Park Plaza Verudela Pula - Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1232 reviews
Geclassificeerd als #6 van 32 hotels in Pula

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
495
Erg goed
484
Gemiddeld
177
Slecht
50
Vreselijk
26

Soort reiziger

Business
13
Couples
398
Solo travel
9
Family
559
Friends getaway
89

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • The pool is salty and cold, and the pool area is busy by 9am. Take a day trip to Pula and wear water shoes! (ewanprimrose)
    5.0
    2023-10-17
  • We went on a boat trip, boat was Melisa, was excellent and recommended. (Barbara N)
    5.0
    2023-09-21
  • Can be tricky in parts to get around with a pram as no lift in apartment block and stairs in various directions. (travelling-ami)
    5.0
    2023-09-18
  • Go exploring around the headlands it really is beautiful and places to stop off for drinks and food. Explore around the Marina too (Ali M)
    4.0
    2023-09-17
  • Main pool has a limited number of beds so in peak season you would need to get there at opening 9am (628baldman)
    5.0
    2023-08-28

Reviews van reizigers

  • "Mooie upgrade gekregen"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-10-09
    • Reistype: Stellen
  • We hadden een studio geboekt, maar kregen een appartement met aparte slaapkamer en zicht op zee. Het appartement was mooi schoon en ruim en had een grote voortuin. Housekeeping kwam dagelijks met handdoeken en om schoon te maken. Zeer vriendelijke dames. Enig minpuntje misschien is dat de tv’s ietwat verouderd zijn, waardoor er geen Netflix of Youtube op te ontvangen is.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Arena Hospitality Group, Owner van Park Plaza Verudela Pula, reageerde op deze beoordeling 2022-10-11
    • Dear Guest, Thank you for choosing Park Plaza Verudela for your stay in Pula and for sharing such a positive review with us. We are glad to read that you were delighted with the upgrade and that you were highly satisfied with the accommodation, the location, the cleanliness, and the service. It would be wonderful o welcome you back for another memorable stay on your next visit to Pula. Kind regards, Park Plaza Verudela

  • "Bridge toernooi Pula"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-09-19
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Hele goede restaurants op het park. Zeer aardige mensen die daar werken. Allemaal zeer goed. Het restaurant op de hoek had moeite met veel bezoekers, omdat er aan het eind maar 2 mensen aan het werk waren. Bij het einde van het bridge event was er normaal gesproken een groot feest met muziek, maar er was niets. De vrouw die de leiding had vond het echter niet erg dat we onze eigen muziek gingen draaien zodat het toch nog feest werd tot half vier in de ochtend. Zeer flexibele mensen die daar werken, fantastisch.

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Arena Hospitality Group, Owner van Park Plaza Verudela Pula, reageerde op deze beoordeling 2022-09-21
    • Dear Guest, Thank you for sharing your positive impressions regarding your stay at Park Plaza Verudela. It's nice to know you found your stay excellent and that the resort, the service, and the facilities were up to your expectations. We would be more than happy to welcome you back soon. Kind regards, Park Plaza Verudela Team

  • "Leuke resort, ideaal voor tennis lefhebbers"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-08-01
    • Reistype: Stellen
  • Leuk resort, prachtige ligging, mooie omgeving, wandelmogelijkheden. Top terreinen om te tennissen, gravel, goed onderhouden. Zeker 18 terreinen. Je moet er wel voor betalen 90 kuna per uur. Meerdere eetgelegenheden. Da Bruno, ideaal familie restaurant, lekker en betaalbaar.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Arena Hospitality Group, Owner van Park Plaza Verudela Pula, reageerde op deze beoordeling 2021-08-03
    • Dear Guest, We appreciate you taking the time to share your valuable feedback regarding your recent stay at Park Plaza Verudela. We are delighted to know that you had such a memorable stay at our resort and that you were satisfied with all aspects of it. It makes us very happy to learn that you have found the resort's location excellent and that the facilities and dining options have been up to your expectations. We would be delighted to welcome you back on your next visit to Pula. Kind regards, Park Plaza Verudela Management Team

  • "Auto gehuurd"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2017-08-23
    • Reistype: Gezinnen
  • Auto gehuurd van Vetura auto en bus verhuur. Na aankomst in ons hotel hadden we een auto nodig, de receptie heeft dit voor ons geregeld en werdt de auto bij ons gebracht. Super service en uiterst vriendelijk. Zeer flexibel en meedenkend. Alles tip top verzorgt. Afhandeling bij terugkomst was ook snel en prettig. Een aanrader als u ook even mobiel wil zijn.

  • "Uitstekend resort "

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2016-08-31
    • Reistype: Gezinnen
  • Bij aankomst bleek dat we in een resort zaten we dachten in eerste instantie dat het om een hotel ging. We waren aangenaam verrast door de appartement zeer functioneel en mooi met mooi uitzicht en groot tuin die voorzien is van 2 ligbedden en tafel met 2 stoelen. Bed was heerlijk, tv was super en wifi was geweldig nooit meegemaakt bij een hotel dat die zo goed is. Zwembad was heel leuk, jammer dat ze diet groter hebben gemaakt want alle stoelen zijn altijd bezet je moet echt om 9 uur gaan anders heb je geen plek. Personeel was zeer aangenaam en behulpzaam. Appartement wordt dagelijks schoongemaakt wat echt super is. Kortom zeker proberen waard.

    • Arenaturist, Manager van Park Plaza Verudela Pula, reageerde op deze beoordeling 2016-09-15
    • Dear Guest, thank you for choosing Park Plaza Verudela and for taking time to provide us with your feedback. We are delighted to know that you had a five star experience at our resort and that you were satisfied with the accommodation, level of cleanliness and service. It would be wonderful to get the opportunity to welcome you again, Best regards, Park Plaza Verudela Management Team

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC