Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 632 omdömen
Rankat som nr 4 av 19 hotell i Lund

Betyg från resenärer

Utmärkt
267
Mycket bra
265
Medelmåttigt
61
Dåligt
31
Hemskt
8

Typ av resenär

Business
279
Couples
146
Solo travel
22
Family
127
Friends getaway
27

Översikt över betyg

Sleep Quality
4.5
Location
3.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Cleanliness
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • See my pictures from room 310 (SilverFang13)
    4.0
    2022-03-11
  • Buffet included in room rate. When traveling this time of year you need good black. Out drapes as the sun never really sets. (Irishannie18)
    5.0
    2018-07-02
  • Good service!! Lovely view from the 8th floor where we lived :-) (BambiElinsdotter)
    5.0
    2017-10-04
  • The higher the floor, the better the view (Agne S)
    5.0
    2017-06-04
  • West side rooms on higher floors have nicer view. (Przemek R)
    5.0
    2016-08-30

Resenärers omdömen

  • "Underbart hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-09-26
    • Typ av resa: Jobb
  • Snygg design, lätt att hitta, stort och rent rum med härlig utsikt och allt man behöver och lite till! Trevlig och serviceinriktad personal som alltid var lika hjälpsam! Det här är det hotell som jag kommer att välja i Lund i framtiden!

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 4.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
  • "Rent och fint"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-07-18
    • Typ av resa: Par
  • Hotellet fungerade bra som mellanlandning på väg söderut. Vi hade inget behov av middag eller annat på kvällen. Läget bra för vårt behov. Fin frukost som hade det mesta man jan ha behov av. Gott om utrymme. Negativt att parkeringen var kostsam.

    • 5.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 4.0
      Sovkvalitet
    • 3.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 4.0
      Service
    • Vladimir Ristov, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel, Lund, svarade på det här omdömet 2022-07-19
    • Stort tack för att du bott hos oss på Radisson Blu Hotel Lund och för din feedback. Vi hoppas snart få välkomna dig tillbaka igen. Vänliga hälsningar, Vladimir – Rooms Divisions Manager

  • "Mattias"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-06-17
    • Typ av resa: Ensam resenär
  • Det är Inte första gången jag spenderade natten här. Jag är alltid lika nöjd. Fina rum, bra service, god frukost, nära och bra till mina aktiviteter. Alltid lika trevlig personal med bra bemötanden och servicenivå

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Vladimir Ristov, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel, Lund, svarade på det här omdömet 2022-06-20
    • Tusen tack för att du tagit dig tiden att ge oss ett positivt omdöme! Vi blir så glada av nöjda gäster. Hoppas att vi får möjligheten att välkomna dig åter snart igen! Med vänliga hälsningar, Vladimir – Rooms Divisions Manager

  • "Bra service och rent"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-05-08
    • Typ av resa: Jobb
  • Mycket trevligt bemötande vid incheckningen. Och rumsservice var perfekt, det blev middag på rummet och hockeyfinalen. Rent o fräscht, t o m fjärrkopntrollen som låg i en egen plastpåse, med tanken på covid.

    • 4.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 4.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Vladimir Ristov, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel, Lund, svarade på det här omdömet 2022-05-11
    • Kära Gäst, Tusen tack för att du tagit dig tiden att ge oss ett positivt omdöme! Vi blir så glada av nöjda gäster. Hoppas att vi får möjligheten att välkomna dig åter snart igen! Med vänliga hälsningar, Vladimir – Rooms Divisions Manager

  • "Skön avkoppling"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-03-30
    • Typ av resa: Familj
  • Allt var super, jag var nöjd med hela paketet. Rummet och badrummet var rena och fräsha, sängen var skön att sova, och i övrigt fin interiör och bra belysning, bra läge/lätt att köra in från motorvägen, det var mysigt att sitta där med en kopp kaffe och njuta av den superfina utsikten från fönstret.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Vladimir Ristov, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel, Lund, svarade på det här omdömet 2022-03-30
    • Kära Jasmina, Tusen tack för att du tagit dig tiden att ge oss ett positivt omdöme! Vi blir så glada av nöjda gäster. Hoppas att vi får möjligheten att välkomna dig åter snart igen! Med vänliga hälsningar, Vladimir - Rooms Division Manager

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC