Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 656 reviews
Geclassificeerd als #61 van 1208 hotels in London
GreenLeader Gold Travelers Choice 2022

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
529
Erg goed
89
Gemiddeld
19
Slecht
11
Vreselijk
8

Soort reiziger

Business
52
Couples
77
Solo travel
10
Family
150
Friends getaway
21

Beoordelingsoverzicht

Location
5.0
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Cleanliness
5.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Upper floors have great views and are remarkably quiet (a a)
    5.0
    2022-05-16
  • We stayed on the 9th floor. It was very peaceful. Our suite was on a corner so we had fantastic views of London on two sides. (sueper07)
    5.0
    2022-05-15
  • Don't forget about the South Bank which is very close to the hotel. It has lots of cool restaurants. We only found it by chance on our last evening in London (Jim t)
    4.0
    2022-05-07
  • select high floor, looking West (DollyT034)
    5.0
    2022-04-28
  • Try to get to breakfast before 08:30 to avoid a slight queue. It is served up to 10:30 weekdays and 11am weekends. (Jwills1201)
    5.0
    2022-04-16

Reviews van reizigers

  • "Prima locatie voor lang weekend Londen"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-05-03
    • Reistype: Gezinnen
  • Locatie van het hotel is perfect voor lopend bezoek aan Waterloo, Westminster en de London Eye. Zeker de moeite waard om de stad van boven te bekijken. Met de underground is alles dichtbij. Gewoon inchecken met een pinpas is voldoende.

    • 4.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza County Hall London, reageerde op deze beoordeling 2022-05-08
    • Thank you for sharing this positive review. We appreciate our location just as much as you do. We hope you’ll stop by again soon when you’re in the neighbourhood. Kind regards, Kristine

  • "Goed gelegen hotel tov bezienswaardigheden"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Beoordeeld: 2022-05-04
    • Reistype: Gezinnen
  • Stedentrip met gezin, 4 nachten verbleven. Hotel heeft prima ligging tov de bezienswaardigheden. Wij hadden een studio, met 2 slaapgedeelten en in het midden een badkamer. Bed was wat aan de smalle kant. In de badkamer was een bad en een aparte douche. Douche was heerlijk, badkamer wel wat aan de kleine kant. Iets groter was prettiger geweest, sliep wel lekker. Andere sladpgedeelten was een slaapbank, voor een kind prima. Meubilair en net name de badkamer vond ik verouderd, leek op de foto's veel nieuwer. Goed ontbijt, weinig variatie, pancakes altijd al snel op, broodproducten werden matig bijgevuld. Ten opzichte van een last minute hotel rond Trafelgar Square een prima keuze qua prijs.

    • 3.0
      Kamers
    • 3.0
      Prijs/kwaliteit
    • 3.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 3.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza County Hall London, reageerde op deze beoordeling 2022-05-16
    • Dear Sherpa446628, thank you for your review. We are delighted to learn you enjoyed your stay with us, especially our breakfast, service, and location. We are sorry to hear our bathroom facilities had a negative impact on your stay. Please rest assured we will share your feedback with our team to review it and take appropriate action. We do hope to welcome you back very soon. Kind Regards, Irene

  • "Geweldig!!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-03-15
    • Reistype: Gezinnen
  • We kwamen voor een nacht om de tweede verjaardag van onze dochter te vieren. Het personeel was ongelooflijk gastvrij en vriendelijk en zorgde voor ons tijdens ons verblijf. De kamer en het uitzicht waren geweldig. En de speciale inspanning om de verjaardag extra speciaal te maken werd zeer gewaardeerd.

    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza County Hall London, reageerde op deze beoordeling 2022-03-18
    • Thank you for your feedback, Roam830185. I am thrilled to read that you chose our hotel for a special birthday celebration of your daughter, had good memories and given the high service of our team. It is a boost for us every time we hear such positive feedback as we strive continuously to provide an outstanding service. Once again thank you for sharing your experience and we are looking forward to welcoming you back soon. Kind regards, Jeffrey

  • "Uitstekend hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-03-13
    • Reistype: Gezinnen
  • Ons tweede bezoek aan het park Plaza County Hall en al geboekt voor eind mei. Uitstekende service rondom van receptie, bar, ontbijtteams. Deze keer hadden we uitzicht op de stad met uitzicht op het station van Waterloo en onze zoon vond het geweldig om de treinen te zien komen en gaan, zelfs de vroege! Goed gedaan iedereen voor het zo geweldig maken van ons verblijf. .

    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza County Hall London, reageerde op deze beoordeling 2022-03-16
    • Thank you for your feedback, waddshouse. It gives me the joy to learn that you had such a great time during your stay with us and that you found everything to your liking. Your feedback will be shared to our team as it will serve an encouragement to everyone to continuously provide high-quality service. We are looking forward to welcoming you back soon. Kind regards, Jeffrey

  • "Een zeer comfortabel verblijf"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-03-12
    • Reistype: Zaken
  • Perfect verblijf in een comfortabele, schone en goed uitgeruste kamer. Kitchenette was een leuke verrassing. Luxe badkamer. Supersnelle gratis wifi. Personeel was behulpzaam en vriendelijk. Het eten was geweldig, vooral gezien de grootte van onze groep.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza County Hall London, reageerde op deze beoordeling 2022-03-15
    • Thank you for your feedback, 431nlo. I am thrilled to know that we met all your expectations during your visit with us and you were impressed with our modern facilities and you were provided with an excellent service with our hospitable team. Once again thank you for your lovely comments and rest assured I have shared them with our team. We are looking forward to welcoming you back soon. Kind regards, Jeffrey

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC