Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1035 reviews
Geclassificeerd als #5 van 32 hotels in Pula
Traveler's Choice Certificate of Excellence 2019

Soort reiziger

Uitstekend
412
Erg goed
428
Gemiddeld
143
Slecht
36
Vreselijk
16

Beoordeling van reizigers

Zaken
11
Stellen
344
Soloreis
8
Gezinnen
482
Vakantie met vrienden
80

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • gelijkvloers appartement met zicht op water lijkt mij de beste optie (TomCou)
    4.0
    2019-08-13
  • Het complex is voor minder validen niet echt geschikt, veel trappetjes en kruip door sluip door gangen. (johanbeije)
    4.0
    2016-05-08
  • appartement boven heeft beter uitzicht (al keken wij naar de overburen) (Sven A)
    3.0
    2015-11-26
  • Kamers die nieuw en pas gerenoveerd zijn!!!! (Theodora041)
    5.0
    2014-07-18
  • kamer met zeezicht, wel vlakbij zwembad waar veel herrie is (Nicolette O)
    4.0
    2013-07-23

Recentste reviews van reizigers

  • "Een leuke vakantie"

    • Beoordeeld: 2017-07-31
    • Reistype: Stellen
  • Net terug na een leuke, mooie vakantie. . Net weer thuis na een week halfpension in het Park Plaza Verudela. Een goede tijd gehad door de hele familie en de service die wordt geboden door Thomson en het hotel was goed. Enkele positieve punten over het hotel: 1 . Het zelfstandig appartement was zowel modern en goed uitgerust. De gemeenschappelijke ruimtes zijn goed onderhouden en aantrekkelijk

    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arenaturist, Manager van Park Plaza Verudela, reageerde op deze beoordeling 2017-08-02
    • Dear Mr. Thomas, thank you for choosing Park Plaza Verudela and for taking time to share your impressions on Trip Advisor. We are delighted to know that you and your family had a nice holiday and that you were satisfied with the apartment, service provided by our team and surrounding area. It would be our pleasure to get the opportunity to welcome you again. Best regards, Park Plaza Verudela Management Team

  • "Zou zeker aanraden!"

    • Beoordeeld: 2017-06-09
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • (ging weg in mei 2017 ) . Ikzelf en een vriend waren op zoek naar een week vakantie weg dat zou niet de aarde en kwamen we het Park Plaza Verudela appartementen en ik ben blij dat we het deden want we hadden een fantastische vakantie. We verbleven in een studio met een uitklapbaar bed die erg comfortabel (zeer zacht) . Er is volop activiteiten te doen tijdens de dag binnen en buiten het complex, maar het ontbreekt aan een beetje in nacht entertainment. Genoeg plekken om te eten en veel te kopen bij de supermarkt op het terrein zodat je zeker zult verhongeren haha. Een van de restaurants (restaurant Kuglana) ik zou aanbevelen, vriendelijk personeel en echt lekker eten, dat was ook beschikbaar voor take away als u voelde alsof we sommige diner op je appartement balkon. Een van de activiteiten die ik zou aanraden als je graag buiten is het adventure park slechts ongeveer een half uur fietshuur (die u kunt huren op het complex voor een echt goede prijs) . En ook Segways. Deze beide activiteiten waren echt goed geprijsd en zou aanbevelen aan vlug de gelegenheid te doen. (beide hebben ook leuk en vriendelijk personeel) . Kortom ik zou dit hotel voor gezinnen, stelletjes en jonge volwassenen als het complex veilig voelt en de medewerkers zijn allemaal vriendelijk en behulpzaam als er problemen zijn.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arenaturist, Manager van Park Plaza Verudela, reageerde op deze beoordeling 2017-06-12
    • Dear Guest, Thank you for your feedback and for taking the time to tell us about your positive experience at our Park Plaza Verudela resort. We are delighted to know that you enjoyed you stay and that we managed to meet your expectations. We look forward to your next stay! Best regards, Park Plaza Verudela Management Team

  • "Familie Verblijf"

    • Beoordeeld: 2016-08-04
    • Reistype: Gezinnen
  • Zeer mooie appartementen, enige probleem wc deur open ups binnen. relatief rustig en kalm in de nachten, airconditioning werkte uitstekend. Personeel erg vriendelijk en servicegericht.' uitstekend personeel bij de ligbedden, met Petar als de bovenkant. Altijd bereid om te lopen die extra mijl om hulp en service. Dit hotel aanbevelen aan iedereen.

    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arenaturist, Manager van Park Plaza Verudela, reageerde op deze beoordeling 2016-08-18
    • Dear Guest, thank you for choosing Park Plaza Verudela and for your recommendation. We are very happy to know that you have enjoyed your family stay at our resort and that our staff came across as friendly and service minded. Also, thank you for mentioning our valuable team member Petar, your kind praise is highly appreciated. It would be great to get the opportunity to welcome you again, Best regards, Park Plaza Verudela Management Team

  • "Made a huge impression "

    • Beoordeeld: 2019-05-19
    • Reistype: Stellen
  • I have returned home after a weeks holiday at thePark Plaza apartments. I can not fault the quality, professionalism and the welcome we received. Reception staff, are both efficient and extremely polite. Cleaning staff most helpful and they do a magnificent job. I look forward to another visit at this splendid place. Thank you for making our first visit to Pula so special.

    • Arena_Hospitality, Manager van Park Plaza Verudela, reageerde op deze beoordeling 2019-05-21
    • Dear Guest, Thank you for choosing Park Plaza Verudela for your stay and for taking the time to share your impressions with us. We are delighted to know we managed to exceed your expectations, our guest satisfaction is the most important thing for us and seeing you satisfied with your stay makes us really happy. We are more than happy to know you want to return to our resort for another memorable stay and we are looking forward to welcoming you for one. Kind regards, Park Plaza Verudela Management Team

  • "Lovely location"

    • Beoordeeld: 2017-06-21
    • Reistype: Stellen
  • Lovely hotel, location and people. The only downside is the studio apartments are made up with sofa bed and its really uncomfortable. Would definitely suggest booking a one bedroom apartment to avoid this. Also must check school holiday dates as loads of kids. In saying all this would definitely to back as lovely spot with very helpful people and service.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC