Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1044 reviews
Geclassificeerd als #3 van 49 hotels in Trier
"Certificate of Excellence 2020" Certificate of Excellence 2020

Soort reiziger

Uitstekend
502
Erg goed
417
Gemiddeld
87
Slecht
18
Vreselijk
20

Beoordeling van reizigers

Zaken
235
Stellen
447
Soloreis
47
Gezinnen
120
Vakantie met vrienden
129

Beoordelingsoverzicht

Locatie
5.0
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • kamer zicht op binnen plaats (vilvordia)
    4.0
    2019-10-08
  • Wij hadden een hoekkamer met parket, dat is ons erg goed bevallen (Marjo B)
    5.0
    2019-09-12
  • Vraag kamer met inloop douche. (rudih2017)
    4.0
    2017-12-04
  • Wij zaten op de 2 verdieping aan de rustige kant, en dat is ons prima bevallen (674wilhelmusr)
    5.0
    2016-10-18
  • Wij zaten op een hoek, dus veel licht in de kamer. (dorine345)
    4.0
    2016-05-23

Recentste reviews van reizigers

  • "super hotel"

    • Beoordeeld: 2017-12-22
    • Reistype: Gezinnen
  • Alles was perfekt, kamer, bediening, restaurant, bar, ontbijt, ligging, gewoonweg alles! De ligging is zeer centraal. Ik reis ook met iemand in rolstoel en die kamer was de beste die we ooit geboekt hadden.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • ParkPlaza_Trier, Leiter Front Office van Park Plaza Trier, reageerde op deze beoordeling 2017-12-28
    • Dear GLKM, Thank you very much for evaluating your most recent stay with us. We are pleased to hear that the room was to your satisfaction and that you enjoyed your time in Trier. We look forward to welcoming you again in future. Much regards and a Happy New Year! Florian Jammer. Front Office Manager.

  • "Mooi Central gelegen hotel"

    • Beoordeeld: 2017-09-26
    • Reistype: Zaken
  • Goed bereikbaar en mooi in het Centrum gelegen hotel waar de prijs verhouding met aanbod goed is . Parkeer gelegenheid aanwezig . Voldoende faciliteiten in het hotel . Maar ook straalt er rust uit in de mooie ambiance.

    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • ParkPlaza_Trier, Leiter Front Office van Park Plaza Trier, reageerde op deze beoordeling 2017-09-28
    • Dear 838johand, Thank you very much for your review of us. We are thrilled to hear that you had a pleasant stay and we hope that you will visit us again in future. We wish you a good day further! Kind regards, Florian Jammer. Front Office Manager.

  • "park plaza trier uitstekend hotel goede ligging"

    • Beoordeeld: 2017-08-20
    • Reistype: Gezinnen
  • goed hotel in centrum van trier uitstekende service en vriendelijk personeel schone kamers goed restaurant met ervaren bediening parkeren onder hotel is makkelijk gewoon goed hotel minpunt de te zachte kussens

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • ParkPlaza_Trier, Leiter Front Office van Park Plaza Trier, reageerde op deze beoordeling 2017-09-06
    • Dear X6014PMstephaniem, Thank you very much for kind review of us! We are thrilled to hear that you had a nice stay. With regards to the pillows, we also offer a pillow menu with a wide choice of different pillows which can be ordered if available. Please feel free to ask our colleagues of the reception at your next stay. We hope to see you soon! Kind regards, Florian Jammer. Front Office Manager.

  • "Geweldig"

    • Beoordeeld: 2017-08-16
    • Reistype: Stellen
  • Mooi hotel ,vriendelijke medewerkers , nette kamers, parkeren is geen probleem , lekker eten.Midden in het centrum en Trier is een prachtige stad .volop winkels een een grote keuze aan terrassen aan restaurants .

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • ParkPlaza_Trier, Leiter Front Office van Park Plaza Trier, reageerde op deze beoordeling 2017-08-19
    • Dear bakker2016, Thank you very much for your time to share your experiences with us. It is a pleasure to hear that you had a nice time in Trier and that we could contribute to that. We look forward to welcoming you again! Much regards, Florian Jammer. Front Office Manager.

  • "Park Plaza uitstekend"

    • Beoordeeld: 2017-01-04
    • Reistype: Stellen
  • Trier is een prachtige historische stad. Park Plaza is een mooi hotel met uitstekende locatie vlakbij centraal historische markt en andere bezienswaardigheden. Alles op loopafstand. Prima ontbijt. Parkeergarage onder hotel.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • ParkPlaza_Trier, Leiter Front Office van Park Plaza Trier, reageerde op deze beoordeling 2017-01-11
    • Dear 230renem, Thank you very much for evaluating the Park Plaza Trier! We are thrilled to hear that you had a nice time with us and that everything was to your satisfaction. We are looking forward to your next visit! Kind regards, Florian Jammer. Front Office Manager.

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC