TripAdvisor-vurdering fra rejsende

817 anmeldelser
Ligger nr. 50 af 109 hoteller i Oslo

Type rejsende

Fremragende
193
Meget godt
355
Gennemsnitligt
180
Dårligt
60
Forfærdeligt
29

Vurdering fra rejsende

Forretning
333
Par
186
Solorejse
51
Familie
139
Rejse med vennerne
66

Opsummering af vurderinger

Sted
4.0
Søvnkvalitet
4.0
Værelser
4.0
Service
4.0
Værdi
4.0
Renlighed
4.0

Råd fra rejsende, så du kan vælge det rigtige værelse

  • 13 etage, var turen med elevatoren op umagen værd (Lonrik)
    5.0
    2015-06-02

Seneste anmeldelser fra rejsende

  • "Kitsch værelse i by og natur på en gang"

    • Anmeldt: 2014-06-10
    • Rejsetype: Rejse med vennerne
  • Et godt hotel med gode faciliteter og lige ved stien, der fører op til Mariendalvandet, dvs. tæt på natur men stadig i byen. Morgenmaden kunne være mere inspirerende, men personalet er godt og imødekommende, og der er plads til egne behov.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Runa Emilie D, Sales Manager hos Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarede på denne anmeldelse 2014-07-21
    • Kjære Gudik, Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding fra ditt opphold her på Radisson Blu Hotel Nydalen! Det er veldig hyggelig å høre at du satte pris på hotellets fasiliteter, personalet og vår unike beliggenhet nær naturen, men samtidig sentrumsnært. Jeg bringer din kommentar om frokosten videre til vår Food and beverage- avdeling. Jeg håper vi får gleden av å ha deg som gjest på hotellet igjen ved ditt neste besøk i Oslo! Med vennlig hilsen, Runa

  • "Fantastisk ophold"

    • Anmeldt: 2016-06-16
    • Rejsetype: Par
  • Dette hotell er altid fantastisk at besøge. Altid rent og dejligt værelse, dejligt : Det er en ok bar, og en dejlig restaurant. Valuta for pengene. Jeg altid vælge dette hotel, og vil anbefale det. PS, det er ikke i gåafstand til Oslo Sentrum

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Kristine T, General Manager hos Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarede på denne anmeldelse 2016-06-22
    • Dear Tommy, Thank you for reaching out and sharing your experience from your stay with us. I am happy to hear that you are so satisfied with our hotel. Hope to see you again in the future, welcome back! Kind regards, Kristine Tonning General Manager

  • "Meget rart hotel"

    • Anmeldt: 2014-08-03
    • Rejsetype: Familie
  • Alt var fantastisk ved hotellet. Dejlig vandresti lige bag hotellet. Ikke særlig tæt på centrum, men metro station lige foran hotellet. Der er et supermarked lige nedenfor hotellet, som var meget praktisk. Personalet super venlige. Morgenmaden især godt og de gjorde ikke betaling for at pakke en frokost, da de fleste hoteller gør.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Runa Emilie D, Sales Manager hos Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarede på denne anmeldelse 2014-08-13
    • Dear Michael, Thank you so much for taking time to post a review of your recent stay with us. We are so pleased you had a great stay and really hope to see you again in the near future! Kind regards, Runa

  • "Fantastisk ophold"

    • Anmeldt: 2014-06-16
    • Rejsetype: Forretning
  • Jeg nød mit ophold på dette hotel. Når man besøger virksomheder i Nydalen område, dette hotel er meget bekvemt beliggende i centrum af business-området og meget tæt på metroen, for nem transport til hovedbanegården og videre til lufthavnen. Lufthavn busser er også forbi tæt på. Hotellet er rent, effektiv og har en god morgenbuffet. Check-ud-linjer kan til tider være lang tid, men de har forbedret deres effektivitet og det var ikke et stort problem når jeg var i en fart (som altid) til at tage afsted om morgenen.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Runa Emilie D, Sales Manager hos Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarede på denne anmeldelse 2014-06-26
    • Dear Bengt, Thank you for your positive feedback from your stay at Radisson Blu Hotel Nydalen! The hotel's unique location in the heart of the business district in Nydalen, is one of the main reasons that many of our guests choose to stay here. I hope that you will visit us at the Radisson Blu in Nydalen again on your next trip to Oslo! Kind regards, Runa

  • "Fantastisk hotel uden for centrum"

    • Anmeldt: 2014-06-11
    • Rejsetype: Par
  • Virkelig dejligt hotel beliggende langs floden. Det er et godt 45 minutters gang til byens centrum, men der er gode transportmuligheder alternativer. Fantastisk morgenmadsbuffet, gratis internet og hyggelige værelser med engelske kanaler.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Runa Emilie D, Sales Manager hos Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarede på denne anmeldelse 2014-06-24
    • Dear Marie-Sophie, Thank you for your kind feedback about the Radisson Blu Hotel Nydalen, I am glad that you enjoyed the room you stayed in, and the breakfast buffet! I hope that we can have the pleasure of welcoming you to the hotel again in the future! Kind regards, Runa

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelser er subjektive holdninger fra individuelle rejsende og ikke fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC