TripAdvisor-vurdering fra rejsende

2810 anmeldelser
Ligger nr. 26 af 53 hoteller i Bergen

Type rejsende

Fremragende
879
Meget godt
1199
Gennemsnitligt
490
Dårligt
164
Forfærdeligt
78

Vurdering fra rejsende

Forretning
595
Par
1065
Solorejse
162
Familie
525
Rejse med vennerne
268

Opsummering af vurderinger

Sted
4.5
Søvnkvalitet
4.0
Værelser
4.0
Service
4.0
Værdi
4.0
Renlighed
4.5

Råd fra rejsende, så du kan vælge det rigtige værelse

  • 480 for enden af gangen, med vinkel vinduer (968kristianb)
    4.0
    2017-03-23
  • Vælg rum langt væk fra støjende elevator (Peter B)
    2.0
    2014-05-14

Seneste anmeldelser fra rejsende

  • "behageligt"

    • Anmeldt: 2014-09-03
    • Rejsetype: Forretning
  • God beliggenhed, god service og pæne værelser. Morgenmaden meget varieret og i fremragende kvalitet. Lidt problemer med at komme på wi-fi. Rolige værelser med mulighed for uforstyrret søvn. Bar og restaurant holdt tæt på og i samme stil.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Therese S, Director of Sales hos Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarede på denne anmeldelse 2014-09-05
    • Takk for at du tok deg tid til å skrive om ditt 5-stjernes opphold, Anders. Det er kjekt å lese at du likte alt fra beliggenhet og hotellrommene til god service og frokosten. Vi håper å se deg her på Bryggen mange ganger i fremtiden. Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg siste nytt og gode tilbud!

  • "Business pleasure"

    • Anmeldt: 2016-09-26
    • Rejsetype: Forretning
  • God lokation, service var i top fra front desk til cleaning og staff var super behjælpelige med alt og alle spørgsmål. morgenmad buffet stor og mange forskellige variationer. trænningsrum kunne godt være større, men sauna var stor bonus.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RadBluRoyal, Kundeansvarlig hos Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarede på denne anmeldelse 2016-10-18
    • Hei Jacob I, Takk for at du tok deg tid til å skrive en hyggelig tilbakemelding til oss, det setter vi stor pris på. Veldig hyggelig å høre at du har hatt et hyggelig opphold hos oss, og at beliggenheten falt i smak. Det er også hyggelig å høre at frokosten falt i smak, og at du har hatt en positiv opplevelse oppe i vår velvære-avdeling. Du er hjertelig velkommen tilbake til oss her i Bergen, håper å se deg igjen. Følg oss på Facebook og Instagram for oppdateringer og gode tilbud på hotellet.

  • "ikke international standard til prisen"

    • Anmeldt: 2015-11-08
    • Rejsetype: Forretning
  • Både morgenmad og frokostbuffet var under international standard. især frugt og grønt var kedeligt og ikke friskt. Kaffen var i særklasse dårligt, og der kunne ikke vælges andet end tynd filterkaffe undervejs på 3 dages konference. Servicen i restaurant og cafe var under standard.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Langsom, ligeglad og begrænset service"

    • Anmeldt: 2018-12-08
    • Rejsetype: Forretning
  • Desværre meget upersonlig, uprofessionel og langsom service, lang ventetid, roomservice uprofessionelle, glemte ordren og leverede 2 timer efter på forespørgsel, levering var uden bestik og gammelt brød til fiskesuppen som næsten ingen indeholdt(2 fiskeboller i suppe), service begrænset ved morgenmad

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager hos Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarede på denne anmeldelse 2018-12-08
    • Heisann Road746177, Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding etter ditt besøk. Det er svært beklagelig å høre om din opplevelse her hos oss, og jeg er enig med deg i at det du har opplevd, ikke er opp til Radisson Blu-standarder. Du bør ha høye forventninger når du sjekker inn på Radisson Blu Hotel, dessverre leverte vi ikke som forventet. Vi jobber hele tiden med å forbedre både service og produkt, og din tilbakemelding vil brukes videre i dette arbeidet. Ikke nøl med å ta kontakt med meg direkte dersom det er noe jeg kan gjøre for deg! Med vennlig hilsen, Anne Line Hermansen anneline.hermansen@radissonblu.com Guest Relations Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

  • "For dyrt og kedeligt"

    • Anmeldt: 2017-06-06
    • Rejsetype: Forretning
  • Kedeligt indrettet, ligger godt og centralt for havnen og Bryggen, men igen steder har man udsigt, maden er af meget lav standart og harmonerer ikke med prisen som er i den dyre ende. Hvis det havde været 3 stjernet havde været ok, men af Radison og 2000 kr pr nat må man forvente mere, personale sympatisk og flinke.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RadBluRoyalBergen, Guest Relations Manager hos Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarede på denne anmeldelse 2017-06-09
    • Hei Mikaelk875, Takk for at du tok deg tid til å legge igjen din tilbakemelding etter ditt opphold hos oss, det setter vi stor pris på. Det er veldig synd å lese at du ikke følte hotellet vårt sto til dine forventninger, og at du følte maten var av lav standard. Jeg hade satt stor pris på om du hadde hatt anledning til å ta kontakt med meg direkte på email anneline.hermansen@radissonblu.com og fortelle litt mer om hva vi kunne gjort annerledes og hvor du spiste (frokost/bar/restaurant) slik at vi får en sjanse til å forbedre oss til ditt neste besøk. Takk for at du nevner vårt serviceinnstilte personale, vi arbeider hardt for å kunne gi den beste servicen til våre gjester. Jeg håper vi får anledning til å ønske deg velkommen igjen ved senere besøk til Bergen slik at du kan få en sjanse til å endre ditt inntrykk av vårt hotell. Beste hilsen, Anne Line H. Guest Relations Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelser er subjektive holdninger fra individuelle rejsende og ikke fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC