Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1139 reviews
Geclassificeerd als #5 van 32 hotels in Pula

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
458
Erg goed
451
Gemiddeld
162
Slecht
45
Vreselijk
23

Soort reiziger

Business
11
Couples
364
Solo travel
9
Family
523
Friends getaway
84

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Do not pay extra for the Sea view, it´s not "real" Sea view anyway. (lindahX4053DG)
    3.0
    2022-06-28
  • Our 1 bed premium room PL 06 was a great location, ground floor with a sea view. The one next door looked even better!! (Jet557421)
    5.0
    2021-09-15
  • Rent a can and see north coast of Croatia!!!is beautiful (Eric0202)
    5.0
    2021-09-02
  • Pay extra to make sure you have a one bedroom apartment if you want a bed … studios only have the sofa bed. (R59ZHdw)
    5.0
    2021-08-18
  • Check for a bed! (Carli_Steds)
    3.0
    2019-08-02

Reviews van reizigers

  • "Leuke resort, ideaal voor tennis lefhebbers"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-08-01
    • Reistype:
  • Leuk resort, prachtige ligging, mooie omgeving, wandelmogelijkheden. Top terreinen om te tennissen, gravel, goed onderhouden. Zeker 18 terreinen. Je moet er wel voor betalen 90 kuna per uur. Meerdere eetgelegenheden. Da Bruno, ideaal familie restaurant, lekker en betaalbaar.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Arena Hospitality Group, Owner van Park Plaza Verudela, reageerde op deze beoordeling 2021-08-03
    • Dear Guest, We appreciate you taking the time to share your valuable feedback regarding your recent stay at Park Plaza Verudela. We are delighted to know that you had such a memorable stay at our resort and that you were satisfied with all aspects of it. It makes us very happy to learn that you have found the resort's location excellent and that the facilities and dining options have been up to your expectations. We would be delighted to welcome you back on your next visit to Pula. Kind regards, Park Plaza Verudela Management Team

  • "Auto gehuurd"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2017-08-23
    • Reistype: Gezinnen
  • Auto gehuurd van Vetura auto en bus verhuur. Na aankomst in ons hotel hadden we een auto nodig, de receptie heeft dit voor ons geregeld en werdt de auto bij ons gebracht. Super service en uiterst vriendelijk. Zeer flexibel en meedenkend. Alles tip top verzorgt. Afhandeling bij terugkomst was ook snel en prettig. Een aanrader als u ook even mobiel wil zijn.

  • "Uitstekend resort "

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2016-08-31
    • Reistype: Gezinnen
  • Bij aankomst bleek dat we in een resort zaten we dachten in eerste instantie dat het om een hotel ging. We waren aangenaam verrast door de appartement zeer functioneel en mooi met mooi uitzicht en groot tuin die voorzien is van 2 ligbedden en tafel met 2 stoelen. Bed was heerlijk, tv was super en wifi was geweldig nooit meegemaakt bij een hotel dat die zo goed is. Zwembad was heel leuk, jammer dat ze diet groter hebben gemaakt want alle stoelen zijn altijd bezet je moet echt om 9 uur gaan anders heb je geen plek. Personeel was zeer aangenaam en behulpzaam. Appartement wordt dagelijks schoongemaakt wat echt super is. Kortom zeker proberen waard.

    • Arenaturist, Manager van Park Plaza Verudela, reageerde op deze beoordeling 2016-09-15
    • Dear Guest, thank you for choosing Park Plaza Verudela and for taking time to provide us with your feedback. We are delighted to know that you had a five star experience at our resort and that you were satisfied with the accommodation, level of cleanliness and service. It would be wonderful to get the opportunity to welcome you again, Best regards, Park Plaza Verudela Management Team

  • "Mooie kamers met fantastisch uitzicht."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2014-08-14
    • Reistype: Gezinnen
  • We hebben in augustus 2014 het resort bezocht en hadden een premium kamer in het magnolia gebouw met zicht op zee op de 2e verdieping. Een zeer ruime kamer met keukentje met 2pits inductie, koelkast en magnetron. Slaapkamer met bed en zeer goed sofabed, net een echt bed. Domein heeft diverse restaurants, vooral grilrestaurant bij minigolf was zeer goed. WiFi is over het hele domein goed te ontvangen. Parkeerplaatsen zijn er wel iets te weinig. Soms wel zoeken. Mooi zwembad, zout water. Ligstoelen en parasols te betalen aan 200 kuna. Geweldig uitzicht op zee. Waterschoenen aan te raden als je in zee gaat. Scherpe rotsen. Vriendelijk personeel en hulpvaardig.

  • "Verrassend Kroatie"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2014-07-18
    • Reistype: Stellen
  • Kroatie stond nooit op ons verlanglijstje.zijn meer fans van de Canarische eilanden,v.w het constante klimaat.Hadden er al veel goede berichten over gehoord.zagen bij reclame op facebook een resort staan wat er erg goed uitzag.ben me er verder in gaan verdiepen ,en dachten,ach laten we maar gewoon de sprong wagen.Wel voorzichtig maar voor 8 dagen geboekt. We zijn helemaal om,het resort was formidabel,het app mooi,schoon,bedden comfortabel en uitzicht prachtig.het was een klein stadje op zich.als je alleen wilt uitrusten hoef je in principe niet weg.er zijn div ,winkels restaurants,koffie bars enz.Aan het eind van de straat is een bus naar Pula,heel makkelijk en de mensen zijn bereidwillig.volgende keer gaan we wel iets later,want half Mei zijn er nog te veel restaurants gesloten in Pula en is het na 9 uur uitgestorven!!! aan te bevelen?volmondig ja en ik ben kritisch!!!!!!

    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC