Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

466 beoordelingen
Geclassificeerd als #3 van 13 hotels in Villeneuve d'Ascq
"GreenLeader Silver" GreenLeader Silver

Soort reiziger

Uitstekend
125
Erg goed
210
Gemiddeld
83
Slecht
36
Vreselijk
12

Beoordeling van reizigers

Zaken
276
Stellen
97
Soloreis
16
Gezinnen
35
Vakantie met vrienden
26

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.0
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • probeer niet aan de snelwegkant te zitten (Leonard J)
    3.0
    2015-12-27
  • Zo hoog mogelijk... (John21081964)
    5.0
    2015-08-17
  • Achtste verdieping (825) geeft wel mooi uitzicht! (BastiaanMeijer)
    4.0
    2015-06-02

Recentste beoordelingen van reizigers

  • "Hotel waar je erg graag weer terug komt!"

    • Beoordeeld: 2018-10-29
    • Reistype: Zaken
  • Modern met mooie materialen ingericht hotel met een warme uitstraling.Vriendelijk en deskundig personeel,fijne grote kamers met uitstekende bedden en prima ontbijt.Voor doorreis een uitstekende ligging of voor een bezoek aan het mooie centrum van Lille.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Jean M, General Manager van Park Inn by Radisson Lille Grand Stade, reageerde op deze beoordeling 2018-10-30
    • Dear Madam, The whole team of the Hotel Park Inn by Radisson Lille Grand Stade thanks you for having shared your experience on this web site. We appreciated your assessment concerning our service quality, and our staff friendliness. Our wish is to create an unique and memorable experience for our clients, we are pleased to read that it was a success for you. We want to thank you one more time for these precious comments and we hope to have the sincere pleasure to welcome you again at the Hotel Park Inn by Radisson Lille Grand Stade.

  • "Prijs - kwaliteit"

    • Beoordeeld: 2016-05-18
    • Reistype: Zaken
  • Het hotel ligt net voor het centrum van Lille. Er is een ondergrondse parking met lift direct naar de hotellobby. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Ik had een mooi, propere kamer op het 6e. Het was er heerlijk rustig.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Jean M, General Manager van Park Inn by Radisson Lille Grand Stade, reageerde op deze beoordeling 2016-05-20
    • Dear Madam, We thank you most sincerely for having stayed at the Park Inn Lille Grand Stade and for taking the time to share your comments. We appreciate all this positive feedback concerning our hotel and our staff. These comments will be shared to the team. We are pleased that you were especially satisfy of the location, the staff and the room. Your satisfaction is the best reward for our staff who invests every day. Again, we thank you for these precious comments and hope to have the sincere pleasure to welcome you again at the Park Inn by Radisson Lille Grand Stade. Sincerely, Jean Motritch General Manager

  • "Prima, schoon, modern hotel"

    • Beoordeeld: 2015-03-30
    • Reistype: Stellen
  • Een modern en schoon hotel, met prima ontbijt, gratis internet en vriendelijk personeel. Dichtbij de metro waar je gratis kunt parkeren en binnen enkele minuten in het centrum bent. Ideaal voor een stedentrip Lille.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lionel V, General Manager van Park Inn by Radisson Lille Grand Stade, reageerde op deze beoordeling 2015-03-31
    • Dear Madam, We sincerely thank you for taking the time in leaving your comment on TripAdvisor about our hotel. We are “Passionate Hoteliers” with the extreme desire to always respond to your expectations and offer you a true hotel experience. We thank you for all this positive feedback concerning our hotel and our staff. Your satisfaction is the best reward for our staff who works everyday to offer you the best service. Again, we thank you for these precious comments and hope to have the sincere pleasure to welcome you again in our hotel when your travels bring you back in the area. With my kindest regards, Lionel Van Den Haute General Manager

  • "De moeite waard"

    • Beoordeeld: 2016-11-23
    • Reistype: Zaken
  • Prima hotel, uitstekend gelegen, modern comfort en mooi ingericht. Bijzonder vriendelijk en professioneel onthaal. Ruime kamers met nette badkamer (aparte douche, geen ligbad). Verzorgd ontbijt (buffetvorm) in rustige eetzaal (tafeltjes op voldoende afstand van elkaar). Ondergrondse parking met rechtstreekse toegang tot je kamerverdieping. Enig - puntje: beide liften zeer traag en inefficiënt.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Jean M, General Manager van Park Inn by Radisson Lille Grand Stade, reageerde op deze beoordeling 2016-11-24
    • Dear dirkm328, I would like to warmly thank you for your kind feedback ! I am very happy to read that you had a pleasant stay with us. I am glad that you enjoyed our modern and comfortable facilities. We have well noted your comment concerning the lifts. I am deeply sorry for this inconvenience. We are aware that the lift programming may be disturbed several times. As a result, we regularly call technicians to optimize the use of both lifts. I hope we will have the chance and pleasure to welcome you again soon.

  • "Goed hotel"

    • Beoordeeld: 2016-09-12
    • Reistype: Zaken
  • Vriendelijk personeel, goede keuken en andere faciliteiten. Ligt prettig bij uitvalswegen en in een omgevingmet voldoende eetgelegenheden als alternatief voor het restaurant. De kamers zijn prettig (de ramen kunnen open!!) en de internet verbinding is goed.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Jean M, General Manager van Park Inn by Radisson Lille Grand Stade, reageerde op deze beoordeling 2016-09-16
    • Dear Ed, First of all, I would like to thank you for taking the time to share your experience with us. I am really to read that you had an unforgettable stay with us. Your satisfaction is the best reward for our staff who does its best to meet your expectations. I hope we will have the pleasure to welcome you again in the near future. Sincerely yours

Bekijk alle beoordelingen op TripAdvisor

Deze beoordelingen zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC