Reisevurderinger på TripAdvisor

148 anmeldelser
Vurdert som 7 av 8 hoteller i Haugesund

Type reisende

Utmerket
27
Veldig bra
32
Gjennomsnittlig
56
Dårlig
23
Forferdelig
10

Reisevurdring

Forretninger
67
Par
40
Reise alene
12
Familie
12
Venners utflukter
8

Oppsummering av vurderinger

Sovekvalitet
3.5
Sted
3.0
Rom
3.0
Service
4.0
Verdi
3.5
Renslighet
4.0

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Litt trafikkstøy fra rommene som vender mot veien. (AndreasM2660)
    4.0
    2019-06-22
  • Rom som vender fra riksveg. (john_s190479)
    3.0
    2017-05-01
  • Be om med balkong (Eurofi)
    5.0
    2016-08-18
  • Bestill mot vest og i de to øverste etasjene. (Sven H)
    5.0
    2016-06-12
  • Rom som vender bort fra veien. Mindre støy. (JanOlav67)
    4.0
    2016-02-29

Siste omtaler fra reisende

  • "Fantastisk Service og utrolig god mat"

    • Anmeldt: 2019-03-18
    • Reisetype: Forretninger
  • VI fikk fantastisk Service. Kunne ikke bedt om bedre Mary Ann sto på for oss fra vi kom fredag til vi dro søndag. Fantastisk. Svømmerne våre elsket maten og det gjorde og vi voksne. Tusen takk for oss. Vi sees nok igjen

    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Påske helg for 2 voksne 2 tenåringer."

    • Anmeldt: 2018-04-06
    • Reisetype: Familie
  • Denne helgen ble perfekt oss. Jentene badet i bassenget på hotellet og vi voksne fikk slappet av og litt alenetid når jentene badet. Vi spiste middag på hotellet både fredag og lørdag og vi var alle super fornøyde med maten. Det var bra utvalg, godt på smak og rikelig mengde mat i restauranten. Vi forventet egentlig å få den samme maten på lørdagen som vi fikk på fredagen, men til vår store og gledelige overraskelse fikk vi servert andre retter på lørdagen. Salat utvalget var nydelig til maten og bord ble ryddet hele tiden. Det er mange hoteller i Norge som ikke kan måle seg med den opplevelsen vi hadde av middagen her. 5av5! Frukosten varer lenge og det bør være mulig for alle å få tid til å komme seg ned og få i seg mat selv om de liker å ligge litt frampå. Mener de hadde frukost servering til klokka 11 på formiddagen. Her var det rikelig utvalg, super mengde mat ute i restauranten og det ble fyllt på med jevne mellomrom, vi opplevde ikke å måtte vente på noe. Maten smakte fortreffelig og betjeningen var raske med å rydde bort brukte tallerker og glass hele tiden. Ønsket du noe som ikke var der fikk de laget det på noen minutter. 5av5! Rommene bærer preg av at det ikke er nytt lenger, men det var rent og fint. Fin utsikt utover karmsundet. Litt tynne dyner etter vår smak, dette var noe vi alle 4 reagerte på så der kan forbedres. Nå har jeg hørt at hele hotellet skal pusses opp og tilbygg skal komme, det blir spennende. Beliggenheten er helt genial da det ligger i gå avstand til Oasen storsenter og det går busser flere ganger i timen for de som vil lenger som til Amanda senteret eller til sentrum. Bare å stille seg på utsiden i busslommen så trenger du ikke å vente lenge... Vi kommer garantert tilbake, bassenget er det som lokker for jentene i huset her og så lenge de koser seg kan vi voksne også slappe av og kose oss.

  • "Topp hotell"

    • Anmeldt: 2016-03-20
    • Reisetype: Forretninger
  • Vi bruker hotellet ofte i forbindelse med jobb i Haugesund, det er særdeles god service alltid meget god mat og hyggelig betjening. Parkering er heller aldri noe problem. Eneste man må være oppmerksom på er at hotellet ligger litt utenfor sentrum av Haugesund ca 5 min med taxi.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Bra hotell"

    • Anmeldt: 2014-12-14
    • Reisetype: Par
  • Servicen var virkelig upåklagelig. Veldig serviceminded. Fikk sen utsjekk (vi valgte selv tidspunkt) uten noe problem. Resepjonen var alle superhjelpsomme. Litt minus for lang ventetid på varmt vann i dusjen og vått gulv når det dusjes.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Utmerket hotell med veldig kompetent personale"

    • Anmeldt: 2014-07-29
    • Reisetype: Venners utflukter
  • I løpet av oppholdet vårt var vi veldig godt mottatt med vennlig og kompetent personale. Den neste dagen vi dro til et annet hotell og reciptionist bestilte den andre hotell for oss, selv om han hadde ingen nytte i å gjøre det! Det andre hotellet viste seg å være nedslitt (Rovaer Kulturhotell) og så vi returnerte her. På vei tilbake (vi hadde også spørsmål om kredittkort) vi fikk en svært varm og forståelse velkommen i tillegg til en virkelig utmerket rom med den beste utsikten mulig. Hotellets fasiliteter er meget bra med et fint svømmebasseng (åpen til kl. 00.15 !) og badstue. Alt i alt et veldig bra hotell og god valuta for pengene i Norge.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelsene er subjektive meninger fra individuelle reisende. De er ikke meningene fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC