TripAdvisor-vurdering fra rejsende

1506 anmeldelser
Ligger nr. 14 af 38 hoteller i Malmø
"Certificate of Excellence 2020" Certificate of Excellence 2020

Type rejsende

Fremragende
606
Meget godt
654
Gennemsnitligt
184
Dårligt
40
Forfærdeligt
22

Vurdering fra rejsende

Forretning
475
Par
474
Solorejse
57
Familie
318
Rejse med vennerne
117

Opsummering af vurderinger

Sted
4.5
Søvnkvalitet
4.5
Værelser
4.5
Service
4.5
Værdi
4.0
Renlighed
4.5

Råd fra rejsende, så du kan vælge det rigtige værelse

  • Buisniss Class er godt (majbritw2016)
    4.0
    2018-01-25
  • Fik badekar da vi spurgte efter det uden ekstra pris 👍😃 (Helleogjan)
    4.0
    2016-03-24
  • Vælg et andet hotel end Radisson Blu Malmö (Lars T)
    3.0
    2015-07-24
  • Gratis isterningsmaskine og ingen støj fra gaden. (Lindegaard83)
    5.0
    2015-07-23
  • Alle værelser er store. Udsigt fra de øverste værelser. (lalishen)
    5.0
    2015-07-02

Seneste anmeldelser fra rejsende

  • "Value for money"

    • Anmeldt: 2018-04-02
    • Rejsetype: Familie
  • Stort værelse og 2 ekstrasenge til vores børn til billig pris. God service og central beliggenhed. Venligt personale og fornuftig morgenmadsbuffet med passende udvalg. Bacon var dog ikke sprød og blødkogte æg var halvrå.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Ivan O, Guest Relations Manager hos Radisson Blu Hotel, Malmo, svarede på denne anmeldelse 2018-04-09
    • Hello Thank you for taking the time to write a review. Happy to hear that you had a nice stay with us. I have forwarded your review to the responsible department. Regarding the breakfast. Hope to see you again soon. Have a nice day. Best Regards Ivan Obradovic Guest Relations Manager

  • "Afslapning og overnatning midt i ugen"

    • Anmeldt: 2017-11-27
    • Rejsetype: Par
  • I forbindelse med en flytning valgte vi at overnatte midt i ugen for at slappe af midt i stressen. Det var en super god beslutning idet vi fik en hoteloplevelse udover det sædvanlige. I vores karriere har vi overnattet på et utal antal hoteller worldwide, men dette er top 3 bedste nogensinde! Virkelig behagelige og rummelige værelser med skønt badeværelse og dejlig seng og sengetøj. Kan varmt anbefales.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Nicholina B, Front Office Manager hos Radisson Blu Hotel, Malmo, svarede på denne anmeldelse 2017-12-20
    • Stort tack för att ni valde att bo på Radisson Blu i Malmö, och stort tack för din fantastiska feedback och vänliga ord om vårt hotell. Vi blir lika glada varje gång vi får så fin uppskattning som den du ger och när gäster är så nöjda med oss! Önskar er varmt välkomna tillbaka. Med vänliga hälsningar, Nicholina Björkstrand, Front Office Manager, Radisson Blu Hotel, Malmö

  • "Her skal du bo i Malmø"

    • Anmeldt: 2016-07-26
    • Rejsetype: Par
  • Der er et specielt meget kundevenligt miljø på Radisson i Malmø. Værelserne er meget store og du får meget kvalitet for prisen. Morgenmaden er meget god og varieret, herunder er restauranten meget hyggelig. Hotellet er tæt på byens centrum. Du kan gå til det meste. Hotellet fungerer optimalt både til familie, ferie, -og meget velegnet til forretning og konference. Personalet virker særdeles veluddannet.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Sonja_Dive-Dahl, Hotelldirektör hos Radisson Blu Hotel, Malmo, svarede på denne anmeldelse 2016-07-28
    • Hej Axel, Stort tack för att du valde att bo på Radisson Blu i Malmö återigen och stort tack för din fantastiska feedback, fina betyg och vänliga ord. Vi blir lika glada varje gång vi får så fin uppskattning som den du ger och när gäster är så nöjda med oss. Varmt välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Sonja Dive-Dahl, VD på Radisson Blu Hotel, Malmö

  • "Store værelser"

    • Anmeldt: 2016-02-29
    • Rejsetype: Par
  • Store værelser, enestående servicepersonale, roligt beliggende, lækker morgenmad, gode senge, rent og lyst. Et af de bedste hoteller i Malmö, butikscenter under hotellet, centralt liggende og gode parkeringsforhold (mod betaling)

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Sonja_Dive-Dahl, Hotelldirektör hos Radisson Blu Hotel, Malmo, svarede på denne anmeldelse 2016-03-07
    • Hej Kim, Tack för att du valde att bo på Radisson Blu i Malmö och stort tack för din trevliga feedback och vänliga ord om vårt hotell. Det glädjer oss mycket att läsa att ni tycker att vi är en av de bästa hotell i Malmö. Varmt välkomna tillbaka! Med vänliga hälsningar, Sonja Divé-Dahl, General Manager

  • "Dejligt hotel i Malmø"

    • Anmeldt: 2015-11-23
    • Rejsetype: Par
  • Fantastisk god service, store lækre værelser og god beliggenhed, tæt på alt ting. Morgenmad var ok, kunne dog ønske lidt bedre kaffe. Gode parkeringsmuligheder i garage. God restaurant, dog lidt dyrt. Hurtig ind- og udcheckning

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Daniel_Twerenbold, Hotelldirektör hos Radisson Blu Hotel, Malmo, svarede på denne anmeldelse 2015-11-27
    • Hej Mogens, Stort tack för att ni valde att bo på Radisson Blu Hotel Malmö och för er vänliga återkoppling från er vistelse. Det är alltid roligt att läsa när gäster är nöjda och vi hoppas att ni återvänder till oss nästa gång ni planerar att besöka Malmö. Välkomna tillbaka, Daniel Twerenbold, General Manager

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelser er subjektive holdninger fra individuelle rejsende og ikke fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC