TripAdvisor-vurdering fra rejsende

tripadvisor rating 4.5 964 anmeldelser
Ligger nr. 18 af 135 hoteller i Copenhagen

Vurdering fra rejsende

Fremragende
581
Meget godt
240
Gennemsnitligt
88
Dårligt
37
Forfærdeligt
18

Type rejsende

Business
175
Couples
369
Solo travel
56
Family
153
Friends getaway
66

Opsummering af vurderinger

Location
5.0
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Råd fra rejsende, så du kan vælge det rigtige værelse

  • Tivoli was closed they were preparing it for Halloween which was so disappointing. If your brave enough to cycle it’s the way around (Gaynor T)
    5.0
    2022-09-30
  • High floor but not corner rooms-very noisy (hakccmd)
    4.0
    2022-09-26
  • Excellent view from top floors. (Roving28955)
    5.0
    2022-09-26
  • Corner rooms facing Tivoli are spacious and have great views. (lengcw)
    4.0
    2022-09-10
  • Parking is accessible at the lot behind the hotel - you can park in the open air lot or underground garage -beware super narrow, curvy entry (CMChang)
    4.0
    2022-08-11

Anmeldelser fra rejsende

  • "Carsten Sommer Nielsen"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-04-04
    • Rejsetype: Familie
  • Super service af alle i personalet som vi hade kontakt med, ett 1. Klasses hotel helt igennem. Herligt at så meget af den oprindelig design er bevaret. Samarbejdet med SATS er ok, men kunne forbedres lidt.

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Jens Brandin, General Manager hos Radisson Collection Royal Hotel, svarede på denne anmeldelse 2022-04-05
    • Dear Niels, thanks a lot for staying with us and for your great feedback. We are looking forward to your next visit. With kind regards Your Team Royal

  • "Skønt ophold"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-03-14
    • Rejsetype: Par
  • Dejligt hotel, venlig stemning, dog forstod receptionisterne ikke dansk. Skønt smukt værelse og elsker den film der vises om hotellets historie og arkitektoniske tanker og planer. Sengen var dog mærkeligt bulet - måske en gammel madras? - og man kunne kun ligge i hver sin 'vugge' i king size sengen. Hjælpsomt personale og dejlig morgenmad.

    • 5.0
      Værelser
    • 4.0
      Værdi
    • 4.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 4.0
      Renlighed
    • 4.0
      Service
    • Jens Brandin, General Manager hos Radisson Collection Royal Hotel, svarede på denne anmeldelse 2022-03-16
    • Dear Lboss..., thanks a lot for staying with us and for your great feedback. We are looking forward to your next visit. With kind regards Your Team Royal

  • "Bedste Hotel CPH"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-03-08
    • Rejsetype: Par
  • Hele vejen igennem bare lækkert og rent og pænt. Stort og fantastisk værelse, god service i receptionen og fra personalet på hotellet.. Efter at have prøvet flere forskellige hoteller i København, så er Radisson Collection nu det bedste. Vi kommer stærkt tilbage.

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Jens Brandin, General Manager hos Radisson Collection Royal Hotel, svarede på denne anmeldelse 2022-03-11
    • Dear Mads, thanks a lot for staying with us and for your great feedback. We are looking forward to your next visit. With kind regards Your Team Royal

  • "Gennemført fantastisk hoteloplevelse"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-02-21
    • Rejsetype: Par
  • Smukt, gennemført sted med den skønneste stemning… professionel personale flot arkitektur og vidunderlig udsigt. Kredset for detaljen på værelset hvor jeg blandt andet Apple TV fantastisk badeværelset med tilhørende produkter skønt men lidt kedelig morgenmad

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 4.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Jens Brandin, General Manager hos Radisson Collection Royal Hotel, svarede på denne anmeldelse 2022-02-22
    • Dear Malene, thanks a lot for staying with us and for your great feedback. We are looking forward to your next visit. With kind regards Your Team Royal

  • "Fantastisk oplevelse"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2021-12-28
    • Rejsetype: Par
  • Jeg sov igen på jeres suite , som havde en Stauning view og vi fik serveret en dejlig morgenmad et stort 🔟 tal herfra. ..hi kommer helt sikkert igen og holder nytårsaften. Det eneste minus var at værelset var støvet …, ved ikke hvorfor ??

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Jens Brandin, General Manager hos Radisson Collection Royal Hotel, svarede på denne anmeldelse 2021-12-30
    • Dear Riduan, thanks a lot for staying with us and for your great and very helpfull feedback. We are looking forward to your next visit. With kind regards Your Team Royal

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelser er subjektive holdninger fra individuelle rejsende og ikke fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC