Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 1111 reviews
Geclassificeerd als #3 van 49 hotels in Trier
"Travelers Choice 2021" Travelers Choice 2021

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
551
Erg goed
428
Gemiddeld
91
Slecht
20
Vreselijk
21

Soort reiziger

Zaken
242
Stellen
481
Soloreis
53
Gezinnen
128
Vakantie met vrienden
135

Beoordelingsoverzicht

Locatie
5.0
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • kamer zicht op binnen plaats (vilvordia)
    4.0
    2019-10-08
  • Wij hadden een hoekkamer met parket, dat is ons erg goed bevallen (Marjo B)
    5.0
    2019-09-12
  • Vraag kamer met inloop douche. (rudih2017)
    4.0
    2017-12-04
  • Wij zaten op de 2 verdieping aan de rustige kant, en dat is ons prima bevallen (674wilhelmusr)
    5.0
    2016-10-18
  • Wij zaten op een hoek, dus veel licht in de kamer. (dorine345)
    4.0
    2016-05-23

Reviews van reizigers

  • "Tophotel op goede locatie"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-11-14
    • Reistype: Gezinnen
  • Tophotel voor wie In Trier wilt overnachten. Prima locatie, goede parkeermogelijkheden, ruime en zeer propere kamers, zelden zo’n uitgebreid ontbijtbuffet gehad. En het restaurant is absoluut een aanrader voor wie topkwaliteitsvlees wilt eten. Als we nog eens naar Trier komen, dan logeren we zeker hier.

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Katarina Steimann, Gästeservice/Empfang van Park Plaza Trier, reageerde op deze beoordeling 2022-01-14
    • Dear pierrevandenberghe, thank you very much for staying with us at The Park Plaza Trier and for taking the time to share your experience with us. I am happy to read you have enjoyed your stay and your compliments to our staff will be shared as a positive way to understand and improve our guest satisfaction. We are looking forward to welcome you again in our house during your next stay in Trier. Best regards

  • "super hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2017-12-22
    • Reistype: Gezinnen
  • Alles was perfekt, kamer, bediening, restaurant, bar, ontbijt, ligging, gewoonweg alles! De ligging is zeer centraal. Ik reis ook met iemand in rolstoel en die kamer was de beste die we ooit geboekt hadden.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • ParkPlaza_Trier, Leiter Front Office van Park Plaza Trier, reageerde op deze beoordeling 2017-12-28
    • Dear GLKM, Thank you very much for evaluating your most recent stay with us. We are pleased to hear that the room was to your satisfaction and that you enjoyed your time in Trier. We look forward to welcoming you again in future. Much regards and a Happy New Year! Florian Jammer. Front Office Manager.

  • "Mooi Central gelegen hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2017-09-26
    • Reistype: Zaken
  • Goed bereikbaar en mooi in het Centrum gelegen hotel waar de prijs verhouding met aanbod goed is . Parkeer gelegenheid aanwezig . Voldoende faciliteiten in het hotel . Maar ook straalt er rust uit in de mooie ambiance.

    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • ParkPlaza_Trier, Leiter Front Office van Park Plaza Trier, reageerde op deze beoordeling 2017-09-28
    • Dear 838johand, Thank you very much for your review of us. We are thrilled to hear that you had a pleasant stay and we hope that you will visit us again in future. We wish you a good day further! Kind regards, Florian Jammer. Front Office Manager.

  • "park plaza trier uitstekend hotel goede ligging"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2017-08-20
    • Reistype: Gezinnen
  • goed hotel in centrum van trier uitstekende service en vriendelijk personeel schone kamers goed restaurant met ervaren bediening parkeren onder hotel is makkelijk gewoon goed hotel minpunt de te zachte kussens

    • 4.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • ParkPlaza_Trier, Leiter Front Office van Park Plaza Trier, reageerde op deze beoordeling 2017-09-06
    • Dear X6014PMstephaniem, Thank you very much for kind review of us! We are thrilled to hear that you had a nice stay. With regards to the pillows, we also offer a pillow menu with a wide choice of different pillows which can be ordered if available. Please feel free to ask our colleagues of the reception at your next stay. We hope to see you soon! Kind regards, Florian Jammer. Front Office Manager.

  • "Geweldig"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2017-08-16
    • Reistype: Stellen
  • Mooi hotel ,vriendelijke medewerkers , nette kamers, parkeren is geen probleem , lekker eten.Midden in het centrum en Trier is een prachtige stad .volop winkels een een grote keuze aan terrassen aan restaurants .

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • ParkPlaza_Trier, Leiter Front Office van Park Plaza Trier, reageerde op deze beoordeling 2017-08-19
    • Dear bakker2016, Thank you very much for your time to share your experiences with us. It is a pleasure to hear that you had a nice time in Trier and that we could contribute to that. We look forward to welcoming you again! Much regards, Florian Jammer. Front Office Manager.

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC