Reisevurderinger på TripAdvisor

1553 omtaler
Rangert som nummer 27 av 94 hoteller i Tallinn

Type reisende

Utmerket
417
Veldig bra
712
Gjennomsnittlig
314
Dårlig
87
Forferdelig
25

Reisevurdering

Forretninger
348
Par
398
Reise alene
154
Familie
288
Venners utflukter
275

Oppsummering av vurderinger

Sted
4.5
Sovekvalitet
4.0
Rom
4.0
Service
4.0
Verdi
4.0
Renslighet
4.0

Siste omtaler fra reisende

  • "I sentrum"

    • Omtalt: 2018-08-05
    • Reisetype: Familie
  • Fint hotell med kort avstand til gamlebyen. Vi tok også buss og trikk, og avstanden til holdeplassen var kort. Rommet var ok. Vi hadde ikke frokost og det gikk fint uten. Her var det både vannkoker , pulverkaffe og te. Rimi var rett ved hotellet. Anbefales.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Jaanus L, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Central Tallinn, svarte på denne anmeldelsen 2018-08-10
    • Dear Silje G, Thank you for choosing our hotel for your stay and taking the time to share your positive feedback! We hope to see you here again when travels bring you to Tallinn! With kind regards, Jaanus L

  • "Fantastisk hotell nær den gamle bydelen og Universitetet"

    • Omtalt: 2017-06-19
    • Reisetype: Forretninger
  • Park Inn er et rent, moderne og komfortable hotellet innen lett gangavstand fra gamlebyen i Tallinn og Universitetet - og fergen til Helsingfors. Kanskje med unntak av et luksushotell i Beijing, frokosten var den beste vi har opplevd på et hotell. Personalet var vennlige og hjelpsomme. Da vi ba dem om å bestille en taxi for 4 : 30 00, de gjorde så og spurte om vi ønsker en eske frokost for å gå til! Absolutt, ingen klager.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Jaanus L, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Central Tallinn, svarte på denne anmeldelsen 2017-07-03
    • Dear Charles, Thank you! Reviews like this make it all worthwhile. We’re so pleased you had a great stay and really hope to see you again in the near future. With kind regards, Jaanus Laaniste

  • "Valuta for pengene og i nærheten av sentrum"

    • Omtalt: 2017-05-08
    • Reisetype: Forretninger
  • Fint, rent og stille hotell ved siden av ferry terminal. Frokosten var ganske dårlig. Prøvde å finne felles omelett med uten resultat. Bare merkelig lett stekt egg med tørre bacon. Men smoothies var velsmakende og frisk.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Vilteija, General Manager på Park Inn by Radisson Central Tallinn, svarte på denne anmeldelsen 2017-05-10
    • Dear Mr. Maksims, We appreciate you taking the time to complete a survey regarding your recent stay with us. Thank you very much for your feedback. Please do excuse the apparently for the breakfast choice. I appreciate your explanatory notes and will kindly forward it to the appropriate person. Our highest goal is always to serve our guests competently and professionally. On behalf of our entire staff here at the Park Inn by Radisson we would like to thank you for your business and will be glad to welcome you again when your travels bring you back to Tallinn. Kind regards, Vilija Radzvilaviciene

  • "Fint sted for forretningsreiser"

    • Omtalt: 2016-11-07
    • Reisetype: Forretninger
  • bruker alltid dette hotellet - - > fint sted, fint hotell, hyggelig personale. Beliggenhet - midt i byen til Tallinn, bare noen få skritt fra sentrum av byen og også bare noen staps bort fra ferjeleiet. God tilgang med bil. Bare parkeringen er ganske dyrt, er det fordi parkeringsplass ikke hører hjemme til hotell, men til tredjeparter.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Utmerket hotell i sentrum Tallinn"

    • Omtalt: 2014-10-11
    • Reisetype: Forretninger
  • I løpet av mitt forretningsreise i Tallinn, hadde jeg en utmerket innkvartering i sentrum, i nærheten av den historiske byen, restauranter og butikker. Plaza Inn Radisson ga oss god service, god mat, og perfekte omgivelser for et møte. Hotellets personale var imøtekommende; rommene var rene; og Internett-tilkoblingen perfekt.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Jaanus L, Guest Experience Manager på Park Inn by Radisson Central Tallinn, svarte på denne anmeldelsen 2014-11-03
    • Dear Ibolja, Thank you for this positive review. We are glad you were satisfied with your stay in Tallinn with us. We are looking forward seeing you here again! With kind regards, Jaanus Laaniste

Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC