Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1587 omtaler
Rangert som nummer 27 av 98 hoteller i Tallinn
"Travelers Choice 2022" Travelers Choice 2022

Reisevurdering

Utmerket
431
Veldig bra
725
Gjennomsnittlig
317
Dårlig
88
Forferdelig
26

Type reisende

Business
358
Couples
404
Solo travel
155
Family
294
Friends getaway
276

Oppsummering av vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • If you see the hotel cheaper on booking.com, contact the hotel and they will match it (BaselLisa)
    4.0
    2021-08-20
  • At 17 euros the parking was expensive in relation to the 59 euro room price (AA_OnTheRoadAgain)
    4.0
    2020-03-13
  • Bring warm pyjamas.... no heating in winter (Frank K)
    3.0
    2019-11-08
  • Ask for a room at the back of the hotel (Caryl1948)
    4.0
    2019-09-28
  • Room with balcony is worth the extra money. (maybeyyes)
    3.0
    2019-09-07

Omtaler fra reisende

  • "Urbant og friskt. Anbefales"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-08-09
    • Reisetype: Familie
  • En fantastisk beliggenhet midt i smørøyet av Tallinn. Hotellet er kult, rent, god frokost og hyggelige ansatte Imponert over den gode støyskjermingen med tanke på at trikkene går i alle retninger rett utenfor👍🏼 vi sov godt i gode senger og kan ikke gi alkohol æren for det Tok med yngstemann på guttetur og vi hadde med to av hans bestevenner som gjennom årene har blitt en del av familien Nå har hotellet fått flere nye kunder for gutta vil tilbake hit og anbefaler til sine venner på sosiale medier Takk for et hyggelig opphold

  • "Konferanse/conferance"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Omtalt: 2019-09-23
    • Reisetype: Forretninger
  • Ett veldig fint hotell, bra service og gode folk. Jeg hadde problemer med tv'en på rommet som ikke skrudde seg av.// good hotel with nice service and good food. Problems with my tv which woudnt turn off, very central in Tallinn

    • Toma V, General Manager på Park Inn by Radisson Central Tallinn, svarte på denne anmeldelsen 2019-09-25
    • Dear 612siljeh, Thank you for your stay and great review! I am really sorry about problems with TV, but I am happy that overall you have enjoyed your time with us. We will be looking forward to welcoming you back! Safe travels! Yours truly, Toma Torseke Hotel manager

  • "Poker i Tallinn"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Omtalt: 2019-05-13
    • Reisetype: Reise alene
  • Sentral beliggenhet, nært til sentrum, Old town og Olympic Park Casino, samt enkelt å reise til/fra flyplassen. God service og hyggelig og imøtekommende betjening. Bra valuta for pengene. Er svært godt fornøyd med 3-dagers opphold på dette hotellet.

    • 4.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 4.0
      Service
    • Toma V, General Manager på Park Inn by Radisson Central Tallinn, svarte på denne anmeldelsen 2019-05-14
    • Dear OrvarKil, Thank you so much for yuor stay and amazing feedback! I am very happy you have enjoyed your time with us and we will be looking forward to welcome you back! Yours truly, Toma Torseke Hotel Manager

  • "God pris og god beliggenhet"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Omtalt: 2018-11-17
    • Reisetype: Forretninger
  • Bodde her 2 netter i forbindelse med jobb i oktober. Rommet var romslig og rent. Kort vei til gamlebyen, i nærheten av havna, men veldig skjermet for bråk. Frokosten var heller ikke noe å utsette på, ikke supermasse utvalg, men det er da bra nok. Hyggelig betjening i baren.

    • Toma V, General Manager på Park Inn by Radisson Central Tallinn, svarte på denne anmeldelsen 2018-11-20
    • Dear BeateK, Thank you so much for your kind feedback and for staying with us! I am very happy to read that you liked both - the facilities and the staff. I will be very much looking forward to welcome you back in the nearest future! Kind regards, Toma Vezyte Hotel Manager

  • "Rolig og sentralt hotell"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Omtalt: 2018-08-27
    • Reisetype: Familie
  • Hotellet ligger en rask gange fra gamlebyen og det samme fra havna. Hyggelig, rent og rolig hotell. Veldig enkelt tilgjengelig for meg i rullestol selv uten handikap-rom. God service og hyggelige priser!

    • Jaanus L, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Central Tallinn, svarte på denne anmeldelsen 2018-09-13
    • Dear Roger, Thank you for taking the time to share your positive review. We are really happy you enjoyed your stay here and would love to see you again when travels bring you to Tallinn! With kind regards, Jaanus L

Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC