TripAdvisor-vurdering fra rejsende

462 anmeldelser
Ligger nr. 2 af 10 hoteller i Silkeborg
"Certificate of Excellence 2020" Certificate of Excellence 2020

Type rejsende

Fremragende
198
Meget godt
190
Gennemsnitligt
47
Dårligt
14
Forfærdeligt
13

Vurdering fra rejsende

Forretning
131
Par
207
Solorejse
11
Familie
54
Rejse med vennerne
28

Opsummering af vurderinger

Sted
4.5
Søvnkvalitet
4.5
Værelser
4.5
Service
4.5
Værdi
4.0
Renlighed
4.5

Råd fra rejsende, så du kan vælge det rigtige værelse

  • Lad være med at bestille værelse ... (GaardmandBjoern)
    1.0
    2019-07-02
  • Værelser med udsigt til Gudenåen og søerne. (Carsten R)
    4.0
    2018-11-09
  • Vælg et værelse med søudsigt - den er formidabel. (S_Hvass)
    4.0
    2018-10-21
  • Værelser mod Gudenåen ligger så de der skal til/fra caféerne går forbi - vi havde dog ingen støjproblemer men en smuk udsigt. (Nubus)
    5.0
    2018-04-29
  • Værelse 113, god udsigt (martinhB210CE)
    5.0
    2018-02-04

Seneste anmeldelser fra rejsende

  • "Skønne omgivelser"

    • Anmeldt: 2019-02-10
    • Rejsetype: Par
  • Syntes det er fantastisk når gamle fabriksbygninger med historiebevares og anvendes til gode formål. Det giver charme og hygge.Mange gamle bygninger har ofte en unik placering.Et andet godt eksempel er Skagen bryghus.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson Blu Ho... P, Gæsteansvarlig hos Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg, svarede på denne anmeldelse 2019-02-11
    • Kære Tour15368787993 Vi takker mange gange for besøget, og din anmeldelse. Det glæder os, at du har haft et dejligt ophold og nydt de omgivelser hotellet tilbyder. Vi håber at kunne byde velkommen på hotellet igen en anden gang. Venlig hilsen Radisson Blu Hotel Silkeborg

  • "Super weekend ophold"

    • Anmeldt: 2019-01-06
    • Rejsetype: Par
  • Perfekt sted at stresse af. Stille og rolig område, og alligevel tæt på forretningsliv og kulturel oplevelser. Lækkert mad både til morgen buffet, og super aftensmad i Michael D. Klar på at vende tilbage igen

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • Radisson Blu Ho... P, Gæsteansvarlig hos Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg, svarede på denne anmeldelse 2019-01-08
    • Kære GoPlaces56387538646 Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at beliggenheden og Silkeborg by har tiltalt dig og at du har nydt restaurantbesøgene både til morgen og til aften. Vi håber på at kunne byde velkommen tilbage i nær fremtid. Venlig hilsen Radisson Blu Hotel Silkeborg

  • "Suveræn oplevelse"

    • Anmeldt: 2018-12-07
    • Rejsetype: Par
  • Det var en suveræn god oplevelse fra indtjekning til udtjekning. Personalet var søde og opmærksomme. Dejligt værelse. God seng. Lækker morgenmad. Perfekt placering med udsigt til sø og 50 m til centrum

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson Blu Ho... P, Gæsteansvarlig hos Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg, svarede på denne anmeldelse 2018-12-07
    • Kære Jette A Vi takker mange gange for besøget, og din anmeldelse. Det glæder os at høre at i har haft en suveræn oplevelse hos os. Vi håber at kunne byde velkommen på hotellet igen en anden gang. I ønskes en glædelig jul og et godt nytår. Venlig hilsen Radisson Blu Hotel Silkeborg

  • "Fremragende hotel!"

    • Anmeldt: 2018-11-26
    • Rejsetype: Familie
  • Skal du besøge Silkeborg? Så bo på Radisson, Papirfabrikken! Høj kvalitet, god service og skøn beliggenhed! Lige fra betjeningen i receptionen til tjenerne i restauranten var alt i top.Mine bedste anbefalinger herfra efter en skøn weekend, I gjorde bedre <3

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson Blu Ho... P, Gæsteansvarlig hos Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg, svarede på denne anmeldelse 2018-11-26
    • Kære Odyssey09646879246 Tusind tak for denne flotte anmeldelse og de meget rosende ord. Vi er glade for at du har nydt opholdet hos os. Vi ser frem til at byde velkommen tilbage i nær fremtid og ønsker dig og dine nærmeste en god jul og et godt nytår. Venlig hilsen Radisson Blu Hotel Silkeborg

  • "Flot hotel"

    • Anmeldt: 2018-11-04
    • Rejsetype: Par
  • Vi har en meget positivt oplevelse af hotellet, dejligt værelse, lidt malurt der var meget varmt på værelset. Der var alt på vores værelse, som vi havde brug for. Flink personale der vejleder hvis,vimhar behov for det. Super udsigt fra værelset, morgenmaden hold da op, alt hvad hjertet begærer.Tæt på byen gå afstand til alt.Der er dog ikke mange p pladser til rådighed og lidt dårlig skiltning/oplysning,om hvilke muligheder der så er.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson Blu Ho... P, Gæsteansvarlig hos Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg, svarede på denne anmeldelse 2018-11-05
    • Kære Climber21295807074 Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre om din positive oplevelse omkring vores faciliteter og personale. I forhold til parkering kan vi oplyse at der er ved at blive bygget et parkeringshus bad ved hotellet, som skal stå klart ultimo 2018. Vi håber på at kunne byde velkommen igen i nær fremtid. Venlig hilsen Radisson Blu Hotel Silkeborg

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelser er subjektive holdninger fra individuelle rejsende og ikke fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC