Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1113 beoordelingen
Geclassificeerd als #33 van 67 hotels in Aberdeen

Soort reiziger

Uitstekend
358
Erg goed
465
Gemiddeld
186
Slecht
72
Vreselijk
32

Beoordeling van reizigers

Zaken
389
Stellen
376
Soloreis
62
Gezinnen
93
Vakantie met vrienden
123

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Hogere verdiepingen hebben nóg minder last van verkeerslawaai van buiten. (max d)
    5.0
    2013-06-11

Recentste beoordelingen van reizigers

  • "Korte nachtrust"

    • Beoordeeld: 2018-05-24
    • Reistype: Zaken
  • Ondanks de gebroken nachtrust, verder prima hotel met ruime verzorgde kamer. Het hotel is letterlijk om de hoek van ons kantoor gelegen in het centrum van Aberdeen. Het is een modern ingericht hotel , hetgeen niet helemaal mijn smaak is, het komt hierdoor nogal klinisch over op mij, niet echt gastvrij en gezellig.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Shona W, Manager van Park Inn by Radisson Aberdeen, reageerde op deze beoordeling 2018-05-25
    • Dear ArieBombarie, Dank u voor de tijd neemt om uw beoordeling te verlaten, we waarderen de feedback aan het team. Hoop dat we u kunnen verwelkomen terug voor een meer aangenaam verblijf. Vriendelijke groeten Shona Westland Operations Manager

  • "Prettig verblijf"

    • Beoordeeld: 2017-05-04
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • We was groep van tien en we hadden een geweldige tijd in Aberdeen en het hotel was geweldig, goede service enige waar we iets te klagen was het restaurant was niet open tijdens het weekend

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • BGrzeda, Manager van Park Inn by Radisson Aberdeen, reageerde op deze beoordeling 2017-05-05
    • Dear freydis60, thank you for your review. I am glad you enjoyed your stay at the hotel. When you stay with us in the future please let us know that you would like to book a table for your party in the restaurant and we will be more than happy to accommodate, we also offer restaurant menu in the bar so you are more then welcome to have your dinner in the bar instead. I hope to welcome you back with us soon. Kind regards, Barbara Grzeda

  • "Radisson Park Inn, Aberdeen"

    • Beoordeeld: 2014-12-16
    • Reistype: Zaken
  • Een uitstekend centrum van de stad locatie biedt een ontspannen en rustige sfeer. Biedt de mogelijkheid te genieten van de verscheidenheid aan restaurants in het stadscentrum en sommige van de nacht leven. U kunt ook dineren in is zeer aangenaam in een rustige sfeer Uitstekende service vorm al het personeel

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Iain W, General Manager van Park Inn by Radisson Aberdeen, reageerde op deze beoordeling 2014-12-19
    • Thank you for taking the time to post your comments about your recent stay at the hotel. I was happy to read how much you enjoyed your visit and look forward to seeing you back in the hotel again.

  • "Kerstmis wkd"

    • Beoordeeld: 2014-12-01
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Ikzelf en vijf vrienden hadden een geweldige tijd in het hotel eten kamers alles uitstekend was en zou terug gaan.de prijs die we voor het hotel betaald was ook uitstekend.ik zou dit hotel aanraden aan vrienden en familie.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Iain W, General Manager van Park Inn by Radisson Aberdeen, reageerde op deze beoordeling 2014-12-10
    • Thank you for taking the time to post your great comments about the hotel after your recent visit. I was very happy to read how much you enjoyed your stay and certainly look forward to being of service to you again in future.

  • "Alweer een geweldig verblijf!"

    • Beoordeeld: 2014-11-24
    • Reistype: Zaken
  • Mijn verblijf in het park in Aberdeen was de gebruikelijke hoge standaard. Vriendelijke gastvrije personeel, warme comfortabele kamers en geweldige ontbijt! Zou voor businedd of plezier dankzij de centrale locatie aanraden.

    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Iain W, General Manager van Park Inn by Radisson Aberdeen, reageerde op deze beoordeling 2014-12-10
    • Thank you for posting your very positive comments about your most recent stay at the hotel. Great to read that you enjoyed your visit again and look forward to seeing you back again in the future.

Bekijk alle beoordelingen op TripAdvisor

Deze beoordelingen zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC