Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 3849 reviews
Geclassificeerd als #388 van 1200 hotels in London

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
2164
Erg goed
1013
Gemiddeld
330
Slecht
202
Vreselijk
142

Soort reiziger

Business
703
Couples
872
Solo travel
124
Family
1536
Friends getaway
283

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Rooms NOT on the side of the train station are quieter (83antoniaj)
    5.0
    2022-06-27
  • 727 good quiet room (Xfx2)
    5.0
    2022-06-26
  • All tables 2 feet apart so little privacy and space from other people. (wetherbywanderer)
    4.0
    2022-06-12
  • Stay in another hotel (yvonnew301)
    2.0
    2022-05-29
  • Don't exchange your money at an exchange business. Use an ATM at or near a real bank. Exchange fees are a ripoff!! (Jane W)
    4.0
    2022-05-27

Reviews van reizigers

  • "Uitstekend hotel!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2020-01-26
    • Reistype: Gezinnen
  • Wij hebben ons verblijf als heerlijk ervaren. Het ontbijt was super maar wel wat aan de prijzige kant. De kamers waren schoon en de bedden waren heel goed. De locatie van het hotel was perfect pal naast het station en de Westminster brigde was direct om de hoek. Prima verblijf

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • FedePPHE, General Manager van Park Plaza London Waterloo, reageerde op deze beoordeling 2020-01-27
    • Thank you for the review. It is a pleasure to hear that you had a wonderful experience with us. We are happy to see you enjoyed the comfort of our rooms and the convenient location of the hotel too. We look forward to welcoming you back again. Take care, Axel, General Manager

  • "Super mooi hotel op een mooie locatie."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2020-01-12
    • Reistype:
  • Laatst verbleef ik in Park Plaza London waterloo. Ik was ontzettend verbaast van de service en de grote van het hotel. Ik verbleef samen met een vrienden en wij werden ingecheckt door een leuke Nederlandse meid genaamd Charmaine. Wij willen haar bijden enorm bedanken voor haar hulp tijdens ons gehele verblijf! We hebben zelfs een gratis upgrade gehad waar wij enorm verbaasd door waren, bedankt Charmaine. Verder uiteraard bedankt aan het hele hotel en hopelijk tot snel!

    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Service
    • FedePPHE, General Manager van Park Plaza London Waterloo, reageerde op deze beoordeling 2020-01-14
    • We are so pleased to read of your experience; thank you for sharing this. We are thrilled to hear we met and exceeded your expectations. It’s a boost for us every time we hear positive reviews such as this. I will be sure to let Charmaine knows how much of an impact she made on your experience. We hope to welcome you back again soon. All the best, Axel, General Manager

  • "Midweek Londen met dochters 7 en 9"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-12-28
    • Reistype: Gezinnen
  • Erg vriendelijk personeel en prima kamers voorzien van alles. Daarbij fijn zwembad voor de kinderen om na een lange dag wandelen even te ontspannen. Zowel fijne bar, koffie bar met verse sandwiches als restaurant. Top. Ontbijt redelijk goed en zeer uitgebreid. Niet te vergeten metro station Lambeth North tegenover hotel, beter kan niet. Daarnaast ook busstop tegenover.

    • FedePPHE, General Manager van Park Plaza London Waterloo, reageerde op deze beoordeling 2019-12-31
    • Thanks for the awesome review. We work hard to meet expectations like yours, and we’re happy to hear we hit the mark for you. We are so lucky to have a property in the heart of London, and a very strategic location that brings our guest just a few steps away from must-see attractions and modern-day conveniences. We hope to see you soon! Take care, Axel, General Manager

  • "Heel mooi en goed hotel. Prijs waard."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-11-12
    • Reistype: Stellen
  • Super chique kamer terwijl dit een van de gewone kamers zelfs was. Overal domotica, super goed bed, propere badkamer. Fatsoenlijke haardroger aanwezig. Mogelijkheid om gsm op te laden via USB. Wij waren omvormers voor stopcontacten vergeten, dus ideaal dat er USB voorzien was. Mega grote tv ook. Heel lekker en uitgebreid ontbijt. Heel vriendelijk personeel. Ook de conciërge, gratis paraplu ook te krijgen bij slecht weer. Gewoonweg top dus en zijn geld waard!!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • sbilal2017, General Manager van Park Plaza London Waterloo, reageerde op deze beoordeling 2019-11-13
    • Dear Meander20185424946, Thank you for sharing your feedback. I am delighted to hear you were impressed with our rooms, great variety of breakfast and our Concierge team. We look forward to welcoming you back soon. Axel Krueger General Manager

  • "Heerlijk hotel!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-10-28
    • Reistype: Gezinnen
  • Heerlijk verblijf gehad. Hotel ligt net buiten centrum, maar metro en bus om de hoek. Uitgebreid ontbijt, prima bedden en kamers. Schoon. Vriendelijk personeel. Ook zeer geschikt voor kinderen. Aanrader dus!

    • 4.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • sbilal2017, Manager van Park Plaza London Waterloo, reageerde op deze beoordeling 2019-10-29
    • Dear schooling, Thank you for your feedback. I am pleased to hear you had a wonderful stay and were impressed with our location and team. Thank you again for the recommendation and we look forward to welcoming you back soon. Wayne Kerrin Operations Manager

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC