Reisevurderinger på TripAdvisor

1447 anmeldelser
Vurdert som 31 av 89 hoteller i Tallinn

Type reisende

Utmerket
372
Veldig bra
668
Gjennomsnittlig
297
Dårlig
86
Forferdelig
24

Reisevurdring

Forretninger
331
Par
378
Reise alene
150
Familie
251
Venners utflukter
269

Oppsummering av vurderinger

Sted
4.5
Sovekvalitet
4.0
Rom
4.0
Service
4.0
Verdi
4.0
Renslighet
4.0

Siste omtaler fra reisende

  • "I sentrum"

    • Anmeldt: 2018-08-05
    • Reisetype: Familie
  • Fint hotell med kort avstand til gamlebyen. Vi tok også buss og trikk, og avstanden til holdeplassen var kort. Rommet var ok. Vi hadde ikke frokost og det gikk fint uten. Her var det både vannkoker , pulverkaffe og te. Rimi var rett ved hotellet. Anbefales.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Jaanus L, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Central Tallinn, svarte på denne anmeldelsen 2018-08-10
    • Dear Silje G, Thank you for choosing our hotel for your stay and taking the time to share your positive feedback! We hope to see you here again when travels bring you to Tallinn! With kind regards, Jaanus L

  • "QWERTY"

    • Anmeldt: 2017-06-29
    • Reisetype: Familie
  • Bra beliggenhet, utmerket frokost, rent og stille rom. Problemer med de ansattes holdning i resepsjonen - Den ekstra seng for barn var installert først etter at den tredje anmodning og den første sengen var med støv og skittent sengetøy.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Jaanus L, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Central Tallinn, svarte på denne anmeldelsen 2017-07-03
    • Dear 869ilzer, Thank you for taking the time to share your feedback. It’s really disappointing to hear that whilst we strive to offer our guests the very best service; on this occasion something went wrong. I can only apologise for your experience and assure you this is not the usual standard here. I hope we get the chance to show you this in the future. With kindest regards, Jaanus Laaniste

  • "God frokost - men ...."

    • Anmeldt: 2017-06-21
    • Reisetype: Par
  • Ikke det beste valuta for pengene i nærheten av Tallinn university (gangavstand) og til gamlebyen Veldig fin frokost ' Bra internett - men du må være på nytt, kobles sammen igjen og igjen. Men rommet var lite (selv med opp graden) , og rengjøring av rommet var svært enkelt. Jeg ventet meg en bedre rengjøring av rom/.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Jaanus L, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Central Tallinn, svarte på denne anmeldelsen 2017-07-03
    • Dear Guest, We appreciate you taking the time to give us feedback regarding your recent stay with us. Thank you very much for your feedback. Your opinion is very important for us, it guides us forward to improve our service. Our highest goal is always to serve our guests competently and professionally. On behalf of our entire staff here at the Park Inn by Radisson we would like to thank you for your business and will be glad to welcome you again when your travels bring you back to Tallinn. Best regards, Jaanus Laaniste

  • "Fantastisk hotell nær den gamle bydelen og Universitetet"

    • Anmeldt: 2017-06-19
    • Reisetype: Forretninger
  • Park Inn er et rent, moderne og komfortable hotellet innen lett gangavstand fra gamlebyen i Tallinn og Universitetet - og fergen til Helsingfors. Kanskje med unntak av et luksushotell i Beijing, frokosten var den beste vi har opplevd på et hotell. Personalet var vennlige og hjelpsomme. Da vi ba dem om å bestille en taxi for 4 : 30 00, de gjorde så og spurte om vi ønsker en eske frokost for å gå til! Absolutt, ingen klager.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Jaanus L, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Central Tallinn, svarte på denne anmeldelsen 2017-07-03
    • Dear Charles, Thank you! Reviews like this make it all worthwhile. We’re so pleased you had a great stay and really hope to see you again in the near future. With kind regards, Jaanus Laaniste

  • "Beliggenheten er flott, dårlig service"

    • Anmeldt: 2017-06-14
    • Reisetype: Forretninger
  • Plasseringen av hotellet er flott - og når byggingen er ferdig vil det være svært attraktivt. Dette hotellet har de charme på et vanlig hotell, og kontroller - i og sjekke - ut prosedyrer tok mer enn 10 minutter hver - og dessverre kundens adresse på fakturaen var det fremdeles ikke riktig etter dette tidspunktet. . . Frokostbuffé venstre forholdsvis mye ønsker åpen, fokus er på mass matlevering, en innbydende og hyggelig atmosfære manglet på maten display og oppbygning, som dessverre ikke ble kompensert av smaken : (

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Jaanus L, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Central Tallinn, svarte på denne anmeldelsen 2017-06-27
    • Deear Winny W, Thanks for taking the time to share your feedback. It’s really disappointing to hear that whilst we strive to offer our guests the very best service; on this occasion something went wrong. I can only apologise for your experience and assure you this is not the usual standard here. I hope we get the chance to show you this in the future. With kindest regards, Jaanus Laaniste

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelsene er subjektive meninger fra individuelle reisende. De er ikke meningene fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC