TripAdvisor-vurdering fra rejsende

tripadvisor rating 3.5 877 anmeldelser
Ligger nr. 49 af 107 hoteller i Oslo

Vurdering fra rejsende

Fremragende
216
Meget godt
370
Gennemsnitligt
184
Dårligt
69
Forfærdeligt
38

Type rejsende

Business
353
Couples
198
Solo travel
53
Family
148
Friends getaway
70

Opsummering af vurderinger

Location
4.0
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Råd fra rejsende, så du kan vælge det rigtige værelse

  • Ask for a room overlooking the river area. (debchan2015)
    3.0
    2022-06-26
  • Easily accessed by metro from Oslo center. (Epihany5150)
    5.0
    2022-06-23
  • pick a different hotel (pbo251)
    1.0
    2021-07-26
  • Business rooms are very wide (Andrea P)
    5.0
    2019-10-25
  • Garden facing rooms are great (VeeraPrasad)
    5.0
    2019-07-16

Anmeldelser fra rejsende

  • "Dejligt hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2015-06-02
    • Rejsetype: Par
  • Dejligt hotel med en panorama udsigt til Holmenkollen, især om aften, var der en fantastisk udsigt. Pænt værelse og venligt personale.. Morgenkompleen var overdådig og lækker...lidt dyrt, men engang imellem må man godt forkæle sig selv..

    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Runa Emilie D, Sales Manager hos Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarede på denne anmeldelse 2015-06-20
    • Kjære Lonrik, Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen fra ditt opphold på Radisson Blu Hotel Nydalen. Dette setter vi stor pris på! Vi er svært glade for å høre om dine positive erfaringer fra vårt hotell. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake igjen! Med vennlig hilsen Runa Dahl Sales manager

  • "Renoveret og fint"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Anmeldt: 2016-04-03
    • Rejsetype: Familie
  • Når vi ankom fik vi en varm velkomst fra receptionen og et værelse med udsigt over Akerelven. Fantastisk med det brusende vand. Hotellet er delvist renoveret for nylig og fremstår meget pænt både i reception, restaurant og værelser. Fin morgenmad. Parkering var lidt dyr, men svarede til prisen andre steder. Beliggenheden er fortrinlig med T-banen i kælderen. Og med udvidelsen af linjerne nu, er der rigtig gode muligheder for at komme alle steder rundt i centrum af Oslo på kort tid. Fint hotel og venligt personale. Kan anbefales for en weekend i Oslo til en rimelig pris lige udenfor centrum.

    • Kristine T, General Manager hos Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarede på denne anmeldelse 2016-04-26
    • Kjære gjest, Tusen takk for den positive tilbakemeldingen fra oppholdet ditt hos oss! Det setter vi stor pris på. Hyggelig å høre at du var fornøyd med hotellet og hva det kan tilby. Vi håper å se deg snart igjen som gjest hos oss, velkommen tilbake! Med vennlig hilsen, Kristine Tonning General Manager

  • "Kitsch værelse i by og natur på en gang"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Anmeldt: 2014-06-10
    • Rejsetype: Rejse med vennerne
  • Et godt hotel med gode faciliteter og lige ved stien, der fører op til Mariendalvandet, dvs. tæt på natur men stadig i byen. Morgenmaden kunne være mere inspirerende, men personalet er godt og imødekommende, og der er plads til egne behov.

    • 4.0
      Værelser
    • 3.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 4.0
      Service
    • Runa Emilie D, Sales Manager hos Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarede på denne anmeldelse 2014-07-21
    • Kjære Gudik, Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding fra ditt opphold her på Radisson Blu Hotel Nydalen! Det er veldig hyggelig å høre at du satte pris på hotellets fasiliteter, personalet og vår unike beliggenhet nær naturen, men samtidig sentrumsnært. Jeg bringer din kommentar om frokosten videre til vår Food and beverage- avdeling. Jeg håper vi får gleden av å ha deg som gjest på hotellet igjen ved ditt neste besøk i Oslo! Med vennlig hilsen, Runa

  • "Ok"

  • tripadvisor rating 3.0
    • Anmeldt: 2015-02-16
    • Rejsetype:
  • Havde bestilt et familieværelse til 2 voksne og 2 børn. Bliver ringet op dagen før, hvor vi oplyses om at det koster yderligere 2x200 NOK for opredning til børn. Der er ingen p-plads til hotellet, og vi betalte derfor 240 NOK for st parkere fra 18,00 til 08,00. Alt i alt omkostninger, der gjorde overnatningen alt for dyr sammenlignet med den udbudte standard.

    • 3.0
      Værelser
    • 1.0
      Værdi
    • 2.0
      Sted
    • 4.0
      Renlighed
    • 3.0
      Service
    • Runa Emilie D, Sales Manager hos Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarede på denne anmeldelse 2015-02-26
    • Kjære Ramolus, Takk for din tilbakemelding! Beklager så mye hvis det ikke kom tydelig frem da du booket rommet at det koster 200 kr. for en person i ekstraseng. Dette skal imidlertid stå informasjon om på hotellets egen hjemmeside, Booking.com, Expedia og Hotels.com. Vi vil ta en gjennomgang av de andre bookingkanalene også, slik at vi får sikret at denne informasjonen ligger beskrevet. Jeg håper på tross av dette, at vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake som gjest hos oss ved ditt neste Oslo besøk! Med vennlig hilsen Runa Emilie Dahl Sales Manager

  • "Dejligt hotel med god service"

  • tripadvisor rating 3.0
    • Anmeldt: 2014-07-14
    • Rejsetype: Forretning
  • Radisson Nydalen ligger i et nyt kvarter i udkanten af Oslo og er ikke velegnet som turist. man jeg var på forretningsrejse, og skulle til en virksomhed lige i nærheden. Kom ved 22-tiden og blev checket ind af Helene, der også chechede mig ud næste morgen. Fik værelse på øverste etage med fin udsigt. Standarden er lavere end på de mange andre Radisson-hoteller jeg har boet på - fx er der dispenser til sæbe og shampoo i stedet for rigtige toiletartikler. Morgemad er heller ikke så omfattende som fx i Berlin og Bruxelles. Men alt i alt er det helt OK - der var sommerrabat, hvilket gjorde prisen attraktiv.

    • 4.0
      Værelser
    • 4.0
      Renlighed
    • 4.0
      Service
    • Runa Emilie D, Sales Manager hos Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarede på denne anmeldelse 2014-07-28
    • Kjære Gjest, Takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding fra ditt opphold her på Radisson Blu Hotel Nydalen! Det er beklagelig at det ikke fantes baderomsartikler på ditt rom. Vår hyggelige betjening er alltid behjelpelige dersom noe skulle mangle på rommet ditt, så skulle dette mot formodning skje, så kan jeg anbefale å ta kontakt med vår resepsjon. Dine tilbakemeldinger er verdifulle for oss, og vi tar dine kommentarer med i vårt forbedringsarbeid. Velkommen tilbake ved en annen anledning! Med vennlig hilsen, Runa Emilie Dahl

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelser er subjektive holdninger fra individuelle rejsende og ikke fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC