Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 1184 reviews
Geclassificeerd als #2 van 49 hotels in Trier

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
593
Erg goed
450
Gemiddeld
96
Slecht
23
Vreselijk
22

Soort reiziger

Business
249
Couples
510
Solo travel
54
Family
138
Friends getaway
147

Beoordelingsoverzicht

Location
5.0
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Breakfast was super crowded from 8.30. Book wellness/massage through hotel To avoid extra costs. (P8989XDmickaela)
    4.0
    2022-10-03
  • You can park your car in the carpark under the hotel. (FrankXXX)
    5.0
    2022-08-28
  • To go to city centre, when you come out of the hotel turn sharp left rather than right which you might do as it is more open. (63GeertD)
    4.0
    2022-07-24
  • Ask for a suite. It is a bit more expensive but worth it. The breakfast is excellent value. (BIRD1947)
    5.0
    2020-10-18
  • Do not expect a light evening meal. (Graham S)
    4.0
    2019-05-07

Reviews van reizigers

  • "Prima hotel op uitstekende locatie"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-08-04
    • Reistype: Soloreis
  • Vanwege een noodgeval moest ik een paar nachten in Trier verblijven en Park Plaza heeft hierbij goed geholpen. De ligging van het hotel is perfect, twee straten van het drukke centrum en 10 minuten lopen van het, voor mij op dat moment belangrijke, ziekenhuis. De kamer is niet heel bijzonder maar prima wanneer je er alleen slaapt. Ik zag dat er ook modernere kamers zijn. De badkamer is functioneel alleen douchen in bad vind ik niet meer van deze tijd. Voor het ontbijt lis er een uitgebreid buffet wat niets te wensen over laat. Voor de prijs die ik heb betaald was het gewoon goed. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en het is een groot voordeel dat je voor een schappelijke prijs direct onder het hotel kan parkeren.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Service
  • "Perfect hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-04-25
    • Reistype: Stellen
  • Op 2 minuten lopen van de Hauptmarkt. Dit is het bekende plein in de Altstadt. Veel bezienswaardigheden binnen een op loopafstand te bekijken. Hotel heeft een algemene parking maar is binnendoor te bereiken. Ideaal.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Park Plaza, Guest Services / Front Office van Park Plaza Trier, reageerde op deze beoordeling 2022-05-12
    • Dear 574madeleinee, thank you for taking the time to complete our guest satisfaction survey. We are pleased that you have enjoyed your stay and would be glad to welcome you again in our house on your next visit to Trier. Best regards Katarina Steimann Front Office Manager

  • "Tophotel op uitstekende locatie in centrum van Trier"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-04-12
    • Reistype: Stellen
  • Een heerlijk hotel. Parkgarage onder hotel met directe lift naar receptie. Wij hadden een mooie, rustige kamer die uitgaf op een binnenkoer. Vriendelijk en behulpzaam personeel, fantastisch ontbijtbuffet. Goede, snelle wifi. Ligt op 5 minuten lopen van hoofdstraat en markt. Wij komen hier zeker nog terug.

    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Park Plaza, Guest Services / Front Office van Park Plaza Trier, reageerde op deze beoordeling 2022-05-12
    • Dear Pekel, thank you for taking the time to complete our guest satisfaction survey. We are thrilled to see, that you enjoyed your time at our Hotel. We are looking vorward to welcome you again in our house on your next visit to Trier. Best regards Katarina Steimann Front Office Manager

  • "Tophotel op goede locatie"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-11-14
    • Reistype: Gezinnen
  • Tophotel voor wie In Trier wilt overnachten. Prima locatie, goede parkeermogelijkheden, ruime en zeer propere kamers, zelden zo’n uitgebreid ontbijtbuffet gehad. En het restaurant is absoluut een aanrader voor wie topkwaliteitsvlees wilt eten. Als we nog eens naar Trier komen, dan logeren we zeker hier.

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Katarina Steimann, Gästeservice/Empfang van Park Plaza Trier, reageerde op deze beoordeling 2022-01-14
    • Dear pierrevandenberghe, thank you very much for staying with us at The Park Plaza Trier and for taking the time to share your experience with us. I am happy to read you have enjoyed your stay and your compliments to our staff will be shared as a positive way to understand and improve our guest satisfaction. We are looking forward to welcome you again in our house during your next stay in Trier. Best regards

  • "Zelden zo lekker geslapen"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-07-27
    • Reistype: Gezinnen
  • Al vanaf het onthaal liep alles vlot. Zelden zulke goede matrassen gehad. Heerlijk geslapen om dan wakker te worden en te genieten van een fantastisch ontbijt. Aanrader ook omwille van de nabijheid bij de Marktplatz en de Porta Nigra. Bovendien kan je je auto gemakkelijk kwijt in de garage.

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC