TripAdvisor-vurdering fra rejsende

tripadvisor rating 4.5 509 anmeldelser
Ligger nr. 4 af 26 hoteller i Stavanger
"Travelers Choice 2022" Travelers Choice 2022

Vurdering fra rejsende

Fremragende
277
Meget godt
156
Gennemsnitligt
44
Dårligt
21
Forfærdeligt
11

Type rejsende

Business
165
Couples
159
Solo travel
16
Family
89
Friends getaway
31

Opsummering af vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Råd fra rejsende, så du kan vælge det rigtige værelse

  • Ask the reception for a room bigger than a locker. (bolennartj2022)
    3.0
    2022-04-08
  • Public underground parking, steps to hotel. Many restaurants very close (Rbsaro)
    4.0
    2021-08-03
  • Pick a room facing the lake (TorAus)
    4.0
    2020-07-31
  • Upgrade to get a king size bed and a view of the lake (Glen M)
    5.0
    2019-09-13
  • Liked the view of the lake so a front facing room would have that. (TravelTexan1)
    4.0
    2019-08-13

Anmeldelser fra rejsende

  • "Fremragende hotel midt i Stavanger"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-05-19
    • Rejsetype: Familie
  • Virkelig en god itel oplevelse fra start til slut. Virkelig et dejligt værelse med en fantastisk udsigt. Morgenmaden var også bare super god, Skal du overnatte i Stavanger er dette et virkeligt godt valg

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
  • "Dejligt hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2021-10-06
    • Rejsetype: Forretning
  • Mit besøg på Radisson Blu Atlantic, Stavanger levede helt op til mine forventninger mht. skandinavisk indretning, service og renlighed ligesom restauranten med morgenmad er i top efter skandinavisk standard.

    • 5.0
      Værelser
    • 4.0
      Værdi
    • 4.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 4.0
      Service
  • "Super hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2019-07-22
    • Rejsetype: Par
  • Rigtig fint hotel med super beliggenhed, hvor alt er i gåafstand. Værelserne er flotte og komfortable med chromecast, hvilket var super dejligt. Stort udvalg til morgenmad. Parkering er tæt på i et p-hus men lidt dyrt.

    • Helena Hauge G, Resepsjonssjef hos Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarede på denne anmeldelse 2019-07-23
    • Kjære 51kristinay, Tusen takk for fantastisk tilbakemelding, håper å se deg med oss snart igjen. Mvh Helena H.G. Front Office Manager

  • "weekend ophold"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Anmeldt: 2021-06-07
    • Rejsetype: Forretning
  • Hotellets beliggenhed er perfekt, lige midt i byen og med kort afstand til alle de gode restauranter og andet der er i byen. Kun 20 min fra lufthavnen , Sola. Receptionens personale er venlige og godt orienteret om hvad der sker i byen .Firelake restauranten er et besøg værd , god mad og professionel service.

    • 4.0
      Værelser
    • 4.0
      Værdi
    • 3.0
      Søvnkvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 4.0
      Renlighed
    • 4.0
      Service
    • Helena Hauge Grøndahl, Gjestetjenester/resepsjon hos Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarede på denne anmeldelse 2021-06-08
    • Kjære michaelboell Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en så hyggelig tilbakemelding. Det gjør meg så glad å lese at du likte hotellet, personalet og restaurant. Håper å se deg hos oss snart igjen. Mvh Helena H.G. Rooms Division Manager

  • "God og super central beliggende"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Anmeldt: 2020-08-01
    • Rejsetype: Par
  • Dejlig hotel centralt beliggende, hvor vi havde en fin med udsigt over søen. Rigtig god varieret morgenbuffet med sunde valg muligheder.Hjælpsom, imødekommende og smilende personale. Der var god stemning i baren.

    • 5.0
      Værelser
    • 4.0
      Værdi
    • 4.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 4.0
      Renlighed
    • 4.0
      Service
    • Helena Hauge Grøndahl, Guest Services / Front Office hos Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarede på denne anmeldelse 2020-08-01
    • Kjære mlaurs242620, tusen takk for så utrolig hyggelig tilbakemelding. Så glad for at du likte hotellet og personalet. Vi håper å se deg hos oss snart igjen. Mvh helena H.G. Front office Manager

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelser er subjektive holdninger fra individuelle rejsende og ikke fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC