Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1131 reviews
Geclassificeerd als #5 van 32 hotels in Pula

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
453
Erg goed
452
Gemiddeld
159
Slecht
44
Vreselijk
23

Soort reiziger

Zaken
11
Stellen
362
Soloreis
9
Gezinnen
521
Vakantie met vrienden
84

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.0
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • gelijkvloers appartement met zicht op water lijkt mij de beste optie (TomCou)
    4.0
    2019-08-13
  • Het complex is voor minder validen niet echt geschikt, veel trappetjes en kruip door sluip door gangen. (johanbeije)
    4.0
    2016-05-08
  • appartement boven heeft beter uitzicht (al keken wij naar de overburen) (Sven A)
    3.0
    2015-11-26
  • Kamers die nieuw en pas gerenoveerd zijn!!!! (Theodora041)
    5.0
    2014-07-18
  • kamer met zeezicht, wel vlakbij zwembad waar veel herrie is (Nicolette O)
    4.0
    2013-07-23

Reviews van reizigers

  • "Leuke resort, ideaal voor tennis lefhebbers"

    • Beoordeeld: 2021-08-01
    • Reistype:
  • Leuk resort, prachtige ligging, mooie omgeving, wandelmogelijkheden. Top terreinen om te tennissen, gravel, goed onderhouden. Zeker 18 terreinen. Je moet er wel voor betalen 90 kuna per uur. Meerdere eetgelegenheden. Da Bruno, ideaal familie restaurant, lekker en betaalbaar.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arena Hospitality Group, Owner van Park Plaza Verudela, reageerde op deze beoordeling 2021-08-03
    • Dear Guest, We appreciate you taking the time to share your valuable feedback regarding your recent stay at Park Plaza Verudela. We are delighted to know that you had such a memorable stay at our resort and that you were satisfied with all aspects of it. It makes us very happy to learn that you have found the resort's location excellent and that the facilities and dining options have been up to your expectations. We would be delighted to welcome you back on your next visit to Pula. Kind regards, Park Plaza Verudela Management Team

  • "Prima locatie"

    • Beoordeeld: 2021-09-29
    • Reistype: Stellen
  • Mooi gelegen aan het water, nette kamers. Een prima locatie om lekker tot rust te komen, goede restaurants op loop afstand. Niet te ver van het centrum van Pula. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arena Hospitality Group, Owner van Park Plaza Verudela, reageerde op deze beoordeling 2021-10-01
    • Dear Guest, Thank you for choosing Park Plaza Verudela for your stay and for taking the time to share your impressions with us. We are delighted to know your overall stay at our resort has been a satisfying and relaxing experience for you. Thank you for your kind words regarding the resort, the location, the cleanliness, and our team members. It would be a pleasure to welcome you back soon. Kind regards, Park Plaza Verudela Team

  • "Even een paar dagen relaxt!"

    • Beoordeeld: 2021-07-23
    • Reistype: Stellen
  • Overal een paar hele relaxte dagen gehad. -: Het type mens wat bij het ontbijt hele hopen opschept Hetzelfde type mens wat een uur voor het zwembad open gaat voor het hek gaat staan wachten om hun handdoekje/slippers/tas/boeken weg te leggen zodat zij eind de middag kunnen beslissen of zij wel of niet nog een uurtje gaan zwemmen (want alleen een handdoek wordt weggehaald uiteraard). Internetverbinding was niet alles. Honden stranden zijn meer rotsen en daardoor niet echt toegankelijk voor een golden pup. Te ver om te lopen van Pula vandaan. +: Hard werkend, (meestal) vriendelijk en veelal goed Engelssprekend personeel! Alles is schoon en goed onderhouden Appartement is netjes en ruim. Wij hadden een 4pax app met zijn tweeën en dat was voldoende. Alhoewel ik me kan inbeelden dat het met vier niet ruim genoeg is. Voldoende eetgelegenheden, met name de yachtclub en bonaca (wat een prachtige locatie!!) vonden wij te gek!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arena Hospitality Group, Owner van Park Plaza Verudela, reageerde op deze beoordeling 2021-07-26
    • Dear Guest, Thank you for choosing our resort for your Adriatic getaway and sharing your impressions with the TripAdvisor community. We are very happy to learn you had a relaxing vacation at our resort and that you were satisfied with the hospitality of our hardworking team, the cleanliness and that you have enjoyed your time at the newly renovated restaurants Yacht and Bonaca. There are several dog beaches at the Verudela peninsula, where our resort is situated. Next time, please feel free to approach our reception team for suggestions; maybe another beach would have been better suited for your puppy. We have a direct public bus connection to the city centre, operating thought the day, but our guests can enjoy some of the most beautiful beaches in Pula on the spot. Please feel free to contact our onsite team during your stay if there are any issues in your apartment; they will gladly help to make your stay with us more comfortable. With the hope to get another opportunity to welcome you, we are sending you our best regards. Park Plaza Verudela Pula Management Team

  • "Een leuke vakantie"

    • Beoordeeld: 2017-07-31
    • Reistype: Stellen
  • Net terug na een leuke, mooie vakantie. . Net weer thuis na een week halfpension in het Park Plaza Verudela. Een goede tijd gehad door de hele familie en de service die wordt geboden door Thomson en het hotel was goed. Enkele positieve punten over het hotel: 1 . Het zelfstandig appartement was zowel modern en goed uitgerust. De gemeenschappelijke ruimtes zijn goed onderhouden en aantrekkelijk

    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arenaturist, Manager van Park Plaza Verudela, reageerde op deze beoordeling 2017-08-02
    • Dear Mr. Thomas, thank you for choosing Park Plaza Verudela and for taking time to share your impressions on Trip Advisor. We are delighted to know that you and your family had a nice holiday and that you were satisfied with the apartment, service provided by our team and surrounding area. It would be our pleasure to get the opportunity to welcome you again. Best regards, Park Plaza Verudela Management Team

  • "Zou zeker aanraden!"

    • Beoordeeld: 2017-06-09
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • (ging weg in mei 2017 ) . Ikzelf en een vriend waren op zoek naar een week vakantie weg dat zou niet de aarde en kwamen we het Park Plaza Verudela appartementen en ik ben blij dat we het deden want we hadden een fantastische vakantie. We verbleven in een studio met een uitklapbaar bed die erg comfortabel (zeer zacht) . Er is volop activiteiten te doen tijdens de dag binnen en buiten het complex, maar het ontbreekt aan een beetje in nacht entertainment. Genoeg plekken om te eten en veel te kopen bij de supermarkt op het terrein zodat je zeker zult verhongeren haha. Een van de restaurants (restaurant Kuglana) ik zou aanbevelen, vriendelijk personeel en echt lekker eten, dat was ook beschikbaar voor take away als u voelde alsof we sommige diner op je appartement balkon. Een van de activiteiten die ik zou aanraden als je graag buiten is het adventure park slechts ongeveer een half uur fietshuur (die u kunt huren op het complex voor een echt goede prijs) . En ook Segways. Deze beide activiteiten waren echt goed geprijsd en zou aanbevelen aan vlug de gelegenheid te doen. (beide hebben ook leuk en vriendelijk personeel) . Kortom ik zou dit hotel voor gezinnen, stelletjes en jonge volwassenen als het complex veilig voelt en de medewerkers zijn allemaal vriendelijk en behulpzaam als er problemen zijn.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arenaturist, Manager van Park Plaza Verudela, reageerde op deze beoordeling 2017-06-12
    • Dear Guest, Thank you for your feedback and for taking the time to tell us about your positive experience at our Park Plaza Verudela resort. We are delighted to know that you enjoyed you stay and that we managed to meet your expectations. We look forward to your next stay! Best regards, Park Plaza Verudela Management Team

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC