TripAdvisor-vurdering fra rejsende

tripadvisor rating 4.0 626 anmeldelser
Ligger nr. 2 af 4 hoteller i Stjordal

Vurdering fra rejsende

Fremragende
204
Meget godt
244
Gennemsnitligt
106
Dårligt
39
Forfærdeligt
33

Type rejsende

Business
229
Couples
134
Solo travel
70
Family
119
Friends getaway
34

Opsummering af vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Råd fra rejsende, så du kan vælge det rigtige værelse

  • Walk to service area of arrivals hall and look out window to see hotel as there are no directions in airport for it. (brynulf)
    5.0
    2022-10-09
  • Parking not included, need to pay at airport for overnight parking (zgrrl74)
    2.0
    2021-08-01
  • quite room & good for relaxing. (ginbars2002)
    5.0
    2018-11-18
  • I'm on 3rd floor facing airport. No noise. Just the guy next door kicking his smelly shoes in front of my door... (Louise4travel)
    1.0
    2018-10-07
  • Ask for the rooms with the best view to the flights, then you can sit and watch them take off and land from youre beds! (jannickefm)
    5.0
    2018-06-25

Anmeldelser fra rejsende

  • "Ferierejse"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-07-15
    • Rejsetype: Solorejse
  • Benyttede hotellet på rejse fra Danmark til Namsen , hvor jeg har fiske hvert år siden 1973 i 3 uger og har lejet fiskeri hos gården Bertnem I overhalet, hvor hele min familie også deltager. Har også tidligere boet på hotellet i forbindelse rejsen til Bertnem og altid været godt tilfreds på alle.måder med service og hotel. Fik sidste gang også.hjælp.til opbevaring af mine frosne laks. Jeg håber at komme igen på hotellet Med venlig hilsen Arne Rasmissen . Niels Skousvej 50, 7100 Vejle, Danmark.

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Hanne Finanger, Guest Services / Front Office hos Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport, svarede på denne anmeldelse 2022-10-19
    • Kjære rasmus304277, Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Dette er veldig viktig for oss i jobben med og til en hver tid levere et best mulig produkt. På vegne av hele personalet på Radisson Blu ønsker vi å takke deg for at du valgte å bo hos oss og vi håper å se deg ved en senere anledning når du igjen befinner deg på disse kanter! Med vennlig hilsen Hanne Finanger, Operations Manager

  • "Ypperlig service"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2016-01-19
    • Rejsetype: Familie
  • Ankomm sent med 2 små barn. Matpakken brugt op, og restauranten havde akkurat lukket. Da gik Damen i skranken i køkkenet etter yogurt og frugt, til ungerne :-) Har sovet her flere gange, altid venlig og hjælpsom personale, og god mat

    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Service
    • Clas J A, Manager hos Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport, svarede på denne anmeldelse 2016-03-03
    • Kjære Sara A Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss en tilbakemelding på ditt opphold. Vi vil til enhver tid gi våre gjester en flott opplevelse og da er deres tilbakemeldinger viktig. mvh Clas J Angelo Director of Operations

  • "Radisson fornøjelse"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2017-06-22
    • Rejsetype: Rejse med vennerne
  • Fantastisk hotel i det centrale Trondheim. Værelserne er midt i størrelse og behageligt. Værelset indeholder sikkert, køleskab, minibar og aircondition. God bar og restaurant, med et venligt og hjælpsomt personale. De har også en vaske-tjeneste, men vil foreslå, at du bruger det kun, hvis desperat, som den er priserne ganske dyre. Der er et vaskeri lige gjort den vej.

    • Clas A, Manager hos Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport, svarede på denne anmeldelse 2017-06-26
    • Dear keving19582017 Thank you for this wonderful feedback on your stay, and taking the time to share your feedback. We are delighted to read that you enjoyed the stay with us here in Trondheim, and are looking forward to seeing you back again. Best regards Clas j Angelo Operations Manager

  • "Meget tæt på lufthavnen"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2017-05-20
    • Rejsetype: Forretning
  • Det vigtigste punkt i dette hotel er, at det er tæt på lufthavnen og det er helt sikkert. Fra indgangen til hotellet kan man se de biludlejningens kontor, og det er klart til lufthavnen station. Du kan komme til lufthavnen under fuld dækning. Værelserne var typisk Radisson, så hvis du har været i dem, før du ved, hvad du skal forvente. Alle de basale bød på TV, wifi, kaffemaskine, pengeskab, osv. vi kom kl. 10:00 og restauranten var åben til kl. 11:00 som var en gave fra gud. Havde en virkelig velsmagende burger og pommes frites. Den øl var også temmelig god. Morgenmad var også af en høj standard. De ansatte og check-in oplevelsen var fantastisk, venlig og effektiv. Vil anbefale dette hotel.

    • Clas A, Manager hos Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport, svarede på denne anmeldelse 2017-05-22
    • Dear Business55_Trave11er. I would like to thank you for taking the time to share your feedback. And say that I am delighted to read that you enjoyed the stay with us here at Trondheim Airport Værnes, and are looking forward to seeing you back again. Best regards Clas J Angelo Operations Manager

  • "Central godt airport hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2017-04-18
    • Rejsetype: Forretning
  • Nyt hotel med meget gode værelser, 50 % rabat på lufthavn parkering. Morgenmad fra 5.00 om morgenen. Fantastisk udsigt over den lufthavn og Trondheimsfjord. Personalet er venlige. God restaurant. 2 Minut fra lufthavnen. God belønning - program. Anbefales!

    • Clas A, Manager hos Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport, svarede på denne anmeldelse 2017-04-24
    • Dear Mathis First I would like to thank you for taking the time to share your feedback. I am delighted to read that you enjoyed the stay with us here at Trondheim Airport, and especially that you are recommending us. I am looking forward to seeing you back again. Best regards Clas J Angelo Operations Manager

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelser er subjektive holdninger fra individuelle rejsende og ikke fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC