TripAdvisor-vurdering fra rejsende

tripadvisor rating 4.0 524 anmeldelser
Ligger nr. 6 af 19 hoteller i Tromso

Vurdering fra rejsende

Fremragende
229
Meget godt
163
Gennemsnitligt
81
Dårligt
32
Forfærdeligt
19

Type rejsende

Business
61
Couples
181
Solo travel
47
Family
81
Friends getaway
48

Opsummering af vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Råd fra rejsende, så du kan vælge det rigtige værelse

  • Avoid the side that the disco is on - and get a room as high up as possible to avoid the noise! (HGHF)
    3.0
    2022-09-29
  • The hotel doesn't offer parking, which is understandable in a city, and the city's parking is quite expensive. (jott2017)
    3.0
    2022-06-23
  • Ask for a view of the water (travelentuziast)
    4.0
    2022-05-27
  • Ask for a high floor facing the sea (Kazlet)
    5.0
    2022-02-28
  • Sea and mountain views (Emmagem123)
    4.0
    2022-02-25

Anmeldelser fra rejsende

  • "Min drømmerejse"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2019-10-27
    • Rejsetype: Par
  • Godt ophold, meget smilende og hjælpsomt personale. Værelserne var pæne. God vejledning i forhold til vores ønsker om diverse seværdigheder fx med Hurtigruten til Nordkap og lokal bus fra Honningsvåg til Nordkap.

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Sandraloe, Sandra Loe hos Radisson Blu Hotel, Tromso, svarede på denne anmeldelse 2019-11-08
    • Kjære Jeanettechoen, Tusen takk for den fine tilbakemeldingen din. Vi er så glade for at du hadde et fint opphold hos oss og vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!

  • "Dårlig indtjeckning"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Anmeldt: 2021-11-19
    • Rejsetype: Par
  • Fik udleveret en meget dårligere og billigere værelse end den suite vi havde forhåndsreserveret, uden nogle bemærkninger fra receptionisten dom ovrn i købet trak 4 nætter til suitepris på mit kreditkort!

    • 4.0
      Værelser
    • 4.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 4.0
      Renlighed
    • 1.0
      Service
    • Sandra Loe, Guest Services / Front Office hos Radisson Blu Hotel, Tromso, svarede på denne anmeldelse 2021-12-09
    • Kjære Y6906IUmichaels, Tusen takk for tilbakemeldingen din. Beklager så mye for at det skjedde feil hod under oppholdet. Det skulle selvfølgelig blitt fortklart med en gang til deg. Jeg skal undersøke videre hva som skjedde i den sitasjonen. Med vennlig hilsen Sandra

  • "Super oplevelse"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Anmeldt: 2020-09-25
    • Rejsetype: Par
  • Rigtig fin oplevelse - gode værelser med, fra vores, en super udsigt over havnen. I forbindelse med vores ophold var der en del anlægsarbejde hvilket gjorde bilkørsel en smule besværlig - ikke noget hotellet kan gøre noget ved, med dog stadig en del af helhedsoplevelsen men i bund og grund et rigtig fint hotel

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 4.0
      Service
    • Sandra Loe, Guest Services / Front Office hos Radisson Blu Hotel, Tromso, svarede på denne anmeldelse 2020-09-30
    • Kjære hchris498859, Tusen takk for tilbakemeldingen din! Vi er så glade for at du hadde et fint opphold hos oss og vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake! Med vennlig hilsen Sandra

  • "Godt hotel, hård seng"

  • tripadvisor rating 3.0
    • Anmeldt: 2018-11-15
    • Rejsetype: Par
  • Plus for beliggenhed, balkon, udsigt, morgenmad, venligt personale og atmosfære. Minus for støv på de fremlagte minibar-varer og for den hårde seng. Vi gjorde opmærksom på problemet med sengen - at den vist manglede en topmadras - men der blev ikke gjort noget ved det....

    • 3.0
      Værelser
    • 4.0
      Renlighed
    • 4.0
      Service
    • Excursion684913, Manager hos Radisson Blu Hotel, Tromso, svarede på denne anmeldelse 2018-11-20
    • KJære ChristianC1782, Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding etter oppholdet. Leit å høre at enkelte ting ikke stod til dine forventninger, dette er ikke slik vi ønsker at våre gjester skal oppleve oss. Tilbakemeldingen tar vi med oss videre i vårt forbedringsarbeid. Beste hilsen Lise Benjaminsen Rooms Division Manager

  • "Dårlige morgenmads oplevelse"

  • tripadvisor rating 2.0
    • Anmeldt: 2020-07-14
    • Rejsetype: Par
  • Et dejlige værelse, og en gode betjening i deres reception. Det vil normalt give 5 af af 5 mulige. Vi har der i juli 2020 - Der er kun morgenmad fra kl. 7.30 til 9.00 - dette er ikke i tilfredsstille for den slags hotel. Derude over var der kun 2 medarbejder til at betjene gæsterne - det vil sige at tage i mode bestillinger på den varme mad (æg, bacon og pølser) samt at afrydde ved bordende, og derfor var der brugt servise på alle bordende selv om de var tom, da vi ankom til morgenmaden kl. 8.15 - Det er ikke hvad man forvendt og normalt oplever ved Radisson. Derfor kun 2 ud af 5

    • 3.0
      Sted
    • 3.0
      Renlighed
    • 2.0
      Service
    • Victoria Sørli, Guest Services / Front Office hos Radisson Blu Hotel, Tromso, svarede på denne anmeldelse 2020-07-15
    • Kjære Knud K K . Takk for at du tar deg tid å skrive oss en review på TripAdvisor. Dette setter vi virkelig pris på. Det er meget hyggelig å høre at du var fornøyd med betjeningen i resepsjonen. Jeg skal informere resepsjonen om de flotte ordene du har skrevet om de. Tusen takk. Vi beklager på det sterkeste at vår frokost ikke tilfredsstilte dine forventninger til et Radisson blu hotel. Jeg vil ta dine synspunkter om åpningstid, og om utvalget med meg videre til Management. Vi i Radisson blu ønsker deg en fortreffelig sommer og håper å ønske deg velkommen tilbake til oss ved en annen annledning. Med beste ønsker fra Victoria Sørli Front Office Manager

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelser er subjektive holdninger fra individuelle rejsende og ikke fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC