Resenärers bedömningar på TripAdvisor

541 omdömen
Rankat som nr 46 av 107 hotell i Oslo
"Traveler's Choice" Traveler's Choice

Typ av resenär

Utmärkt
197
Mycket bra
215
Medelmåttigt
78
Dåligt
29
Hemskt
22

Resenärers bedömningar

Jobb
213
Par
128
Ensam resenär
37
Familj
101
Kompisresa
49

Rankningsöversikt

Sovkvalitet
4.5
Läge
3.5
Rum
4.5
Service
4.5
Standard
4.0
Renlighet
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Rum högt upp med utsikt mot området, ej vägen (Sören J)
    4.0
    2019-06-14

Senaste omdömen från resenärer

  • "Mervärde för medlemmar."

    • Bedömt: 2018-10-23
    • Typ av resa: Jobb
  • För mig som arbetar i Oslo är detta ett bra hotel. Trevlig personal och servicen utmärkt.Önskar att vi som har Radisson Rewards får lite mer valuta för pengarna. Exempel veckans erbjudande i restaurangen.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lars Kristian A, Daglig leder på Radisson Blu Hotel Oslo Alna, svarade på det här omdömet 2018-10-23
    • Kjære larsolofflood, Tusen takk for dine hyggelige kommentarer om oss, det er veldig hyggelig å lese du ønsker å komme tilbake til oss for et nytt opphold i fremtiden. Du er hjertelig velkommen tilbake!

  • "Trevligt hotell med hög standard!"

    • Bedömt: 2018-04-30
    • Typ av resa: Jobb
  • Trevlig personal både vid incheckning och frukost, välstädade rum, mycket bekväma sängar och god frukost med stort utbud! Dock är inte läget det mest centrala, men passar bra om man har tillgång till bil!

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lars Kristian A, Daglig leder på Radisson Blu Hotel Oslo Alna, svarade på det här omdömet 2018-05-10
    • Kjære Ingvards, Tusen takk for din anmeldelse av vårt hotell. Hyggelig å høre vi møtte dine forventinger når det kom til mat, service og rommene. Vi håper du vil bo hos oss igjen i fremtiden!

  • "Fräscht hotell men risk för störningar"

    • Bedömt: 2018-04-19
    • Typ av resa: Jobb
  • Fräscht, modernt, sköna sängar och trevlig personal. Fanns både glutenfri och laktosfri frukost! Tyvärr gjorde läget gjorde nattsömnen blev mkt påverkad till det sämre p g a att fordon som passerade utanför spelade mkt hög musik.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RadissonHotelGroup, Customer care på Radisson Blu Hotel Oslo Alna, svarade på det här omdömet 2018-04-24
    • Kära gäst, tack för er återkoppling angående vistelsen hos oss! Vad roligt att ni gillade både vår trevliga personal, sköna sängar och standarden på själva hotellet! Dock beklagar vi verkligen att ni som gäst blev störda under natten på grund av oljud från utsidan. Trivsel och bekvämlighet är någonting vi alltid strävar efter, men dessvärre så misslyckades vi denna gång. Dina kommentarer kommer sändas vidare för framtida förbättringar, och vi hoppas även på en ytterligare möjlighet att få överträffa dina förväntningar i framtiden!

  • "Fint Hotell vid sidan av Oslo"

    • Bedömt: 2017-06-29
    • Typ av resa: Jobb
  • 1 Natt i jobbets ärende. dock fina rum och en god natts sömn med en bra frukost. Välkomnande personal som tog hand om en. Hotellet rekommenderas varmt vid en vistelse där man kan bo lite utanför huvudstaden.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lars Kristian A, General Manager på Radisson Blu Hotel Oslo Alna, svarade på det här omdömet 2017-09-14
    • Kjære 614matst, Tusen takk for dine hyggelige kommentarer om oss, det er veldig hyggelig å lese du ønsker å komme tilbake til oss for et nytt opphold dersom du er i byen for business. Du er hjertelig velkommen tilbake! Lars Kristian Amundsen, General Manager at Radisson Blu Hotel and Park Inn by Radisson Hotel & Conference Centre, Oslo Alna.

  • "Fantastisk service"

    • Bedömt: 2015-11-09
    • Typ av resa: Par
  • Allt var i toppklass utom maten på restaurangen. Kocken hade nog en dålig dag. Vi fick hårda grönsaker och dåligt kryddat mat. Men servicen på människorna kan jag bara säga att de var värda 10 av 10. Rena och snygga rum. Skulle absolut tänka mig att bo där igen.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • OlavBrommeland, General Manager på Radisson Blu Hotel Oslo Alna, svarade på det här omdömet 2015-11-16
    • Dear Ann J, Thank you so much for your kind words, and taking your time to share your review from your stay with us. It`s a pleasure to read about your stay with us,I am satisfied to read you will return to us in the future. However I have to apologize if you received frozen vegetables, and I hope you told your waiter so they could offer you a new dish. I can say on behalf of all of us that we look forward to welcome you back. Best regards, Olav Brommeland, General Manager at Radisson Blu Hotel and Park Inn by Radisson Hotel & Conference Centre Oslo, Alna.

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC