Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1297 reviews
Geclassificeerd als #394 van 1196 hotels in London

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
676
Erg goed
349
Gemiddeld
115
Slecht
75
Vreselijk
82

Soort reiziger

Business
329
Couples
355
Solo travel
51
Family
277
Friends getaway
115

Beoordelingsoverzicht

Sleep Quality
4.5
Location
4.0
Rooms
4.5
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Cleaning room must be daily (mohammedaD2863FK)
    4.0
    2022-09-30
  • Car park has limited space and its £15 (TKB0509)
    4.0
    2022-08-28
  • Find an alternative (Roger W)
    1.0
    2022-08-14
  • All was good. Any time you decide to go out you can find underground or bus. The only problem is finding taxi. You cannot easily find a taxi. Uber is not reliable in terms (ziba e)
    4.0
    2022-07-30
  • Use app for parking so can add when out and about (ACP66)
    4.0
    2022-06-19

Reviews van reizigers

  • "Top hotel!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-03-05
    • Reistype: Gezinnen
  • Wij konden onze Europese elektrische apparaten gewoon in het stopcontact steken zonder tussenstuk doorvoor te gebruiken. Er is een metro “underground” tegenover het Hotel. Het ontbijt was gevarieerd en echt lekker. Als je niet van een engels ontbijt houd kun je dus alsnog lekker ontbijten. Heel erg vriendelijk personeel dat op elk moment van de dag voor je klaar staat. Als je een lichte slaper bent is het wel beter niet langs de drukke weg te slapen. En wij vonden dat de airco (de regeling van temperatuur) niet goed werkte. Het was een beetje benauwd/vochtig in onze kamer. En er kan geen raam open. Dit was in deze koude tijd niet echt iets dramatische, maar voor ons was het een tegenvaller. Hoe dan ook zouden we er weer willen verblijven op deze zelfde omstandigheden.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 3.0
      Slaapkwaliteit
    • 3.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza London Park Royal, reageerde op deze beoordeling 2022-03-07
    • Thank you for nice feedback. We are glad you had a good experience with us and you would like to stay with us again. We are looking forward to seeing you soon again. Best Wishes, Kristine

  • "Kerst shoppen in Londen"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-12-31
    • Reistype: Gezinnen
  • We hadden een héél leuk verblijf. Héél vriendelijk en behulpzaam personeel die dag en nacht klaar staan voor hun gasten. Privé parking met nachtwaker. Héél mooie verzorgde kamers. Zitten net naast grote weg maar hebben geen last van het lawaai héél goed geïsoleerd. De drukte aan het ontbijt werd onmiddellijk profesionele opgelost. Aan het buffet was er voor Elk wat wils. Wij hadden een TOP verblijf komen zeker nog terug. Met de underground net aan de overkant van de straat geraak héél makkelijk binnen 20min in hartje Londen. Ook daar is het personeel héél behulpzaam. Het was een eerste ontdekking voor ons om naar Londen te komen. Is ons héél goed bevallen we komen zeker terug!!!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • FedePPHE, Online Reputation Coordinator van Park Plaza London Park Royal, reageerde op deze beoordeling 2020-01-02
    • Thank you for taking the time to leave us such a lovely review. It’s a boost for us every time we hear positive reviews such as this. I will be sure to let our team know how much of an impact they made on your experience. We hope your next stay is just around the corner. All the best, Fede

  • "Elegant&stijlvol"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2017-03-29
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Het hotel is nieuw, dat zie je enkel nog aan het trappenhuis waarin je je weer even in een achtersteeg waant. hotel is elegant en stijlvol. Het personeel is zeer vriendelijk, dit lijkt meer een keuze dan een verplichting voor hen, want het was echt gezellig met ze. Zeer behulpzaam. Alleen de locatie is iets verder weg van centrum Londen, maar met een taxi binnen 5 minuten besteld ben je met 15 minuten in een dichtbijzijnd winkelcentrum (9-18pond, vanuit receptie besteld, prijs verschilt per tijd). Met 33 minuten metro'en op Liverpool street. De Uber is goedkoop in Londen en qua openbaar vervoer zit er op 11 minuten lopen de metro. Pas op met vroege terugvluchten, want dit station gaat wel pas om half 6 sochtends open.

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 3.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Park_Royal_GM, General Manager van Park Plaza London Park Royal, reageerde op deze beoordeling 2017-03-30
    • Dear Guest, Thank you for taking the time to share your outstanding review. We are delighted that you found our hotel to be stylish and elegant, combined with friendly and sincere service from our team. We hope you will choose to return again in the future with the final touches complete. Please do let us know if there is anything we can do on your return. Warm Regards, Richard Clog General Manager Park Plaza London Park Royal

  • "Prijs kwaliteit erg goed. Dichtbij metro halte en parkeerplaats bj de hotel."

  • tripadvisor rating 4.0
    • Beoordeeld: 2019-12-28
    • Reistype: Gezinnen
  • Super vriendelijk personeel en dichtbij metro halte. Ongeveer 100m lopen. Hotel heeft een eigen betaald paarkeerplaats. Ontbijt is basic maar zeker niet slecht. Prijs kwaliteit is erg goed en de ligging dichtbij een metro halte en bus halte ben je binnen een half uur in centrum Londen.

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • FedePPHE, Online Reputation Coordinator van Park Plaza London Park Royal, reageerde op deze beoordeling 2019-12-31
    • Thanks for sharing your feedback. We are glad to hear you had a pleasant experience while staying with us. However, we regret to see we did not amaze you this time. Hopefully, we'll impress you better on your next visit! Take care, Fede

  • "Zeer comfortable hotel"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Beoordeeld: 2018-08-23
    • Reistype: Gezinnen
  • Met 2 kinderen 4 nachten hier overnacht. Prachtig hotel, kamers zijn ruim en bedden liggen heelijk. Ontbijten moet je echt buiten drukke tijden doen wil je een beetje fatsoenlijk ontbijten. Staat ook duidelijk in de liften aangegeven. Vriendelijk personeel. Binnen 40 min ben je in hartje londen met metro die zeer goed bereikbaar is. Komen hier zeker terug. Je krijgt waar voor je geld. Mini bar was in prijs inbegrepen.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Park_Royal_RDM, Manager van Park Plaza London Park Royal, reageerde op deze beoordeling 2018-08-24
    • Dear Mimi, Thank you very much for your lovely review. It is great to read you were impressed with the value for money. Our breakfast indeed is very popular, which is why we have the advice on timings posted throughout the hotel to help guests have the best possible visit. We are happy to read you were impressed with our friendly staff, I will make sure to share your compliments with them! Met vriendelijke groet, Jill van Rest Operations Manager Park Plaza London Park Royal

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC