TripAdvisor-vurdering fra rejsende

687 anmeldelser
Ligger nr. 10 af 129 hoteller i København
"Certificate of Excellence 2020" Certificate of Excellence 2020

Type rejsende

Fremragende
405
Meget godt
184
Gennemsnitligt
68
Dårligt
19
Forfærdeligt
12

Vurdering fra rejsende

Forretning
146
Par
258
Solorejse
45
Familie
112
Rejse med vennerne
48

Opsummering af vurderinger

Sted
5.0
Søvnkvalitet
4.5
Værelser
4.5
Service
4.5
Værdi
4.0
Renlighed
4.5

Råd fra rejsende, så du kan vælge det rigtige værelse

  • Kingsize seng (KimJ1975)
    4.0
    2019-08-05
  • Spørg efter høj etage, pga larm fra byen vil blive mindre. (Brochner)
    5.0
    2019-05-05
  • jeg syns 909 er det bedste sted med udsigt til tivoli (Josef M)
    5.0
    2018-05-09
  • Over 6. etage for at få god udsigt. Værelser mod Hammerichsgade oplever en del vindstøj i de gamle originale flotte vinduer (jesperwel)
    4.0
    2018-04-23

Seneste anmeldelser fra rejsende

  • "Udsøgt morgenmad og vidunderlig seng."

    • Anmeldt: 2018-12-28
    • Rejsetype: Rejse med vennerne
  • Efter at have fået en fantastisk nattesøvn i en vidunderlig seng, stod den på morgenmad med alt hvad hjertet kunne begære af valgmuligheder. Pragtfuldt! Det er bestemt ikke sidste gang, jeg overnatter på dette hotel.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Gleeson_Brian, General Manager hos Radisson Collection Royal Hotel, svarede på denne anmeldelse 2018-12-31
    • Dear Tina O, Tusend Tak! We really appreciate your extremely kind words and hope that we can welcome you back to the Royal again soon. Best regards and Happy New Year, Brian Brian Gleeson General Manager Radisson Collection Royal Hotel Copenhagen

  • "Laila og henrik"

    • Anmeldt: 2018-12-26
    • Rejsetype: Par
  • Perfekt ophold og dejligt sted, god morgenmad. Næste gang skal i huske at have værelset klar, denne gang var vi vist blevet slettet af listen, men vi fik et perfekt værelse, så vi skal nok komme en anden gang.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Gleeson_Brian, General Manager hos Radisson Collection Royal Hotel, svarede på denne anmeldelse 2018-12-31
    • Dear Laila og Henrik, Tusend Tak for such a lovely review of your stay with us at the Royal. On behalf of the entire team, thank you for being our guests and I hope that we can welcome you back in the future when your travels allow. Happy New Year! Brian Brian Gleeson General Manager Radisson Collection Royal Hotel Copenhagen

  • "5 Stjerners service"

    • Anmeldt: 2018-12-17
    • Rejsetype: Familie
  • Helt EXCEPTIONAL service og ophold, et hotelophold kan simpelthen ikke gøres bedre.... Perfekt check-in / check-out, smilende og meget hjælpsomme staff, fantastisk morgenmad. Vi var på jule-weekend en perfekt oplevelse for os alle... kan varmt anbefales.... Klaus Enevoldsen

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Gleeson_Brian, General Manager hos Radisson Collection Royal Hotel, svarede på denne anmeldelse 2018-12-17
    • Dear Mr Enevoldsen, Thank you very much for having taken the time to have reviewed your recent stay with us in Copenhagen. I am delighted to read that you had a perfect stay and we managed to make you feel exceptional the entire time you were our guest. A review like yours will motivate everyone in our team to keep making our guests as happy as we made you. We enjoyed it very much having you as our guest and we are all looking forward to welcoming you hopefully soon back again. Kind Regards, Brian Gleeson General Manager Radisson Collection Royal Copenhagen

  • "Fremragende"

    • Anmeldt: 2018-04-16
    • Rejsetype: Rejse med vennerne
  • Enestående god service og smukt indrettet. Min ven og jeg var meget overrasket over så søde medarbejdere og så fint et værelse, vi fik stillet til rådighed. Da vi manglede lidt is på et tidspunkt, ringede vi blot til roomservice, og det var her 5 min. senere. Keep it going!

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Brian G, General Manager hos Radisson Collection Royal Hotel, svarede på denne anmeldelse 2018-04-23
    • Dear Jon_andersen12, Thank you sincerely for such high praise, we really appreciate you taking the time to give us this feedback. On behalf of the entire team, thank you for choosing to stay with us and I hope we can welcome you back again soon. Kind regards, Brian Gleeson General Manager Radisson Collection Royal Hotel Copenhagen

  • "Ophold"

    • Anmeldt: 2018-10-29
    • Rejsetype: Forretning
  • Udemærket hotel dog var der for mange mangler og fejl hist og her som gjorde at vi ikke syntes det var Pengene værd at overnatte på Radisson. Udsigt og servicer er dog i TOP og hvis man godt kan lide udsigt over byen ville man elske dette hotels View.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Brian G, General Manager hos Radisson Collection Royal Hotel, svarede på denne anmeldelse 2018-10-30
    • Dear sales682, Thank you for having taken the time to have reviewed your recent stay with us in Copenhagen. Our apologies for anything that fell below your expectations during your time as our guest. We always want to serve you, our guest, better so we always want to learn how we can do just that. Please contact the hotel directly should you wish to share your findings with us. I am happy to read that you enjoyed our services and the views from your guestrooms. We enjoyed it having you as our guest and I hope that we will have the pleasure of welcoming you back again as our guest in the future. Kind Regards, Brian Gleeson General Manager Radisson Collection Royal Copenhagen

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelser er subjektive holdninger fra individuelle rejsende og ikke fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC