Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 987 reviews
Geclassificeerd als #105 van 1205 hotels in London
"GreenLeader Gold" GreenLeader Gold

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
761
Erg goed
146
Gemiddeld
37
Slecht
22
Vreselijk
21

Soort reiziger

Business
86
Couples
108
Solo travel
13
Family
240
Friends getaway
30

Beoordelingsoverzicht

Location
5.0
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • studio rooms have very comfortable sofa beds. (ziggi)
    3.0
    2023-01-20
  • Good location for getting to o2 by tube but also handy for Covent Garden and Westminster area. (carolf437)
    4.0
    2023-01-17
  • A city view room on a higher floor really does feel like you are escaping the chaos of London's streets (TUBB1985)
    4.0
    2023-01-12
  • Breakfast was busy but we didn’t queue. Ask for a high floor. You won’t regret (jonathonb995)
    5.0
    2023-01-08
  • Waterloo tube station is only 5-10 minutes walk from the hotel. (daviesda)
    5.0
    2022-12-29

Reviews van reizigers

  • "Prima locatie voor lang weekend Londen"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-05-03
    • Reistype: Gezinnen
  • Locatie van het hotel is perfect voor lopend bezoek aan Waterloo, Westminster en de London Eye. Zeker de moeite waard om de stad van boven te bekijken. Met de underground is alles dichtbij. Gewoon inchecken met een pinpas is voldoende.

    • 4.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza County Hall London, reageerde op deze beoordeling 2022-05-08
    • Thank you for sharing this positive review. We appreciate our location just as much as you do. We hope you’ll stop by again soon when you’re in the neighbourhood. Kind regards, Kristine

  • "Prima hotel maar zeer slechte doorgezakte beden. Kamer was verder prima locatie ook goed"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Beoordeeld: 2023-01-08
    • Reistype: Zaken
  • Prima hotel maar zeer slechte doorgezakte bedden.. Kamer was verder prima locatie was goed . Ze waren bij het inchecken de handdoeken vergeten . En ik kreeg geen Radisson punten omdat ik via bookings geboekt had .

    • 4.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 2.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
  • "Goed gelegen hotel tov bezienswaardigheden"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Beoordeeld: 2022-05-04
    • Reistype: Gezinnen
  • Stedentrip met gezin, 4 nachten verbleven. Hotel heeft prima ligging tov de bezienswaardigheden. Wij hadden een studio, met 2 slaapgedeelten en in het midden een badkamer. Bed was wat aan de smalle kant. In de badkamer was een bad en een aparte douche. Douche was heerlijk, badkamer wel wat aan de kleine kant. Iets groter was prettiger geweest, sliep wel lekker. Andere sladpgedeelten was een slaapbank, voor een kind prima. Meubilair en net name de badkamer vond ik verouderd, leek op de foto's veel nieuwer. Goed ontbijt, weinig variatie, pancakes altijd al snel op, broodproducten werden matig bijgevuld. Ten opzichte van een last minute hotel rond Trafelgar Square een prima keuze qua prijs.

    • 3.0
      Kamers
    • 3.0
      Prijs/kwaliteit
    • 3.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 3.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza County Hall London, reageerde op deze beoordeling 2022-05-16
    • Dear Sherpa446628, thank you for your review. We are delighted to learn you enjoyed your stay with us, especially our breakfast, service, and location. We are sorry to hear our bathroom facilities had a negative impact on your stay. Please rest assured we will share your feedback with our team to review it and take appropriate action. We do hope to welcome you back very soon. Kind Regards, Irene

  • "Geweldige ervaring"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-11-03
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Ik en mijn vriend verbleven een week en het was echt goed. De locatie is goed, het personeel was attent en alles was schoon. Ik zou daar zeker weer verblijven als ik de kans heb om terug te gaan naar Londen?

    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza County Hall London, reageerde op deze beoordeling 2022-11-04
    • Dear melissaC6305BZ, thank you for your review. We are glad to learn that you enjoyed your stay with us, especially our handy location and attentive staff, and hope to welcome you back soon for another pleasant experience. Kind Regards, Irene

  • "Dhr ? kan je niet vinden"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-09-13
    • Reistype: Zaken
  • aangekomen bij de receptie en het personeel kon mijn boeking niet vinden. De boeking was gemaakt onder het systeem dat boekingen vereist, in plaats van mijn achternaam, dus vervloekte enige verwarring gedurende ongeveer 5 minuten of zo. Echter. . . . . alles werd gered door het geweldige personeel. . . . 3 van hen hielpen uiteindelijk en zorgden ervoor dat ik me echt welkom voelde. . . dat heb je niet altijd in Londen. groot goed gedaan voor degene die de leiding heeft bij Crown Plaza County Hall als uw personeel (namen) - Jaan; Simona & Elliot waren geweldig en gaven me een uitstekende service! Dank je, Ian

    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Service
Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC