Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 3318 omtaler
Rangert som nummer 5 av 13 hoteller i Gardermoen

Reisevurdering

Utmerket
1024
Veldig bra
1224
Gjennomsnittlig
603
Dårlig
273
Forferdelig
194

Type reisende

Business
1134
Couples
877
Solo travel
352
Family
482
Friends getaway
167

Oppsummering av vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
3.5
Cleanliness
4.0

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Amazingly close to the airport terminal (yngvar2017)
    3.0
    2022-12-15
  • Include the breakfast if possible (Kim C)
    4.0
    2022-12-04
  • Go someplace else! (Global32423226799)
    1.0
    2022-10-14
  • If you dine at their 26 North restaurant. I believe you get a discount as a hotel guest. (NoStopSigns)
    5.0
    2022-09-24
  • Insist on getting the room you paid for and to get the correct breakfast hours! (Andreas_since79)
    1.0
    2022-09-06

Omtaler fra reisende

  • "super service"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2023-02-07
    • Reisetype: Forretninger
  • topp service meget hyggelige og hjelpsom personell både i resepsjonen ved ankomst og avreise maten var topp kvalitet rommet var lyst og trivelig og var topp renhold meget bra stedet er og bekvemmeligheten er meget bra

    • 5.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
  • "Behagelig ventehotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2023-02-06
    • Reisetype: Reise alene
  • Ankom sent på kvelden for å ta fly påfølgende morgen. Spurte om et rolig beliggende rom, med vindu som kan åpnes. og det fikk jeg. Luftig og rent, nydelig seng. Kort vei til og fra flyplassen. Bor der gjerne igjen!

    • 5.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 4.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
  • "Flott hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2023-01-30
    • Reisetype: Reise alene
  • Veldig fornøyd med dette hotellet. Bodde her en natt mellom flygninger, og det var helt utmerket. Kort vei til flyplassen, flott rom og generelt hotell, personalet var flott, og frokosten var helt utmerket.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
  • "Perfekt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2023-01-26
    • Reisetype: Familie
  • Alt fungerte som det skal. Beliggenhet er perfekt, frokost er veldig bra. Pris er litt høyt, men man sparer på shuttle buss som må betales hvis man velger andre hoteller i område. For to reisende voksne (barn reiser gratis) ville shuttle buss koste kr.320 tur-retur, noe som man må beregne i pris ved å bestille andre hoteller.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
  • "Perfekt hotel - før reise fra Gardermoen"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2023-01-18
    • Reisetype: Forretninger
  • Lang kjøreveg og tidlig avreise førte til at jeg booket rom. Bortsett fra mye kø i resepsjonen grunnet utenladske gjester som tok litt lengre tid så fungerte alt elles knirkefritt. Personalet opplevde jeg som profesjonelle, hyggelige og serviceorienterte. Superfornøyd. Kunne bare spasere bort til terminalen uten stress!

    • 4.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 4.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Service Manager, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsen 2023-01-25
    • Hej ingvar2023, Tusen tack för din fina review! Vi är otroligt glada att höra att vi är ett perfekt hotell innan med reser från Gardermoen och att vi har anställda som är profissionella, trevliga och serviceminded! Vi är super glada! Tusen tack för att ni bodde hos oss och vi önskar er välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning Mike

Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC