Reisevurderinger på TripAdvisor

1080 anmeldelser
Vurdert som 3 av 18 hoteller i Odense

Type reisende

Utmerket
234
Veldig bra
474
Gjennomsnittlig
251
Dårlig
81
Forferdelig
41

Reisevurdring

Forretninger
274
Par
374
Reise alene
37
Familie
275
Venners utflukter
67

Oppsummering av vurderinger

Sted
4.5
Sovekvalitet
3.5
Rom
3.5
Service
3.5
Verdi
3.5
Renslighet
4.0

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • flott beliggenhet (BjarneN1958)
    4.0
    2019-07-27
  • Rom mot gate eller p.plass. (Larsine)
    4.0
    2019-07-14
  • Vi bodde på rom 314 som kan anbefales. (Arvidw)
    5.0
    2015-12-13
  • Romm inn mot atrie er rolige og gode. (eheriksson)
    4.0
    2015-08-04
  • Ikke det raskeste Wi-Fi. Vil passe på å ikke få rom i første etasje da noen av rommene går så å si rett ut på gata. (Grethe Kristin B)
    3.0
    2014-08-03

Siste omtaler fra reisende

  • "Forretingsmessig opphold"

    • Anmeldt: 2016-06-06
    • Reisetype: Forretninger
  • Har nå bodd på dette hotell x antall ganger og kommer tilbake hit hver gang om det er mulig. det er et bra hotell med veldig trivelig og behjelpelig personale. for den som er her i arbeidsmesiig hensyn så er det bra internett og gratis. Ok frokost til å starte dagen med. veldig sentral beliggenhet til det meste i Odense by. kun et par skritt fra H C Andersen sitt by område. Gode parkeringsmuligheter for den som kommer med bil. alt i alt veldig bra. men kanskje litt harde senger.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Besøk i forbindelse med arbeid"

    • Anmeldt: 2015-06-25
    • Reisetype: Forretninger
  • bra hotell i forbindelse med møte eller for arbeid. veldig sentralt og gode parkeringsmulighter, store luftige rom, hyggelig betjening ok frokost, men ikke minst nærhet til lokal historie som H C Andersen. Odense Å er innen kort gangavstand med fine tur muligheter.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Dårlig men antakeligvis det beste i Odense dessverre"

    • Anmeldt: 2018-08-08
    • Reisetype: Forretninger
  • Ingen ventilasjon gjorde oppholdet elendig med null søvn. En bordvifte er ikke et godt nok tilbud i 2018 med en varm sommer og over 30 grader. Hotellet har blitt pusset opp men jeg fatter ikke at hotellet valgte å beholde de stygge grønne flisene på badet og ikke gjorde noe med ventilasjonen samtidig. Tragisk

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Tina S, Gæsteansvarlig på Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense, svarte på denne anmeldelsen 2018-08-10
    • Hej Arve Tak fordi du har givet dig tid til, at fortælle os om dit ophold. Vi er meget kede af, at du ikke kan lide farven på vores klinker i badeværelset. Vi er også kede af, at varmen har været til gene. Det har også været en usædvanlig varm sommer i Danmark, i år. Det er ikke normalt med så høje temperature her og derfor har stort ingen hoteller i Danmark air condition. Samtidig er vores hotel et af ældste hoteller i byen, hvilket betyder at det simpelthen ikke trække en air condition. Vi håber at vi kan byde dig velkommen igen, når vejret bliver lidt koldere. Venlig hilsen Nina

  • "Gardening experiment"

    • Anmeldt: 2019-07-22
    • Reisetype: Forretninger
  • Had a fantastic stay! Great beds, obviously most important. Great atmosphere inside, partly because of the lovely staff, on the other side because of fascinating art and interior design. Breakfast buffet didn’t leave any room for comments. 200 yards from the very nice city center which makes you think the city is twice as big as is actually is... will be back for sure!

    • Ninahca, Gæsteansvarlig på Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense, svarte på denne anmeldelsen 2019-07-23
    • Hi Thomas Thanks for your fantastic review. We are happy that you enjoyed your stay a lot and we are looking forward to welcome you again. Best regards Nina

  • "Nice quiet hotell in a good location in Odense/Denmark"

    • Anmeldt: 2016-07-28
    • Reisetype: Familie
  • Nice hotel. Rooms and bathroom are a little bit old and need some renovation. Lacking A/C (something to consider if the weather is very hot during summer). Good location in Odense. Breakfast is good. Would recommend.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelsene er subjektive meninger fra individuelle reisende. De er ikke meningene fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC