Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 1684 reviews
Geclassificeerd als #2 van 18 hotels in Leuven
GreenLeader Platinum Travelers Choice 2021

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
680
Erg goed
822
Gemiddeld
129
Slecht
37
Vreselijk
16

Soort reiziger

Zaken
436
Stellen
758
Soloreis
54
Gezinnen
158
Vakantie met vrienden
217

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Géén superior kamer maar een 'standard' nemen. De 'superior' voegt niets toe; integendeel. (Eric v)
    3.0
    2019-05-04
  • ook de kamers langs de stationskant zijn geluidsarm (Rit G)
    4.0
    2019-03-30
  • Geen kamer nemen op de eerste verdieping !! (Jamy G)
    3.0
    2018-11-04
  • hoe hoger hoe beter het uitzicht (jokepat)
    5.0
    2018-05-14
  • Wij hadden een standaard kamer maar dat was toch wel wat minder dan we gewoon zijn (jan l)
    3.0
    2017-12-11

Reviews van reizigers

  • "Gunsige ligging en goedkoop oarkeren in het weekend."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-01-28
    • Reistype: Stellen
  • Dit hotel geboekt bij Secret Escapes. Een goede prijs voor dit hotel. Het ligt direct aan het Station. Via het station en de lift naar beneden wandel je zo naar het centrum in ongeveer 10 minuten. Een prima ontbijt.

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Lisa M, Marketing Coordinator van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordeling 2019-01-29
    • Beste xxxxxxxses, Hartelijk dank voor de tijd die u genomen heeft onze gastentevredenheidsenquete in te vullen. Wij appreciëren uw feedback enorm. Het doet ons heel veel plezier te vernemen dat u zo genoten heeft van het hotel. We hopen u snel nog eens te mogen verwelkomen in het Park Inn by Radisson Leuven. Met vriendelijke groeten, Lisa Marrone Local Marketing Coordinator

  • "Weekendje Leuven"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-01-21
    • Reistype: Gezinnen
  • Alles was complete naar wens. We zijn uitermate tevreden en Komen zeer zeker terug. Uitstekend ontvangst, ideale locatie en zeer propere Kamers. We hebben heerlijk geslapen en van een uitstekend ontbijt genoten

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Lisa M, Marketing Coordinator van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordeling 2019-01-23
    • Beste juditht374, Hartelijk dank voor de tijd die u genomen heeft onze gastentevredenheidsenquete in te vullen. Wij appreciëren uw feedback enorm. Het doet ons heel veel plezier te vernemen dat u zo genoten heeft van het hotel. We hopen u snel nog eens te mogen verwelkomen in het Park Inn by Radisson Leuven. Met vriendelijke groeten, Lisa Marrone Local Marketing Coordinator

  • "Ongelofelijk leuk"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-01-07
    • Reistype: Stellen
  • Wij komen zeker nog eens terug!!! Lekkere biertjes gedronken...t.vrouwrje heeft haar hart kunnen ophalen met de solden. Ook bezoek gebracht aan de bekende kok en kormadam en in de avond nog een super restaurant gevonden!Dank u Leuven

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Lisa M, Marketing Coordinator van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordeling 2019-01-23
    • Beste Journey13532608769, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen in het Park Inn by Radisson. Wij zijn heel blij te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons alsook de stad Leuven. We hopen nogmaals de gelegenheid te krijgen om u te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Lisa Marrone Local Marketing Coordinator

  • "Goed hotel met fijne ligging"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2018-12-31
    • Reistype: Stellen
  • Rustig, schoon, fijne ligging, van alles te zien in de omgeving, vriendelijk personeel, goed ontbijt, ideaal met parkeren. Zeker in het weekend zeer goedkoop, met zelfs een buskaartje gratis voor de hele dag. Kortom een echte aanrader.

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Lisa M, Marketing Coordinator van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordeling 2019-01-04
    • Beste Trek07260138494, Hartelijk dank voor de tijd die u genomen heeft uw verblijf te beoordelen. Wij appreciëren uw feedback enorm. Het doet ons heel veel plezier te vernemen dat u zo genoten heeft van het hotel. We hopen u snel nog eens te mogen verwelkomen in het Park Inn by Radisson Leuven. Met vriendelijke groeten, Lisa Marrone Local Marketing Coordinator

  • "Heerlijk, rustig en vriendelijk hotel vlakbij centrum"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2018-12-30
    • Reistype: Stellen
  • Wij hebben met zijn tweeën drie nachten in het hotel doorgebracht. Het is een heerlijk hotel. Een rustige oase vlakbij het oude centrum. Mooie kamer en mensen die werken in het hotel zijn erg vriendelijk. Niets is teveel moeite. Het ontbijt is elke dag weer een feestje.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC