TripAdvisor-vurdering fra rejsende

tripadvisor rating 4.0 1455 anmeldelser
Ligger nr. 65 af 350 hoteller i Hamburg
GreenLeader Silver Travelers Choice 2022

Vurdering fra rejsende

Fremragende
692
Meget godt
546
Gennemsnitligt
139
Dårligt
44
Forfærdeligt
34

Type rejsende

Business
657
Couples
357
Solo travel
134
Family
174
Friends getaway
56

Opsummering af vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Råd fra rejsende, så du kan vælge det rigtige værelse

  • book early to try to get a low price (Traveler_Follower)
    4.0
    2022-06-24
  • we had a room "inside" the ring. Nice and quiet. (bodnib)
    5.0
    2022-05-27
  • Ok for one night I guess, but anymore than that. Avoid (John H)
    3.0
    2022-03-05
  • Prepare to wait for the service. (madyska)
    2.0
    2021-12-16
  • Do NOT pay extra to see the airport. The terminal building is not at all beautiful. 🤣 (tedwalter)
    2.0
    2021-09-12

Anmeldelser fra rejsende

  • "Overnatning i forbindelse med tidlig flyafgang"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2021-09-22
    • Rejsetype: Rejse med vennerne
  • Godt hotel med fin placering i forhold til lufthavnen. God atmosfære i lobbyen hvilket blev forstærket af et bord med forfriskninger og sødt så man lige kunne få slukket den værste tørst. Meget fine værelser uden støj overhovedet.

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Conrad Geske, Geschäftsführer hos Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport, svarede på denne anmeldelse 2021-09-23
    • Dear guest, Thanks for leaving us with such a pleasant review. We are delighted that your experience in our hotel was very much appreciated by you and my team will undoubtedly be thrilled to read what you have written. We place our priority on customer service and satisfaction, and your review reaffirms the hard work we put in every day. So thank you very much for your kind thoughts and we are looking forward to seeing you again. With best regards, Conrad Geske General Manager

  • "Perfekt!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2021-08-14
    • Rejsetype: Rejse med vennerne
  • Jeg skulle videre fra Hamborg dagen efter, og det tog 30sekunder at komme til lufthavnen. Værelset var rent, flot, god beliggenhed og udsigt. Ærgeligt vi ikke var det længere, men vender klart tilbage!

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Conrad Geske, Geschäftsführer hos Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport, svarede på denne anmeldelse 2021-08-16
    • Dear guest, thanks for leaving us such a wonderful review. We are thrilled that you loved your experience; our staff will definitely be happy to read what you wrote. We put customer experience and satisfaction is our priority, and your review reaffirms the hard work we put in every day. So thanks for your kind words and we look forward to seeing you again. With kind regards, Conrad Geske General Manager

  • "Skønt sted"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2020-02-09
    • Rejsetype: Familie
  • Dejligt når vi flyver fra Hamborg Lufthavn, så er ferien i gang. Lækker morgenmad og generelt god service. Personalet er altid høflige og hjælpsomme. Parkering let og bekvemt. Kan varmt anbefales, det er ikke sidste gang vi er der.

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • HamAirport, Manager hos Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport, svarede på denne anmeldelse 2020-04-24
    • Dear guest, thanks for leaving us such a wonderful review. We are thrilled that you loved your experience; our staff will definitely be happy to read what you wrote. We put customer experience and satisfaction as our priority, and your review reaffirms the hard work we put in every day. So thanks for your kind words and we look forward to seeing you again. With kind regards, Conrad Geske General Manager

  • "Super fint til prisen"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2020-01-02
    • Rejsetype: Par
  • Rigtig dejligt hotel. Super centralt i forhold til tog og fly. Hotel og værelser i top. Meget venlig og serviceminded betjening Parkering foregår desværre til lufthavnspriser, hvilket er alt for dyrt.

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 3.0
      Søvnkvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 4.0
      Service
    • HamAirport, Manager hos Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport, svarede på denne anmeldelse 2020-04-24
    • Dear guest, thanks for leaving us such a wonderful review. We are thrilled that you loved your experience; our staff will definitely be happy to read what you wrote. We put customer experience and satisfaction as our priority, and your review reaffirms the hard work we put in every day. So thanks for your kind words and we look forward to seeing you again. With kind regards, Conrad Geske General Manager

  • "Fantastisk hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2019-09-23
    • Rejsetype: Familie
  • Rent og roligt hotel, god service og morgenmad. Værelset var rummeligt og havde en dejlig stor seng. God og venlig service fra receptionen. Beliggenheden er perfekt i forhold til lufthavnen og til begivenheder i det nordlige Hamborg

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Renlighed
    • Conrad Geske, Geschäftsführer hos Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport, svarede på denne anmeldelse 2020-09-15
    • Sehr geehrter Gast, vielen Dank dass Sie sich die Zeit genommen haben Ihre Erfahrungen bei uns zu teilen. Es freut mich sehr, dass Sie Ihren Aufenthalt bei uns genießen konnten. Wir vom Radisson Blu Hamburg Airport freuen uns schon Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Mit freundlichen Grüßen, Conrad Geske General Manager

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelser er subjektive holdninger fra individuelle rejsende og ikke fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC