Reisevurderinger på TripAdvisor

747 anmeldelser
Vurdert som 4 av 27 hoteller i Stavanger
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Type reisende

Utmerket
361
Veldig bra
299
Gjennomsnittlig
55
Dårlig
24
Forferdelig
8

Reisevurdring

Forretninger
236
Par
217
Reise alene
44
Familie
147
Venners utflukter
65

Oppsummering av vurderinger

Sted
4.5
Sovekvalitet
4.5
Rom
4.5
Service
4.5
Verdi
4.0
Renslighet
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Prøv å få rom i 4. Eller 5. Etasje. Det er roligere der. (Terje F)
    5.0
    2019-06-18
  • Rommene på fremsiden vil ha en god utsikt, rommene mot bak er stillere og en føler ikke at det er bakgård. (stehamme)
    5.0
    2019-05-03
  • Velg rom mot nord (baksiden av hotellet grunnet endel støy fra Løkkeveien samt fra konsertstedet Folken (Kjetil70)
    4.0
    2019-04-22
  • Ikke velg dette hotellet (Patrice G)
    2.0
    2018-06-12
  • fra 3 etasje og oppover så kommer dere litt over gateplan (NorwayChristian)
    5.0
    2018-03-06

Siste omtaler fra reisende

  • "Behagelig og trygg atmosfære på hele opplevelsen."

    • Anmeldt: 2019-01-28
    • Reisetype: Forretninger
  • Behagelig og trygg atmosfære på hele opplevelsen. Fine rom med flott utsikt og ingen forstyrrende støy eller annet. God nattesøvn og veldig god frokost med knallgod kaffe, veldig godt brød, hele frokosten er flott og hyggelig service.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • JorunnRoyal, Leder  på Radisson Blu Royal Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-29
    • Kjære Berit, Tusen takk for din flotte tilbakemelding og for at du valgte Royal. Det setter vi stor pris på. Hjertelig velkommen tilbake til oss! Mvh Jorunn

  • "Flott opplevelse"

    • Anmeldt: 2019-01-22
    • Reisetype: Familie
  • Kjempe for nøyd og kommer tilbake. Reist hjem fornøyd. Ble tatt godt i mot i resepsjonen. Og fikk et fint rom. Frokosten var bra. Godt utvalg av mat, frukt og drikke. Bassenget g treningsrom var en fulltreffer for meg og mitt barn. Vi badet flere ganger og benyttet oss også av badstuen. Så takk for oss og så kommer vi tilbake neste gang vi er i Stavanger. Tommel opp.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • 756jensb, General Manager på Radisson Blu Royal Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-23
    • Dear Journey25.. Thanks a lot for your great rating and your nice comments. We are looking forward to welcome you back soon. With kind regards jens

  • "Anbefales ikke"

    • Anmeldt: 2019-01-07
    • Reisetype: Familie
  • Vi valgte Radisson Blu Royal Hotel, Stavanger etter å ha ringt noen hoteller.Årsaken til at vi valgte dette hotellet var at det skulle være mye allergivennlig mat i forhold til gluten og melkeallergi.Under frokosten var ingen mat med unntak av det som har embalasje merket med allergener.De som jobbet der var særdeles dårlige i Norsk og det eneste de sa allergikerne kunne spise var sjokoladekjeks, brød og skinke. Dette var utrolig dårlig. Vi tok det også opp med resepsjonen, men det var like ille neste dag.De skrøt også på telefonen av badehåndkler, tøfler og et fint basseng helt gratis. Vi var nede og spurte både fredag, lørdag og søndag, men det var ingen ledige badekåper.Det ble opplyst at vi fikk gratis avis på rommet, det skjedde heller ikke selv etter flere påminnelser.Det er nok et hotell som er mer opptatt av å få inn gjestene enn at de skal være fornøyde.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Jens B, General Manager på Radisson Blu Royal Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-08
    • Dear Mr. Olsen, Thanks for the constructive feedback. We apologize sincerely that the allergy free corner was not up to scratch. We have fixed that right away and we will make sure it will stay like that in the future. We will also upgrade our towels and bathrobes and will make sure they are available. Jorunn our Operations Manager will contact you separately and hope we can make it right and that you can give us another chance in the future! With kind regards Your Radisson Blu Team

  • "helge opphold"

    • Anmeldt: 2019-01-01
    • Reisetype: Familie
  • veldig bra beliggenhet nær sentrum. god frokost..flott spa avdeling med badebaseng som er åpent hele dagen til 11på kvelden. vi hadde et fint opphold,kommer tilbake ved en senere anledning.alt var tilfredstillende

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Jens B, General Manager på Radisson Blu Royal Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-08
    • Dear Sightseer25... Thanks for the Top Rating and great comments. We wish you a Happy New Year and hope to welcome you back soon to the Royal and Stavanger. With kind regards jens

  • "Enestående hotell!"

    • Anmeldt: 2018-12-17
    • Reisetype: Par
  • Et av de beste og fineste hotellene jeg har vært på! Kunne ikke vært mer fornøyd. Vi hadde et fantastisk opphold takket være rommene, personalet og ikke minst frokosten. Baseng og boblebad var det også!

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Jens B, General Manager på Radisson Blu Royal Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-08
    • Dear Quest39.. thanks for your top rating and nice comments. Happy New Year and I hope we can welcome you back soon. with kind regards jens

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelsene er subjektive meninger fra individuelle reisende. De er ikke meningene fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC