Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 3.5 149 omtaler
Rangert som nummer 7 av 8 hoteller i Haugesund

Reisevurdering

Utmerket
27
Veldig bra
33
Gjennomsnittlig
57
Dårlig
22
Forferdelig
10

Type reisende

Business
67
Couples
40
Solo travel
12
Family
12
Friends getaway
9

Oppsummering av vurderinger

Sleep Quality
3.5
Location
3.0
Rooms
3.0
Service
4.0
Value
3.5
Cleanliness
4.0

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Any room facing the water, the higher the better (Jocktraveller)
    4.0
    2019-04-11
  • views looking over to the river (boblfc)
    3.0
    2018-11-27
  • Prefer a room with a view on the Fjord and away from the elevator or stairways, if you want to sleep well... (Tsufu)
    4.0
    2018-10-08
  • Don't chose a standard room (ianntaylor)
    2.0
    2017-11-10
  • Always get a room with view over Smeasundet (Jan-A68)
    4.0
    2015-11-02

Omtaler fra reisende

  • "Fantastisk Service og utrolig god mat"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2019-03-18
    • Reisetype: Forretninger
  • VI fikk fantastisk Service. Kunne ikke bedt om bedre Mary Ann sto på for oss fra vi kom fredag til vi dro søndag. Fantastisk. Svømmerne våre elsket maten og det gjorde og vi voksne. Tusen takk for oss. Vi sees nok igjen

    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
  • "Påske helg for 2 voksne 2 tenåringer."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2018-04-06
    • Reisetype: Familie
  • Denne helgen ble perfekt oss. Jentene badet i bassenget på hotellet og vi voksne fikk slappet av og litt alenetid når jentene badet. Vi spiste middag på hotellet både fredag og lørdag og vi var alle super fornøyde med maten. Det var bra utvalg, godt på smak og rikelig mengde mat i restauranten. Vi forventet egentlig å få den samme maten på lørdagen som vi fikk på fredagen, men til vår store og gledelige overraskelse fikk vi servert andre retter på lørdagen. Salat utvalget var nydelig til maten og bord ble ryddet hele tiden. Det er mange hoteller i Norge som ikke kan måle seg med den opplevelsen vi hadde av middagen her. 5av5! Frukosten varer lenge og det bør være mulig for alle å få tid til å komme seg ned og få i seg mat selv om de liker å ligge litt frampå. Mener de hadde frukost servering til klokka 11 på formiddagen. Her var det rikelig utvalg, super mengde mat ute i restauranten og det ble fyllt på med jevne mellomrom, vi opplevde ikke å måtte vente på noe. Maten smakte fortreffelig og betjeningen var raske med å rydde bort brukte tallerker og glass hele tiden. Ønsket du noe som ikke var der fikk de laget det på noen minutter. 5av5! Rommene bærer preg av at det ikke er nytt lenger, men det var rent og fint. Fin utsikt utover karmsundet. Litt tynne dyner etter vår smak, dette var noe vi alle 4 reagerte på så der kan forbedres. Nå har jeg hørt at hele hotellet skal pusses opp og tilbygg skal komme, det blir spennende. Beliggenheten er helt genial da det ligger i gå avstand til Oasen storsenter og det går busser flere ganger i timen for de som vil lenger som til Amanda senteret eller til sentrum. Bare å stille seg på utsiden i busslommen så trenger du ikke å vente lenge... Vi kommer garantert tilbake, bassenget er det som lokker for jentene i huset her og så lenge de koser seg kan vi voksne også slappe av og kose oss.

  • "Søndags lunch med pensjonist rabattt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2017-12-22
    • Reisetype:
  • Deilig stort lunchbord med alt du kan tenke deg. Varmt og kaldt. Fisk og kjøtt. Hjemmelagede fromasjer og karamellpudding. Du betale for klad drikke i tillegg til ca 200 kroner for lunchen. Utrolig billig for en så omfattende lunch. her sitter du og nyter utsikten til Karmsundet ved et vel dekket bord med hvite uker Anbefales!

  • "Hotell-helg med det vesle ekstra"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2017-12-17
    • Reisetype: Par
  • Vi har hatt ei fantastisk flott førjuls-helg! Budde i suite med vakker utsikt over Karmsundet. Store rom og gode senger. Veldig god frukost. God julebuffet på lørdag kveld. Utruleg hyggelege tilsette som gjorde sitt ytterste for at vi skulle ha det bra!! Hotellet ligger fredeleg til litt utanfor sentrum, ypperleg for dei som vil ha fred og ro.

  • "Helt topp !"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2016-08-18
    • Reisetype: Par
  • Litt slitne og litt usikre på hva som ventet oss..... Vi ble tatt svært godt i mot, enkel parkering og et rom ut av en annen verden ! Makan..... ;) Det var ikke av de største men inneholdt alt man kunne ønske seg ! Til og med balkong med stoler og utsikt. Et flott bad. Det var rett og slett så koselig der at vi slet litt med å komme oss derifra. Rakk ikke å teste ut bassenget, det får bli neste gang. Frokost? Yesss....masse god mat av ymse slag, noe som er viktig for oss. Tusen takk for et topp opphold og til en glimrende pris.

    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Service
Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC