Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1091 reviews
Geclassificeerd als #394 van 1144 hotels in Londen

Soort reiziger

Uitstekend
570
Erg goed
306
Gemiddeld
96
Slecht
57
Vreselijk
62

Beoordeling van reizigers

Zaken
296
Stellen
325
Soloreis
47
Gezinnen
256
Vakantie met vrienden
110

Beoordelingsoverzicht

Slaapkwaliteit
4.5
Locatie
4.0
Kamers
4.5
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Recentste reviews van reizigers

  • "Kerst shoppen in Londen"

    • Beoordeeld: 2019-12-31
    • Reistype: Gezinnen
  • We hadden een héél leuk verblijf. Héél vriendelijk en behulpzaam personeel die dag en nacht klaar staan voor hun gasten. Privé parking met nachtwaker. Héél mooie verzorgde kamers. Zitten net naast grote weg maar hebben geen last van het lawaai héél goed geïsoleerd. De drukte aan het ontbijt werd onmiddellijk profesionele opgelost. Aan het buffet was er voor Elk wat wils. Wij hadden een TOP verblijf komen zeker nog terug. Met de underground net aan de overkant van de straat geraak héél makkelijk binnen 20min in hartje Londen. Ook daar is het personeel héél behulpzaam. Het was een eerste ontdekking voor ons om naar Londen te komen. Is ons héél goed bevallen we komen zeker terug!!!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • FedePPHE, Online Reputation Coordinator van Park Plaza London Park Royal, reageerde op deze beoordeling 2020-01-02
    • Thank you for taking the time to leave us such a lovely review. It’s a boost for us every time we hear positive reviews such as this. I will be sure to let our team know how much of an impact they made on your experience. We hope your next stay is just around the corner. All the best, Fede

  • "Prijs kwaliteit erg goed. Dichtbij metro halte en parkeerplaats bj de hotel."

    • Beoordeeld: 2019-12-28
    • Reistype: Gezinnen
  • Super vriendelijk personeel en dichtbij metro halte. Ongeveer 100m lopen. Hotel heeft een eigen betaald paarkeerplaats. Ontbijt is basic maar zeker niet slecht. Prijs kwaliteit is erg goed en de ligging dichtbij een metro halte en bus halte ben je binnen een half uur in centrum Londen.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • FedePPHE, Online Reputation Coordinator van Park Plaza London Park Royal, reageerde op deze beoordeling 2019-12-31
    • Thanks for sharing your feedback. We are glad to hear you had a pleasant experience while staying with us. However, we regret to see we did not amaze you this time. Hopefully, we'll impress you better on your next visit! Take care, Fede

  • "Zeer comfortable hotel"

    • Beoordeeld: 2018-08-23
    • Reistype: Gezinnen
  • Met 2 kinderen 4 nachten hier overnacht. Prachtig hotel, kamers zijn ruim en bedden liggen heelijk. Ontbijten moet je echt buiten drukke tijden doen wil je een beetje fatsoenlijk ontbijten. Staat ook duidelijk in de liften aangegeven. Vriendelijk personeel. Binnen 40 min ben je in hartje londen met metro die zeer goed bereikbaar is. Komen hier zeker terug. Je krijgt waar voor je geld. Mini bar was in prijs inbegrepen.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Park_Royal_RDM, Manager van Park Plaza London Park Royal, reageerde op deze beoordeling 2018-08-24
    • Dear Mimi, Thank you very much for your lovely review. It is great to read you were impressed with the value for money. Our breakfast indeed is very popular, which is why we have the advice on timings posted throughout the hotel to help guests have the best possible visit. We are happy to read you were impressed with our friendly staff, I will make sure to share your compliments with them! Met vriendelijke groet, Jill van Rest Operations Manager Park Plaza London Park Royal

  • "Goed hotel"

    • Beoordeeld: 2018-08-03
    • Reistype: Soloreis
  • Gunstig gelezen nabij de Park Royal underground station, fijne airconditioning in de kamer wanneer het 30+ graden is buiten. Heb wel een upgrade naar Studio King room, dus geen idee of er groot verschil is met normale kamers, maar deze was zeer ruim, ook een nette en fijne badkamer.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Park_Royal_GM, General Manager van Park Plaza London Park Royal, reageerde op deze beoordeling 2018-08-03
    • Dear Guest, Thank you for taking th time to share your experience. We are delighted you enjoyed your stay and air conditioning during our latest heatwave. We hope you will choose to return in the future. Please feel free to contact us directly, should there be anything we can do in advance. Warm Regards, Richard Clogg General Manager Park Plaza London Park Royal

  • "Voor herhaling vatbaar."

    • Beoordeeld: 2018-08-02
    • Reistype: Gezinnen
  • Prima hotel voor een gezinsvakantie (2 kids van 4 en 2). Goed onderhoud & hygiene. Heerlijk geslapen. Vriendelijk personeel bij housekeeping en bar/restaurant. Het ontbijt was fatsoeijk, al had het van ons iets gevarieerder gekund. Opvallend was dat de dames bij de receptie je niet eens opmerken/ geen gedag zeggen bij vertrek of binnenkomst.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Park_Royal_GM, General Manager van Park Plaza London Park Royal, reageerde op deze beoordeling 2018-08-03
    • Dear Akua_NL, Thank you for taking the time to share your experience. We are delighted you and your family enjoyed your stay, and apologise for the disappointing service you noticed in some areas. Our team works hard to make sure our guests are comfortable and receiving our best service. We appreciate you bringing this matter to our attention, and hope for another opportunity to exceed your expectations in the future. Please feel free to contact us directly, should there be anything we can do in advance. Warm Regards, Richard Clogg General Manager Park Plaza London Park Royal

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC