Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 4169 reviews
Geclassificeerd als #430 van 1205 hotels in London

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
2305
Erg goed
1085
Gemiddeld
374
Slecht
233
Vreselijk
172

Soort reiziger

Business
744
Couples
896
Solo travel
133
Family
1622
Friends getaway
298

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Paid 190 pounds a night and no heat and no refund. Simply don't go (Excursion738821)
    1.0
    2023-01-24
  • Can't charge to your room at the restaurants (SavannahLady2010)
    3.0
    2023-01-16
  • Complimentary breakfast (6:30am – 10:30am). If you are able to, always go as early as possible due to crowds of people and kids. (chanellerose)
    5.0
    2023-01-08
  • Download Park Plaza app as well as Radisson (Jane81965)
    4.0
    2022-12-20
  • Be kind to the staff. (lolly54wirral)
    5.0
    2022-12-10

Reviews van reizigers

  • "Weekend London"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-10-15
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Het is een goed hotel ik ben zeer tevreden over het hotel ze hebben goede service vriendelijke personeel met name Maryam en Nana die hebben mij echt goed en snel geholpen ik waardeer de goede service van Maryam ze heeft mij een mooie kamer gegeven met hele mooie uitzicht over de London eye echt prachtig super blij. Ik raad deze hotel 💯% aan A special thanks to Maryam en Nana

  • "Uitstekend hotel!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2020-01-26
    • Reistype: Gezinnen
  • Wij hebben ons verblijf als heerlijk ervaren. Het ontbijt was super maar wel wat aan de prijzige kant. De kamers waren schoon en de bedden waren heel goed. De locatie van het hotel was perfect pal naast het station en de Westminster brigde was direct om de hoek. Prima verblijf

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • FedePPHE, General Manager van Park Plaza London Waterloo, reageerde op deze beoordeling 2020-01-27
    • Thank you for the review. It is a pleasure to hear that you had a wonderful experience with us. We are happy to see you enjoyed the comfort of our rooms and the convenient location of the hotel too. We look forward to welcoming you back again. Take care, Axel, General Manager

  • "Super mooi hotel op een mooie locatie."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2020-01-12
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Laatst verbleef ik in Park Plaza London waterloo. Ik was ontzettend verbaast van de service en de grote van het hotel. Ik verbleef samen met een vrienden en wij werden ingecheckt door een leuke Nederlandse meid genaamd Charmaine. Wij willen haar bijden enorm bedanken voor haar hulp tijdens ons gehele verblijf! We hebben zelfs een gratis upgrade gehad waar wij enorm verbaasd door waren, bedankt Charmaine. Verder uiteraard bedankt aan het hele hotel en hopelijk tot snel!

    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Service
    • FedePPHE, General Manager van Park Plaza London Waterloo, reageerde op deze beoordeling 2020-01-14
    • We are so pleased to read of your experience; thank you for sharing this. We are thrilled to hear we met and exceeded your expectations. It’s a boost for us every time we hear positive reviews such as this. I will be sure to let Charmaine knows how much of an impact she made on your experience. We hope to welcome you back again soon. All the best, Axel, General Manager

  • "Midweek Londen met dochters 7 en 9"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-12-28
    • Reistype: Gezinnen
  • Erg vriendelijk personeel en prima kamers voorzien van alles. Daarbij fijn zwembad voor de kinderen om na een lange dag wandelen even te ontspannen. Zowel fijne bar, koffie bar met verse sandwiches als restaurant. Top. Ontbijt redelijk goed en zeer uitgebreid. Niet te vergeten metro station Lambeth North tegenover hotel, beter kan niet. Daarnaast ook busstop tegenover.

    • FedePPHE, General Manager van Park Plaza London Waterloo, reageerde op deze beoordeling 2019-12-31
    • Thanks for the awesome review. We work hard to meet expectations like yours, and we’re happy to hear we hit the mark for you. We are so lucky to have a property in the heart of London, and a very strategic location that brings our guest just a few steps away from must-see attractions and modern-day conveniences. We hope to see you soon! Take care, Axel, General Manager

  • "Heel mooi en goed hotel. Prijs waard."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-11-12
    • Reistype: Stellen
  • Super chique kamer terwijl dit een van de gewone kamers zelfs was. Overal domotica, super goed bed, propere badkamer. Fatsoenlijke haardroger aanwezig. Mogelijkheid om gsm op te laden via USB. Wij waren omvormers voor stopcontacten vergeten, dus ideaal dat er USB voorzien was. Mega grote tv ook. Heel lekker en uitgebreid ontbijt. Heel vriendelijk personeel. Ook de conciërge, gratis paraplu ook te krijgen bij slecht weer. Gewoonweg top dus en zijn geld waard!!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • sbilal2017, General Manager van Park Plaza London Waterloo, reageerde op deze beoordeling 2019-11-13
    • Dear Meander20185424946, Thank you for sharing your feedback. I am delighted to hear you were impressed with our rooms, great variety of breakfast and our Concierge team. We look forward to welcoming you back soon. Axel Krueger General Manager

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC