Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

3601 reviews
Geclassificeerd als #295 van 1150 hotels in Londen

Soort reiziger

Uitstekend
2066
Erg goed
948
Gemiddeld
292
Slecht
173
Vreselijk
122

Beoordeling van reizigers

Zaken
680
Stellen
851
Soloreis
120
Gezinnen
1471
Vakantie met vrienden
279

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Recentste reviews van reizigers

  • "Uitstekend hotel!"

    • Beoordeeld: 2020-01-26
    • Reistype: Gezinnen
  • Wij hebben ons verblijf als heerlijk ervaren. Het ontbijt was super maar wel wat aan de prijzige kant. De kamers waren schoon en de bedden waren heel goed. De locatie van het hotel was perfect pal naast het station en de Westminster brigde was direct om de hoek. Prima verblijf

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • FedePPHE, General Manager van Park Plaza London Waterloo, reageerde op deze beoordeling 2020-01-27
    • Thank you for the review. It is a pleasure to hear that you had a wonderful experience with us. We are happy to see you enjoyed the comfort of our rooms and the convenient location of the hotel too. We look forward to welcoming you back again. Take care, Axel, General Manager

  • "Heel mooi en goed hotel. Prijs waard."

    • Beoordeeld: 2019-11-12
    • Reistype: Stellen
  • Super chique kamer terwijl dit een van de gewone kamers zelfs was. Overal domotica, super goed bed, propere badkamer. Fatsoenlijke haardroger aanwezig. Mogelijkheid om gsm op te laden via USB. Wij waren omvormers voor stopcontacten vergeten, dus ideaal dat er USB voorzien was. Mega grote tv ook. Heel lekker en uitgebreid ontbijt. Heel vriendelijk personeel. Ook de conciërge, gratis paraplu ook te krijgen bij slecht weer. Gewoonweg top dus en zijn geld waard!!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • sbilal2017, General Manager van Park Plaza London Waterloo, reageerde op deze beoordeling 2019-11-13
    • Dear Meander20185424946, Thank you for sharing your feedback. I am delighted to hear you were impressed with our rooms, great variety of breakfast and our Concierge team. We look forward to welcoming you back soon. Axel Krueger General Manager

  • "Heerlijk hotel!"

    • Beoordeeld: 2019-10-28
    • Reistype: Gezinnen
  • Heerlijk verblijf gehad. Hotel ligt net buiten centrum, maar metro en bus om de hoek. Uitgebreid ontbijt, prima bedden en kamers. Schoon. Vriendelijk personeel. Ook zeer geschikt voor kinderen. Aanrader dus!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • sbilal2017, Manager van Park Plaza London Waterloo, reageerde op deze beoordeling 2019-10-29
    • Dear schooling, Thank you for your feedback. I am pleased to hear you had a wonderful stay and were impressed with our location and team. Thank you again for the recommendation and we look forward to welcoming you back soon. Wayne Kerrin Operations Manager

  • "Moderne, luxe locatie op loopafstand van het centrum."

    • Beoordeeld: 2019-06-16
    • Reistype: Gezinnen
  • Modern, luxe hotel. Vriendelijk personeel en schone kamer. Geluiddichte kamers en rookvrij. Mooi uitzicht over Londen. Loopafstand van het centrum van Londen. Grote kamer met groot bed waar we met zijn drieën in konden slapen. Kamer is modern en huiselijk ingericht en de badkamer is ruim, praktisch en modern ingericht.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • sbilal2017, Manager van Park Plaza London Waterloo, reageerde op deze beoordeling 2019-06-17
    • Hi Excursion40346333878 Thank you for sharing your feedback. We are so pleased to hear you were impressed with our team, views, location and rooms. We really do look forward to welcoming you back again soon. Axel Krueger General Manager

  • "Excellent stay"

    • Beoordeeld: 2019-03-19
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Slechts één overnachting, toch genoten van ruime design kamer met goed bed, grote badkamer met ruime douche. Goed functionerende wifi. Excellent uitgebreid ontbijt met grote keuze van broodjes, warme gerechten en verse producten.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • sbilal2017, Manager van Park Plaza London Waterloo, reageerde op deze beoordeling 2019-03-20
    • Hi Escape25689244178 Thank you for sharing your feedback. We are so pleased to hear you were impressed with our rooms and breakfast. We really do look forward to welcoming you back again soon. Axel Krueger General Manager

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC