Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 699 reviews
Geclassificeerd als #2 van 32 hotels in Pula

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
463
Erg goed
187
Gemiddeld
37
Slecht
7
Vreselijk
5

Soort reiziger

Business
21
Couples
377
Solo travel
26
Family
157
Friends getaway
50

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • The bar was a find: great bartenders, open seats, and surprisingly good live music. (TravelingLovers)
    5.0
    2022-09-27
  • Parking is difficult during most times. (ByAirByLandBySea)
    5.0
    2022-08-15
  • It could be hard for person on the wheelchair. Not all rooms and hotel areas are accesible (TomekZ86)
    5.0
    2022-07-09
  • There’s limited parking. We were there out of high season and sometimes struggled to find a space. (Whisker25)
    5.0
    2021-09-19
  • Pool views better, and superior rooms probably worth extra. (emmakmoat)
    5.0
    2021-09-13

Reviews van reizigers

  • "Top verblijf!!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-09-10
    • Reistype: Stellen
  • Top verblijf!! Heel gastvrij en super ontbijt en dinerbuffet. Pula centrum met veel terassen en winkels. Brijuni eilanden ook bezocht, zeer zeker een aanrader. Wij komen dan ook terug volgend jaar. Ciao..

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Arena Hospitality Group, Owner van Park Plaza Arena Pula, reageerde op deze beoordeling 2022-09-12
    • Dear Guest, Thank you for choosing our Park Plaza Arena for your stay and for sharing your glowing review with us, and other travelers. We are delighted that you were able to have a great stay and enjoy every moment of it, particularly in our extensive buffet selection and seaside location. We are already looking forward to welcoming you back for an even more memorable stay on your next visit to Pula. Kind regards, Park Plaza Arena Team

  • "Wat n heerlijk en prachtig hotel met super service!!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-05-31
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Dit hotel is echt een aanrader!niet alleen omdat t prachtig is qua zowel voorzieningen (mooie moderne kamers, super lekkere spa, zwembad etc) als t uitzicht en de ligging maar vooral vanwege het personeel! Wat een service en vriendelijkheid van bv Mirko, Dean, Marin, Marino, Danny etc!!

    • Arena_Hospitality, Manager van Park Plaza Arena Pula, reageerde op deze beoordeling 2019-06-04
    • Dear Guest, Thank you very much for a perfect rating and for taking the time to share your experience with other travelers and us. It was our pleasure reading such a wonderful review. It makes us very happy knowing that our team exceeded your expectations and that you enjoyed every moment of your stay with us. Your kind comments will be forwarded to our valuable team members and we all hope to get another opportunity to welcome you. Best regards, Park Plaza Arena Management Team

  • "Nice place good hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2017-08-14
    • Reistype: Stellen
  • Het hotel is erg goed en heel vriendelijk personeel . Je hebt een echt vakantie gevoel . Ontbijt is zeer uitgebreid . Zwembad heeft zout water dat was apart maar je kan er heerlijk Zwemmen . Ik zou dit hotel zeker aanraden aan mensen die pula bezoeken . Met de bus voor 11 kuna p.p 1.45 euro enkeltje zit je in pula centrum .

    • Arenaturist, Manager van Park Plaza Arena Pula, reageerde op deze beoordeling 2017-08-17
    • Dear Ms. Evelien, thank you for choosing Park Plaza Arena and for sharing your impressions with us on Trip Advisor. We are delighted to know you had a lovely stay at Park Plaza Arena and that you enjoyed; we are especially happy that you were satisfied whit the service provided by our team. We would be very happy to welcome you again. Kind Regards, Park Plaza Management Team

  • "Gewoon top"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2016-08-06
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • We verbleven samen met vrienden eind juli 2106 in dit hotel. Je moet niet verder zoeken dan dit hotel om te boeken. Gewoon dit is een klassehotel! Meer dan 3 sterren waard. Ik heb geen negatieve punten te zeggen. Alleen zijn de kamers te groot en er mag meer licht zijn in de badkamer (spiegel). Service dik in orde! Het personeel weet hoe zijn gasten tevreden te stellen. Ontbijt meer dan uitgebreid. Avondbuffet: salades zijn super. Wie vindt dat het eten niet goed is, moet dringend zijn eetpatroon wijzigen! Zwembad is niet groot, maar is nooit vol. Je kan gerust zwemmen. Verder is er strand. Let wel overal stenen en kalkrotsen, pas op met kinderen. Prijzen hotel zijn gelijkaardig zoals in Belgie. Zelfs op zommige plaatsen goedkoper. Priveparking, wat nuttig is gezien dit hotel in een resort ligt. Er zijn dagelijkse veel bezoekers die zich overal wil parkeren.

  • "Fantastisch hotel!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2015-08-18
    • Reistype: Stellen
  • Heerlijk hotel midden tussen de bossen. Het personeel spreekt goed Engels, zijn vriendelijk & behulpzaam. De kamers zijn mooi ingericht, afgelopen mei 2015 gerenoveerd. Het eten zowel ontbijt als diner is uitgebreid. Veel keuze & lekker vers. Verder zijn de prijzen prima. Heerlijke cocktails, wijn en biertjes. Lekkere ligbedden, hangmatten & banken. 2 minuten lopen en je bent bij het strand! Zeker de moeite waard om dit hotel te boeken!

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC