TripAdvisor-vurdering fra rejsende

1270 anmeldelser
Ligger nr. 66 af 336 hoteller i Hamborg
GreenLeader Silver Certificate of Excellence 2020

Type rejsende

Fremragende
604
Meget godt
496
Gennemsnitligt
115
Dårligt
30
Forfærdeligt
25

Vurdering fra rejsende

Forretning
607
Par
306
Solorejse
123
Familie
142
Rejse med vennerne
47

Opsummering af vurderinger

Sted
4.5
Søvnkvalitet
4.5
Værelser
4.5
Service
4.5
Værdi
4.0
Renlighed
4.5

Råd fra rejsende, så du kan vælge det rigtige værelse

  • bed om "connecting rooms " hvis I rejser med store børn eller flere sammen. (mach66)
    5.0
    2016-09-13
  • Ingen forskel på værelserne (Kent C)
    4.0
    2016-07-26
  • Man skal være hurtig ude med booking på hotellet (745skeem)
    5.0
    2016-06-13
  • Få et værelse ud imod lufthavnen, der er ikke så mange fly om natten, til den anden side er der en lille motorvej. (MSP0409)
    4.0
    2013-03-04

Seneste anmeldelser fra rejsende

  • "Praktisk, pænt og perfekt"

    • Anmeldt: 2018-10-22
    • Rejsetype: Familie
  • God beliggenhed hvis man skal med flyet, hente passagerer, eller hvis man ønsker en storbyferie, hvor man vil undgå trafikken i centrum. S-toget går direkte udenfor hotellet ind til centrum - f.eks. Europa-passage. Fantastisk morgenmad! Alt godt!

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RadissonBlu H, Guest Relations Manager hos Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport, svarede på denne anmeldelse 2018-10-28
    • Kære gæst, Tak for din fremragende anmeldelse. Dine personlige kommentarer er meget gavnlige for andre Tripadvisor besøgende. Vi er virkelig glade for at vi kunne overskride dine forventninger og værdsætte nærheden af vores faciliteter. Vi glæder os til at byde dig velkommen til Hamburg i den nærmeste fremtid! Med venlig hilsen, Michelle Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport Team

  • "Fungerer ved meget tidlig flyafgang"

    • Anmeldt: 2015-10-04
    • Rejsetype: Solorejse
  • Skal vælges grundet beliggenhed. For har man en tidlig afgang fra HAM, så er den virkeligt til hjælp. Brugte selv park 'n' fly tilbudet, vær dog opmærksom på at det er maks 9 dage du/i kan parkere i. Kender ikke tarif for efterfølgene, men går udfra at standard parkering gælder.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • HolgerHerrmann, General Manager hos Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport, svarede på denne anmeldelse 2015-10-05
    • Dear guest, thank you for your positive feedback and for scoring our property with 5 stars. We are happy to read that you enjoyed your stay and we are looking forward to welcoming you soon again in Hamburg. Best regards from Hamburg Airport, Your Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport Team

  • "Airport Hotel i Hamborg"

    • Anmeldt: 2018-10-03
    • Rejsetype: Familie
  • Fremragende til tidlig morgen flyvning - gå på tværs af gaden til terminal. Værelse udmærket udpeget - ønske de ville have haft instruktioner til kaffemaskine i værelset - ikke bekendt med det mærke og teknisk udfordret, jeg var nødt til at savne på min kop kaffe til min 4: 30 AM checkout.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RadissonBlu H, Guest Relations Manager hos Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport, svarede på denne anmeldelse 2018-10-07
    • Dear Anita, Thank you very much for your feedback and taking time out of your busy schedule. We are happy to hear you enjoyed the convenience of our hotel and appointment of our rooms! I, am not sure if you raised the issue of the missing instruction manual at checkout, however, I will bring the topic up again with my colleagues. We do offer coffee/tea services in the lobby to go which you can avail upon during your next visit with us! Kind regards, Michelle, Radisson Blu Hotel, Hamburg

  • "Fremragende business hotel"

    • Anmeldt: 2016-08-31
    • Rejsetype: Forretning
  • Hyppige rejsende til Hamburg, det er min mest brugt hotel. Det er meget rene og komfortable med en høj standard af værelser og faciliteter. Høfligt og venligt personale. Gratis trådløs højhastigheds-og et fornuftigt at bruge fitnesscenter. Det er også praktisk for en taxi eller offentlig transport til byens centrum.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RadissonBlu H, E-Commerce & Marketing Coordinator hos Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport, svarede på denne anmeldelse 2016-09-07
    • Dear Rup, Thank you very much for being such a faithful guest! We are so happy, you enjoy your stays with us. See you soon! Your Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport Team

  • "Bo på Radisson Blu Hamburg Lufthavn"

    • Anmeldt: 2014-12-14
    • Rejsetype: Forretning
  • Endnu en gang jeg havde booket et værelse på Radisson Blu overfor terminal. Jeg kan anbefale dette hotel til alle jer, der har brug for et hotelværelse, tæt på lufthavnen. Dette hotel er fremragende. Venligt og imødekommende personale. Værelserne er virkelig stille. Du kan ikke høre nogen flyene kommer eller afgang. Restauranten servs fremragende mad, og det viser også, fordi det er altid overfyldt. Også folk, der ikke bor på hotellet er kommet for at spise. Indtil nu har jeg aldrig været skuffet endnu:)

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • HolgerHerrmann, Manager hos Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport, svarede på denne anmeldelse 2014-12-17
    • Dear RaijaSL, We just want to say thank you: for having been our guest in Hamburg again and for writing such a kind review. It would be a pleasure to be your host again in a not too distant future! Best regards and all the best for 2015, The Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport Team

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelser er subjektive holdninger fra individuelle rejsende og ikke fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC