Reisevurderinger på TripAdvisor

595 anmeldelser
Vurdert som 4 av 10 hoteller i Bodø

Type reisende

Utmerket
164
Veldig bra
261
Gjennomsnittlig
111
Dårlig
38
Forferdelig
21

Reisevurdring

Forretninger
206
Par
160
Reise alene
63
Familie
93
Venners utflukter
51

Oppsummering av vurderinger

Sted
4.5
Sovekvalitet
4.0
Rom
3.5
Service
4.0
Verdi
3.5
Renslighet
4.0

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Vi hadde rom i 10. etasje, for utsikten kan det anbefales (359torbj_rnh)
    5.0
    2018-08-29
  • ingen tips her. I så fall måtte det være øverste etasje (johanes953)
    2.0
    2018-08-28
  • Be om rom med utsikt mot havet (palle1982)
    4.0
    2018-03-18
  • Be om et rom med utsikt over havnen vendt bort fra flyplassen. (Jonasali)
    4.0
    2017-10-11
  • Ta en tur i skybaren og nyt utsikten (Vebjørn H)
    4.0
    2017-10-08

Siste omtaler fra reisende

  • "Fornøyde gjester"

    • Anmeldt: 2019-01-29
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Anbefaler dette hotellet til både gammel og ung. De ansatte på alle plan er i særklasse- her føler man seg heime.Fin mottakelse ved innsjekking, god tilgjengelighet, flotte og delikate rom, lekker frokostsal og god mat.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Roving674037, , på Radisson Blu Hotel Bodø, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-29
    • Hei livsanna. Tusen takk for en fantastisk rating og tilbakemelding! Det gleder oss stort å høre at du ble så fornøyd med alle sidene av ditt opphold hos oss, og at du følte deg hjemme. Ekstra stas med ros til personalet, det tas videre! Hjertelig velkommen tilbake! Vennlig hilsen, Torbjørn Front Office.

  • "Flott hotellopplevelse"

    • Anmeldt: 2019-01-26
    • Reisetype: Forretninger
  • Nyoppusset Hotel. En av de beste hotellfrokostene jeg har smakt. Egen meny m omelett, havregrøt, kaffemeny og te. Aviser tilgjengelig. Gratis tilgang treningsstudio. Fine rom. Bra internettdekning. Hyggelig loungeområde

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Roving674037, , på Radisson Blu Hotel Bodø, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-27
    • Hei mortenoseberg. Tusen takk for en fantastisk rating og tilbakemelding! Det gleder oss stort å høre at du ble så fornøyd med alle sidene av ditt opphold hos oss. Skryten av frokosten skal jeg ta videre til kjøkkenet! Hjertelig velkommen tilbake! Vennlig hilsen, Torbjørn Front Office.

  • "Bra men kostbart"

    • Anmeldt: 2019-01-05
    • Reisetype: Forretninger
  • Bra hotell med god standard. Rommet var for kaldt, og spesielt var temperatur på badet alt for kav. Minus også for at det ikke tilbys tidligfrokost når man må reise før kl 7. Videre er det drøyt å ta kr 400 ekstra pr natt for å ha med en liten hund i bur.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Roving674037, , på Radisson Blu Hotel Bodø, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-06
    • Hei bjorne553. Tusen takk for en flott rating og tilbakemelding! Jeg må bare beklage at det ble tull med temperaturen på rommet ditt, vi har hatt noen små problemer på noen av rommene etter oppussing. Det kan bestilles en tidligfrokost i resepsjonen om man skal dra tidlig, sålenge kjøkkenet fremdeles er åpent når det bestilles. Vi tilbyr også gratis frukt og sjokolade sammen med kaffe eller te i resepsjonen, om man drar før frokosten er åpen. Om du ikke fikk benyttet deg av noe av dette må jeg bare beklage. Hjertelig velkommen tilbake! Vennlig hilsen, Torbjørn Front Office.

  • "Fornøyde besteforeldre"

    • Anmeldt: 2018-10-15
    • Reisetype: Familie
  • Et koselig hotell som vi skal besøke igjen. Enkel , men god mat til frokost. Mindre sløsing med mat! Ungene på 9, 10 og 12 vil også tilbake. Serviceinnstilte ansatte som så sine gjester. Anbefales 👍😊

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • MariusM1684, Night-shift Supervisor på Radisson Blu Hotel Bodø, svarte på denne anmeldelsen 2018-10-17
    • Hei livsanna. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en så flott tilbakemelding på oppholdet deres, det setter vi stor pris på. Utrolig godt å høre at dere likte hotellet, og at frokosten falt i smak. Spesielt hyggelig at dere satte pris på våre ansatte, det er viktig for oss. Gleder oss til å se både dere og barnebarna igjen:) mvh Marius Front Office

  • "Bra hotell"

    • Anmeldt: 2018-09-17
    • Reisetype: Venners utflukter
  • God å komfortabel seng, ny renovert. Flott å rent bad å veldig god frokost med et bra utvalg. Hyggelig å service instilt personal både i restauranten, resepsjon og blant renholdere. Alt i alt en god opplevelse

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • MariusM1684, Resepsjonist på Radisson Blu Hotel Bodø, svarte på denne anmeldelsen 2018-09-20
    • Hei Sjaavik Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse angående ditt opphold her hos oss. Det er fantastisk å se at du koste deg med frokosten og var fornøyd med rommet, og like godt å se at du er fornøyd med servicen til personalet. Det varmer å lese at du hadde en god opplevelse vedrørende ditt opphold her hos oss. Du er hjertelig velkommen tilbake hit om du tar turen opp til Bodø igjen Med vennlig hilsen Vemund

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelsene er subjektive meninger fra individuelle reisende. De er ikke meningene fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC