TripAdvisor-vurdering fra rejsende

540 anmeldelser
Ligger nr. 2 af 2 hoteller i Stjordal

Type rejsende

Fremragende
173
Meget godt
220
Gennemsnitligt
92
Dårligt
29
Forfærdeligt
27

Vurdering fra rejsende

Forretning
208
Par
112
Solorejse
63
Familie
102
Rejse med vennerne
31

Opsummering af vurderinger

Sted
4.5
Søvnkvalitet
4.5
Værelser
4.0
Service
4.0
Værdi
4.0
Renlighed
4.5

Seneste anmeldelser fra rejsende

  • "Fremragende hotel for forretningsrejser"

    • Anmeldt: 2016-08-23
    • Rejsetype: Forretning
  • Du skal blot et meget godt hotel og høje kvalitet på en ganske rimelig pris (for business-formål, for den norske pris standarder). God morgenmad. Hurtigt Internet, god foyer, godt beliggende. Ingen klager på nogen måde.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Clas J A, Manager hos Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport, svarede på denne anmeldelse 2016-08-29
    • Dear Wouter K Thank you for feedback, and for taking the time to write about your experience. We are delighted to read that you enjoyed the stay with us here at Trondheim Airport, and are looking forward to seeing you back again. Best regards Clas J Angelo Operational Manager

  • "Meget tilfreds"

    • Anmeldt: 2014-12-17
    • Rejsetype: Solorejse
  • Det er et meget fint hotel at bo den aften, hvor dit fly er meget tidligt om morgenen. Dejlige værelser og en god tidlig morgenmad. Og det er kun max 200 m til at gå til lufthavnen. Forbindelsen er også fremragende med toget standser tæt på hotellet, og det er også muligt at nå frem til hotellet med bus.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Hilde Alice K, General Manager hos Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport, svarede på denne anmeldelse 2014-12-22
    • Dear Bjørnar, Thank you for your positive feedback on your stay here with us. We appreciate all feedback from our guests. That makes us aware of what we need to improve, and what our guests experience while staying at our hotel. We wish you a merry christmas and a happy new year. Welcome back later on. Kind regards, Hilde A.Kvernrød, General Manager

  • "Seriøst underbemandet"

    • Anmeldt: 2014-02-10
    • Rejsetype: Forretning
  • 2 Personer i alt til at betjene i restauranten, deltage i receptionen, og servere i baren. Klart utilfredsstillende. Det er tredje gang i træk det samme hotel er underbemandet. Dette skal forbedres på et hotel med en fantastisk beliggenhed for Værnes airport business.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Hilde Alice K, General Manager hos Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport, svarede på denne anmeldelse 2014-02-14
    • Dear Tom, We appreciate you taking the time to give us your feedback on your recent stay with us. On behalf of our entire staff here at the Radisson Blu we apologize for the concerns you have about your experience at this hotel. It is not the way that we want our guests to experience the hotel. We appreciate the feedback and will use your feedback to fine tune our operations in the hope that upon your next visit, we can meet or exceed your expectations. Regards

  • "Very good!"

    • Anmeldt: 2018-07-06
    • Rejsetype: Familie
  • Location is next to airport, 20 seconds to walk in the airport! Clean rooms, very calm atmosphere. Good, very friendly staff. Food was pricy, but good. Play room for kids to play video games. Highly recommend overall.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Hanne F, Front Office Manager hos Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport, svarede på denne anmeldelse 2018-07-09
    • Dear Iyaros4897, Thank you for taking the time to share your feedback. We are delighted to read that you enjoyed the stay with us here at Trondheim Airport Hotel. On behalf of our entire staff here at the Radisson Blu we would like to thank you for your business and we hope to see you again when your travels bring you back to the area! Best regards Hanne Finanger Front Office Manager

  • "Can walk to the airport!"

    • Anmeldt: 2017-07-17
    • Rejsetype: Familie
  • Great stay and can walk to the airport. Breakfast is great too! No brainer if need to stay at the airport! Product is new and well maintained and staff provide great service. Will stay again if travels bring me back to the area.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Clas A, Manager hos Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport, svarede på denne anmeldelse 2017-07-18
    • Dear pslot Thank you for taking the time to share your feedback. We are delighted to read that you enjoyed the stay with us here at Trondheim Airport, and are looking forward seeing you back again. Best regards Clas J Angelo Operations Manager

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelser er subjektive holdninger fra individuelle rejsende og ikke fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC