Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 2955 reviews
Geclassificeerd als #11 van 75 hotels in Cardiff

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
1589
Erg goed
918
Gemiddeld
255
Slecht
107
Vreselijk
86

Soort reiziger

Business
644
Couples
1119
Solo travel
138
Family
432
Friends getaway
401

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Don’t bother with paying extra for a quiet room waste of money choose another hotel. (Yvonne L)
    1.0
    2022-11-27
  • Wouldn't advise going in the car park after 10pm due to homeless and groups hanging around in there. (danzy100)
    4.0
    2022-11-25
  • Park in ncp and download app for 50% off parking (rmtillot)
    5.0
    2022-11-23
  • Parking explained in description (Dreamer02708407822)
    3.0
    2022-10-31
  • Phone the hotel for parking tips. (Companion54045451568)
    5.0
    2022-10-25

Reviews van reizigers

  • "Excellent hotel in levendige omgeving"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2015-08-13
    • Reistype: Zaken
  • Zoals alle park plaza hotels is ook het exemplaar in cardiff piekfijn in orde. Ik ben hier enkele dagen geweest voor een zakenreis. De nachten zijn stil en comfortabel in de heerlijke bedden met een stevig matras en een grote keus aan hoofdkussens. De badkamer biedt alle comfort. Het ontbijt is gevarieerd en overheerlijk. Dineren heb ik buiten het hotel gedaan in enkele van de talloze leuke restaurantjes die je op wandelafstand vindt. Wil je nog wat drinken, dan kun je terecht in een van de gezellige kroegjes en clubs. Het ideale afzakkertje is een lokale whiskey of een welsh biertje in de hotelbar. Het park plaza ligt ook midden in een winkelzone die grotendeels verkeersvrij is. Je vindt er alle grote ketens.

  • "Op terugreis"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2015-08-04
    • Reistype:
  • Het beste hotel wat we ooit tegenkwamen. Parkeergelegenheid tegenover het hotel. Uitstekende en zeer vriendelijke ontvangst, prachtige en grote kamer (met uitstekend werkende en vrij geluidloze airco) op eerste verdieping. Groot en ruim bed met prima matras, prachtige douche met uitstekend werkende douche met ferme straal (in een groot ligbad, dat wel wat glad kan zijn). Zeer mooi roestvrij stalen zwembad met stoomcabine en bubbelbad, waar je als je binnen gaat een sleutel voor een kluisje krijgt plus een forse handdoek. Heerlijke watertemperatuur en prima zout (geen chloor) water. Na afloop zijn er föhns voorradig en kun je je natte zwemspullen in een centrifuge drogen en in klaar hangende plastic tasjes weer mee naar je kamer nemen. Uitstekende lunch (op zondag brunch) en 's avonds een goed diner (op zondag een lunch/diner kaart), door zeer vriendelijk personeel aan tafel bezorgt. De bediening is ook alert op lege glazen en vieze borden (worden na vragen, mee genomen). Een uitstekend ontbijt, met veel fruit en allerlei gezonde zaken, maar ook met de typisch Engelse gerechten. Heb 's avonds in de bar nog een heerlijke whiskey gedronken, waarbij de serveerster vroeg of ik niet eens een Whelsh whisky wilde proberen (in plaats van de bestelde Jameson). Was leuke suggestie die goed uitviel. Kortom: een echte aanrader. We komen er zeker nog eens terug!!!

  • "Prachtig hotel. perfecte locatie "

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2011-09-23
    • Reistype:
  • Ik verbleef hier bijna een week. Het decor was heel mooi. De kamers zijn erg groot en zeer goed uitgerust. Het personeel is zeer vriendelijk en altijd beschikbaar. neem een kamer met uitzicht op de straat, die zijn lichter. ontbijtbuffet was ruim in keuze maar ook telkens hetzelfde. het zwembad en andere faciliteiten worden zeer goed onderhouden. na een lange dag werken was het zeer ontspannend om de jacuzzi te gebruiken. het is op een steenworp afstand van het kasteel, museum, queen street om te winkelen.

  • "zeer comfortabel en gunstig gelegen"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Beoordeeld: 2018-05-23
    • Reistype: Zaken
  • aangenaam en schoon hotel met alle amenities en zeer behulpzaam personeel! de roomservice hielp voorbeeldig met het samenstellen van allergeenvrije opties. ook gunstig gelegen bij het city centre, de universiteit, en sites zoals Cardiff castle. als ik weer in Cardiff kom boek ik dit hotel absoluut weer.

    • 4.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Daniel B, Front Office Manager van Park Plaza Cardiff, reageerde op deze beoordeling 2018-05-24
    • Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir freuen uns, Sie bald wieder in Cardiff begrüßen zu dürfen. Mit freundlichen Grüßen, Daniel Bell Front Office Manager

  • "Mooi hotel, Dichtbij Centrum, Leuke hotel bar, Personeel minder vriendelijk."

  • tripadvisor rating 4.0
    • Beoordeeld: 2016-09-09
    • Reistype: Stellen
  • Prima hotel, Prettige kamers helaas kunnen ramen alleen niet geheel open. Lekker dichtbij het centrum wel meer geluid maar dat is logisch in het centrum. Personeel was minder vriendelijk. Een begroeting kon er al niet vanaf. Zwembad en Jacuzzi waren schoon.

    • 4.0
      Kamers
    • 4.0
      Hygiëne
    • 3.0
      Service
Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC