Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1588 omdömen
Rankat som nr 27 av 98 hotell i Tallinn
"Travelers Choice 2022" Travelers Choice 2022

Betyg från resenärer

Utmärkt
431
Mycket bra
726
Medelmåttigt
317
Dåligt
88
Hemskt
26

Typ av resenär

Business
358
Couples
404
Solo travel
155
Family
294
Friends getaway
276

Översikt över betyg

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • If you see the hotel cheaper on booking.com, contact the hotel and they will match it (BaselLisa)
    4.0
    2021-08-20
  • At 17 euros the parking was expensive in relation to the 59 euro room price (AA_OnTheRoadAgain)
    4.0
    2020-03-13
  • Bring warm pyjamas.... no heating in winter (Frank K)
    3.0
    2019-11-08
  • Ask for a room at the back of the hotel (Caryl1948)
    4.0
    2019-09-28
  • Room with balcony is worth the extra money. (maybeyyes)
    3.0
    2019-09-07

Resenärers omdömen

  • "Bra hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2019-07-27
    • Typ av resa: Jobb
  • Bra hotell, nytt och rent. Tillmötesgående och hjälper till. Rymliga rum med bra städservice. Trevlig personal. Bra frukost! Har du bil kostar det att köra fram till huvudentrén och lasta av. Det finns parkering i närheten av hotellet till bra pris.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Toma V, General Manager på Park Inn by Radisson Central Tallinn, svarade på det här omdömet 2019-07-29
    • Dear majidjam, Thank you so much for your stay and for your excellent feedback. I am very happy that you had a great time with us and we will be looking forward to welcome you back! Happy summer! Yours truly, Toma Torseke Hotel manager

  • "Ett utsökt hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2012-11-29
    • Typ av resa: Ensam resenär
  • Nu är jag åter på Park Inn, var här förra året också. Hotellet är välskött, rena rum, en toppen frukost samt lungt på hotellet. Närheten till gamla stan är ett stort plus. Detta i synnerhet när inte vädrets makter är med oss, kraftiga snöbyar och några minus grader. I år bokade jag ett dubbelrum Business. Det var värt varende Euro som det var dyrare än ett standard rum. Stort rum med ett regält arbetsbord. Ett extra plus var balkongen, kanske inte så användbar denna årstid. Jag kan på det varmaste rekomendera detta hotell. Hälsningar Christer

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
  • "Bra läge!"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Bedömt: 2022-05-09
    • Typ av resa: Jobb
  • Bra läge på hotellet med gångavstånd både till gamla stadskärnan och till hamnen. Mycket smidigt och bra med en stor parkering när man kommer med bil. Kan rekommendera en promenad till Kadriorg parken där man hittar den Japanska trädgården.

    • 4.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 4.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 4.0
      Renlighet
    • 4.0
      Service
    • Toma Torseke, General Manager på Park Inn by Radisson Central Tallinn, svarade på det här omdömet 2022-05-16
    • Dear Happiness64495039540, Thank you for your stay and for your great review. I am so happy that you liked our hotel and location and we will be looking forward to welcome you back soon! Happy summer! Yours truly,

  • "Nöjd"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Bedömt: 2020-07-17
    • Typ av resa: Familj
  • Mycket bra hotell och bra frukost. Lite obekväma sängar, prassligt täcke och kuddar för min smak. Läget var bra, passliga avstånd till olika ställen. Stora rum var uppskattat och ac. Trevlig kundbetjäning

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 3.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Toma Torseke, General Manager på Park Inn by Radisson Central Tallinn, svarade på det här omdömet 2020-07-20
    • Dear jessika616, Thank you so much for your stay and kind feedback. I am so happy that you enjoyed your stay with us. Wish you a lovely summer! Stay safe! Yours truly,

  • "Trevligt och behändigt Hotell"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Bedömt: 2020-03-07
    • Typ av resa:
  • Trevligt och behändigt hotell med centralt läge. trevlig personal och bra utrymmen, rummen var rena och praktiska och klart prisvärt. Bra kommunikationer med spårvagn från flygplatsen som stannar i stort sätt utanför hotellet. Närhet till hamnen och gångavstånd till den mesta i Tallinn.

    • 4.0
      Läge
    • 4.0
      Renlighet
    • 4.0
      Service
    • Toma V, General Manager på Park Inn by Radisson Central Tallinn, svarade på det här omdömet 2020-03-09
    • Dear Alexander W, Thank you for your stay and great feedback. I am happy that you have enjoyed your time with us and in beautiful Tallinn. We will be looking forward to welcoming you back! Yours truly, Toma Torseke Park Inn Central Manager

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC