Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 3.5 4248 reviews
Geclassificeerd als #38 van 98 hotels in Leeds
"GreenLeader Bronze" GreenLeader Bronze

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
1547
Erg goed
1156
Gemiddeld
787
Slecht
429
Vreselijk
329

Soort reiziger

Business
1218
Couples
1295
Solo travel
169
Family
431
Friends getaway
621

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Request a higher floor when booking so you get the city views, car park is a 5 minute walk away make sure you ask at reception for reduced parking fee ticket (PaulCrosthwaite)
    5.0
    2023-01-23
  • Ask if they have soft pillows option . Book your parking when you book your room £15 instead of £25 (Joonapole)
    4.0
    2023-01-03
  • Book somewhere else, there’s loads of better hotels in Leeds (HelenClaireLouise)
    1.0
    2022-12-19
  • Avoid breakfast at standard times! (JohnnySB54)
    3.0
    2022-11-30
  • Ask the hotel for nearest car park beforehand, avoid the bus gates, navigator took us straight through, no signs pointing us another way (btrav2016)
    5.0
    2022-11-26

Reviews van reizigers

  • "Beste locatie in Leeds!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2017-12-14
    • Reistype: Gezinnen
  • Uitstekend hotel en locatie is top! Midden in de stad en treinstation is op 2 minuten loopafstand. Kamers zijn erg ruim en schoon maar ontbijt is erg standaard. Ik raad iedereen dit hotel aan als je in leeds moet zijn en centraal wilt zitten.

    • 5.0
      Kamers
    • 3.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 3.0
      Service
    • ParkPlazaHotelLeeds, Front Office Manager van Park Plaza Leeds, reageerde op deze beoordeling 2017-12-17
    • Dear 68rachid, Thank you for an excellent review and it is with such pleasure to read your positive comments. We are thrilled you had a great experience and on behalf of the entire team thank you for choosing us for your stay in Leeds and we will be looking forward to your return. Warmest Regards,

  • "Hoe een groot hotel klein kan blijven"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2017-01-27
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Goede service in dit grote zakenhotel door persoonlijke aandacht. Ideale ligging in het centrum. Uitstekend bereikbaar. Geen geluidoverlast. Schitterend uitzicht. Aangenaam personeel. Schone kamer. Zeer tevreden.

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
  • "Perfect!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2016-09-29
    • Reistype: Zaken
  • Goeie ligging. Ruime kamers goeie WiFi en een fijne gym. Personeel was erg vriendelijk en het ontbijt voldeed aan alles een aanrader en ik zou zeker weer terug gaan. Als je op een hogere verdieping zit heb je ook een perfect uitzicht

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • ParkPlazaHotelLeeds, Operations Manager van Park Plaza Leeds, reageerde op deze beoordeling 2016-10-01
    • Dear Robberito,  Thank you for taking the time to complete your excellent review, It is always a pleasure to receive such positive comments. I am happy to read you enjoyed your breakfast and found our rooms spacious. I have shared your compliments with the team as we are continually working towards improving customer service and bringing personality back into the hotel.  On behalf of our entire staff at Park Plaza Hotels & Resorts we thank you for your business and hope to see you again when your travels bring you back to the area!  Kind regards,

  • "Centraal gelegen, perfect service"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2014-09-10
    • Reistype: Zaken
  • Prima hotel, centraal gelegen recht tegenover het trein station. Fijne service, vriendelijke ontvangst. Ik had een ruime kamer met een badkamer met bad. Het ontbtijt was ook uistekend. Wifi was niet altijd even stabiel.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • ParkPlazaOps, Guest Relations Manager van Park Plaza Leeds, reageerde op deze beoordeling 2014-09-19
    • Dear Lottiej_8, It is great to see that you had an enjoyable stay at Park Plaza Leeds. We look forward to welcoming you back in the future.

  • "Uitstekend hotel"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Beoordeeld: 2022-12-15
    • Reistype: Gezinnen
  • Uitstekend hotel met prima voorzieningen. Mooi gelegen in het centrum van Leeds. Goed geoutilleerd met een prachtige ontbijtruimte. Helaas was men vergeten te controleren of de verwarming het deed. Buiten -3 gr. binnen 15 gr. werd gelukkig snel opgelost door hulpvaardig personeel.

    • 4.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC