Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1533 beoordelingen
Geclassificeerd als #2 van 18 hotels in Leuven
GreenLeader Platinum Certificate of Excellence 2019

Soort reiziger

Uitstekend
610
Erg goed
759
Gemiddeld
120
Slecht
28
Vreselijk
16

Beoordeling van reizigers

Zaken
404
Stellen
695
Soloreis
50
Gezinnen
147
Vakantie met vrienden
206

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Géén superior kamer maar een 'standard' nemen. De 'superior' voegt niets toe; integendeel. (Eric v)
    3.0
    2019-05-04
  • ook de kamers langs de stationskant zijn geluidsarm (groentje-12)
    4.0
    2019-03-30
  • Geen kamer nemen op de eerste verdieping !! (Jamy G)
    3.0
    2018-11-04
  • hoe hoger hoe beter het uitzicht (jokedemaertelaere)
    5.0
    2018-05-14
  • Wij hadden een standaard kamer maar dat was toch wel wat minder dan we gewoon zijn (jan l)
    3.0
    2017-12-11

Recentste beoordelingen van reizigers

  • "Gunsige ligging en goedkoop oarkeren in het weekend."

    • Beoordeeld: 2019-01-28
    • Reistype: Stellen
  • Dit hotel geboekt bij Secret Escapes. Een goede prijs voor dit hotel. Het ligt direct aan het Station. Via het station en de lift naar beneden wandel je zo naar het centrum in ongeveer 10 minuten. Een prima ontbijt.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lisa M, Marketing Coordinator van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordeling 2019-01-29
    • Beste xxxxxxxses, Hartelijk dank voor de tijd die u genomen heeft onze gastentevredenheidsenquete in te vullen. Wij appreciëren uw feedback enorm. Het doet ons heel veel plezier te vernemen dat u zo genoten heeft van het hotel. We hopen u snel nog eens te mogen verwelkomen in het Park Inn by Radisson Leuven. Met vriendelijke groeten, Lisa Marrone Local Marketing Coordinator

  • "Weekendje Leuven"

    • Beoordeeld: 2019-01-21
    • Reistype: Gezinnen
  • Alles was complete naar wens. We zijn uitermate tevreden en Komen zeer zeker terug. Uitstekend ontvangst, ideale locatie en zeer propere Kamers. We hebben heerlijk geslapen en van een uitstekend ontbijt genoten

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lisa M, Marketing Coordinator van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordeling 2019-01-23
    • Beste juditht374, Hartelijk dank voor de tijd die u genomen heeft onze gastentevredenheidsenquete in te vullen. Wij appreciëren uw feedback enorm. Het doet ons heel veel plezier te vernemen dat u zo genoten heeft van het hotel. We hopen u snel nog eens te mogen verwelkomen in het Park Inn by Radisson Leuven. Met vriendelijke groeten, Lisa Marrone Local Marketing Coordinator

  • "Ongelofelijk leuk"

    • Beoordeeld: 2019-01-07
    • Reistype: Stellen
  • Wij komen zeker nog eens terug!!! Lekkere biertjes gedronken...t.vrouwrje heeft haar hart kunnen ophalen met de solden. Ook bezoek gebracht aan de bekende kok en kormadam en in de avond nog een super restaurant gevonden!Dank u Leuven

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lisa M, Marketing Coordinator van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordeling 2019-01-23
    • Beste Journey13532608769, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen in het Park Inn by Radisson. Wij zijn heel blij te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons alsook de stad Leuven. We hopen nogmaals de gelegenheid te krijgen om u te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Lisa Marrone Local Marketing Coordinator

  • "Goed hotel met fijne ligging"

    • Beoordeeld: 2018-12-31
    • Reistype: Stellen
  • Rustig, schoon, fijne ligging, van alles te zien in de omgeving, vriendelijk personeel, goed ontbijt, ideaal met parkeren. Zeker in het weekend zeer goedkoop, met zelfs een buskaartje gratis voor de hele dag. Kortom een echte aanrader.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lisa M, Marketing Coordinator van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordeling 2019-01-04
    • Beste Trek07260138494, Hartelijk dank voor de tijd die u genomen heeft uw verblijf te beoordelen. Wij appreciëren uw feedback enorm. Het doet ons heel veel plezier te vernemen dat u zo genoten heeft van het hotel. We hopen u snel nog eens te mogen verwelkomen in het Park Inn by Radisson Leuven. Met vriendelijke groeten, Lisa Marrone Local Marketing Coordinator

  • "Heerlijk, rustig en vriendelijk hotel vlakbij centrum"

    • Beoordeeld: 2018-12-30
    • Reistype: Stellen
  • Wij hebben met zijn tweeën drie nachten in het hotel doorgebracht. Het is een heerlijk hotel. Een rustige oase vlakbij het oude centrum. Mooie kamer en mensen die werken in het hotel zijn erg vriendelijk. Niets is teveel moeite. Het ontbijt is elke dag weer een feestje.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
Bekijk alle beoordelingen op TripAdvisor

Deze beoordelingen zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC