Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 674 reviews
Geclassificeerd als #2 van 32 hotels in Pula
"Travelers Choice 2021" Travelers Choice 2021

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
441
Erg goed
185
Gemiddeld
36
Slecht
7
Vreselijk
5

Soort reiziger

Zaken
20
Stellen
362
Soloreis
25
Gezinnen
154
Vakantie met vrienden
50

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.5
Hygiëne
4.5

Reviews van reizigers

  • "Modern mooi schoon hotel goede.kamers uitstekende badkamer goed ontbijt en diner service is goed ligging uitstekend"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Beoordeeld: 2019-08-12
    • Reistype: Stellen
  • Modern mooi schoon hotel Goede kamers Uitstekende badkamer met modern grote douche Goed ontbijt Goed diner Goede service Ligging is prima Zwembad prima Prettig personeel Strand op loopafstand Wel klein en druk

    • 4.0
      Kamers
    • 3.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Arena_Hospitality, Manager van Park Plaza Arena Pula, reageerde op deze beoordeling 2019-08-13
    • Dear Guest, Thank you for taking the time to share your impressions regarding your recent stay at Park Plaza Arena. It makes us very happy to read your kind words regarding the hotel, the room, our gastronomic offer, the service, the location and the surrounding of the hotel. We are looking forward to welcoming you back in the near future. Best regards, Park Plaza Arena Management Team

  • "mooi rustig hotel"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Beoordeeld: 2018-09-28
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Rustig gelegen,mooi verzorgd hotel met alle comfort en een super uitgebreid ontbijt;een aanrader.Heel mooi gelegen.een pluspunt:ligzetels en hangmatten met zicht op zee;mooi zwembad,gratis ligstoelen en handdoeken;mooie welness,wel aan de dure kant;als het mooi weder is kan men genieten van het buitenzwembad,als het minder weder is ,is het wel spijtig dat er geen binnenzwembad aanwezig is;

    • 4.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Arena_Hospitality, Manager van Park Plaza Arena Pula, reageerde op deze beoordeling 2018-09-28
    • Dear Guest, We appreciate you taking your time to share your impressions with us. We are more than happy to know you had a wonderful stay and that we managed to meet your expectations. It would be wonderful to get the opportunity to welcome you for another memorable stay. Best regards, Park Plaza Arena Management Team

  • "Goed en schoon hotel"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Beoordeeld: 2018-09-19
    • Reistype: Stellen
  • Heel goed, schone kamers, vriendelijk personeel, lekker eten. Het hotel is dichtbij het strand en er is een lekker zwembad bij. Het is nog wel even reizen naar Pula (te ver om te lopen). Er is genoeg (gratis) parkeermogelijkheid bij het hotel.

    • 4.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Arena_Hospitality, Manager van Park Plaza Arena Pula, reageerde op deze beoordeling 2018-09-27
    • Dear Guest, Thank you for sharing your feedback with us. We are more than happy to know you had such a memorable stay and were satisfied with the cleanliness, the surrounding, our team members, the pool area as well as with our various gastronomic offer. It would be wonderful to get the opportunity to welcome you for another stay in the near future. Best regards. Park Plaza Arena Management Team

  • "Reizen in Europa"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Beoordeeld: 2017-05-12
    • Reistype: Stellen
  • Zeer ontspannend, we vonden het zo leuk, we toegevoegd een dag naar ons verblijf om te wandelen op het strand en een bezoek aan de stad. Zeer schoon water en prachtige zonsondergangen. Mooie omgeving om te genieten van een vakantie met uw partner of gezin korte of lange

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 3.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Arenaturist, Manager van Park Plaza Arena Pula, reageerde op deze beoordeling 2017-05-16
    • Dear Guest, thank you for choosing Park Plaza Arena and for sharing your valuable feedback. We are delighted to know that you had a relaxing and pleasant stay at out hotel. It would be great to get the opportunity to welcome you again, Best regards, Park Plaza Arena Management Team

  • "perfect"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-09-28
    • Reistype:
  • as always perfect location, just the room is little bit small. i suggest the property evaluates small device in the room against the mosquitos. excellent breakfast, great coffee. perfect service for car recharghing, free of charge

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Hygiëne
    • Arena Hospitality Group, Owner van Park Plaza Arena Pula, reageerde op deze beoordeling 2021-09-29
    • Dear Guest, Thank you for choosing Park Plaza Arena for your stay in Pula and taking your time to share your feedback. We are delighted to know that you had a pleasant stay at our hotel and were especially pleased with our beachfront location and tasty breakfast. Thank you for your improvement suggestion as well, we will share it internally. It would be our pleasure to welcome you again on your next visit to Croatia. Best regards, Park Plaza Arena Pula Team

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC