TripAdvisor-vurdering fra rejsende

tripadvisor rating 4.5 1036 anmeldelser
Ligger nr. 15 af 137 hoteller i Copenhagen

Vurdering fra rejsende

Fremragende
627
Meget godt
260
Gennemsnitligt
92
Dårligt
38
Forfærdeligt
19

Type rejsende

Business
188
Couples
389
Solo travel
61
Family
162
Friends getaway
68

Opsummering af vurderinger

Location
5.0
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Råd fra rejsende, så du kan vælge det rigtige værelse

  • High up, facing Tivoli. a tiny bit pricier but you won't regret it! (Lennart S)
    5.0
    2023-01-02
  • Lack of storage for clothes but there is a laundry around the corner that is reasonable and can get same day service. Make sure you use the concierge service. (Navigate58337432396)
    5.0
    2022-11-03
  • Great location to everything. (mammabearjackie)
    4.0
    2022-10-10
  • Tivoli was closed they were preparing it for Halloween which was so disappointing. If your brave enough to cycle it’s the way around (Gaynor T)
    5.0
    2022-09-30
  • High floor but not corner rooms-very noisy (hakccmd)
    4.0
    2022-09-26

Anmeldelser fra rejsende

  • "God oplevelse"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2023-01-29
    • Rejsetype: Forretning
  • Høj service, flot hotel og god udsigt. Tak for et godt ophold, med et utroligt servicemindet personale. Der er en årsag til at Radisson er et populært hotel blandt besøgende, og I har netop bevist hvorfor. Jeg kommer igen!

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Jens Brandin, General Manager hos Radisson Collection Royal Hotel, svarede på denne anmeldelse 2023-01-29
    • Kære Glinvad..., mange tak for din gode feedback. Vi ser frem til dit næste besøg. Med venlig hilsen Dit Team Royal

  • "Lækkert ophold"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-11-14
    • Rejsetype: Par
  • Weekendophold fra Fredag til Søndag - En unik oplevelse med en service der er second to none - det værende lige fra ankomst til vi meget tilfredse tog afsted søndag formiddag. Unik lokation i gåafstand til alt. Morgenmaden og kvaliteten / præsentationen / servicen var i særklasse ! I den høje ende prismæssigt, men pengene værd... ! Kommer gerne igen og kan varmt anbefales

    • 4.0
      Værelser
    • 4.0
      Værdi
    • 4.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Jens Brandin, General Manager hos Radisson Collection Royal Hotel, svarede på denne anmeldelse 2022-11-14
    • Dear Dinamarca, Thanks a lot for staying with us and for your great feedback. We are looking forward to your next visit. With kind regards Your Team Royal

  • "Fremragende"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-11-08
    • Rejsetype: Par
  • God oplevelse, rent værelse dejligt stort badeværelse og fremragende morgenmad beliggende midt i centrum af København så man kan spadsere, og parkering der dog er en anelse bekostelig men det er jo et valg man selv tager

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 4.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Jens Brandin, General Manager hos Radisson Collection Royal Hotel, svarede på denne anmeldelse 2022-11-10
    • Dear Clundb90, Thanks a lot for staying with us and for your great and helpful feedback. We are looking forward to your next visit. With kind regards Your Team Royal

  • "Carsten Sommer Nielsen"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-04-04
    • Rejsetype: Familie
  • Super service af alle i personalet som vi hade kontakt med, ett 1. Klasses hotel helt igennem. Herligt at så meget af den oprindelig design er bevaret. Samarbejdet med SATS er ok, men kunne forbedres lidt.

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Jens Brandin, General Manager hos Radisson Collection Royal Hotel, svarede på denne anmeldelse 2022-04-05
    • Dear Niels, thanks a lot for staying with us and for your great feedback. We are looking forward to your next visit. With kind regards Your Team Royal

  • "Skønt ophold"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-03-14
    • Rejsetype: Par
  • Dejligt hotel, venlig stemning, dog forstod receptionisterne ikke dansk. Skønt smukt værelse og elsker den film der vises om hotellets historie og arkitektoniske tanker og planer. Sengen var dog mærkeligt bulet - måske en gammel madras? - og man kunne kun ligge i hver sin 'vugge' i king size sengen. Hjælpsomt personale og dejlig morgenmad.

    • 5.0
      Værelser
    • 4.0
      Værdi
    • 4.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 4.0
      Renlighed
    • 4.0
      Service
    • Jens Brandin, General Manager hos Radisson Collection Royal Hotel, svarede på denne anmeldelse 2022-03-16
    • Dear Lboss..., thanks a lot for staying with us and for your great feedback. We are looking forward to your next visit. With kind regards Your Team Royal

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelser er subjektive holdninger fra individuelle rejsende og ikke fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC