Betyg från resenärer på TripAdvisor

428 omdömen
Rankat som nr 6 av 17 hotell i Uppsala
"Certificate of Excellence 2020" Certificate of Excellence 2020

Typ av resenär

Utmärkt
114
Mycket bra
210
Medelmåttigt
80
Dåligt
21
Hemskt
3

Betyg från resenärer

Jobb
140
Par
120
Ensam resenär
26
Familj
90
Kompisresa
30

Översikt över betyg

Läge
4.5
Sovkvalitet
4.0
Rum
4.0
Service
4.5
Standard
4.0
Renlighet
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Rum mot innergård (966evalenas)
    5.0
    2020-03-02
  • Nära och bra till stan och till buss och tåg! (Inger E)
    5.0
    2019-02-25
  • Centralt beläget nära Uppsala Konsert & Kongress (Fredrik S)
    5.0
    2017-10-23
  • Kommer ni med bil, boka parkering, billigt och säkert (BengtC53)
    5.0
    2017-08-12
  • Högt upp i huset (Eva-Lena S)
    5.0
    2017-07-18

Senaste omdömen från resenärer

  • "Så bra!"

    • Bedömt: 2019-03-03
    • Typ av resa: Par
  • Vi sov 2 nätter på Radisson inn park på weekend/parresa. Vi önskade i bokningen ett mysigt rum och fick ett supermysigt och fräscht rum, varmt badrumsgolv, te/choklad/kylskåp/duschartiklar. Jättegod och varierad frukost (särskilt pannkakorna) och alla i personalen var väldigt tillmötesgående och kändes genuint trevliga. Vi kunde lämna väskorna på hotellet efter vi checkat ut och hämta dem när vi ville. Vi kommer absolut bo där igen och då testa ångbastun dessutom 🍉🍉

    • Park Inn by Rad... U, General Manager på Park Inn by Radisson Uppsala, svarade på det här omdömet 2019-03-06
    • Hej Lovisa! Vilken underbar recension från dig. Tack för att du väljer att dela med dig och hoppas ni kommer tillbaka snart :) Mvh, Amit Tewolde, hotelldirektör

  • "Eva O"

    • Bedömt: 2018-12-28
    • Typ av resa: Par
  • Trevligt bemötande och service av personalen. Rummet var stilrent, fräscht och rent. Lugnt i korridorerna på natten. Inget trängsel vid frukosten. Trevlig samlingsplats vid receptionen för att sitta och läsa en bok eller spela spel. Nära till centrum, restauranger och biograf.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Park Inn by Rad... U, General Manager på Park Inn by Radisson Uppsala, svarade på det här omdömet 2019-01-17
    • Hej Eva! Tack för din härliga beskrivning av oss. Hoppas att du väljer att komma tillbaka :) Mvh, Amit Tewolde, hotelldirektör

  • "Micke"

    • Bedömt: 2018-09-25
    • Typ av resa: Par
  • Trevligt, mysigt hotell med enastående personal och god frukost. Rena, fina rum och speciellt mysigt om kvällarna när man kunde välja gamla LP-plattor och spela i lobbybaren. Hotellets personal förtjänar ett särskilt gott betyg.alla! Alltid redo och med glimten i ögat. Vi får tacka för ettfint veckoslut!

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Park Inn by Rad... U, Manager på Park Inn by Radisson Uppsala, svarade på det här omdömet 2018-09-26
    • Hej Micke! Tack för din fantastiska beskrivning av oss. Den blir vi så glada för. Det är just precis såhär vi vill att våra gäster ska ha det hos oss. Stort tack och hoppas att du kommer tillbaka! Mvh, Amit Tewolde, hotellchef

  • "Bra!"

    • Bedömt: 2018-09-17
    • Typ av resa: Jobb
  • Nära till UKK och nära till centrum. Allt inom rimligt gångavstånd. En detalj som jag glömde ovan: Rumsdörren gick inte i lås av sig själv, utan man får dra igen den med egen kraft för att låset skulle gå igång. Första gången jag gick ut och sedan återkom var dörren alltså olåst.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Park Inn by Rad... U, Manager på Park Inn by Radisson Uppsala, svarade på det här omdömet 2018-09-19
    • Hej! Tack för dina fem stjärnor! Det du nämner om ditt rum hör absolut inte till vanligheten och låter mycket oroväckande. Kan du vara så vänlig att höra av dig till oss för att meddela vilket rum du bodde på info.uppsala@parkinn.com. Tack! Vänligen, Amit Tewolde, hotellchef

  • "Bra"

    • Bedömt: 2018-08-14
    • Typ av resa: Familj
  • Helt okej för en natt. Synd att man hörde fläcktsystemet i rummet och det var lite varmt om inte hade fönstret öppet. Jag hittade lite hårstrån i sängen det är ett minus. Frukosten var bra. Kan tänka mig att bo igen.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Park Inn by Rad... U, Manager på Park Inn by Radisson Uppsala, svarade på det här omdömet 2018-08-16
    • Hej gabbisvedberg! Tack för din recension och poäng. Känns väldigt bra att du kan tänka dig att bo här igen, välkommen :) Mvh, Amit Tewolde, hotellchef

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC