Betyg från resenärer på TripAdvisor

1038 omdömen
Rankat som nr 47 av 102 hotell i Oslo

Betyg från resenärer

Utmärkt
356
Mycket bra
440
Medelmåttigt
142
Dåligt
63
Hemskt
37

Typ av resenär

Jobb
374
Par
257
Ensam resenär
84
Familj
200
Kompisresa
90

Översikt över betyg

Sovkvalitet
4.5
Läge
3.5
Rum
4.5
Service
4.5
Standard
4.0
Renlighet
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Rum högt upp med utsikt mot området, ej vägen (Sören J)
    4.0
    2019-06-14

Senaste omdömen från resenärer

  • "Fint Hotell vid sidan av Oslo"

    • Bedömt: 2017-06-29
    • Typ av resa: Jobb
  • 1 Natt i jobbets ärende. dock fina rum och en god natts sömn med en bra frukost. Välkomnande personal som tog hand om en. Hotellet rekommenderas varmt vid en vistelse där man kan bo lite utanför huvudstaden.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lars Kristian A, General Manager på Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna, svarade på det här omdömet 2017-09-14
    • Kjære 614matst, Tusen takk for dine hyggelige kommentarer om oss, det er veldig hyggelig å lese du ønsker å komme tilbake til oss for et nytt opphold dersom du er i byen for business. Du er hjertelig velkommen tilbake! Lars Kristian Amundsen, General Manager at Radisson Blu Hotel and Park Inn by Radisson Hotel & Conference Centre, Oslo Alna.

  • "Fantastisk service"

    • Bedömt: 2015-11-09
    • Typ av resa: Par
  • Allt var i toppklass utom maten på restaurangen. Kocken hade nog en dålig dag. Vi fick hårda grönsaker och dåligt kryddat mat. Men servicen på människorna kan jag bara säga att de var värda 10 av 10. Rena och snygga rum. Skulle absolut tänka mig att bo där igen.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • OlavBrommeland, General Manager på Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna, svarade på det här omdömet 2015-11-16
    • Dear Ann J, Thank you so much for your kind words, and taking your time to share your review from your stay with us. It`s a pleasure to read about your stay with us,I am satisfied to read you will return to us in the future. However I have to apologize if you received frozen vegetables, and I hope you told your waiter so they could offer you a new dish. I can say on behalf of all of us that we look forward to welcome you back. Best regards, Olav Brommeland, General Manager at Radisson Blu Hotel and Park Inn by Radisson Hotel & Conference Centre Oslo, Alna.

  • "Rekommenderas!"

    • Bedömt: 2015-01-11
    • Typ av resa: Par
  • Mycket bra hotell på alla sätt o vis, parkering finns i källaren till ganska lågt pris för att vara Oslo. (250 NOK/dygn) Hiss från garaget till den våning du bor på. Lätt att köra dit då man slipper åka in och krångla i centrum.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Karima H, Sales & Marketing Coordinator på Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna, svarade på det här omdömet 2015-01-15
    • Dear Pernilla S, Thank you for the five star review of Park Inn by Radisson Oslo, Alna. We are pleased to hear you enjoyed your stay, and that you found everything with parking and location convenient. Please do return to us in the nearest future! Best regards, Karima Harde Benamar Sales & Marketing Coordinator at Radisson Blu & Park Inn by Radisson Hotel & Conference Centre Oslo, Alna.

  • "Hög standard"

    • Bedömt: 2014-12-07
    • Typ av resa: Jobb
  • Trevlig hotel med hög standard och mycket trevlig personal. Säng över normala standarden, storbildstv och snabb internet.Användbar träningslokal. Norska priser i restaurangen. Frukosten är inte speciellt på något sätt, liksom på många andra hotel. . . . .

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Karima H, Sales & Marketing Coordinatior på Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna, svarade på det här omdömet 2015-02-25
    • Dear guest, Thank you for this positive review of our hotel. Hope you return to us on your next visit with us! Best regards, Karima Harde Benamar Sales & Marketing Coordinator at Radisson Blu & Park Inn by Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Alna

  • "Mervärde för medlemmar."

    • Bedömt: 2018-10-23
    • Typ av resa: Jobb
  • För mig som arbetar i Oslo är detta ett bra hotel. Trevlig personal och servicen utmärkt.Önskar att vi som har Radisson Rewards får lite mer valuta för pengarna. Exempel veckans erbjudande i restaurangen.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lars Kristian A, Daglig leder på Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna, svarade på det här omdömet 2018-10-23
    • Kjære larsolofflood, Tusen takk for dine hyggelige kommentarer om oss, det er veldig hyggelig å lese du ønsker å komme tilbake til oss for et nytt opphold i fremtiden. Du er hjertelig velkommen tilbake!

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC