Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1320 reviews
Geclassificeerd als #51 van 637 hotels in Berlijn
GreenLeader Bronze Certificate of Excellence 2019

Soort reiziger

Uitstekend
583
Erg goed
494
Gemiddeld
168
Slecht
39
Vreselijk
36

Beoordeling van reizigers

Zaken
197
Stellen
564
Soloreis
57
Gezinnen
183
Vakantie met vrienden
212

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Kamer aan de voorkant is rustiger (revdb48)
    5.0
    2018-11-05
  • De achterkant van dit hotel heeft een mooi uitzicht op enkele mooie bezienswaardigheden van Berlijn (JurgenB80)
    5.0
    2018-03-08
  • Metro ligt op 50 meter afstand. (GHeijsters)
    4.0
    2017-08-30
  • Ga voor een upgrade, ook een nacht in een suite verbleven, echt geweldig! (TravelN99)
    4.0
    2014-10-15
  • Achterkant heel rustig (Johannes B)
    5.0
    2014-06-03

Recentste reviews van reizigers

  • "Schoon, centraal en vriendelijk personeel!"

    • Beoordeeld: 2017-07-17
    • Reistype: Stellen
  • 2 nachten verbleven in het hotel tijdens een weekend trip, schoon en mooi hotel, lekker bed en stille kamer! Geen gebruik gemaakt van het ontbijt en andere faciliteiten. Personeel metname erg vriendelijk en behulpzaam!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • NTawakalsada, Manager van art'otel berlin mitte, reageerde op deze beoordeling 2017-07-19
    • Dear Else, Thank you for taking the time and sending us your nice feedback! We are happy to read that you enjoyed your entire stay with us. We are looking forward to welcoming you again soon. Best regards, Jennifer Marahrens Hotel Manager

  • "Super goed hotel!"

    • Beoordeeld: 2016-11-20
    • Reistype: Stellen
  • mooi ingericht, netjes, goed gelegen, heel hartelijk, goed gelegen om de stad te bezoeken en super verzorgd, uitgebreid en lekker ontbijt. Openbaar vervoer letterlijk voor de deur en dicht bij bezienswaardigheden, bijna alles is bereikbaar op stapafstand

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • NTawakalsada, Manager van art'otel berlin mitte, reageerde op deze beoordeling 2016-11-21
    • Beste gast, Vriendelijk bedankt voor uw reactie over uw verblijf bij het art'otel Berlin mitte. Wij zijn enorm tevreden dat uw verblijf bij ons u zo goed bevallen is. Wij kijken uit naar uw aanwezigheid en heten u van harte welkom bij het art'otel Berlin mitte. Groetjes uit Berlijn, Nigina Tawakalsada Guest relations & Duty Manager

  • "zeer goede prijs-kwaliteitssverhouding"

    • Beoordeeld: 2016-08-24
    • Reistype: Gezinnen
  • Dit modern (kunst)hotel is een aanrader. De ligging t.o.v. de toeristische trekpleisters is ideaal. Het personeel is er zeer vriendelijk en behulpzaam. De kamers zijn modern ingericht en voorzien een mooie badkamer. Het ontbijt was uitgebreid en lekker. WIFI werkt er uitstekend.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • NTawakalsada, Manager van art'otel berlin mitte, reageerde op deze beoordeling 2016-08-27
    • Lieve Carlo D, vriendelijk bedankt voor uw reactie over uw verblijf bij het art'otel Berlin mitte. Wij zijn enorm tevreden dat uw verblijf bij ons u zo goed bevallen is. Wij kijken uit naar uw aanwezigheid en heten u van harte welkom bij het art'otel Berlin mitte. Liefs uit Berlijn, Nigina Tawakalsada Guest Relations & Duty Manager

  • "Ik kan dit hotel niet genoeg aanbevelen"

    • Beoordeeld: 2017-08-21
    • Reistype: Gezinnen
  • Het hotel is centraal gelegen, vlak naast een U-Bahn halte en op 15 minuten lopen van het Alexanderplatz, die één van de haltes met de bus sightseeing tour. Het hotel zelf heeft uiterst vriendelijk en informatief personeel - niets was teveel moeite en elke vraag werd voldaan met een glimlach. Alles over ons verblijf was perfect - de grootte en inrichting van de kamer, comfortabele bedden, krachtige douche, heerlijk eten, efficiënt roomservice, airconditioning, efficiënt internetverbinding. . . . We zouden hier zeker weer verblijven.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • NTawakalsada, Junior Operations Manager van art'otel berlin mitte, reageerde op deze beoordeling 2017-08-24
    • Hi Wendy, ...and we would definitley love to have you here back with us in the art'otel Berlin mitte. What an excellent review! We really appreciate your recommendation from the heart, thank you so much! We look forward to welcoming you back again. Much love from Berlin, Nigina Tawakalsada Junior Operations Manager

  • "Art'otel review"

    • Beoordeeld: 2017-01-29
    • Reistype: Stellen
  • We waren absoluut tevreden met alle dienstverlening in dit hotel. De locatie is perfect, het hotel is zeer stijlvol en gezellig. We hebben echt genoten van de bar lounge. Het personeel was erg aardig en behulpzaam.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • NTawakalsada, Manager van art'otel berlin mitte, reageerde op deze beoordeling 2017-01-30
    • Good morning Blazekm, First of all, a huge thank you for sharing your feedback via TripAdvisor.com. It is a pleasure to read that you have had an amazing stay with us and that everything was in line with your expectations. I am sure that we will see each other back in the very near future and wish you all the best. Lovely regards, Nigina Tawakalsada Guest Relations & Duty Manager

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC