Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1365 reviews
Geclassificeerd als #69 van 646 hotels in Berlijn
GreenLeader Bronze Travelers Choice 2021

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
607
Erg goed
503
Gemiddeld
173
Slecht
42
Vreselijk
40

Soort reiziger

Zaken
207
Stellen
573
Soloreis
59
Gezinnen
195
Vakantie met vrienden
217

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Kamer aan de voorkant is rustiger (revdb48)
    5.0
    2018-11-05
  • De achterkant van dit hotel heeft een mooi uitzicht op enkele mooie bezienswaardigheden van Berlijn (JurgenB80)
    5.0
    2018-03-08
  • Metro ligt op 50 meter afstand. (GHeijsters)
    4.0
    2017-08-30
  • Ga voor een upgrade, ook een nacht in een suite verbleven, echt geweldig! (TravelN99)
    4.0
    2014-10-15
  • Achterkant heel rustig (Johannes B)
    5.0
    2014-06-03

Reviews van reizigers

  • "Super prijs kwaliteit verhouding."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-11-22
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Dit hotel heeft mijn verwachtingen overtroffen, van begin tot eind een thuis gevoel gehad. Super vriendelijk personeel die alles ervoor overhadden om ons tevreden te houden. Ik zal zeker aanraden om ontbijt erbij te nemen, omdat simpelweg je in de stad nergens voor dit bedrag zo goed kan ontbijten, ik ben in veel hotels geweest maar zo een ontbijt komt nauwelijks voor. De kamer was super, lekker schoon en zeer comfortabel, bedden lagen ook erg goed. Dit hotel heeft weldegelijk bijgedragen aan ons geweldige weekend weg.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • art'otel berlin mitte team, Guest Services / Front Office van art'otel berlin mitte, reageerde op deze beoordeling 2021-11-23
    • Dear Guest, Thank you very much for the perfect rating and for taking the time to share your experiences at art'otel berlin mitte with us. We are more than happy to know we managed to meet and exceed your expectations and that you were highly satisfied with your entire stay. Thank you for your kind words, we highly appreciate them, and we will with great pleasure share your compliments with the rest of our team. We hope you have returned home with brilliant memories from the holiday and to have the opportunity to welcome you back for another memorable stay soon. Kind regards, art'otel berlin mitte Team

  • "Schoon, centraal en vriendelijk personeel!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2017-07-17
    • Reistype: Stellen
  • 2 nachten verbleven in het hotel tijdens een weekend trip, schoon en mooi hotel, lekker bed en stille kamer! Geen gebruik gemaakt van het ontbijt en andere faciliteiten. Personeel metname erg vriendelijk en behulpzaam!

    • 4.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • NTawakalsada, Manager van art'otel berlin mitte, reageerde op deze beoordeling 2017-07-19
    • Dear Else, Thank you for taking the time and sending us your nice feedback! We are happy to read that you enjoyed your entire stay with us. We are looking forward to welcoming you again soon. Best regards, Jennifer Marahrens Hotel Manager

  • "Super goed hotel!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2016-11-20
    • Reistype: Stellen
  • mooi ingericht, netjes, goed gelegen, heel hartelijk, goed gelegen om de stad te bezoeken en super verzorgd, uitgebreid en lekker ontbijt. Openbaar vervoer letterlijk voor de deur en dicht bij bezienswaardigheden, bijna alles is bereikbaar op stapafstand

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • NTawakalsada, Manager van art'otel berlin mitte, reageerde op deze beoordeling 2016-11-21
    • Beste gast, Vriendelijk bedankt voor uw reactie over uw verblijf bij het art'otel Berlin mitte. Wij zijn enorm tevreden dat uw verblijf bij ons u zo goed bevallen is. Wij kijken uit naar uw aanwezigheid en heten u van harte welkom bij het art'otel Berlin mitte. Groetjes uit Berlijn, Nigina Tawakalsada Guest relations & Duty Manager

  • "zeer goede prijs-kwaliteitssverhouding"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2016-08-24
    • Reistype: Gezinnen
  • Dit modern (kunst)hotel is een aanrader. De ligging t.o.v. de toeristische trekpleisters is ideaal. Het personeel is er zeer vriendelijk en behulpzaam. De kamers zijn modern ingericht en voorzien een mooie badkamer. Het ontbijt was uitgebreid en lekker. WIFI werkt er uitstekend.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • NTawakalsada, Manager van art'otel berlin mitte, reageerde op deze beoordeling 2016-08-27
    • Lieve Carlo D, vriendelijk bedankt voor uw reactie over uw verblijf bij het art'otel Berlin mitte. Wij zijn enorm tevreden dat uw verblijf bij ons u zo goed bevallen is. Wij kijken uit naar uw aanwezigheid en heten u van harte welkom bij het art'otel Berlin mitte. Liefs uit Berlijn, Nigina Tawakalsada Guest Relations & Duty Manager

  • "Mooi hotel"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Beoordeeld: 2021-10-25
    • Reistype: Gezinnen
  • Mooi hotel. Ligging gunstig tov bezienswaardigheden , metro en bus voor de deur. Weinig restaurants in omgeving. Momenteel bar en resto in hotel gesloten:( vanwege personeelsgebrek werd kamer alleen op verzoek schoongemaakt, dit geldt ook voor handdoeken

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 3.0
      Slaapkwaliteit
    • 3.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • art'otel berlin... t, Manager van art'otel berlin mitte, reageerde op deze beoordeling 2021-10-26
    • Dear Guest, Thank you for choosing our hotel for your recent stay in Berlin and for taking the time to share your impressions with us. We are glad to read you were highly satisfied with the prime location and surroundings of our establishment. We would like to point out that the bar and restaurant are currently closed due to the current circumstances, and as we have to follow special measures to ensure our guests and team members stay healthy and safe. To ensure an extra level of security in the given conditions the rooms are only serviced at your request during your stay. We thank you for understanding, and we are sorry if there was a misunderstanding regarding this matter. We would be more than happy to welcome you again soon. Kind regards, art'otel berlin mitte Team

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC