Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1498 beoordelingen
Geclassificeerd als #2 van 18 hotels in Leuven
GreenLeader Platinum Certificate of Excellence 2019

Soort reiziger

Uitstekend
591
Erg goed
747
Gemiddeld
119
Slecht
28
Vreselijk
13

Beoordeling van reizigers

Zaken
400
Stellen
677
Soloreis
48
Gezinnen
144
Vakantie met vrienden
198

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Géén superior kamer maar een 'standard' nemen. De 'superior' voegt niets toe; integendeel. (Eric v)
    3.0
    2019-05-04
  • ook de kamers langs de stationskant zijn geluidsarm (groentje-12)
    4.0
    2019-03-30
  • Geen kamer nemen op de eerste verdieping !! (Jamy G)
    3.0
    2018-11-04
  • hoe hoger hoe beter het uitzicht (jokedemaertelaere)
    5.0
    2018-05-14
  • Wij hadden een standaard kamer maar dat was toch wel wat minder dan we gewoon zijn (jan l)
    3.0
    2017-12-11

Recentste beoordelingen van reizigers

  • "Gunsige ligging en goedkoop oarkeren in het weekend."

    • Beoordeeld: 2019-01-28
    • Reistype: Stellen
  • Dit hotel geboekt bij Secret Escapes. Een goede prijs voor dit hotel. Het ligt direct aan het Station. Via het station en de lift naar beneden wandel je zo naar het centrum in ongeveer 10 minuten. Een prima ontbijt.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lisa M, Marketing Coordinator van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordeling 2019-01-29
    • Beste xxxxxxxses, Hartelijk dank voor de tijd die u genomen heeft onze gastentevredenheidsenquete in te vullen. Wij appreciëren uw feedback enorm. Het doet ons heel veel plezier te vernemen dat u zo genoten heeft van het hotel. We hopen u snel nog eens te mogen verwelkomen in het Park Inn by Radisson Leuven. Met vriendelijke groeten, Lisa Marrone Local Marketing Coordinator

  • "Weekendje Leuven"

    • Beoordeeld: 2019-01-21
    • Reistype: Gezinnen
  • Alles was complete naar wens. We zijn uitermate tevreden en Komen zeer zeker terug. Uitstekend ontvangst, ideale locatie en zeer propere Kamers. We hebben heerlijk geslapen en van een uitstekend ontbijt genoten

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lisa M, Marketing Coordinator van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordeling 2019-01-23
    • Beste juditht374, Hartelijk dank voor de tijd die u genomen heeft onze gastentevredenheidsenquete in te vullen. Wij appreciëren uw feedback enorm. Het doet ons heel veel plezier te vernemen dat u zo genoten heeft van het hotel. We hopen u snel nog eens te mogen verwelkomen in het Park Inn by Radisson Leuven. Met vriendelijke groeten, Lisa Marrone Local Marketing Coordinator

  • "Fijn hotel voor een bezoek aan Leuven"

    • Beoordeeld: 2019-01-07
    • Reistype: Stellen
  • We hebben twee overnachtingen in het hotel doorgebracht voor ons bezoek aan Leuven. De openbare parkeergarage P1 station was gemakkelijk te vinden en de borden van het hotel waren zichtbaar zodat je de auto op een plek bij de dichtstbijzijnde uitgang kon zetten. Verder heb je de auto niet nodig want je kunt via de voetgangersbrug over het spoor het gezellige centrum (minuut of 10 lopen) makkelijk bereiken. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. De hotelkamer is keurig. De kamer heeft een apart toilet en badkamer maar ik heb wel een fonteintje in het toilet gemist. In de kamer was helaas geen koelkastje/ mini bar maar in de bar beneden was genoeg keuze aan drank. Het ontbijt en restaurant waren prima in orde. In het weekend kun je zelfs tot 12.00 ontbijten. We hebben een heerlijk weekend gehad.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lisa M, Marketing Coordinator van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordeling 2019-01-23
    • Beste Michèle M, Hartelijk dank voor de tijd die u genomen heeft om uw ervaringen met ons te delen. Het doet ons enorm veel plezier te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf in ons hotel en dat jullie zo een heerlijk weekend gehad hebben. Wij hopen jullie in de toekomst weer te mogen ontvangen in het Park Inn by Radisson Leuven. Met vriendelijke groeten, Lisa Marrone Local Marketing Coordinator

  • "Ongelofelijk leuk"

    • Beoordeeld: 2019-01-07
    • Reistype: Stellen
  • Wij komen zeker nog eens terug!!! Lekkere biertjes gedronken...t.vrouwrje heeft haar hart kunnen ophalen met de solden. Ook bezoek gebracht aan de bekende kok en kormadam en in de avond nog een super restaurant gevonden!Dank u Leuven

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lisa M, Marketing Coordinator van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordeling 2019-01-23
    • Beste Journey13532608769, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen in het Park Inn by Radisson. Wij zijn heel blij te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons alsook de stad Leuven. We hopen nogmaals de gelegenheid te krijgen om u te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Lisa Marrone Local Marketing Coordinator

  • "Goed hotel met fijne ligging"

    • Beoordeeld: 2018-12-31
    • Reistype: Stellen
  • Rustig, schoon, fijne ligging, van alles te zien in de omgeving, vriendelijk personeel, goed ontbijt, ideaal met parkeren. Zeker in het weekend zeer goedkoop, met zelfs een buskaartje gratis voor de hele dag. Kortom een echte aanrader.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lisa M, Marketing Coordinator van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordeling 2019-01-04
    • Beste Trek07260138494, Hartelijk dank voor de tijd die u genomen heeft uw verblijf te beoordelen. Wij appreciëren uw feedback enorm. Het doet ons heel veel plezier te vernemen dat u zo genoten heeft van het hotel. We hopen u snel nog eens te mogen verwelkomen in het Park Inn by Radisson Leuven. Met vriendelijke groeten, Lisa Marrone Local Marketing Coordinator

Bekijk alle beoordelingen op TripAdvisor

Deze beoordelingen zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC