Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

633 reviews
Geclassificeerd als #2 van 32 hotels in Pula
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Soort reiziger

Uitstekend
405
Erg goed
181
Gemiddeld
36
Slecht
7
Vreselijk
4

Beoordeling van reizigers

Zaken
20
Stellen
348
Soloreis
24
Gezinnen
142
Vakantie met vrienden
49

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.5
Hygiëne
4.5

Recentste reviews van reizigers

  • "Modern mooi schoon hotel goede.kamers uitstekende badkamer goed ontbijt en diner service is goed ligging uitstekend"

    • Beoordeeld: 2019-08-12
    • Reistype: Stellen
  • Modern mooi schoon hotel Goede kamers Uitstekende badkamer met modern grote douche Goed ontbijt Goed diner Goede service Ligging is prima Zwembad prima Prettig personeel Strand op loopafstand Wel klein en druk

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arena_Hospitality, Manager van Park Plaza Arena Pula, reageerde op deze beoordeling 2019-08-13
    • Dear Guest, Thank you for taking the time to share your impressions regarding your recent stay at Park Plaza Arena. It makes us very happy to read your kind words regarding the hotel, the room, our gastronomic offer, the service, the location and the surrounding of the hotel. We are looking forward to welcoming you back in the near future. Best regards, Park Plaza Arena Management Team

  • "mooi rustig hotel"

    • Beoordeeld: 2018-09-28
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Rustig gelegen,mooi verzorgd hotel met alle comfort en een super uitgebreid ontbijt;een aanrader.Heel mooi gelegen.een pluspunt:ligzetels en hangmatten met zicht op zee;mooi zwembad,gratis ligstoelen en handdoeken;mooie welness,wel aan de dure kant;als het mooi weder is kan men genieten van het buitenzwembad,als het minder weder is ,is het wel spijtig dat er geen binnenzwembad aanwezig is;

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arena_Hospitality, Manager van Park Plaza Arena Pula, reageerde op deze beoordeling 2018-09-28
    • Dear Guest, We appreciate you taking your time to share your impressions with us. We are more than happy to know you had a wonderful stay and that we managed to meet your expectations. It would be wonderful to get the opportunity to welcome you for another memorable stay. Best regards, Park Plaza Arena Management Team

  • "Goed en schoon hotel"

    • Beoordeeld: 2018-09-19
    • Reistype: Stellen
  • Heel goed, schone kamers, vriendelijk personeel, lekker eten. Het hotel is dichtbij het strand en er is een lekker zwembad bij. Het is nog wel even reizen naar Pula (te ver om te lopen). Er is genoeg (gratis) parkeermogelijkheid bij het hotel.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arena_Hospitality, Manager van Park Plaza Arena Pula, reageerde op deze beoordeling 2018-09-27
    • Dear Guest, Thank you for sharing your feedback with us. We are more than happy to know you had such a memorable stay and were satisfied with the cleanliness, the surrounding, our team members, the pool area as well as with our various gastronomic offer. It would be wonderful to get the opportunity to welcome you for another stay in the near future. Best regards. Park Plaza Arena Management Team

  • "Reizen in Europa"

    • Beoordeeld: 2017-05-12
    • Reistype: Stellen
  • Zeer ontspannend, we vonden het zo leuk, we toegevoegd een dag naar ons verblijf om te wandelen op het strand en een bezoek aan de stad. Zeer schoon water en prachtige zonsondergangen. Mooie omgeving om te genieten van een vakantie met uw partner of gezin korte of lange

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arenaturist, Manager van Park Plaza Arena Pula, reageerde op deze beoordeling 2017-05-16
    • Dear Guest, thank you for choosing Park Plaza Arena and for sharing your valuable feedback. We are delighted to know that you had a relaxing and pleasant stay at out hotel. It would be great to get the opportunity to welcome you again, Best regards, Park Plaza Arena Management Team

  • "Very friendly staff, perfect food and all services, nice hotel and good location!"

    • Beoordeeld: 2020-07-04
    • Reistype:
  • Very friendly staff, perfect self service food and all other services, nice hotel and good location! Clean rooms, clean hotel, clean swimingpool. Nice beach close to hotel and private chill park with bads during the day. Perfect for children.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arena_Hospitality, Manager van Park Plaza Arena Pula, reageerde op deze beoordeling 2020-07-06
    • Dear Guest, Thank you very much for haven taken the time to comment on your recent stay at our hotel. We are very happy to know that you were satisfied with our valuable team members, the service provided, our location and much more. Your wonderful comments are truly the best reward you can give us. With hope to get another opportunity to welcome you, we are sending you our best regards! Park Plaza Arena Management Team

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC