Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

452 beoordelingen
Geclassificeerd als #3 van 13 hotels in Villeneuve d'Ascq
"GreenLeader Silver" GreenLeader Silver

Soort reiziger

Uitstekend
123
Erg goed
205
Gemiddeld
79
Slecht
34
Vreselijk
11

Beoordeling van reizigers

Zaken
272
Stellen
93
Soloreis
14
Gezinnen
33
Vakantie met vrienden
25

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.0
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • probeer niet aan de snelwegkant te zitten (Leonard J)
    3.0
    2015-12-27
  • Zo hoog mogelijk... (John21081964)
    5.0
    2015-08-17
  • Achtste verdieping (825) geeft wel mooi uitzicht! (BastiaanMeijer)
    4.0
    2015-06-02

Recentste beoordelingen van reizigers

  • "Hotel waar je erg graag weer terug komt!"

    • Beoordeeld: 2018-10-29
    • Reistype: Zaken
  • Modern met mooie materialen ingericht hotel met een warme uitstraling.Vriendelijk en deskundig personeel,fijne grote kamers met uitstekende bedden en prima ontbijt.Voor doorreis een uitstekende ligging of voor een bezoek aan het mooie centrum van Lille.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Jean M, General Manager van Park Inn by Radisson Lille Grand Stade, reageerde op deze beoordeling 2018-10-30
    • Dear Madam, The whole team of the Hotel Park Inn by Radisson Lille Grand Stade thanks you for having shared your experience on this web site. We appreciated your assessment concerning our service quality, and our staff friendliness. Our wish is to create an unique and memorable experience for our clients, we are pleased to read that it was a success for you. We want to thank you one more time for these precious comments and we hope to have the sincere pleasure to welcome you again at the Hotel Park Inn by Radisson Lille Grand Stade.

  • "De moeite waard"

    • Beoordeeld: 2016-11-23
    • Reistype: Zaken
  • Prima hotel, uitstekend gelegen, modern comfort en mooi ingericht. Bijzonder vriendelijk en professioneel onthaal. Ruime kamers met nette badkamer (aparte douche, geen ligbad). Verzorgd ontbijt (buffetvorm) in rustige eetzaal (tafeltjes op voldoende afstand van elkaar). Ondergrondse parking met rechtstreekse toegang tot je kamerverdieping. Enig - puntje: beide liften zeer traag en inefficiënt.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Jean M, General Manager van Park Inn by Radisson Lille Grand Stade, reageerde op deze beoordeling 2016-11-24
    • Dear dirkm328, I would like to warmly thank you for your kind feedback ! I am very happy to read that you had a pleasant stay with us. I am glad that you enjoyed our modern and comfortable facilities. We have well noted your comment concerning the lifts. I am deeply sorry for this inconvenience. We are aware that the lift programming may be disturbed several times. As a result, we regularly call technicians to optimize the use of both lifts. I hope we will have the chance and pleasure to welcome you again soon.

  • "Goed hotel"

    • Beoordeeld: 2016-09-12
    • Reistype: Zaken
  • Vriendelijk personeel, goede keuken en andere faciliteiten. Ligt prettig bij uitvalswegen en in een omgevingmet voldoende eetgelegenheden als alternatief voor het restaurant. De kamers zijn prettig (de ramen kunnen open!!) en de internet verbinding is goed.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Jean M, General Manager van Park Inn by Radisson Lille Grand Stade, reageerde op deze beoordeling 2016-09-16
    • Dear Ed, First of all, I would like to thank you for taking the time to share your experience with us. I am really to read that you had an unforgettable stay with us. Your satisfaction is the best reward for our staff who does its best to meet your expectations. I hope we will have the pleasure to welcome you again in the near future. Sincerely yours

  • "Prijs - kwaliteit"

    • Beoordeeld: 2016-05-18
    • Reistype: Zaken
  • Het hotel ligt net voor het centrum van Lille. Er is een ondergrondse parking met lift direct naar de hotellobby. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Ik had een mooi, propere kamer op het 6e. Het was er heerlijk rustig.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Jean M, General Manager van Park Inn by Radisson Lille Grand Stade, reageerde op deze beoordeling 2016-05-20
    • Dear Madam, We thank you most sincerely for having stayed at the Park Inn Lille Grand Stade and for taking the time to share your comments. We appreciate all this positive feedback concerning our hotel and our staff. These comments will be shared to the team. We are pleased that you were especially satisfy of the location, the staff and the room. Your satisfaction is the best reward for our staff who invests every day. Again, we thank you for these precious comments and hope to have the sincere pleasure to welcome you again at the Park Inn by Radisson Lille Grand Stade. Sincerely, Jean Motritch General Manager

  • "Afgelegen hotel"

    • Beoordeeld: 2015-11-10
    • Reistype: Stellen
  • Ontvangst was koel, een creditcard bleek verplicht te zijn en toen wij aangaven deze niet te hebben en hier niet van op de hoogte te zijn werd hier een probleem van gemaakt en gezegd dat een creditcard altijd verplicht is in ieder hotel. Na overleg met de leidinggevende "mochten" we toch inchecken. De kamer zelf was netjes, wel erg ongezellige verlichting. De ligging van het hotel was uit het centrum, wandeling naar de metro duurde ongeveer 10 minuten.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lionel V, General Manager van Park Inn by Radisson Lille Grand Stade, reageerde op deze beoordeling 2015-11-12
    • Dear Mister, We thank you most sincerely for having stayed at the Park Inn Lille Grand Stade and for taking the time to share your comments. The comfort and well-being of our customers is one of our top priorities and we therefore make every effort with the whole team to meet your expectations. We appreciated your positive and very encouraging assessment for the quality of infrastructure, quality of service and friendliness of all the staff. We have taken note of the inconvenience you have experienced during your check-in. Note that this does not reflect our usual services. We transmit the message quickly to our reception manager. Again, we thank you for these precious comments and hope to have the sincere pleasure to welcome you again at the Park Inn by Radisson Lille Grand Stade. Sincerely, General Manager, Lionel Van Den Haute

Bekijk alle beoordelingen op TripAdvisor

Deze beoordelingen zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC