TripAdvisor-vurdering fra rejsende

tripadvisor rating 4.0 2972 anmeldelser
Ligger nr. 23 af 54 hoteller i Bergen

Vurdering fra rejsende

Fremragende
932
Meget godt
1253
Gennemsnitligt
510
Dårligt
183
Forfærdeligt
94

Type rejsende

Business
619
Couples
1116
Solo travel
167
Family
560
Friends getaway
273

Opsummering af vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Råd fra rejsende, så du kan vælge det rigtige værelse

  • Stay someplace else (travelgrrl09)
    2.0
    2022-05-10
  • Take Flybussen from Bergen airport. Bus stops just outside. (elninomagico)
    5.0
    2021-11-30
  • The level of comfort at this hotel along with location - you'd expect to pay a load more ! (P7270ZVcarolinee)
    5.0
    2021-10-06
  • Choose another hotell (TomH73-NOR)
    2.0
    2021-07-26
  • Stay away from this hotel (kjellj68)
    1.0
    2020-12-26

Anmeldelser fra rejsende

  • "Moderne hotel med fremragende beliggenhed"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2021-08-13
    • Rejsetype: Par
  • Hotellets beliggenhed er helt i top. Lige bag, og en del af, de Unesco belønnede gamle huse på Bryggen. I gå afstand til det meste. Hotellet er opført i samme stil som de gamle huse. Meget smagfuldt integreret.

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 3.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
  • "Meget fint hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2019-12-31
    • Rejsetype: Par
  • Perfekt beliggenhed. I centrum og dermed tæt på alt. Meget nemt at nå fra lufthavnen. Venligt personale og stor morgenmadsbuffet. Vi vil helt klart anbefale dette dejlige hotel til andre og vælge det igen.

    • 4.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • RadissonBluRoyal, Guest Relations Manager hos Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarede på denne anmeldelse 2020-02-17
    • Dear valued guest, I appreciate you taking the time to complete a survey regarding your recent stay with us. On behalf of the entire staff here at the Radisson Blu I would like to thank you for staying with us when visiting Bergen. We appreciate your feedback and look forward to seeing you back at our hotel in the future. Best regards, Anne Line Hermansen Guest Relations Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

  • "Dejligt hotel, dejlig morgenmad"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2019-04-22
    • Rejsetype: Par
  • Dejligt hotel, dejlig morgenmad og venlig personale. Parkering luge i nærheden, dog meget lidt plads i parkeringskælderen - ikke plads til store biler og ret bekosteligt. Værelset kunne godt trænge til en opgradering af TV (gammelt og småt) samt nyt låsesystem.

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Renlighed
    • RadissonBluRoyal, Guest Relations Manager hos Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarede på denne anmeldelse 2019-04-26
    • Heisann Martin, Tusen takk for tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse etter ditt nylige besøk hos oss. Det er kjekt å høre at du har hatt et hyggelig opphold, og på vegne av hele personalet her på vårt hotell ønsker jeg å takke for besøket og dine kommentarer som kan hjelpe oss med å forbedre vårt produkt. Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning! Med vennlig hilsen, Anne Line Hermansen Guest Relations

  • "Fantastisk ophold med den bedste beliggenhed i bergen"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2018-10-17
    • Rejsetype:
  • Man føler sig velkommen lige så snart man træder ind af døren i hotellets foyer og personale fra reception eller stuepiger er meget serviceminded og hjælpsomme.vi fejrede fødselsdag der i en weekend en uforglemmelig oplevelse og som Leonard Cohen skrev Best City Best hotel we want to stay og fuldstændig enig

    • Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager hos Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarede på denne anmeldelse 2018-10-21
    • Heisann Brian, Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse etter ditt besøk! Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt en uforglemmelig opplevelse under ditt opphold. Hjertevarmende å lese din tilbakemelding, og jeg gleder oss til å ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning. Beste hilsen, Anne Line Hermansen Guest Relations Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

  • "Restaurationsbesøg"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2016-09-28
    • Rejsetype: Familie
  • Spiste frokost på Radissons restaurant på en var septemberdag i Bergen. I læste rigtigt - der var sol og 27grader den dag i Bergen. Frokosten var ganske enkelt fremragende. Det kan bestemt anbefales alle.

    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • RadBluRoyal, Kundeansvarlig hos Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarede på denne anmeldelse 2016-10-18
    • Hei Mogens4560, Takk for at du tok deg tid til å skrive en hyggelig tilbakemelding til oss, det setter vi stor pris på. Veldig kjekt å høre at du har hatt en god frokost her hos oss, på en flott høstdag her i nydelige Bergen. Du er hjertelig velkommen tilbake til oss! :-) Følg oss gjerne på Facebook og Instagram for oppdateringer og gode tilbud på hotellet.

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelser er subjektive holdninger fra individuelle rejsende og ikke fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC