Resenärers bedömningar på TripAdvisor

1547 omdömen
Rankat som nr 29 av 92 hotell i Tallinn

Typ av resenär

Utmärkt
413
Mycket bra
709
Medelmåttigt
313
Dåligt
87
Hemskt
25

Resenärers bedömningar

Jobb
348
Par
397
Ensam resenär
152
Familj
287
Kompisresa
274

Rankningsöversikt

Läge
4.5
Sovkvalitet
4.0
Rum
4.0
Service
4.0
Standard
4.0
Renlighet
4.0

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Extremt höga kuddar - begär lägre vid incheckningen. (P0eten)
    3.0
    2015-08-31
  • Kolla att AC fungerar på rummet. (cb66_12)
    3.0
    2015-04-28

Senaste omdömen från resenärer

  • "Bra hotel"

    • Bedömt: 2018-09-14
    • Typ av resa: Jobb
  • Bra läge mitt i stan och fina rum! Trevlig personal och rent! Tyvärr inga gluten och laktosfria alternativ vid frukosten! Saknade verkligen detta! Parkering skulle också vara bra om det ingår när man bor här!

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Jaanus L, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Central Tallinn, svarade på det här omdömet 2018-09-19
    • Dear OnAir155073, Thank you for choosing our hotel for your stay and taking the time to share your feedback. I have forwarded your comments to our F&D Manager and hopefully we can positively surprise you next time. Also our breakfast host will gladly help you with any special wishes. We hope you enjoyed your stay here and would love to see you again when travels bring you to Tallinn! With kind regards, Jaanus L

  • "Mycket bra"

    • Bedömt: 2014-11-13
    • Typ av resa: Jobb
  • Rent hotell med trevlig personal. Bra frukost och ett bra läge. Nära shooping och ett stenkast från The old town och andra sevärdheter. Priset varierar, men är ändå prisvärt i jämförelse med de flesta andra hotelen.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Jaanus L, Guest Experience Manager på Park Inn by Radisson Central Tallinn, svarade på det här omdömet 2014-12-25
    • Kära Marie, Tack för en positiv återkoppling. Vi är glada att höra att du var nöjd med allt och vi hoppas få se er igen i vårt hotell snart! Vänliga hälsningar, Jaanus Laaniste

  • "Underbart hotell nära Gamla stan och Universitetet"

    • Bedömt: 2017-06-19
    • Typ av resa: Jobb
  • Park Inn är en ren, modern, bekväma hotell inom bekvämt gångavstånd från Gamla Stan och Universitetet - och färjan till Tallinn Helsingfors. Möjligen Med undantag på ett lyxhotell i Peking, frukosten var de bästa vi har upplevt på ett hotell. Personalen var vänlig och hjälpsam. När vi frågade dem att beställa en taxi för 4 : 30:00, de gjorde så och frågade om vi skulle gärna vilja en förpackade frukost att gå! Absolut, inga klagomål.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Jaanus L, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Central Tallinn, svarade på det här omdömet 2017-07-03
    • Dear Charles, Thank you! Reviews like this make it all worthwhile. We’re so pleased you had a great stay and really hope to see you again in the near future. With kind regards, Jaanus Laaniste

  • "Valuta för pengarna och nära centrum"

    • Bedömt: 2017-05-08
    • Typ av resa: Jobb
  • Trevligt, rent och silent hotel next to the ferry terminal. Frukosten var ganska dålig. Försökte att hitta gemensamma omelett med ingen resultat. Bara konstigt lätt stekt ägg med torra bacon. Men smoothies var välsmakande och färska.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Vilteija, General Manager på Park Inn by Radisson Central Tallinn, svarade på det här omdömet 2017-05-10
    • Dear Mr. Maksims, We appreciate you taking the time to complete a survey regarding your recent stay with us. Thank you very much for your feedback. Please do excuse the apparently for the breakfast choice. I appreciate your explanatory notes and will kindly forward it to the appropriate person. Our highest goal is always to serve our guests competently and professionally. On behalf of our entire staff here at the Park Inn by Radisson we would like to thank you for your business and will be glad to welcome you again when your travels bring you back to Tallinn. Kind regards, Vilija Radzvilaviciene

  • "Trevligt ställe för affärsresenärer"

    • Bedömt: 2016-11-07
    • Typ av resa: Jobb
  • Alltid använda detta hotell - - > trevligt ställe, trevligt hotell, trevlig personal. Läge - mycket center i staden Tallinn, bara ett stenkast från down town och också bara några staps bort från färjehamnen. God tillgång med bil. Bara parkering är ganska dyrt, det är eftersom parkering område gör inte hörde hemma till hotel, men att tredje part.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC