Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 1749 reviews
Geclassificeerd als #2 van 19 hotels in Leuven
"GreenLeader Platinum" GreenLeader Platinum

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
709
Erg goed
852
Gemiddeld
133
Slecht
38
Vreselijk
17

Soort reiziger

Business
450
Couples
782
Solo travel
57
Family
161
Friends getaway
219

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Don't book a room (Richard M)
    1.0
    2022-07-28
  • High-floor rooms which overlook Leuven have brilliant views (Keith M)
    3.0
    2022-05-15
  • I did not hear the train station at all, but I think the higher up you are, the better. (evelien19752015)
    4.0
    2022-04-24
  • Parking very expensive (local1963)
    2.0
    2021-08-26
  • All rooms have nice view (chrisgeldof)
    5.0
    2019-07-05

Reviews van reizigers

  • "feedback kort verblijf op de zevende verdieping"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-10-23
    • Reistype: Zaken
  • ik ben algemeen tevreden. De kleine vaststelling van een onvolkomenheid wat menselijk, is werd netjes opgevolgd en genoteerd. Dus een hotel om nog eens te bezoeken. De aandacht en de vriendelijkheid voor mij en andere klanten valt echt op, de meertaligheid van sommige mensen ook ! Puik

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Hotel- cmanager, Owner van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordeling 2022-10-24
    • Beste Johan, Hartelijk dank voor uw review. Het doet ons veel plezier te lezen dat u kon genieten van een aangenaam verblijf en dat u ons team zo in de bloemetjes zet. Uw complimenten geven we zeker door. Het was een genoegen u te ontvangen en we hopen dit in de toekomst weer te mogen doen. Met vriendelijke groet, Chloé, Operations Manager

  • "Perfecte plek voor een stedentrip Leuven"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-09-07
    • Reistype: Stellen
  • Uitstekend hotel, handige ligging naast station en busstation. Zeer vriendelijk en toegewijd personeel, prima en ontspannen sfeer onderling Schone kamer, heerlijke bedden, uitstekend maar prijzig ontbijt.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Hotel- cmanager, Owner van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordeling 2022-09-09
    • Beste gast, Bedankt voor deze perfecte score. Het doet ons veel plezier te lezen dat u heeft genoten van een aangenaam verblijf en dat ons hotel kon dienen als de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad. Namens ons team willen we u graag bedanken voor uw complimenten. Uw comfort vinden we uiterst belangrijk, dus we zijn blij dat uw verblijf dankzij onze goede faciliteiten en gunstige ligging helemaal naar wens was. Een volgende keer staan we met plezier opnieuw voor u klaar. Met vriendelijke groet, Chloé, Operations Manager

  • "Hagelandse 101"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-09-05
    • Reistype: Stellen
  • check in online kreeg ik een foutmelding, maar bij aankomst was het blijkbaar toch gelukt. uitcheck online geen problemen ondervonden. Ontbijt was zeer goed, niets op aan te merken. Goede koffie, vriendelijk personeel. Informeel. Goede lokatie hotel.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Hotel- cmanager, Owner van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordeling 2022-09-06
    • Beste gast, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Het doet ons plezier dat u een fijn verblijf heeft gehad bij ons en dat u heeft genoten van onze goede locatie en het lekkere ontbijt. Uw complimenten over de vriendelijkheid van ons personeel geven we ook zeker door aan hen! Vriendelijke groet, Chloé, Operations Manager

  • "uitstekend"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-08-12
    • Reistype: Stellen
  • uitstekend , alles was goed verzorgd vriendelijk personeel .Een goede bereik voor het centrum .kortom wij komen graag nog eens terug ,om te genieten van de Belgiesche gastvrijheid . wat ik misschien wel naar voren kan brengen is; toeristen in formatie

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Hotel- cmanager, Owner van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordeling 2022-08-22
    • Beste gast, Hartelijk bedankt voor uw enthousiaste aanbeveling. De tevredenheid van onze gasten is ons zeer dierbaar en het is ook lonend te mogen lezen dat alles naar wens was, van het comfortabele bed tot de nette kamers. Namens het team bedankt voor het compliment. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Chloé, Operations Manager

  • "Super"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-08-07
    • Reistype: Stellen
  • Heel vriendelijk onthaal, nooit de indruk gehad dat we in een groot hotel verbleven! Dikke pluim voor elkeen, we kwamen met openbaar vervoer en hebben gewoon onze valiezen kunnen in bewaring geven bij het in en out checen.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Hotel- cmanager, Owner van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordeling 2022-08-10
    • Beste Antoine, Hartelijk dank voor dit zeer positieve oordeel. De tevredenheid van onze gasten is ons zeer dierbaar en het is ook lonend te mogen lezen dat alles naar wens was, van het comfortabele bed tot de nette kamers. Namens het team bedankt voor het compliment. Vriendelijke groeten en hopelijk tot gauw, Chloé, Operations Manager

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC