TripAdvisor-vurdering fra rejsende

tripadvisor rating 3.5 661 anmeldelser
Ligger nr. 8 af 18 hoteller i Aalborg

Vurdering fra rejsende

Fremragende
109
Meget godt
196
Gennemsnitligt
215
Dårligt
99
Forfærdeligt
42

Type rejsende

Business
287
Couples
161
Solo travel
29
Family
103
Friends getaway
35

Opsummering af vurderinger

Location
4.0
Sleep Quality
3.5
Rooms
3.5
Service
4.0
Value
3.5
Cleanliness
3.5

Råd fra rejsende, så du kan vælge det rigtige værelse

  • If you live plant based, vegetarian or vegan - either bring your own food or book elsewhere. (Johnny_hojfeldt)
    3.0
    2021-09-19
  • Book car park (Graham s)
    4.0
    2019-10-31
  • Some do have air con but not all. Mine did not! (Peter R)
    2.0
    2019-09-10
  • Business Class rooms have air-conditioning (Lestat1973)
    3.0
    2019-07-31
  • Try top floor towards the fjord. (Captain_KJ)
    1.0
    2019-07-24

Anmeldelser fra rejsende

  • "Fremragende hotel med fantastisk beliggenhed"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-06-28
    • Rejsetype: Par
  • Dette hotel er beliggende helt perfekt i centrum af Aalborg. Lækkert værelse og skøn morgenmad. Koldt vand i køleskabet til fri afbenyttelse, og lækre produkter på badeværelset ligeledes til fri afbenyttelse.

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
  • "Skønt hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-06-04
    • Rejsetype: Solorejse
  • 5. Gang jeg besøgte hotellet. Jeg bruger det til ren afslapning fra en travl hverdag. Nyder at alt bare spiller. Meget venligt og imødekommende personale. Føler mig i den grad set og hørt. Kommer i hvert fald igen

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
  • "Radisson Blu Limfjorden er altid værd at bo på"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-06-03
    • Rejsetype: Par
  • Har ofte boet her i forbindelse med arbejde, altid meget positivt, nu er jeg pensionist, og ville have et par dage i det nordjyske så derfor valgte jeg at bo her, og det var bestemt ikke en skuffelse.

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
  • "Godt hotel med centrl beliggenhed"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2021-09-05
    • Rejsetype: Forretning
  • Dejligt hotel med central beliggenhed samt gode muligheder for parkering til bilen.Gåtur i det centrale Aalborg og/eller en tur langs havnefronten. God og venlig atmosfære, hvor man føler sig velkommen. Kan varmt anbefale dette hotel i Aalborg.

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 4.0
      Service
  • "Godt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2021-08-26
    • Rejsetype: Solorejse
  • Behagelig ophold og god service ved check ind og ud. Dejlig værelse med udsigt ud over Limfjorden. Det er dejligt at kunne lave en kop kaffe om morgenen når jeg står op og går i bad. God betjening i baren

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelser er subjektive holdninger fra individuelle rejsende og ikke fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC