kamers vriendelijk personeel. Dicht bij station en metro. Lekker restaurant beneden. Verder was alles verzorgd en netjes. Ontbijt uitgebreid en lekker vers fruit alleen geen verse sappen verder was het prima.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Ilona B, Online Reputation Coordinator van Park Plaza Victoria London, reageerde op deze beoordeling 2020-01-20
    • We are happy you had a great time with us, Petra! Thank you for praising our hard-working team and lovely rooms. It is wonderful to hear our Full-English and continental breakfast was to your liking. I am sure you would love our authentic Italian restaurant Tozi as well! We cannot wait to hear about your next at Park Plaza Victoria London! -Ilona

  • "perfect for a long weekend London"

    • Beoordeeld: 2019-03-26
    • Reistype: Stellen
  • very good location, quiet (5th floor), very friendly staff, good breakfast , nice and clean room zeer goede en rustige omgeving, geen geluidshinder (5de verdiep), dicht bij underground en een paar leuke eetgelegenheden, zeer vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt en snelle bediening

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • mwells239, General Manager van Park Plaza Victoria London, reageerde op deze beoordeling 2019-03-26
    • Dear Guest, Thank you very much for taking the time to review the hotel, and for awarding us with a perfect score. We are glad to hear that you really appreciated the convenient location of Park Plaza Victoria, close to Victoria Station and very well connected with all the main attractions in central London. We are also proud to receive the positive feedback regarding the staff and the customer service received, which will be shared within the team, as encouragement to keep up with the usual hard work. Once more, thank you for your business, and we look forward to welcoming you again at Park Plaza Victoria on the next occasion. Kind regards Michelle Wells

  • "Erg fijn hotel op toplocatie"

    • Beoordeeld: 2018-11-23
    • Reistype: Stellen
  • Dit hotel uitgekozen vanwege de ligging bij Victoria Station. Aangenaam verrast door de hoge kwaliteit, service en het gastvrije personeel. Fijne kamer, door een upgrade een Studio Appartement gekregen met luxe voorzieningen. Prima ontbijtbuffet en fijn hotel, aanrader voor een citytrip naar Londen.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • robf264, General Manager van Park Plaza Victoria London, reageerde op deze beoordeling 2018-11-24
    • Dear Jet, Thank you very much for taking the time to leave us such an amazing feedback regarding your recent stay at Park Plaza Victoria. We are delighted to receive your positive comments, which show your satisfaction with the hotel and, most important, concerning the attentive service provided by our staff. Your feedback will be shared within the team, as encouragement to keep up with our usual hard work. We look forward to welcoming you again at Park Plaza Victoria on future occasions. Warmest regards Michelle Wells

  • "zeer goed"

    • Beoordeeld: 2018-01-08
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Vanuit het hotel was het makkelijk om stukken te lopen naar bij Big Ben, Buckingham palace. In de straat waren er veel kleine restaurants van goede kwaliteit. Metro/trein om de hoek. Hotel was goed met een zeer goede fitness helemaal voor een hotel. Upgrading van de kamer was een optie die hebben wij genomen en kregen zelfs een appartement.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Michelle W, General Manager van Park Plaza Victoria London, reageerde op deze beoordeling 2018-01-17
    • Dear Guest, Thank you for choosing Park Plaza Victoria London for your recent stay. It is a real delight to know this was such a fantastic experience for you and we hope to welcome you back sometime soon. Kind Regards, Michelle Wells General Manager

  • "uitstekend hotel"

    • Beoordeeld: 2017-07-15
    • Reistype: Zaken
  • Top service en super vriendelijk personeel. Ideaal voor zakenmensen maar ook voor families Best centraal gelegen en alles makkelijk bereikbaar met metro of taxi. Regent street (shopping) makkelijk bereikbaar.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Michelle W, General Manager van Park Plaza Victoria London, reageerde op deze beoordeling 2017-07-27
    • Dear Guest, Thank you for taking the time to share your comments. We are delighted to know you had such a fantastic time at Park Plaza Victoria London and we hope to welcome you back in the near future. Kind Regards, Michelle Wells General Manager

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC