Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1232 reviews
Geclassificeerd als #34 van 64 hotels in Aberdeen

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
389
Erg goed
501
Gemiddeld
204
Slecht
93
Vreselijk
45

Soort reiziger

Business
418
Couples
390
Solo travel
65
Family
98
Friends getaway
128

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Don't stay here until is the best tip I can give you (prelli2014)
    1.0
    2021-09-15
  • Don't travel without your PA (tarquinm2021)
    4.0
    2021-08-25
  • Rooms on the south side are quieter. (Q1603GTalext)
    4.0
    2019-09-07
  • Nicest view in the direction of the station, not much of a view in other directions. (Rob v)
    4.0
    2019-06-08
  • Avoid North side (Petermcg333)
    5.0
    2019-05-16

Reviews van reizigers

  • "Mooi modern hotel met ruime kamers en goede bedden."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-06-22
    • Reistype: Stellen
  • Het hotel is niet zo ver gelegen van het centrum van Aberdeen. De kamers zijn groot en ruim voor 2 personen. Modern en proper en goed onderhouden. Bedden zijn ook heel goed. Badkamer bestaat uit douche en lavabo en wc. Ontbijt en eten 's avonds zijn in buffetvorm. Lekker en voldoende. Voornamelijk Engels ontbijt en er mocht wel iets meer aanwezig zijn van charcuterie en kaas. Al bij al goed hotel voor verblijf in Aberdeen. Niet ver van het hotel ligt een kerk die omgevormd is tot nachtclub. Persoonlijk geen last gehad van lawaai.

    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Service
    • Frank-Whitaker, General Manager van Park Inn by Radisson Aberdeen, reageerde op deze beoordeling 2019-06-24
    • Beste Hugo, bedankt voor je beoordeling met hoge scores. Het is geweldig om uw positieve cooments te lezen over onze hotelvoorzieningen en locatie. Het ontbijt van het hotel bestaat uit twee keuzes koud vlees, dat wil zeggen kalkoen en ham, en we hebben ook gesneden cheddar en kwark op ons koude buffet. We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen wanneer u weer in Aberdeen bent. Dank je

  • "goed, goed, goed"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-04-15
    • Reistype: Zaken
  • Prima kamer, ruimte om bed en bureau. Goed bad/douche en badkamer. Bed was zalig!! Ontbijt was voldoende en meer mogelijk. Lounge was goed uitgerust, personeel benaderbaar, snel en adequaat. Liften werken snel.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 3.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Frank-Whitaker, General Manager van Park Inn by Radisson Aberdeen, reageerde op deze beoordeling 2019-04-23
    • Hi Erik_1707, bedankt voor je goede beoordeling! Ik kijk ernaar uit om je weer te zien wanneer je de volgende bent in Aberdeen. Dank je!

  • "Uitstekend en modern"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2013-06-11
    • Reistype: Stellen
  • Dit zakelijke, moderne hotel wordt goed geleid en onderhouden. Vrijwel alles klopt. Het personeel laat je bij binnenkomst al weten dat je hen altijd overal voor kunt inzetten. Het diner in buffetvorm was gewoon goed (ruim keus, prima kwaliteit, goed bestek), alleen zakte je verrassend ver weg in de stoelen, zodat je wat te laag aan tafel kwam te zitten. De mooie, ruime en schone kamer had fleurige abstracte schilderijen aan de muur die fraai harmonieerden met het behang. Al het sanitair zag er tiptop uit. De inloopdouche was ruim en kraakhelder schoongemaakt; een bad ontbrak. De handdoeken waren zacht en in ruime mate aanwezig. Het ontbijt was top. Tip: vraag de bediening om een heerlijke cappuccino of omelet. Ze maken het op verzoek en met een lach.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Uitstekend hotel in het stadscentrum"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Beoordeeld: 2019-09-26
    • Reistype:
  • Dit hotel is een absolute aanrader voor een verblijf in Aberdeen. Het is ideaal gelegen op loopafstand van het stadscentrum. Het hotel is modern ingericht, goed onderhouden en heeft ruime kamers. Het ontbijt en diner zijn in buffetvorm, smakelijk en ruim voldoende. Het personeel is bijzonder vriendelijk en steeds bereidwillig. Wat mij betreft, een aangename ervaring.

    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
  • "Gemiddeld hotel"

  • tripadvisor rating 3.0
    • Beoordeeld: 2018-08-22
    • Reistype: Zaken
  • Bij de receptie vriendelijk en proffesioneel ontvangen. Inchecken verliep vlot en zonder problemen. De kamer is van gemiddelde grootte met een prima tweepersoons bed. Kamer was schoon en alles aanwezig wat je nodig hebt. Waterkoker aanwezig voor een kopje koffie of thee. Beneden een netjes restaurant .et een redelijke kaart. De bediening duurde vrij lang ondanks dat we de enige gasten waren. De prijs kwaliteit is redelijk. Al met al netjes hotel in het centrum van Aberdeen voor een redelijke prijs.

    • Shona W, Manager van Park Inn by Radisson Aberdeen, reageerde op deze beoordeling 2018-08-26
    • Dear Wietze2014, Dank u voor uw beoordeling. Wij waarderen al uw opmerkingen en zal ze gebruiken om de service die wij aanbieden te verbeteren. Ik hoop om u te verwelkomen terug naar het Hotel in de nabije toekomst. Met vriendelijke groet, Shona Westland Operations Manager

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC