TripAdvisor-vurdering fra rejsende

tripadvisor rating 4.0 1680 anmeldelser
Ligger nr. 22 af 39 hoteller i Malmo

Vurdering fra rejsende

Fremragende
669
Meget godt
689
Gennemsnitligt
220
Dårligt
62
Forfærdeligt
40

Type rejsende

Business
499
Couples
524
Solo travel
63
Family
372
Friends getaway
130

Opsummering af vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Råd fra rejsende, så du kan vælge det rigtige værelse

  • Don't expect you will get the room you paid for. (jakobherohansen)
    1.0
    2022-05-20
  • Avoid this hotel (Lordhuggins)
    2.0
    2022-05-10
  • Bus stop directly in front of the hotel. Mall ans hopping opportunities just next to the hotel. (449christophs)
    4.0
    2022-01-12
  • Avoid this hotel, you have a lot better hotels in Malmo (Venture07355210164)
    1.0
    2021-12-03
  • Parking House is called Caroli. Dont take Petri it has a lot of bad and dangerous reviews. (Mireee89)
    3.0
    2021-10-24

Anmeldelser fra rejsende

  • "rigtig godt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-04-19
    • Rejsetype: Rejse med vennerne
  • rigtig godt hotel, ligger rigtig godt med hensyn til lille torget og stor torget. og gå afstand til mange seværdigheder og spise steder. Rigtig godt værelse men kunne godt ha lidt flere tv programmer, evt, mulighed for leje en film eller viasat tv

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
  • "SUPER HOTEL"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2021-10-27
    • Rejsetype: Familie
  • Super service min datter og jeg havde en fantastisk weekend. Personalet var søde og rare. Vi sov i et fantastisk stort værelse og vi var fan af man kunne streamer fra sin egen tlf. Morgenmaden var en stor succes og Carina venligt

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Radisson Blu, Guest Services / Front Office hos Radisson Blu Hotel, Malmo, svarede på denne anmeldelse 2021-11-01
    • Dear Guest, Thank you so much for taking the time to provide such kind feedback of your recent stay with us at Radisson Blu Hotel in Malmö. I am delighted to hear that you enjoyed your stay and your kind words are truly appreciated by all of us. We hope to welcome you back soon! Sincerely, Manal- Front Desk, Radisson Blu Hotel, Malmö.

  • "Dejligt ophold"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2021-10-24
    • Rejsetype: Familie
  • Endnu engang var min familien på miniferie på Radisson. Som hver gang var det en super oplevelse med dejligt stort værelse, fin service og meget god morgenmad. Billig parkering Vi kommer helt sikkert igen!

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Radisson Blu, Guest Services / Front Office hos Radisson Blu Hotel, Malmo, svarede på denne anmeldelse 2021-10-24
    • Dear Marianne, Thank you so much for taking the time to provide such kind feedback of your recent stay with us at Radisson Blu Hotel in Malmö. I am delighted to hear that you enjoyed your stay and your kind words are truly appreciated by all of us. We are already looking forward for your next visit! Sincerely, Manal- Front Desk, Radisson Blu Hotel, Malmö.

  • "Store lækre værelser til billige penge"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2021-08-16
    • Rejsetype:
  • jeg havde egentlig ikke de store forventninger til hotellet. Det ser lidt spøjst ud udefra, og ligger lidt væk fra centrum. Men hold da nu op nogle store værelser! Vi havde valgt superior værelser, og det kunne for en gang skyld betale sig. Endvidere stort TV, hvor casting fra min mobil fungerede 100% frokosten er som forventeligt, og helt udmærket kaffe. Fin lobby bar med ok udvalg af øl. Hotellet får 5, set ud fra en meget billig pris.

    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Radisson Blu, Guest Services / Front Office hos Radisson Blu Hotel, Malmo, svarede på denne anmeldelse 2021-08-23
    • Dear Guest, Thank you so much for taking the time to provide such kind feedback of your recent stay with us at Radisson Blu Hotel in Malmö. I am delighted to hear that you enjoyed your stay and your kind words are truly appreciated by all of us. We hope to welcome you back soon! Sincerely, Manal- Front Desk, Radisson Blu Hotel, Malmö.

  • "Venlig modtagelse"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2021-07-11
    • Rejsetype: Familie
  • Meget venlig modtagelse af sød personale. God stemning i lobbyen. Dejlig stort værelse, dejlige senge. Alt i alt en rigtig god oplevelse, vi kommer gerne igen. Malmø er en smuk by, god offentlig trafik.

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Renlighed
    • Radisson Blu, Guest Services / Front Office hos Radisson Blu Hotel, Malmo, svarede på denne anmeldelse 2021-07-12
    • Dear Guest, Thank you so much for taking the time to provide such kind feedback of your recent stay with us at Radisson Blu Hotel in Malmö. I am delighted to hear that you enjoyed your stay and your kind words are truly appreciated by all of us. We hope to welcome you back soon! Sincerely, Manal- Front Desk, Radisson Blu Hotel, Malmö.

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelser er subjektive holdninger fra individuelle rejsende og ikke fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC