Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

9303 reviews
Geclassificeerd als #303 van 1154 hotels in Londen
GreenLeader Gold Certificate of Excellence 2020

Soort reiziger

Uitstekend
5074
Erg goed
2858
Gemiddeld
809
Slecht
317
Vreselijk
245

Beoordeling van reizigers

Zaken
1369
Stellen
2224
Soloreis
275
Gezinnen
4175
Vakantie met vrienden
667

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • gelegen aan de South bank (Mark_Verschuren)
    4.0
    2017-10-23
  • hogere verdieping als je niet tegen het ziekenhuis wilt aankijken (Bokkies0406)
    4.0
    2017-09-04
  • Neem een ruime kamer, de moeite waard. (Biz_Traveller_NL)
    4.0
    2015-12-07
  • Wij lagen op de 7° verdieping en hadden prachtig zicht, al denk ik dat vanaf het 9° tot en met het 14° verdiep het zicht adembenemend moet zijn. Wij hadden een studio en die lag met uitzicht over de Thames, Westminster en London Eye. (PeetersS)
    5.0
    2015-02-22
  • niet de 1ste verdieping zit je dicht boven restaurant keuken in sommige delen.. (Ron V)
    5.0
    2014-12-02

Recentste reviews van reizigers

  • "Prima ervaring met Park Plaza"

    • Beoordeeld: 2019-12-10
    • Reistype: Zaken
  • Kwalitatief goed hotel. Prijs kwaliteit verhouding is redelijk. Ik vond het ontbijt typisch Engels. Als vegetariër is er niet veel maar ik vond de bonen heerlijk. Ik zal het hotel aanbevelen bij mijn vrienden. Portiers hebben voortreffelijk werk verricht. Die waren zeer attent en professioneel.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • LucyPPHE, Customer Service Team van Park Plaza County Hall London, reageerde op deze beoordeling 2019-12-11
    • Thank you for sharing your experience with us. We are delighted to see that you had a great stay with us, and it's wonderful to read your comments about our hardworking and friendly porters, I'll be sure to share this with them. We will take on board your comments about the breakfast as we are always looking for ways to improve our services! We hope that we can welcome you back in future. Warm regards, Lucy

  • "Super hotel!"

    • Beoordeeld: 2019-07-23
    • Reistype: Gezinnen
  • Kindvriendelijk en klantvriendelijk. Zuivere kamers, op wandelafstand van vele bezienswaardigheden. Super plaats! Lekker ontbijt en het restaurant was ook op en top! en de bar was ook gezellig. Een echte aanrader

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • PPCHLondon, Asst. Front Of House Manager van Park Plaza County Hall London, reageerde op deze beoordeling 2019-07-24
    • Dear kimrogiers93, Thank you for your 5 star review. We are delighted to read that you have enjoyed your recent stay, and hope to welcome you back in the near future. Kind regards, Getter Leemet gleemet@pphe.com Asst. Front Of House Manager

  • "Ideaal voor business en citytrips"

    • Beoordeeld: 2017-09-09
    • Reistype: Gezinnen
  • Ideaal qua ligging kort bij de metro van Waterloo station en centraal gelegen om verschillende bezienswaardigheden te voet te bezoeken. Super vriendelijk personeel. Ondanks vlak bij het station geen hinder van lawaai, perfect geïsoleerd. Restaurant L'Italiano is een aanrader.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • PPCHLondon, Guest Relations Manager van Park Plaza County Hall London, reageerde op deze beoordeling 2017-09-13
    • Dear freddydesmeth Thank you wonderful comments about your recent stay. I am proud to share your feedback with my team. We look forward to welcoming you back for another memorable stay. Kind Regards Smriti Srivastava Guest Relations Manager

  • "Centraal gelegen, modern hotel met super ontbijt"

    • Beoordeeld: 2017-07-31
    • Reistype: Gezinnen
  • Dit is een erg mooi hotel, van binnen vooral dan. Centraal gelegen vlakbij de London Eye. Kamers waren ruim, mooi design en goede badkamer. Ontbijt is een aanrader. Zowel Italiaans restaurant als de bar waren erg fijn. Kan het hotel zeker aanbevelen.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • PPCHLondon, Front Office Manager van Park Plaza County Hall London, reageerde op deze beoordeling 2017-08-02
    • Dear 59daand, Thank you for your comment about Park Plaza County Hall!!! I would pass your nice comment to all the team in the hotel, specially for the members in the Italian Restaurant and the Bar. Looking forward to see you again, Kind Regards, Sergio Cruz

  • "Goed locatie en redelijk prijs"

    • Beoordeeld: 2017-06-26
    • Reistype: Gezinnen
  • Leuk hotel, goede locatie, schoen en de kamers zijn uitstekend, iets druk maar voelt het niet, vriendelijke medewerkers, parkeerplek is dichtbij, dicht bij Londen eye en Big ben (loop afstand is enkele minuten)

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • PPCHLondon, Guest Relations Manager van Park Plaza County Hall London, reageerde op deze beoordeling 2017-06-27
    • Dear 20alij, Thank you very much for taking the time to post such a nice review. We are delighted to read that you had a great stay in our hotel and that you loved the rooms, I will be pleased to share your feedback with my colleagues. We are looking forward to welcoming you back. Kind regards, Alba Rey Guest Relations Manager

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC