Reisevurderinger på TripAdvisor

756 anmeldelser
Vurdert som 4 av 26 hoteller i Stavanger
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Type reisende

Utmerket
366
Veldig bra
303
Gjennomsnittlig
55
Dårlig
24
Forferdelig
8

Reisevurdring

Forretninger
238
Par
220
Reise alene
45
Familie
147
Venners utflukter
65

Oppsummering av vurderinger

Sted
4.5
Sovekvalitet
4.5
Rom
4.5
Service
4.5
Verdi
4.0
Renslighet
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Prøv å få rom i 4. Eller 5. Etasje. Det er roligere der. (Terje F)
    5.0
    2019-06-18
  • Rommene på fremsiden vil ha en god utsikt, rommene mot bak er stillere og en føler ikke at det er bakgård. (stehamme)
    5.0
    2019-05-03
  • Velg rom mot nord (baksiden av hotellet grunnet endel støy fra Løkkeveien samt fra konsertstedet Folken (Kjetil70)
    4.0
    2019-04-22
  • Ikke velg dette hotellet (Patrice G)
    2.0
    2018-06-12
  • fra 3 etasje og oppover så kommer dere litt over gateplan (NorwayChristian)
    5.0
    2018-03-06

Siste omtaler fra reisende

  • "Flott opplevelse"

    • Anmeldt: 2019-01-22
    • Reisetype: Familie
  • Kjempe for nøyd og kommer tilbake. Reist hjem fornøyd. Ble tatt godt i mot i resepsjonen. Og fikk et fint rom. Frokosten var bra. Godt utvalg av mat, frukt og drikke. Bassenget g treningsrom var en fulltreffer for meg og mitt barn. Vi badet flere ganger og benyttet oss også av badstuen. Så takk for oss og så kommer vi tilbake neste gang vi er i Stavanger. Tommel opp.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • 756jensb, General Manager på Radisson Blu Royal Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-23
    • Dear Journey25.. Thanks a lot for your great rating and your nice comments. We are looking forward to welcome you back soon. With kind regards jens

  • "helge opphold"

    • Anmeldt: 2019-01-01
    • Reisetype: Familie
  • veldig bra beliggenhet nær sentrum. god frokost..flott spa avdeling med badebaseng som er åpent hele dagen til 11på kvelden. vi hadde et fint opphold,kommer tilbake ved en senere anledning.alt var tilfredstillende

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Jens B, General Manager på Radisson Blu Royal Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-08
    • Dear Sightseer25... Thanks for the Top Rating and great comments. We wish you a Happy New Year and hope to welcome you back soon to the Royal and Stavanger. With kind regards jens

  • "Enestående hotell!"

    • Anmeldt: 2018-12-17
    • Reisetype: Par
  • Et av de beste og fineste hotellene jeg har vært på! Kunne ikke vært mer fornøyd. Vi hadde et fantastisk opphold takket være rommene, personalet og ikke minst frokosten. Baseng og boblebad var det også!

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Jens B, General Manager på Radisson Blu Royal Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-08
    • Dear Quest39.. thanks for your top rating and nice comments. Happy New Year and I hope we can welcome you back soon. with kind regards jens

  • "ENESTÅENDE hotell!!!"

    • Anmeldt: 2018-12-03
    • Reisetype: Par
  • Dette er et enestående hotell midt i Stavanger. Har hatt flere vellykkede overnattinger her, og flere skal det bli. Kan nevne service-innstilt personal, flotte rom, gode senger, godt trykk i dusjen, varmt vann i dusjen, stille og rolig på rommet selv om hotellet ligger midt i sentrum, koselig spa-område med boblebad/badstu og svømmebasseng, muligheter for å få deilig massasje (spør i resepsjonen)+++. Dette har blitt vårt faste hotell når vi er i Stavanger. Gleder oss allerede til neste gang. Kan TRYGT anbefales!!!!

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Jens B, General Manager på Radisson Blu Royal Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-08
    • Dear Compass25.. Thanks for the top rating and your nice words. We hope to see you soon again in Stavanger. With kind regards jens

  • "Flott hotellopplevelse"

    • Anmeldt: 2018-11-03
    • Reisetype: Familie
  • Har besøkt hotellet både med og uten barn. Like fint begge deler! Liker spesielt godt bassenget og størrelsen på rommet.. og blide ansatte. Det eneste som hadde løftet totalopplevelsen er bedre merking av matvarer til frokost. Da spesielt brødvarer.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Seleme H, Manager på Radisson Blu Royal Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2018-11-05
    • Kjære Culture6871406163, Tusen hjertelig for en fin femmer! Velkommen tilbake skal dere være! Kanskje en førjuls tur? Ha det så fint, mvh Seleme

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelsene er subjektive meninger fra individuelle reisende. De er ikke meningene fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC