Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

671 reviews
Geclassificeerd als #2 van 32 hotels in Pula
"Travelers Choice 2021" Travelers Choice 2021

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
439
Erg goed
184
Gemiddeld
36
Slecht
7
Vreselijk
5

Soort reiziger

Zaken
20
Stellen
361
Soloreis
25
Gezinnen
155
Vakantie met vrienden
50

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.5
Hygiëne
4.5

Reviews van reizigers

  • "Modern mooi schoon hotel goede.kamers uitstekende badkamer goed ontbijt en diner service is goed ligging uitstekend"

    • Beoordeeld: 2019-08-12
    • Reistype: Stellen
  • Modern mooi schoon hotel Goede kamers Uitstekende badkamer met modern grote douche Goed ontbijt Goed diner Goede service Ligging is prima Zwembad prima Prettig personeel Strand op loopafstand Wel klein en druk

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arena_Hospitality, Manager van Park Plaza Arena Pula, reageerde op deze beoordeling 2019-08-13
    • Dear Guest, Thank you for taking the time to share your impressions regarding your recent stay at Park Plaza Arena. It makes us very happy to read your kind words regarding the hotel, the room, our gastronomic offer, the service, the location and the surrounding of the hotel. We are looking forward to welcoming you back in the near future. Best regards, Park Plaza Arena Management Team

  • "mooi rustig hotel"

    • Beoordeeld: 2018-09-28
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Rustig gelegen,mooi verzorgd hotel met alle comfort en een super uitgebreid ontbijt;een aanrader.Heel mooi gelegen.een pluspunt:ligzetels en hangmatten met zicht op zee;mooi zwembad,gratis ligstoelen en handdoeken;mooie welness,wel aan de dure kant;als het mooi weder is kan men genieten van het buitenzwembad,als het minder weder is ,is het wel spijtig dat er geen binnenzwembad aanwezig is;

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arena_Hospitality, Manager van Park Plaza Arena Pula, reageerde op deze beoordeling 2018-09-28
    • Dear Guest, We appreciate you taking your time to share your impressions with us. We are more than happy to know you had a wonderful stay and that we managed to meet your expectations. It would be wonderful to get the opportunity to welcome you for another memorable stay. Best regards, Park Plaza Arena Management Team

  • "Goed en schoon hotel"

    • Beoordeeld: 2018-09-19
    • Reistype: Stellen
  • Heel goed, schone kamers, vriendelijk personeel, lekker eten. Het hotel is dichtbij het strand en er is een lekker zwembad bij. Het is nog wel even reizen naar Pula (te ver om te lopen). Er is genoeg (gratis) parkeermogelijkheid bij het hotel.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arena_Hospitality, Manager van Park Plaza Arena Pula, reageerde op deze beoordeling 2018-09-27
    • Dear Guest, Thank you for sharing your feedback with us. We are more than happy to know you had such a memorable stay and were satisfied with the cleanliness, the surrounding, our team members, the pool area as well as with our various gastronomic offer. It would be wonderful to get the opportunity to welcome you for another stay in the near future. Best regards. Park Plaza Arena Management Team

  • "Reizen in Europa"

    • Beoordeeld: 2017-05-12
    • Reistype: Stellen
  • Zeer ontspannend, we vonden het zo leuk, we toegevoegd een dag naar ons verblijf om te wandelen op het strand en een bezoek aan de stad. Zeer schoon water en prachtige zonsondergangen. Mooie omgeving om te genieten van een vakantie met uw partner of gezin korte of lange

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arenaturist, Manager van Park Plaza Arena Pula, reageerde op deze beoordeling 2017-05-16
    • Dear Guest, thank you for choosing Park Plaza Arena and for sharing your valuable feedback. We are delighted to know that you had a relaxing and pleasant stay at out hotel. It would be great to get the opportunity to welcome you again, Best regards, Park Plaza Arena Management Team

  • "Very nice stay Park Plaza Arena"

    • Beoordeeld: 2021-09-23
    • Reistype:
  • Was very impressed with the Park Plaza Arena in Pula. Right on the Adriatic, very pretty location. We were upgraded to a larger room and it was spacious, clean, modern. Pool area was very nice. We opted for the half board: breakfasts were excellent, dinners were good, too. Served buffet style with a lot of variety of dishes. Unlimited amount. Took precautions with COVID. Everyone wearing masks and plenty of hand sanitizer. Not too many Americans. Mostly Croatians, Germans, Brits. Very good value for the price. Would stay again.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC