Reisevurderinger på TripAdvisor

1635 anmeldelser
Vurdert som 5 av 13 hoteller i Gardermoen

Type reisende

Utmerket
473
Veldig bra
763
Gjennomsnittlig
294
Dårlig
78
Forferdelig
27

Reisevurdring

Forretninger
454
Par
502
Reise alene
181
Familie
291
Venners utflukter
127

Oppsummering av vurderinger

Sted
4.5
Sovekvalitet
4.0
Rom
4.0
Service
4.0
Verdi
4.0
Renslighet
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Corner suites are large and sunny. (terjed2017)
    5.0
    2019-02-18
  • Anbefaler rom med utsikt og et stykke unna heisen (Roar N)
    3.0
    2017-10-30
  • Lydisolasjon i forhold til flyplassen fungerer godt. (DagB45)
    4.0
    2017-09-23
  • Rom bort fra Gardemoen flyplass er mer stille (FrankW2206)
    3.0
    2017-03-07
  • Her er alle rom gode (Gudmund Olver S)
    5.0
    2016-11-14

Siste omtaler fra reisende

  • "Styremedlem"

    • Anmeldt: 2019-05-23
    • Reisetype: Forretninger
  • Da jeg var der i april, spurte jeg etter diasukker/ diasyltetøy noe de ikke hadde, men de kom med suketter, noe som ikke egner seg til havregrøten. Jeg sa til dem at de burde ha et tilbud også til de som har diabetes da det er ganske mange. Da jeg kom tilbake i mai opplevde jeg akkurat det samme. Personalet beklaget det ikke mer en et dessverre.Ettersom det er andre gangen på kort tid at jeg etterlyser diasukker, mener jeg det burde være skaffet til veie. Det oppleves som diskriminerende all den tid at personalet er gjort oppmerksom på dette uten å ta det på alvor. Rommet var OK, men det gikk ikke å åpne vinduet. Forøvrig var beliggenheten OK, men på grunn av servicen i frokostsalen kommer jeg ikke til å bruke dette hotellet mer.

    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • FrederikS428, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2019-05-24
    • Kjære Elida Tusen takk for en positiv anmeldelse av hotellet, vi setter pris på dine tilbakemeldinger. Hyggelig å høre at du syns hotellet har en grei beliggenhet og at rommet var ok. Vinduer ved vårt hotell kan dessverre ikke åpnes på grun av sikkerhet. Jeg beklager veldig at vi ikke hadde diasukker/diasyltetøy når du var her første gang og at vi heller ikke klarte å skaffe dette til du kom tilbake. Dette er ikke bra. Jeg tar dette videre med vår kjøkkensjef og vår restaurant sjef slik at vi kan se på hva vi kan få til. Kontakt gjerne hotellet før en eventuell senere ankomst slik at vi kan sikrestille at dette er på plass når du kommer. Vi beklager så mye for din negative opplevelse, og vi skal gjøre det vi kan for å forbedre dette. Vi ønsker deg velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen Kristin N. Aasvangen

  • "Ikke rent rom"

    • Anmeldt: 2019-01-22
    • Reisetype: Reise alene
  • Jeg leste om hotellet på forhånd, og trodde hotellet lå på flyplassen. Det stemte ikke, og jeg måtte spørre om veien inne på Radisson Blu hotellet. Jeg måtte gå i 13 minutter før jeg kom fram. Veldig kaldt i 13 minusgrader og med mye bagasje.Da jeg kom inn på rommet ville jeg bare ta en dusj, og merket at det var skittent i vaskområdet og i dusjen. Det var en del hår på gulvet og jeg syntes det var ekkelt. Det var en veldig tung luft inne på rommet, som om det ikke var så lenge siden det hadde bodd noen der. På dynen på sengen lå det et avskrap av dyrehår, så det hadde nok vært en hund eller en katt der. På siden av sengen var det strøket en diger buse, som jeg nesten ikke klarte å overse da jeg skulle sove. Det var veldig støvete på rommet, og det var flekker på teppegulvet. Veldig lytt mellom rommene, og jeg våknet flere ganger iløpet av natten av at folk gikk i gangen og romstering fra naborom. Veldig forstyrrende, da jeg hadde hatt en lang reise og bare skulle sove noen timer på hotell. Jeg vet ikke hvorfor jeg hadde veldig vondt i ryggen da jeg våknet, men sengen var ikke veldig god. Fikk ikke valuta for pengene, og jeg kommer ikke til å booke hos dere igjen eller anbefale hotellet. Styr unna.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • KristinA1682, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-23
    • Kjære Gjest Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en anmeldelse av hotellet, vi setter pris på dine tilbakemeldinger. Dette var veldig trist lesning og overhode ikke bra. Det er ikke den service og de kvalitetsstandarder vi ønsker å stå for samt gi våre gjester og jeg kan bare beklage. Det er 2 radisson hoteller på Gardermoen, Radisson Blu til høyere og Park Inn by Radisson til venstre for flyplassen. Går man direkte til Park Inn fra flyplassen går man i en gangtunell å slipper å gå ute. Jeg beklager at du ikke fikk riktig informsjon og kom til feil hotel først og måtte ut i kulda igjen. Veldig leit å høre at rommet ikke var skikkelig rengjort. Det er viktig for oss at renholdet holder en jevnt høy standard, så vi beklager så mye at du i dette tilfellet opplevde det motsatte. Skjønner at du var sliten og kald men hadde du kontaktet oss i resepsjonen hadde vi selvfølgelig byttet rom for deg. Jeg beklager også at du ble forstyrret av folk i gangen og fra naborommet. Det er innsjekk og utsjekk hele døgnet hos oss, da vi er et flyplasshotel og det kommer og går gjester hele tiden. Det skal allikevel ikke være til sjenanse for andre gjester. Vi har jensen madrasser i våre senger og de skal være bra men dette må vi sjekke opp. Ga du bskjed om ditt ubehagelige opphold ved utsjekk, fikk du en form for kompensasjon. Det skull du ha fått. Det var veldig mye å ta tak i her og jeg beklager igjen for dette ubehagelige opphold. Vi skal gjøre det vi kan for å forbedre våre rutiner på alle punkter. Ønsker deg velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen Kristin N. Aasvangen

  • "Forespørsel"

    • Anmeldt: 2019-01-13
    • Reisetype: Par
  • Svar,alt bra, oppholdet for kort, men måtte reise da fly var bestilt. Har vært gjest der tidligere og var også da godt fornøyd. Enkelt å finne frem og hyggelig betjening selv om vi kom sent og reiste tidlig!

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • KristinA1682, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-14
    • Kjære Gjest Tusen takk for en gledelig anmeldelse av hotellet, det setter vi pris på. Glad for å høre at dere syns har bodd hos oss tidliger og kommer tilbake, at dere synes hotellet er enkelt å finne frem til og at vi har hyggelig betjening. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake igjen ved en senere anledning. Med vennlig hilsen Kristin N. Aasvangen

  • "Gåavstand til Oslo Lufthavn!"

    • Anmeldt: 2018-12-25
    • Reisetype: Par
  • Flott hotell å overnatte på når man skal videre med fly tidlig på morgenen neste dag. Frokosten kunne ha startet litt tidligere, eller vi kunne ha fått en frokostpakke når vi skulle avgårde før kl 05.00

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • KristinA1682, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2018-12-26
    • Kjære Elisabeth Tusen takk for en gledelig anmeldelse av hotellet, det setter vi pris på. Hyggelig å høre at dere syns hotellet var ideelt plassert. Jeg beklager at vi ikke har frokost tidligere, eller frokostpakker. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen Kristin N. Aasvangen

  • "Elendige senger"

    • Anmeldt: 2018-11-28
    • Reisetype: Par
  • Rommet hadde en ekstremt dårlig seng, den var fullstendig nedslitt med ødelagt madrass eller sengebunn. Varslet personalet ved avreise men fikk ingen tilbud om kompensasjon. Møbler nedslitt. Rombelysning fancy men dårlig. God frokost.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • KristinA1682, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2018-11-29
    • Kjære Kristian Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en anmeldelse av hotellet, vi setter pris på dine tilbakemeldinger. Hyggelig at du synes frokosten var god. Jeg beklager at sengen på rommet du fikk var ekstremt dårlig og at du ikke fikk noen form for kompensasjon, når du ga beskjed ved utsjekk. Vi skal gjøre det vi kan for å forbedre våre rutiner her. Ta gjerne kontakt med meg direkte om du trenger en overnatting på Gardermoen igjen, så bistår jeg med booking og en hyggelig pris. Ønsker deg velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen Kristin N. Aasvangen

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelsene er subjektive meninger fra individuelle reisende. De er ikke meningene fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC